منظورت از قابل مقایسه نیست چیه ام وی ام خیلی بهتره یا بدتر . ما که نفهمیدیمنقل قول:
من نگفتم 206 تیپ بالاش ماشین بدیه خیلی هم خوبه
موفق باشی
من نگفتم 206 تیپ بالاش ماشین بدیه خیلی هم خوبه
موفق باشی
(البته به علت تنوع کم تو ایران این کار حتما میشه)
دوست عزیز خوحالم که نظرتون را با حوصله شرح دادین . ممنون . ولی باید بگم من هم اول مثل شما مخالف بودم ولی ما بودحه و انتخاب محدودی داریم این بود که به فکر تحقیق افتادم. در مورد mvm110 درست میگین ولی من فقط از mvm530 دفاع میکنم و نه از mvm110 و نه از mvm شاسی بلند . در مورد تست تصادف mvm530 واقعا عملکرد خوبی داره . در مورد برندهایی مثلتویوتا . ازارا و ... معلوم که خیلی بهترن خوب پولش هم خیلی بیشتره. در مورد زانتیا کارکرده من هم به اون فکر کردم ولی اگه تست تصادف زانتیا رو ببینی متوجه میشین که خیلی آسیب پذیره و عملکرد خوبی ندارد پس زانیای دست دوم ( مثل هر ماشین دست دو دیگه ) امکان سابقه تصادف از جلو رو داره و خیلی خوب میدونید که ماشین که از جلو و شاسی خیلی آسیب ببینه هرچقدر هم خوب تعمیر شده باشه بازهم خیلی جالب نیست .نقل قول:
خواهش میکنم هومن جان.ولی یه نکته.این تست تصادف رو یه شرکت چینی انجام میده نه موسسه معتبر اروپایی euroncap
در مورد زانتیا هم حق با شماست.البته یه حسنی که زانتیا داره کمک فنرهای بسیار عالی در حد اس کلاس ه.(یه جا خوندم که سیتروین که مخترع این نوع کمک بوده این کمک ها رو تحت لیسانس به رویز رویز میفروشه که توی ماشیناش از شبیه همین کمکا استفاده کنه)
ای کاش خودرو های به اصطلاح ملی ما واقعا ایرانی بودن نه چینی
ای کاش سمندی که با 5 میلیون جمع میکنن 15 میلیون به مردم نمی دادن
ای کاش مگان 6 ایربگ رو 2 ایربگ و ریو 2 ایربگ رو بدون ایربگ نمیکردند
ای کاش پراید 2 میلیونی رو 9 میلیون به مردم نمی دادن
ای کاش ...
جای این بحث هایی که ایرانی بهتره یا چینی در ایران نیست چون دوستان سمندی که فرانسوی ها طراحی کردن المانی ها موتورش رو طراحی کردن و قطعاتشم چینی است رو به اسم خودروی ملی به مردم میدند
خودروی جدیدشون دنا هم که بیرونشو تمامن از سوزوکی گرند ویتارا کپی کردن و داخلش هم از روی سوناتا
دوستان گرامی میشه محبت کنید به جای این که همش حرف چینی یا ایرانی بودن ماشینا رو بزنین از کیفیت بگید از مشخصات فنی بگید کسانی که تست کردن بیان توضیح بدن خواهشا و این که دوستای گلم همچین میگن چینیه یادشون رفته ایران خودمون جنسایی که تولید میکنه دست کمی از چین نداره حالا شاید یکم بهتر باشه اما خیلی هم فرقی نداره
و این که چین هم مثل ایران خودمون جنس خوب و بد داره
بیست و هفت خودرو تولید داخل در دی ماه 1390 مورد ارزیابی کیفی قرار گرفته اند . این ارزیابی مانند ماههای گذشته در 9 معیار "سیستم فنر بندی" ، "تعلیق و فرمان" ، سیستم موتور" ، "ترمز" ، "تجهیزات الکتریکی" ، "تزئینات داخلی و خارجی" ، "صداهای غیرعادی" ، "بدنه" ، "نفوذ آب" ، "رنگ" ارزیابی شده اند . در این بین خودورهایی که بین صفر تا 120 نمره منفی کسب کرده اند در دسته "خیلی خوب" قرار گرفته اند که در آن میان چهار خودرو چینی MVM530 ، MVMX33 ، mvm110 و Chery (ویانا) جزء گروه خیلی خوب دسته بندی شده اند . آن طور که در جدول رده بندی دی ماه آمده است خودرو MVM مدل 530 بهترین کیفیت را به خود اختصاص داده است . این خودرو در رده بندی بالاتر از سمند و پژو405 قرار گرفته است
خوب من از دیروز تا امروز با این خودرو حدود 600 کیلومتر در شهر و خارج از شهر رانندگی کردم و تجربیاتم رو برای دوستان میگم.
