از کجا بفهمیم اصلیه؟ مدرک داری؟نقل قول:
تازه به نظر میرسه جاودانی به جای صفحه ، داره پشت تلویزیون رو نگاه میکنه.
لطفا به ابهامات موجود، پاسخ بده.
Printable View
از کجا بفهمیم اصلیه؟ مدرک داری؟نقل قول:
تازه به نظر میرسه جاودانی به جای صفحه ، داره پشت تلویزیون رو نگاه میکنه.
لطفا به ابهامات موجود، پاسخ بده.
باز این پیداش شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-------------
بله راست میگه این عکس درسته ، یه عکس بعدش اومد او فتوشاپ بود اما این درسته
شما هم مدارکتو رو کن!نقل قول:
پ.ن : شما همون اینتر در لاو و مجید سابق نیستید. خسته نشدی اینقدر رنگ عوض میکنی؟ :27:
نقل قول:
نیازی به مدرک نیست ، حرف من خودش سنده :27::27:
-------------------------
میگم سامانم بیاد دوباره قهر کنی بریا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شما از کدوم گزارشگر بدتون میاد ؟؟؟
من که با گزارشگری علیفر خوابم میبره خیلی مزخرف و یا آرامش گزارشگری میکنه !!!
بعدش هم خیابانی که تو حرفاش خیلی چرت و پرت میگه !!!
کَپتِن استیون جرررررررررررررارررررررررر رررررررد :دینقل قول:
دقت کردین که معرفی بازیکنان توسط علیفر ، تا دقیقه 20 هر بازی ادامه داره! همچننی ایشون اصرار به ادای تمامی حروف اسامی دارند اونم با دقت اپسیلون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثلا استیون جرررررررررررررررررررراررر ررررررررررررررررررررد
این کپتن گفتناش منو کشته ! هنوز عبارت کپتن علی دایی با صدای علیفر توی مغزمه ! :دی
کلآ گزارشگر درست حسابی به جز عادل و مزدک نداریم ! یعنی زبونم لال این دو تا (که خیلی هم رفیق هستن) مثلآ تصادف بکنن از دنیا برن (زبونم لال !!) دیگه باید بشینیم گزارشهای عربی نگاه کنیم !
خیابانی وسط گزارش همش دماغشو پاک می کنه :31:
نمیدونم شایدم از قصد گاهی صداشو تو دماغی میکنه که آدم یاد ملبورن بیوفته:31:
ولی در کل خوبه اگه دماغشو پاک نکنه
خیابانی دیروز به نقل از گل::31:
دقیقه صفر:جواد خياباني به لباس هاي مارادونا گير داده ! استاد از تيپ جديد دون ديه گو راضي نيست.
دقيقه 67: خدايا اين جواد را از ما نگير! اگر استاد نبود چطور مي فهميديم ورون از نسل سرخ پوست هاي آرژانيتي است
يك جمله طلايي ديگر از استاد خياباني: طبل آرژانتيني ها خوش صدا به گوش مي رسد! :39:اي جانم
مارادونا جوري خوشحالي مي كند انگار بازي فينال بوده! استاد جنبه داشته باش!!!!
سرهنگ : ببینیم با هم تصویر فریز شده رو :دی
تو گزارشگرها فقط عادل و مزدک
از علیفر هم بدم میاد به شدت چون همیشه به جای گزارش بازی رو تفسیر میکنه و گیر میده به دفاع خطی یکی نیست بهش بگه بابا تو گزارشتو بکن دیگه
کلا همه کارشناسان و گزارشگرها سوتی و اشتباه دارن . یعنی اجتناب ناپذیره حتی فردوسی پور
خیابانی هم خیلی بد نیس . بعضی وقتا بازی ها رو هیجانی میکنه .
ما که از کانالهای hd الجزیره یا hd suise بازی رو میبینیم.....ولی دوست دارم گزارشگر ایرانی باشه:41:
شبکه 3 هم که کیفیت جالبی نداره...
جمله تاریخی خیابانی!
ببینیم مسی با سومین شوتش چی کار میکنه! ما تو زبون فارسی یه ضرب المثلی داریم که میگه تا سه نشه بازی نشه! ببینیم! مسییییییییییییییییییییی... و به بیرون! میبینیم که سه شد! اما بازی نشد و توپ مسی تو گل نرفت!:31::27:
یعنی این کاریکاتوره رو دیدم، ترکیدم از خنده!!! تهه خندست!! تیمه داره گل میزنه! خیابانی پشتش رو کرده به بازی! معلوم نیست چی رو گزارش می کنه!:27:نقل قول:
نمیدونم گل بازی رفت ایران استرالیا رو تو آزادی یادتون هست یا نه! وقتی اوت و انداختن به مهدوی کیا و مهدی سانت کرد و عزیزی زد تو گل و شروع کرد به خوشحالی، خیابانی تازه گفت: حالا یه فرصت و توی دربازه! (فکر کنم یهو چرتش پاره شد!:27:)
ولی با اینکه گزارشش رو اعصابه، شخصیته جالبی داره! من 10 برابر به جاودانی ترجیحش میدم!:20:
خیابانی خدای چرت و پرت گفتن تو بازی!!!!!
