جریان پایین اومدن سرعت چیه؟؟واسه شما هم اینطوره؟؟؟نقل قول:
جریان پایین اومدن سرعت چیه؟؟واسه شما هم اینطوره؟؟؟نقل قول:
نمی دونم من الان یه ساعته فعال کردم سرعتم متوسطش 16 هست ولی تا 5 میادو تا 20 هم بالا میره. الان این کم شدشه؟ من که خیلی دارم با همینشم حال میکنم :دینقل قول:
ولله من که وصل شدم سرعتم حدود 50 اینا بود.پرواز میکرد.حالا نمیدونم موقتیه یا ثابته.شایدم به دلیل اینکه تو شهرستان ترافیک پایینه اینجوره.امشب 24 ساعتشو فعال میکنم ببینم چطوره.اگه خوب بود که 1 ماهه میزنم.
نقل قول:
تو مسج فعال سازی نوشته بود، حالا این مهم نیست ،یه ماهش مهمه، كسایی كه یه ماهه دارن برن نگاه كنن شاید تو مسجش چیزی نوشته باشه
من خودم بیشتر وبگردی می كنم ولی كلا ایرانیا عطش دانلود دارن و همش دنبال اینن كه 24 ساعته دانلود كنه
ایرانسل هم گناه داره بابا
یا علی!!!
من نمیدونم شما این سرعتهای نجومی رو از کجا میارین!!:31:
من به زور سرعت دانلودم به 4 میرسه!!
خیلی بخواد بهم حال بده میشه 5!!:31:
باز به Dial UP !! سرعت دانلودمون با اون تا 7 هم میره !!
اصلا از طرح GPRS ش خوشمان نیامد . من اکثر اوقات بسته 30 مگی 1 ماهه رو 3 تومن میخریدم الان با این وضعیت واسه یه ماه باید 10 تومن پیاده بشم ما اصلا GPRS نامحدود نخواستیم . نامحدود واسه کسایی خوبه که میخوان گوشیو به کامپیوتر وصل کنن و بجای ADSL استفاده کنن
احتمالا گوشیتون از EDGE ساپورت میکنه که انشاالله؟ اگر نه این سرعت طبیعیه...نقل قول:
بله!!نقل قول:
دو تا گوشی دارم که هر دو کاملا با EDGE سازگاری دارن اما سرعت اینجوریه!!!
هیچ چیزیشیون به درد نمیخوره!!!
گوشیت چیه برادر ؟؟نقل قول:
من همین الان با ایرانسل آنلاینم (به پی سی وصل کردم با بلوتوث)
سرعت کانکشن 115 کیلوبیت هست
سرعت دانلود از 5 تا 15 کیلوبایت متغیره !:10:
:11:
وااا؟! نمیشه که آخه... حداقل باید 10 کیلو رو برای دانلود داشته بشید با ایرانسل :13:نقل قول:
سرعت من رفته بالا
روی 19 تا 22 فیکس شده !
چشمش نزنم :دی
دوستان درود بر شرف ایرانسل
من که خیلی مدیون این اپراتور موفق هستم
اگر ایرانسل نبود اکنون نصف مردم ایران تلفن همرا نداشتن
من از اینترنت ایرانسل وهمراه اول استفاده کردم ولی ایرانسل بهتره سرعتش هم بالاتره
برای دانلود بروید از ای دی اسل استفاده کنید
---------------
برای وب گردی خوبه همین که میام تو دنیای نت با هم هستم خودش کلی ارزش داره
ولی یک خبر بد من بسته یک روزه رو فعال کردم 5هزار تومن شارژ داشتم پرید امان از دست این کلاه بردرها تا نصف روز شارژم سر جاش بود ولی شب دیدم صفره تا حد ممکن احتیاط کنید؟
دوستانی که با ایرانسل می گن در حد دایال آپه ، شاید گوشیشون خیلی ذاغارته و داغونه
چون من باهاش با یوتیوب کلیپ نگاه می کنم.خونه که 128 دارم اصلا پیوسته پخش نمی شه کلیپ و وسطاش بافر میشه ولی رو گوشی تقریبا بدون قطع پخش میشه!! پس بالاتر از 128 هست حتما
البته گوشی من hd2 هست که واقعا تو وب حرف نداره و خیلی پیشرفتس و یوتیوب بدون ف یل ت رداره!!!
""" دوستان رفیقمون راس میگه.آخه گوشی مگه واسه دانلوده؟ می زنید باتری رم داغون می کنید. حالا چون نامحدوده باید با طناب دار خودمون رو خفه کنیم؟ اگه خونه دارید اینجا رو بیخیال.تازه من خونه هم حوصله ندارم شب تا صبح کامپیوتر رو روشن بذارم """"
سلام . طرحای gprs ش هنوز سر جاش هست ؟؟! (نامحدود ها منظورم نیستا). من 2 روزه هر چی درخواست 50 مگ رو میدم میگه که برا استعلام حسابت کد *141*1# رو بگیر :18:. چه ربطی داره آخه . 2 روز بی اینترنتی اعصابمو خورد کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . کدش هم *140*3*7*1*4# بود دیگه ؟!آره ؟!