خوب از همان ابتدا که وارد خودرو میشویم : کیفیت قطعات داخلی و داشپورد خوبه اما نسبت به قیمت 24 میلیونی کمی پایین تره اما در کل خوبه.
قدرت موتور بسیار عالیه.
و من تونستم راحت یک زانتیا رو در اتوبان قم بگیرم.
سرعت 170 کیلومتر در ساعت رو پر کردم اما این جور که به نظر می رسید راحت میشه 220 تا پر کرد.(البته با احتساب 20 - 30 کیلومتر خطای همیشگی کیلومتر شمار های خودرو ها)
این خودرو سواری نرمی به ادم میده و می تونم بگم با خودروی پارس ELX یکیه اما شتاب پارس ای ال ایکس رو نداره.
اما موتور این خودرو خیلی پرقدرته و به هیچ وجه در سربالایی ها با وجود 5 سرنشین کم نمیاره و افت قدرت نداره.
مصرف سوخت خوبه و می تونم بگم نسبت به موتور 2000 سی سی 16 سوپاپه عالیه. میانگینی که من به دست اوردم حدود 8.2 لیتر بود. تو جاده که 6.5 میسوزونه.
امکانات خودرو برای یک خودروی 24 میلیونی خیلی خوب هست و امکاناتی نظیر سانروف و یا موتور 2000 سی سی در خودروی در این رنج یافت نمیشه.
یکی از ایراداتی که من از این خودرو بدست اوردم ایراد در کمک فنر هاست (مخصوصا عقب) اما در حدی نیست که لذت رانندگی با این خودرو را از بین ببره.
فضای اتاق خودرو هم بسیار مطلوب و جاداره.
ترمز ها عالی هستند و نسبت به سمند ال ایکس که مقایسه میکنم بهتراند.
پایداری در پیچ ها هم خیلی خوبه.
یکی از اصلی ترین رقیبان این خودرو سورن ELX و پارس ELX هست اما من تجربه رانندگی با سورن رو نداشتم و نمی تونم نظر بدم اما نسبت به سمند LX و پارس ELX این خودرو در نرمی/امکانات رفاهی/راحتی در رانندگی/طراحی داخلی و خارجی و قدرت موتور کاملا برتره.
در کل من از رانندگی با این خودرو لذت بردم و می تونم بگم اگر کسی فقط شتاب و سرعت براش مهم نیست (پارس ELX) این خودرو می تونه گزینه ی خیلی خوبی باشه.
در کل من فقط از ایناش خوشم نمیاد یکی جنس پلاستیکی داشبورد
یکی ظاهر بیرونی بیشتر ماشینهای چینی (استیل) و یغور
یکیم اینکه واقعا معلوم نیست بعد از 2 سال چه شکلی میشه
دنده معمولی
ولی اگه از روز اول مشکل نداشته باشه ماشین نرم و خوبیه
اطلاعات چری ویانا
منظورتون چیه؟ منم میخوام بخرم دارم تحقیق میکنم
اطلاعات چری ویانا در لینک زیرک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
با توجه به معیارهای من که خودرو را تو جاده و سفر زیاد استفاده میککنم و در شهرستانم که شاید قطعات یدکی ام وی ام زیاد خوب نباشه هر چند نمایندگی داره
خرید کدوم mvm 530----و----یا- 206 وی 8 رو پیشنهاد میکنید
سلام دوست عزیز
این تاپیک صرفا برای مسائل و مشکلات این ماشین هست و برای مشاوره خرید به تاپیک زیر مراجعه کنید ;)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف شما درسته ولی افراد این گروهها این ماشین رو دارن و از نزدیک دیدن بهتره نسبت به افرادی که اصلاً ندیدن
QUOTE=dash_mehdi;7040508]سلام دوست عزیز
این تاپیک صرفا برای مسائل و مشکلات این ماشین هست و برای مشاوره خرید به تاپیک زیر مراجعه کنید ;)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
با سلام
دوستانی که تجربه رانندگی با ام وی ام 110اتوماتیکو دارند لطفا تجربیاتشونو در اختیارم بزارن ممنون....
