مگه چقدر با 965 تفاوتشه؟نگیری بعدا پشیمون میشینقل قول:
Printable View
مگه چقدر با 965 تفاوتشه؟نگیری بعدا پشیمون میشینقل قول:
بدم که نمیاد بگیرم! ولی مشکل اینجاست که فقط همین 20-30 تومن فرقش که نیست. مادربورد و اینا رو هم باید ببرم بالا! تازه اصلن نمیدونم چه مادربوردی این رو ساپورت میکنه...نقل قول:
در ضمن شما اگر برای کار خاصی سیستم را نیاز نداری و بیشتر برای بازی هست شما بهتره cpu گرون نگیری.یعنی نه 1055 نه 965 ونه..فقط 630یا 635
بقیه پولش را خرج گرافیک کنید فوق العاده در گیم کارایی بالا میره با اینکه cpu ضعیفتر میشه
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
مادربردهای اینها مشترکن همشون AM3 هستن.یعنی نیاز به بالابردن مادربرد نیست.اون مادربردهایی که گفتم حدود110 قیمت دارننقل قول:
بالاخره چی شد؟ بگیرم یا نگیرم!!؟؟نقل قول:
اگه میشه یه گرافیک گیگا خوب معرفی کن. تا 140-150 تومن.
اگر برای کار حرفه ای خاصی استفاده نمیکنید و بیشتر برای بازی هست سیستمتون همین که اول دوستمون معرفی کردن را بگیرید با یه تفاوت جزیینقل قول:
CPU:AMD Athlon II X4 635=115
M.B:Gigabyte 770T-USB3=110
RAM:SuperTalent 4Gb 1333 CL8 (2x2Gb)=110
VGA:MSI 5670 1Gb=125
HDD:Samsung SpinPoint F3 500Gb=50
DVD RW:Liteon 24X=25
Power:Memonex Silent EX L.N 480W=46
Case:Green Magnum 2=37
Monitor:Samsung P20500=180
------------
تفاوت یعنی 2گیگ رم به جای 4گیگ رم
گرافیک 5770
پاور 535
cpu 620(چون بودجتون کمه گفتم 620وگرنه همون 635 خوبه)
چرا 2 گیگ رم؟نقل قول:
گرافیک گیگا معرفی کن لطفا
ultra ئه عزیز میشه در مورد کارت گرافیک من رو راهنمایی کنی؟ گیگا چی بگیرم؟ این خوبه؟ GIGABYTE - GeForce GT 220 - 1GB
حالا چرا باید حتما گیگا باشه؟!نقل قول:
ultra ئه عزیز میشه در مورد کارت گرافیک من رو راهنمایی کنی؟ گیگا چی بگیرم؟ این خوبه؟ GIGABYTE - GeForce GT 220 - 1GB
ما برندهای خوب زیادی داریم
Sapphire 5750 1Gb با قیمت 160-165 انتخاب خیلی خوبیه!
برای کمبود بودجه گفتم رم را کم کنید.چون 5770 حدود 210 تومان پولش هستنقل قول:
سافایر بهتره.
نقل قول:نقل قول:
این برندش به گوشم نخورده!
نظرت راجع به این دو تا چیه؟
GIGABYTE - GeForce GT 220 - 1GB
GIGABYTE - ATI RADEON HD 5670 - 1GB
5770 خیلیییی قویتر از اینها هستن.نقل قول:
به گوش شما نخورده دلیل بر بد بودن نیست
بهتره به گوشتون بخوره چون Sapphire بزرگترین تولید کننده کارتهای ATI هستنقل قول:
این برندش به گوشم نخورده!
نظرت راجع به این دو تا چیه؟
GIGABYTE - GeForce GT 220 - 1GB
GIGABYTE - ATI RADEON HD 5670 - 1GB
گیگابایت تو ایران فقط پول اسمشو میخوره و نسبت به قیمت ارزش خرید نداره!(چون تقریبا تفاوتی از لحاظ کارایی و کیفیت با برندهای خوب دیگه از جمله HIS-Sapphire-MSI و ... نداره)
اون 2 تا کارت هم نسبت به 5750 خیلی ضعیفتر هستند در صورتی که قیمتی نزدیک به 5750 دارند!
