سلام بچه ها
من رسيدم به او پسره. اما همش ازش شكست مي خورم. كسي ترينر يا كد تقلب بازي را داره؟ اصلاَ اومده؟
Printable View
سلام بچه ها
من رسيدم به او پسره. اما همش ازش شكست مي خورم. كسي ترينر يا كد تقلب بازي را داره؟ اصلاَ اومده؟
یکی به داد من برسه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
" موقع اجرای بازی Devil May Cry 3 پیغام خطای زیر رو میده :
A required security module can not be activated. This program can not be executed.
لطفا راهنمایی کنید بدجوری گیر کردم تو کف بازی موندم "
نقل قول:
نوشته شده توسط Amin
موقع اجرای بازی Devil May Cry 3 پیغام خطای زیر رو میده :
A required security module can not be activated. This program can not be executed.
لطفا راهنمایی کنید بدجوری گیر کردم تو کف بازی موندم
اینم ترینر بازی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این سایت رو هتمن تو قسمت favorites قرار بدین چون جدیدترین کرک ها و ترینر ها اینجا میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارد سایت شودین برین در قسمت Search GCW و اسم بازیتونرو بنویسید.
شما به کرک احتیاج دارین, از همین سایت بالایی میتونید پیداش کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط mohyad
سلام
بالاخره بعدازچندماه انتظارودربه دري بازيروگرفتم .باهزاربدبختي كركش كردم ولي چه فايده ubisoft واقعا ترزده به بازي (شرمنده چون كلمه اي بهترازاين پيدانكردم) ....
آقاحالابه هرحال شماام باكنترل(gamepad) بازي مشكل داريد بگيد ببينم اين فقط مشكل من يامشكل شماام هست (باآنالوگ چپ بالاپايين ميره باآنالوگ راست چپ راست گيم پدم عوض كردم بازهمين مشكل هست :blink: )
باكيبوردكه نميشه بازي كرد مگه بازي كانتره!ديگه كلافه شدم لطفا يكي راهنماييم كنه
خوب فعلا هميني كه هست :biggrin: من به همين كنترل عادت كردم و دارم بازي مي كنم. مال من هم آنالوگ راست حركت ميده :laughing: يا بايد به همين عادت كنين يا اينكه چند ماه صبر كنين تا شايد يوبي سافت يه فكري واسه اين بكنه و يه Patch واسش درست كنه. راستي مال من فيلمهاي اول بازي رو هم نشون نميده با اين كه همشون هستن تو پوشه بازي :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط the crazy nfs
مهدي جان واقعاممنون كه اينقدرزودبه دادكاربراميرسي :biggrin: مديرفقط آقامهدي.....نقل قول:
نوشته شده توسط M E H D I
حالايعني واقعااينااينقدرعقلشون كمه كه توتبديل يه بازي سوتي به اين تابلويي دادن...آفتابرم اينجوري تبديل نميكنن والا :blink:
بازم ممنون...خيالم راحت شدكه مچل ازمن نبوده :biggrin:
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط m_r1986
متاسفانه اين لينكي كه گذاشتيد ويروسيه و سيستم من اونو اجرا نمي كنه. اگه لينكه ديگه اي هست كه بذاريد ممنون مي شم.
من هم مشکل تو رو پیدا کردم اگه تونستی ردش کنی به من هم بگو چطوری؟نقل قول:
نوشته شده توسط AmirArdawan
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mohyad
اگه منظورتون مبارزه با ويرژيل هست :blink: كه اين اصلا سخت نبود و من همينجوري بار اول بردمش. فقط بايد ضربه بزنين و فرار كنين. اما اگه منظورتون جاي ديگه هست بگين تا راهنمايي كنم.
mehdi جان من اونجا که دیوار خراب شده میری داخل دو تا از این قفس های گرد که داخلش کله اسکلت هستش از سقف آویزان هستند گیر کردم هر چی میزنم نمیشکنند باید با چی بزنی با کدوم یک از اسلحه هاش باید بزنی تا خراب بشه . راهنمایی کنی ممنون میشم .
دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط m_r1986
بايد به هر دو تا همزمان ضربه بزني تا به هم بخورند توجه كن بايد به هم بخورند وگرنه تا صبح بزنيشون هيچي نميشه!
;)
ghost dog جان ممنون از راهنمایی که کردی .
سلام
یکی بمن بگه وقتی میخوای از بازی بیای بیرون چه کلیدی رو باید بزنیم ... من هر کاری کردم نتونستم از بازی خارج بشم
لطفآ کمک کنید
سلام
یکی بمن بگه وقتی میخوای از بازی بیای بیرون چه کلیدی رو باید بزنیم ... من هر کاری کردم نتونستم از بازی خارج بشم
لطفآ کمک کنید
سلام
لطفآ کمک کنید
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط bayern
شما Alt+F4 رو بزنين مشكلتون حل ميشه ;)
سلام بروبچز گیمر
من یه جاش گیر کردم کسی میتونه کمک کنه؟
تو مرحله 17 وقتی که از همه ی فنرها میپری بالا بعدش میرسی یه جایی که چند تا در هست من رسیدم به اتاقی که یه مشت جعبه هستن هی بالا پایین میشن بعد تو اون اتاق هم میرم یه اسکلت هست میکشم ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم یکی کمک کنه
سلام
مهدی جان خیلی ممنون
بچه ها من می خوام بازی رو بخرم ولی مثل اینکه کنترل بازی مشکل داره ... اگه خیلی خرابه بگید نخرمش....
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط C.GAM3R
از روي جعبه ها بايد برين بالا. دو تا در هست كه دومي يه خورده سخت هست رسيدن بهش اما به هر حال راه از اونجاست.
اگه با دسته بازي كنين زياد مشكل نداره. فقط مشكل اينه كه به جاي اينكه با آنالوگ چپ حركت كنه با آنالوگ راست حركت مي كنه. اگه با كيبورد هم بازي كنين ميشه با برنامه درست كرد حركت رو. اما بعد از دو سه مرحله عادت مي كنه آدم و زياد مشكلي نداره. بازي خيلي جالبي هست ;)نقل قول:
نوشته شده توسط Morteza3SN
سلام
من تازه عضو شدم اميدوارم دوستان خوبي براي هم باشيم
دوستان من اين بازي را خريدم با مارك Alibaba كه 6 سي دي هم هست
ولي متاسفانه سيستم من اين بازي را ساپورت نكرد يعني اجرا شد اما صفحه مانيتور
سياه بود اما دمو هاي خوبي داشت.
یعنی تو همون اتاقی که جعبه ها هستن دوتا در هست؟نقل قول:
نوشته شده توسط m E H D I
ببین یه مجسمه اونجا هست که تو دستاش یه آتیش سفید هست ولی نمیدونم با چه شمشیری داغونش کنم
اين نسخه كامپوترش چطوره آخر بخريم يا نه
با سلام
من اگه اشتباه نکنم توي مرحله 16 گير کردم. اونجايي که توي مرحله قبل از آسانسور مياي بالا و بعد وارد مرحله بعد ميشيم. يک درب قرمز سمت چپه که 2 تا شي توش پيدا کردم. يک درب آبي هم سمت راسته که توش 1 شي پيدا کردم. بعد ديگه نمي دونم چه کار بايد کنم. اگه ميشه دقيق توضيح بدين. ممنونم
به روبروي در آسانسور برين يه ديوار هست كه وسطش باز هست. اونجا اگه فعال كنين دو تا جا هست كه اون چيزهايي رو كه پيدا كردين توشون ميذارين و در باز ميشه.نقل قول:
نوشته شده توسط amir_abbas_davoodi
بلي دو تا در هست. يكي پايين هست كه راحت ميشه بهش رسيد اما يكي هم هست كه بالاست و يه خورده سخته رسيدن بهش. در مورد اون اسكلت ها بايد بگم كه اونها فقط براي امتياز و البته زياد شدن جون شما هست. اوني كه توي دستش آتيش سفيد هست بايد از اون دستكش ها و چكمه هاي آهني استفاده كنين.نقل قول:
نوشته شده توسط C.GAM3R
من با دستکشا هم امتحان کردم نشکست
تازه در پایین رو هم ندیدم
همچنین در بالا هم وقتی میرم تو اتاق بعدی اسکلته رو میکشم بعد میرم تو در بعدش نمیدونم چیکار کنم
جون من اینو بگو وقتی از در رفتم چیکار کنم هیچ راهی نداره
C.GAM3R جان شما بايد لول اون دستكشاروببري بالا تابتوني همه اون شمعايي كه تودست اسكلت هست وخاموش كني چون براي هرلولش (يهني همون لول b-a-crazy-s و... بايدازفناي متنوع استفاده كني كه ميتوني تو قسمت actionاينارو(فناروتهيه كني ) بايدپول خرج كني ديگه :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط C.GAM3R
درضمن بايدخيلي سريه وسرعتيومتنوع ضربه بزني كه اگه نتونستيم زيادمهم نيست چون بهت لوح آبي ميده .....فقط همين!!