خودم باهاش رانندگی نکردم ولی یه دختری که باهاش رانندگی کرده بود خیلی تعریف میکرد و میگفت راحته البته زیاد نمیتونین به حرف امثالش اطمینان کرد :31:
ممنون اما به هرحال نظرشو گفته.......
MVM 110 نمونه 4 سیلندر دنده اتوماتیک قیمتش حدود 12 میلیون تومن هست که نسبت به خودرو ارزش نداره
اما رانندگی باهاش خیلی نرم و روان و راحت هست.
سیستم ترمزش خوب عمل میکنه و راضی کننده هست.
فضای سرنشینان هم مناسبه.
از نظر عملکرد برای یک خودروی شهری تو کشورمون که رقیب جدی هم نداره خوبه.
کیفیت ادات داخل خودرو هم متوسط هست اونجور که باید عالی نیست
ممنون دوست عزیز پس بنظرت خریدش خوبه....کدوم خودرو با توجه به قیمتش ارزش خرید داره!؟نقل قول:
دوستان دیگه اگه اطلاعات دیگه دارن ممنون میشم بگن.......
قیمتش با 405 یکیه.
نسبت به 405 کیفیتش چطوره؟ من که تا حالا اسم شرکت مونتاژ کننده اش را هم نشنیدم. فکر نکنم خدماتشون جالب باشه.
خودروی چری اصلا از استقبال خوبی برخوردار نبوده.نقل قول:
بازار خرید و فروش خوبی هم نداره .
خدمات پس از فروش و تامین قطعاتش هم با شرکت مدیران خودرو هست.
باهاش تجربه رانندگی نداشتم تا از نزدیک بررسیش کنم اما فکر میکنم کیفیتش نسبت به 405 های قدیم بهتر و در حد 405 SLX های جدید باشه ( این نظر شخصی منه )
مطمئنید خدماتش با ایرنا خودرو هست؟! ، جدیدا با ایران خودرو همکاری میکنه ؟ اگه اینجوری باشه که خدمات پس از فروشش بهتر میشه نسبت به الانش؟؟نقل قول:
نقل قول:
عذرخواهی میکنم اشتباه شد . به جای مدیران خودرو نوشتم ایران خودرو بازم معذرت.
خدمات پس از فروشش داره بهتر میشه چون فروش خودروهای هم نسبت به قبل خیلی بیشتر شده.
دوست عزیز اگه تا امروز اقدام به خریدش نکردی دست نگه دارنقل قول:
بهتره یه سری به سایت aparat.com بندازید و اونجا سرچ کنی تست تصادف چری ویانا
میفهمید که پژو 30 سال پیش اروپا با مونتاژ آشغال ایران بش شرف داره.
این MVM 315 که میخواد بیاد فقط میخوان هاچ بکش رو وارد کنن؟ تو سایت چری مدل معمولیش رو هم دارن.
این خودرو اگر 15-16 میلیون باشه، خریدش ارزش داره؟
قیافه اش از جلو شبیه یکی از ماشین های فیات هست که وارد میشه.کد:
http://www.cheryinternational.com/specifications/fulwin2_hatchback.html
برای تو شهر میتونه جای 206 تیپ 5 (من مدل خوب 206 رو در نظر گرفتم) رو بگیره با توجه به مصرفش؟ کلا مصرفش کمتر هست نسبت به 206؟
باید صبر کنیم تا خودرو عرضه بشهنقل قول:
بررسی بشه قیمت مشخص بشه
و اینا نیاز به زمان داره و الان نیمشه صحبتی کرد.
قیمت چری 315 18 تومنه برای مدل هاچبک تحویل 30تا 60 روزه
مدل سدان هم بعدا تولید می کنن
یکم گرونه اگر 18 باشه. سدانش گرونتر درمیاد طبیعتا یا نه؟
نقل قول:
قیمت رو کجا زده دوست من؟ این خودرو به طور رسمی معرفی شده یا از طریق سایت های متفرقه آگاه شدین؟
هنوز جایی قیمت نزده!18تومان مربوط به جک توجوی سدان و هاچ بک با موتور میتسوبیشی هستش که تحویلش از مهر شروع میشه.....