50 مگ هیچی شده
شده 1 ماهه نامحدود 10 هزار تومن
یه هفته ای هم داره 5 تومن
صفحه اولو یه نگاه بنداز
اینم تست همین الان با سرور باکوو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا دوستانی که می خواند ازش به عنوان adsl استفاده کنند:
یه وسیله ای هست به نام: usb gprs modem mobile
یا یه چیزی تو همین مایه ها.
مثل رم ریدر می مونه با این تفاوت که به جا رم سیم کارت می خوره.
بعضا شاید آنتن هم داشته باشه.
می تونید مثل یک مودم اکسترنال ازش استفاده کنید و با سرعت بالا از gprs بهره ببرید.
من تو ایران هنوز پیدا نکردم.
اگه کسی اثری از آثارش دید جایی به ما هم خبر بده
دوست عزیز سلام فکر کنم منظور شما این بوده؟نقل قول:
کد:http://www.sms-soft.com/page/GPRS_GSM_edge_modem.html
آقا این ایرانشل خیلی مذخرفه.
من 24 ساعته رو فعال کردم و پیام فعال سازی هم اومد.
الان هر چی میکردم هیچیو باز نمیکرد.نگو از اعتبار استفاده میکرده.علاوه بر 999 فعال سازی 1700 شارزمو خورد.چیکار کنم؟؟به کدوم شماره زنگ بزنم؟؟؟
دوستان عزیزم یک چیزی بگم حواستون جمع باشه . شما به طور مثال اگر ساعت 12 ظهر بسته بیست و چهار ساعته از ایرانسل بخرید توقع نداشته باشید 24 ساعت بعد دوازده ظهر بسته شما دیزایبل بشه . چون راس ساعت 12 شب بسته شما اعتبارش غیرفعال میشه . پس دقت کنید که اگر برای تست می خواهید بسته 24 ساعته بخرید حتما از 12 شب به بعد بخرید که مثل من ضرر نکنید . من الان که داشتم می خوابیدم گفتم یک تست انجام بدم ببینم سرعت کم نشده یا نه . اما بعد از 4 میگ نت غیرفعال شد . بعد حسابمو که چک کردم دیدم دقیقا به اندازه نهصد و خورده ای که تو حسابم مونده بوده خورده و بعد غیرفعال شده . یعنی من که ساعت 11 ظهر بسته را فعال کردم 12 شب از کار افتاده و طبق 24 ساعت حساب شده .
ولی خوب بازم شرف داره به سیستم مزخرف دستی همراه اخر . حداقل با یک کد ساده فعال میشه و لازم نیست با همراه اخر اس مس بازی کنی . و تازه اخرشم نفهمی که داری تو رویا تو نت میچرخی یا تو کابوس .
از 12 شب تا 6 صبح اینطوری میشه ظاهرانقل قول:
6 صبح به بعد استفاده کن فعلا
تا مشکل حل شه
دوستان من طرح یک روزه اینترنت همراه اول رو خواستم فعال کنم نزدیک 20 پیامک فرستادم فعال نشد
پیام فعال سازی نمیاد ولی پیام طرح درخواستی میاد؟ جالبه هر پیامک 30 تومن از اعتبارم کم میکنه؟
لعنت بر این کلاه بردارها!
---------------------------
حالا نوبت کلاه برداری ایرانسله امروز اول طرح یک روزه رو فعال کردم به جای هزار تومن 5 هزار تومن از من بد بخت بلعید
همین الان طرح شبانه رو فعال کردم رو یک سیم کارت دیگرم اون هم نزدیک 50 مک دانلود کردم دیکه دانلود نمیکنه در واقعه قطع شده
--------------------------
لطفا دوستان اگر میشود توضیح بدهند مال من اینجوره یا دوستان هم مشگل دارن
والا یه یدونه N78 دارم و یدونه X1نقل قول:
جالبه که با N78 سرعتش بیشتره!
حتی با EDGE هم که وصل میشه باز سرعت بالای 5 نمیره!!
والا ما از اول شانس نداشتیم!!!:31:نقل قول:
اون ازون ک خونمون رو عوض کردیمو و اینجا نمیشه از ADSL کرد! اینم که ازین....!