دررابطه بااون درم من يادم نميادبايدوايستي برسم به اون مرحله بعد بهت ميگم شايدم تااونموقع يكي به دادت رسيد.
ولي فكركنم آقا مهدي درست ميگن يه درم بالاي اون دروسطي هست كه اونجارسيدن كارخيلي سختيه.....مخصوصاباكيبورد :sad:
شرمنده فقط همينايادم بود :blush:
دستت درد نکنه ولی بازم قانع نشدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من بازي رو اجرا كردم ولي محيط تاريك و فقط چشماي شياطين ديده مي شود . اگه ميتونين كمك كمممممممممك :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط kkain-blood
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط C.GAM3R
اين هم عكسهاي اون قسمت:
اينجا يه جعبه مياد كه مي چرخه. بايد روي اون بپرين و روي جعبه راه برين تا از روش نيوفتين:
جعبه ها يه حالت مارپيچي اينجا تشكيل دادن كه بايد روي اونها بپرين:
و اين هم در:
اقا اين مشكل gamepadرو نميشه حل كرد؟!!!
من توي چند تا فروم خارجي ديدم يه چيزهايي نوشتن اما من امتحان كردم نشد. اونا همشون يه كاري كرده بودن كه تنظيمات كيبورد عوض بشه كه راحت بازي كنن بازي رو.نقل قول:
ميشه لينكش رو بدي شايد شد!نقل قول:
نوشته شده توسط m E H D I
سلام بچه ها ، من این بازی را خریدم اما نمی تونم بازی کنم!!بعد از نصب پیغام خطا می ده که FAILED TO FIND A SUITABLE VIDEO SETTING
بعدش هم یک Erorr مي ده
سيستمم پنتيوم 4 است(1.7)
رم 512
گرافيك 128
لطفا يكي كمكم كنه تا چه كنم، خیلی دوست دارم که بازیش کنم
اقا مهدي دمت گرم کاملا فهميدم ولي خدايي خيلي سخته
سلامنقل قول:
من راستش الان لينك اون رو پيدا نكردم مثل اين كه تاپيكش پاك شده اگه پيدا كردم ميذارم. برنامه اي كه اونها گفته بودن استفاده كنين اينها بودن. من لينك مستقيم نمي ذارم كه توضيحات رو هم بخونين اگه خواستين:
اين آخري خيلي كامل هست برنامش و يه جور برنامه نويسي هست در واقع. اما من هر چي تلاش كردم نتوستم كاري باهاش بكنم.کد:http://redcl0ud.com/controlmk/index.html
http://www.electracode.com/4/joy2key/JoyToKey%20English%20Version.htm
http://www.autohotkey.com/
مدل كارت گرافيكتون چي هست؟نقل قول:
نوشته شده توسط apoosh
میتونم یه سوال بکنم؟
مشکل شما تو کنترل چیه چون من هیچ مشکلی ندارم!