این 190 تومنه نه 165!!!! نهایت 150 باشه! (و ترجیحن گیگا :5:)نقل قول:
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
نقل قول:
ممنون از اطلاعاتت. اون 110 تومنه قربونت برم، این 190 تومنه. کجا هم قیمتن؟؟
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
نگفتم بده! گفتم من نشنیدم. البته واسه من بده، چون گرونه!نقل قول:
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
گیج شدم کلا!!!
با 150 تومن بهترین گزینه م چیه؟ برندش هرچی که بگید باشه (asus نباشه).
چندتا مدل با برندهای مختلف معرفی کنید که بتونم انتخاب کنم ممنون میشم :)
(یه چی باشه که واسه بازی به مشکل نخورم)
نقل قول:
این 190 تومنه نه 165!!!! نهایت 150 باشه! (و ترجیحن گیگا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دوست عزیز، من هر روز تو بازارمنقل قول:
ممنون از اطلاعاتت. اون 110 تومنه قربونت برم، این 190 تومنه. کجا هم قیمتن؟؟
و قیمت روز بازارو بهتون گفتم!
شما که قیمتها رو از رایان صبا نمی گیرین احیانا؟!!!
چرا از همونجا میگیرم. چرت نوشته؟نقل قول:
قیمتهاش واسه عهد قرقره میرزاست!:31:نقل قول:
چرا از همونجا میگیرم. چرت نوشته؟
:ohno::دینقل قول:
عجب آدمایی هستنا. پس واسه چی نوشتن آپدیت روزانه؟؟ بعنی من اگه همون سافایر 5750 رو بگیرم؟ تضمینی؟ واسه بازی کم نمیارم؟
یه سوال: تو اطلاعاتش نوشته GDDR5. یعنی چی؟ باز باید بگردم دنبال یه مادر و رم دیگه؟ :37:
شما که دستت تو کاره میدونی قیمت کیس گزین گالکسی الان چنده تو بازار؟
یکم قیمت هاش گرونتره.البته توی شهرستان همین قیمت ها هست.تقریبا.نقل قول:
بستگی داره با چه رزلوشنی بازی کنید.شما بهتره همون 5770 بگیرید.ولی 5750 هم خوبه.
یعنی رم گرافیک از نوع gddr5 هست وهیچ ربطی به مادربرد و رم سیستمتون نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگی این عکسه از چه سایتیه؟ چندتا از این سایتها معرفی میکنی؟ مرسی.نقل قول:
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
5770 اصلن به بودجه م نمیخوره! همون 5750 خوبه. شما مطمئنید که با این پول سافایر 5750 بهترین گزینه س؟ برندهای دیگه قوی تر با این پول ازشون در نمیاد؟ :31:
5750 رو آقای ultra-black گفتن 165 تومنه. 5770 رو شما قیمت داری چنده؟
از بین اینها شما سافایر رو تایید میکنید؟ نسبت به قیمت و کاراییشون؟
GIGABYTE - ATI RADEON HD 5770 - 1GB
XFX - ATI RADEON EAH5770 - 1GB
HIS - ATI RADEON HD 5770 - 1GB
SAPPHIRE HD 5770 1GB
البته دو تای وسط فک نکنم چندان خوب باشن. ولی در مورد سافایر و گیگا همه چیزش مثل همه. کدوم بهتره؟ اختلاف قیمت چندانی ندارن. اگه خیلی تفاوتی ندارن همون گیگا رو بگیرم که معروف تره! اگه هم نه که هر چی شما بگید، به هر حال شما بهتر میدونید. میشه یه مقایسه بین این دو کرد؟ مثل همون سایتی که آقای ultra_black برای مقایسه سی پی یو معرفی کردن؟؟ اگه میشه لینک بدید ممنون میشم.