فکر کنم تنها کسی که تو ایران این سرعت دربو داغونا داره من باشم!! خوب اینم یه جور افتخاره دیگه!!:31:
آخی...! خب غمت نباشه چون منم در منطقه ای هستم که ADSL نمیدن (فیبر نوری تا آخر عمر!) و همینطور فعلا اجبارا از همراه اول استفاده میکنم اونم بدون EDGE و تازه گوشیم هم اینو ساپورت نمیکنه - اما با گوشی داداش و خط ایرانسل سرعت غوغا میکنه - چه کنم فعلا که باید ساخت با همین 5 کیلو، من باهاتم!نقل قول:
:10:
راستی این مودم USB که برای EDGE هست خیلی توپه ها - کسی قیمت نداره؟ خب میرم یه سیم ایرانسل میخرم با این مودمه... البته اگه قیمتش کذایی نباشه.
قضیه از این قراره که شما هیچی رایگان استفاده نکردی و اون 50 مگ هم اون 5 تومنی بوده که خورده.الانم به این دلیل وصل نمیشه که اعتبار نداری.نقل قول:
منم شب با خیال راحت وبگردی میکردم نگو داره از اعتبارم کم میشه و رایگان نیست تا اینکه اعتبارم ته کشید و من فکر کردم اینترنت قطع شده.1700 علاوه بر 1000فعال سازی پرید.
تنها راه حل اینه آدم فقط 1000 اعتبار داشته باشه و بعد فعال کنه که در صورتی که رایگان هم نبود اعتباری رو سیم کارت نباشه که برداره.
ولی ساعت 8 اینا تست کردم کار نمیکرد.ولی الان حدود ساعت10و 30 زدم کار میکرد.اعتبارم صفره پس در واقع رایگان شده و تا 11 شب فرصت دارم پدر ایرانسلو در بیارم که 1700 اضافی شارزمو خورده.دوستانی که اینجوری شده بشتابید که وقت داره میگذره.:27:
دقیقآ برای منم همینطور شد
قبل ساعت 12 (حول و حوش 5 مین مونده به 12) وصل شدم و زدم یه آهنگ دانلود کنه دیدم وسطش استپ شد (همون ساعت 12 شد دقیقآ)
اعتبارو چک کردم دیدم چی میگی 0 شده :دی
هر چی تونستم فحشش دادم ایرسلو :دی
خاستیم فعال کنیم 1 شب فعال کنیم خوبه ؟؟
یه ماهش چطوریه ؟؟
بالاخره بعد 30دقيقه اپراتوراي نفهم جواب دادن كه بسته شما 9صبح فعال شده؛ميگم بابا همون لحظه مسج تاييد فعال سازي اومد؛اگه فهميدن.
تنها راهش نبود اعتبار اضافي رو سيمه؛اگه مردن الان كم كنن؛صفره صفره.
الان با ايرانسلم.
قیمتش مهمه.نقل قول:
راستی این مودم USB که برای EDGE هست خیلی توپه ها - کسی قیمت نداره؟ خب میرم یه سیم ایرانسل میخرم با این مودمه... البته اگه قیمتش کذایی نباشه.
کسی نداره؟
حالا بذارين من براتون بگم!
ميخواستم گوشيو آپديت كنم 20 مگ بايد دانلود ميكردم يكي از آشنايان پيشنهاد داد كه بسته ي يه روزه ي هزاري بگيرم
منم گرفتم و تاييدشم دو بار برام فرستاد!
4 تومن شارژ داشتم كه با تاييد شد 3 تومن
شروع كردم به آپديت و 20 مگ رو گرفتم
شارژمو نگاه كردم يه قرون اين ور اون ور نشده بود
تا اينكه به سرم زد يه آلبومي رو كه چند وقت بود دنبالش بودم بگيرم
بعد تك تك داشتم ميگرفتم آهنگاشو دو تاشو گرفتم "حدود 18 مگ " شارژمو نگاه كردم بازم هيچي كم نكرده بود
ديگه مطمئن بودم كه طرحم فعال شده
بعد ديگه خوابم گرفت و خوابيدم چون ساعت 9شب فعال كرده بودم گفتم صبح پاميشمو بقيه آهنگارو ميگيرم
بعد شب موقع خواب يكي رو گذاشتم بگيره
هرچي باشه رايگانه ديگه گفتم تموم ميكنه بعدم ميمونه تو نت!
پاشدم نگاه كردم اعتبار 0 ريال!!!!
اين چه صيغه ايه من كه نميدونم!
ولي هنوزم با اعتبار 0 ريالم دارم دانلود ميكنم!
يكي به من بگه اينجا چه خبره؟!!