سلامنقل قول:
قیمت رو که از نمایندگی پرسیدم
چند نفری هم توی تی تی ثبت نام کردن
توی سایت رسمیش اثری از این مدل نیست و توی سایت های نمایندگی ها هست
سلام به دوستان
دیروز ماشینمو mvm 530 تحویل گرفتم بعد از 12 روز واریز وجه
متاسفانه پخش ماشینم cd changer هستش
به نمایندگی مراجعه کردم مسوول ننمایندگی گفت شانسیه بعضی مواقع اینجوری میدن بیرون
ولی تو دفترچه راهنمای پخش کابل یو اس بی بود
دوستان راهنماییم کنید که چجوری پخشم و عوض کنم ؟؟؟؟؟ :D :D :D :D
530 هم الان می فروشن ، داخل سایتشون که چیزی از فروش 530 نبود. میشه قیمت را بفرمایید؟نقل قول:
قیمتش 21500تا22 هستش...
نگاهی به MVM 315
این خودرو توسط یک طراح معروف ایتالیایی طراحی شده است و سرشار از ظرافت،زیبایی و انرژی است.مشابه مفهوم طراحی در خودروهای جگوار وبیتل،طراحی MVM315H از طراحی روز پیروی می کند که این طراحی V شکل جلو و پنجره بومرنگ شکل چراغ های جلو مشهود است.
میزان سروصدا ،لرزش و راحتی خودرو سه عامل اصلی در ارزیابی کیفیت ساخت خودرو می باشند.MVM315H فضایی آرام برای راننده و سرنشینان فراهم می سازد.
تنظیمات 12دوری (لرزش ،صدا،سختی)NVH ، مواد عایق صدای سه بعدی در هفت نقطه از MVM315H نظیر در موتور و بدنه خودرو و همچنین 20جزییات بهینه سازی شده ،صدای موتور را در سرعت ثابت به db43 می رساند.
MVM315H انتخابی مناسب برای خانواده ها و جوانان است.
ابعاد و وزرن
ارتفاع*عرض*طول 1492*1686*4139 (میلی متر) فاصله دو محور 2527 (میلی متر) حداقل شعاع گردش 5/5 (متر) وزن خالص 1200 (کیلوگرم) سایز لاستیک 15 R 60/185
موتور و قوای محرکه
حجم موتور 1500 (CC ) تعداد سیلندر 4 سیلندر خطی مکانیزم سوپاپ ها DOHC 16 سوپاپ ضریب تراکم 1:5/10 انتقال نیرو 5 دنده دیسکی حداکثر قدرت 6000/109 (دور در دقیقه/اسب بخار) حداکثر گشتاور 3000/140 (دور در دقیقه / نیوتن متر) حداکثر سرعت 160 (ساعت/کیلومتر) حجم باک 50 (لیتر)
تجهیزات
سیستم ایمنی و تعلیق
کیسه هوا از نوع SRS برای راننده و سرنشین جلو کمربند ایمنی کمربند 3 نقطه ای برای سرنشین جلو کمربند 3 نقطه ای برای سرنشین عقب (چپ و راست) کمربند ایمنی برای سرنشین وسط سیستم ترمز
ABS+EBDسیستم ترمز دستی برای چرخ های جلو سیستم ترمز دستی برای چرخ های عقب سیستم ضد سرقت سیستم ضد سرقت الکترونیک Immobilizer چراغ های مه شکن مه شکن جلو مه شکن عقب تعلیق جلو سیستم مستقل Mc Pherson با فنر پیچی و میله نگهدارنده و ضد لغزش تعلیق عقب سیستم تعلیق کشنده چندگانه با فنر پیچی
موتورش که قویه اگه قیمتشم 19تومن که میگن باشه بااین وضع تولید 206 و نایاب شدنش حتما رقیب جدی206خواهد بود
قیمت mvm530 در محدوده ی 22 تا 23 میلیون است.نقل قول:
نقل قول:
حسین جان فکر کنم منظور دوستمون مهدی قیمت MVM 315 بود که تو این رنج رقیب جدی برای 206 خواهد شد.
بله منظورم 315 بود ...
530که ظاهر قشنگی نداره ولی 315 ظاهرشم به نسبت بدک نیست