هر کدوم ارزونتر بود اونو بگیرید چون همشون فن مرجع هستند و تفاوتی از لحاظ کارکرد با هم ندارندنقل قول:
از بین اینها شما سافایر رو تایید میکنید؟ نسبت به قیمت و کاراییشون؟
GIGABYTE - ATI RADEON HD 5770 - 1GB
XFX - ATI RADEON EAH5770 - 1GB
HIS - ATI RADEON HD 5770 - 1GB
SAPPHIRE HD 5770 1GB
البته دو تای وسط فک نکنم چندان خوب باشن. ولی در مورد سافایر و گیگا همه چیزش مثل همه. کدوم بهتره؟ اختلاف قیمت چندانی ندارن. اگه خیلی تفاوتی ندارن همون گیگا رو بگیرم که معروف تره! اگه هم نه که هر چی شما بگید، به هر حال شما بهتر میدونید. میشه یه مقایسه بین این دو کرد؟ مثل همون سایتی که آقای ultra_black برای مقایسه سی پی یو معرفی کردن؟؟ اگه میشه لینک بدید ممنون میشم.
هر 4 تا هم از بهترین برنده ها هستند،در کل هر کدوم رو بگیرید ضرر نکردید
نقل قول:
من که قیمت ندارم. شما هم قیمت نداری؟ همون سافایر و گیگا رو فقط قیمتش رو میخوام.
سایت واسه مقایسه شون سراغ دارید؟
---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
راستی تا آنلاین هستید میتونید کمک کنید بقیه ش رو هم جمع کنم؟
گفتید رم سوپرتلنت بگیرم. مطمئنه؟ کینگستون نگیرم؟
من خودم گیگابایت دارم.خوبه.
سیستم هم همون که گفتم را بگیرید.
اینم سایت
کد:http://www.legitreviews.com/article/1105/1/
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
این سایت سافایر که 5770 ها با فن های متفاوت را داره.یه مدل هم vaporx هست که اورکلاک شده هست واز همه بهتره
مرسی. یه کم تغییرات دادم با توجه به پیشنهاداتون. آخرش نتیجه رو میگم شما نظر بدید روش. مرسی بازم.نقل قول:
رم2گیگ بگیرید چون بودجتون محدوده.اگر رم بیشتر نیاز شد میتونید بقلش اضافه کنید.ولی مثلا گرافیک را دیگه کاریش نمیشه کردنقل قول:
راستی سایتو یادم رفت
کد:http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&leg=&psn=000101&gid=3&sgid=643
راستش این چیزایی که شما میگی رو من زیاد سر در نمیارم! ولی ممنون به هر جهت. قیمت ندارید؟؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
مشکل بودجه حل شد تا حدودی. رم چه برندی بگیرم؟؟؟ کینگستو یا سوپرتلنت که دوستمون معرفی کردند؟نقل قول:
سیستم نهایی این شد:
Cpu: AM3 - Phenom II X4 965 - 3.4GHz
Mainboard: GIGABYTE - 770T- USB3
VGA: SAPPHIRE HD 5770 1GB
HDD: Seagate-SATA 2 - 1 TeraByte / 32mb buffer
Ram: KINGSTON - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB)
Case: Green Infinity
DvD Writter: LITEON - 24X - SATA
Internal Card Reader
اگر لطف کنید و یه پاور گرین متناسب با این سیستم به من معرفی کنید خیلی ممنون میشم. اگه در مورد قطعات هم مشکلی وجود داره یا مچ نیستند یا هر ایراد دیگه ای، بگید ممنون میشم :)
یه سوال: مادربورد جواب میده؟؟
منتظر نظراتتون هستم آقایون iceweek و ultra_black. تایید نهایی رو بدیدو یه پاور خوب گرین هم که همه اینا رو ساپورت کنه معرفی کنید.
یه سوال دیگه: کیس infinity بهتره یا tuniq3؟ 24 ساعت کامپیوترم روشنه. کدومشون مناسبتره برام؟ اینم لینکهاشون:
دوستان عزیز ممنون از کمک هاتون تا اینجا. اگه میشه این قدم آخر هم من رو همراهی کنید که تا فردا به لیست نهایی شده نیاز دارم. سپاسگزارم.