بچه ها باز من اومدم یه سوال دیگه از خودم در وکنم!!:31:
میگما!! این تنظیمات Connection کامپیوتر چجوری باید باشه؟ مثلا از گزینه های زیر در قسمت Networking کودوماشونا باید تیک بزنیم و کودوما نباید تیک بزنیم ؟ گزینها هم به شرح زیر هست :
TCP/IPv6
TCP/IPv4
File and Printer Sharing (& Else
client for Microsoft
توی تنظیمات گوشی هم دو گزینه برای تغییر Connection هست یعنی TCP/IPv4 & 6.
اصلا کلا این کوفتتا زهره مارها چی هست!!؟:31:
اینو زحمت جواب دادنشو بکشید من گورمو گم وزیتیدم!!:8:
بابا این کارا چیه خجالت بکش! منکه با بلوتوث وصل میشم - اما IP6 نیازی نیست - شبکه ها هنوز IP4 هستن برادر! بعدشم چیکار به کار اینا داری! وقتی درایور نصب بشه میتونی یه کانکشن بسازی با مودم گوشیت - بعدش یه شماره خاصی داره - اون آقاهه (ببخشید!) که تاپیکشو گفت... :5:نقل قول:
من دیشب یک ماهه از نوع شبانه رو با 3 تومن فعال کردم گرفتم با N73 یه فایل 100 MB رو دانلود کردم عالی بود با سرعت 16 تا 30 دانلود میکرد مابقی اعتبار هم مشکلی نداره
دوستان جالبه مال من که دیشب 5 تومن از اعتبارم بلعید به خاطر یک بسته هزار تومنی
وقطع شد بود امروز دوباره فعال شد
---------------------------
کلاه برداران مدرن امروزی به چه روشهایی متوسل نمیشوند
فکرش رو بکنید هر نفر هزار تومن بدزدند چقدر کاسب میشوند این اپراتورها؟
با سلام.
بنده ظهر ساعت یک درخواست بسته 24 ساعته کردم ساعت 3 پیامک فعال سازی اومد سرعت دانلود هم با اینکه گوشی من EDGE ساپورت نمی کنه بین 4 تا 10 است که تا اینجا راضی ام ولی سرعت لود صفحات خیلی پایین تر از سرعت دانلود است نمیدونم چرا
در ضمن دوستانی که میخواهند بسته ها رو فعال کنند تا پیامک فعال سازی دریافت نکردید از اینترنت استفاده نکنید چون شارژ رو میخوره و به نرخ عادی حساب میشه !!!
در ضمن شارژ هم خیلی دقیق کم شد و قرونی کم نشد !
مودم usb قیمت کردم، میفرمایند 140 هزار تومان!!! بعدشم ادامه دادن بخاطر روز پدر 40 هزار تومان تخفیف داریم،
دستشون درد نکنه!
:2:
تمامی بچه ها دقت کنن اگر از بسته های 24 ساعته یا 7 روزه یا یک ماه استفاده می کنن اصلا از ساعت23 تا 8 صبح استفاده نکنن که ازشون شارژ کم می شه ولی می تونن به عنوان مثال برای بسته 24 ساعته در مجموع 24 ساعت وصل بشن البته بدون حساب کردن 23تا8 صبح
بله دقیقا همینطوره ٰ این یه باگ تو سیستم ایرانسله :41:نقل قول:
من هم 2 تا 24 ساعته فعال کردم که همونطور شد . یعنی طرح شبانه با روزانه تداخل داره
من به 700 گزارش دادم دارن پیگیری میکنن . اونایی هم که این مشکل رو دارن زنگ بزنن
تا درستش کنن
الان می خوام یه طرح یه ماه روزانه فعال کنم که برا این باگ فعلا دست نگه داشتم چون شبها (23 تا 8 )
رو از دست میدم
در ضمن نامحدود هم نیست در 24 ساعت 1 گیگ می تونید استفاده کنید .
من 1 گیگ رو تو 18 ساعت تموم کردم :31:
بعد دیدم 200 تومان شارژی هم که داشتم پرید
از اپراتوره که پرسیدم گفت بله نامحدود نیست شما معادل 1000000 تومان بسته رو فعال میکنید
که همون 1 گیگ میشه
ممنون به خاطر توضیحات...............من امشب ساعت 9:30 یه بسته 24 ساعته فعال کردم..........الان که دارم ایم پست رو میدم (به ساعت پستم دقت کنید از 23 گذشته) هم به اینترنت وصل شدم ولی شارژ کم نشده...............پس با توجه به توضیحاتی که دادین خط من این باگ و مشکل رو نداره؟یعنی تا فردا شب ساعت 9:30 مشکلی ندارم؟
البته 23 دقیق هم نهنقل قول:
برا من 2 بارش هم حول و حوش 23.20 اتفاق افتاد
الان یه تست بکنید اگه کم نکنه پس معلومه باگ رو درست کردن
کاش آن باشی و الان یه تست بکنی ببینی باگ رو برطرف کردن یا نه