خوبهنقل قول:
سیستم نهایی این شد:
Cpu: AM3 - Phenom II X4 965 - 3.4GHz
Mainboard: GIGABYTE - 770T- USB3
VGA: SAPPHIRE HD 5770 1GB
HDD: Seagate-SATA 2 - 1 TeraByte / 32mb buffer
Ram: KINGSTON - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB)
Case: Green Infinity
DvD Writter: LITEON - 24X - SATA
Internal Card Reader
فقط رم رو SuperTalent با زمان تاخیر CL8 بگیرید که Kingston زیاد تقلبیش تو بازار موجوده!
پاور هم بالای 500 وات مثل Green GP535A بقیمت 55 یا Green GP535B بقیمت 70 تومن کافیه
برای کیس هم Infinty خیلی بهتر هست
موفق باشید
نقل قول:
دست شما درد نکنه. در مورد رم هم به توصیه شما گوش میدم. یعنی می فرمایید واسه پاور به 885 یا حتا 785 نیاز ندارم؟؟ از بابت معرفی infinity هم کلی ممنون.
اگه میشه یه دی وی دی رام (فقط رام باشه کفایت میکنه. رایتر رو همون لیتون که شما گفتید برداشتم) معرفی کنید و قیمتشم بگید ممنون میشم.
خیلی خیلی سپاسگزارم از راهنماییهاتون :40::40:
خوب دوتا dvd wr بردار قیمتش 25 تومن بیشتر نیست که
pioneer بردار حدود 28 تومن
نه عزیز واسه 5770 پاور بالای 500 وات کاملا کافیهنقل قول:
یعنی می فرمایید واسه پاور به 885 یا حتا 785 نیاز ندارم؟؟
Liteon 22X حدود 20 تومننقل قول:
اگه میشه یه دی وی دی رام (فقط رام باشه کفایت میکنه. رایتر رو همون لیتون که شما گفتید برداشتم) معرفی کنید و قیمتشم بگید ممنون میشم.
این هم میشه! مرسی! بالاخره پایونیر یا لیتون؟؟نقل قول:
نمیدونم چرا احساس میکنم مادربوردم ضعیفه!!
اگه پایونیر گرفتید فقط سری FX بگیریدنقل قول:
این هم میشه! مرسی! بالاخره پایونیر یا لیتون؟؟
مثل Pioneer S18FXV
همچین ضعیفم نیست!نقل قول:
نمیدونم چرا احساس میکنم مادربوردم ضعیفه!!
چقدر میتونید براش هزینه کنید؟!
این سری از پایونیر چقدر هزینه شه؟نقل قول:
واسه مادر بورد حدود 140 میتونم بذارم. بیشتر دیگه نمیتونم.
فرق نمی کنه هر کردم که ارزونتر بود و سرعتش بیشتر بود.نقل قول:
احتمالا بالای 35 تومننقل قول:
این سری از پایونیر چقدر هزینه شه؟
Gigabyte 770TA-UD3 حدود 115-120نقل قول:
واسه مادر بورد حدود 140 میتونم بذارم. بیشتر دیگه نمیتونم.
اگه گیر آوردید بهتره
نیازی به خرج بیشتر از این نیست چون کارایی بالاتری نمی گیرید
کمیابه؟ اگه بود همین رو میگیرم، اگر هم نبود که خب همون قبلی خوبه دیگه. دست شما هم درد نکنه بابت وقتی که گذاشتید.نقل قول:
فقط یه سوال تکراری دیگه بکنم و رفع زحمت کنم: شما مطمئنید که پاور بالای 500وات کافیه؟ توی سایت گرین یه نرم افزار بود که مشخصات قطعات رو میدادی و پاور بهت پیشنهاد میکرد. من مشخصات پایینتر از قطعات خودم رو دادم (این قطعات نبود تو لیستش) گفت حدود هفتصد و خرده ای میخواد. منظورم اینه که به علت کم توانی پاور به قطعات فشار نیاد و باعث خرابی احتمالی بشه یه وقت...