علیرفا خدای یگر دادن و به قول دوستمون تفسیر بازی! کلا بازی رو ول میکنه یه چی دیگه میگه!
مزدک: بازی رو گزارش میکنه و گاهی اضافات تلاوت میکنه ولی گزارشش خوبه.....
عادل: گزارشش خوب و هیجانیه ولی کل بازی رو حرف میزنه و نمیذاره که کسی صدای ورزشگاه رو بشنوه! با 200تومن پول دادم یه اسپیکر یه متری بقل گوئشم باشه که صدای عادل رو توش بشنوم؟!
گزارشگر بازی را دقیق نمیدونم ..بازی کره جنوبی با یونان ....ولی یک سوتی عجیب داد ..کلمه ای گفت که تا حالا از زبان هیچ گزارشگر ورزشی نشنیده بودم
اواسط نیمه اول گفت : بازی کره ایها نرم و روغن کاری شده است . :18:
فردوسی پور تو بازی افریقای جنوبی با مکزیک 1000بار گفت وو وو زلا (VooVoozella )
هم صروصدای این افریقاییا تو مخ بود هم وو وو زلا گفتنای فردوسی پور ، هنوز صدای وو وو زلا تو مخمه
رادیو بزار رو تلویزیونت:دینقل قول:
چون تا جایی که یادمه برخلاف تلویزیون رادیو بدون تاخیر بازی رو گزارش میکنه
من که با ستاپ باکس شبکه 3 رو دیجیتال میگیرم ، البته HD نیست اما وفتی 2-3 متر از تلوزیون فاصله داشته باشی تصویر خوبه ( واسه من 37 اینچه ، اگه تی ویت بزرگتره یکم دورتر برو)نقل قول:
نقل قول:
خب این که نه اشتباه هستش نه سوتی
سوتی نیست ، زیاد گفتن یه کلمه اشتباه که هستنقل قول:
فردوسی پور هم در اولین بازی یدفعه یه عدسه کرد خیلی تابلو بود ... یوسفی هم دوبار وسط گزارش سرفش گرفت . اونجا فک کنم گردوخاک داره استودیو :31: ... امسال کلا برنامشون خیلی کیفیتش پائینه . کارناساشون تا الان که بی سواد بودن ...
منصوریان میگفت مربی انگلستان الان خیالش از این بازی ها تخته و داره به حرفاش در دور حذفی فکر میکنه :27: ... یارو تو همین بازی هم مشکل داشت !! .
یه تاپیکم واسه سوتیه بچه ها باید بزنن :31:نقل قول:
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
راستی بچه ها چرا تو بعضی از لوگوهای جام جهانی کلمه ی افریقا به این صورت Afrika نوشته شده اما تو بعضیهای دیگش به این صورت Africa ؟؟؟؟
کسی این وسط سوتی داده ؟:31: یا داستان داره؟
شانس اووردیم خیابانی نگفت آذربایجان اویاختی انقلابا دایاختی
از بس که این خیابانی پاچه خواری میکنه
دوستان تاپیک داره از بحث و موضوع اصلی منحرف میشه ..!!
اینجا هر کسی فقط باید یه سوتی یا اشتباه که فقط مرتبط با جام جهانی 2010 باشه بنویسه
ولی متاسفانه الان هر کی از راه رسیده یه پست بی ربط توی این تاپیک داده ..
اگه بازیه فینال رو بدن به خیابانی گزارش کنهنقل قول:
احتمالا بعد از مشخص شدن تیم قهرمان
این قهرمانی رو به مردم آذربایجان تبریک میگه
و میگه تیم فولاد گستر واقعا خوب بازی کرد!
نه دیگه ... اون اشتباه تایپی بود ... :31:نقل قول:
فکر کنم به هر دو حالت نوشته میشه ... مثل بریل که Brasil هم فکر کنم می نویسن ... دیگه سوتی تا اون حد نداریم :31:
دیگه سوتی از این بدتر که استیلی رو اوردن براشون کارشناسی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه استیلی در حد این حرفاس که بشینه مسابقه بین دو تیم که استیلی رو در حد هویج هم حساب نمیکنن رو کارشناسی کنه؟؟؟
یارو ماشین 100 میلیونی میخره نمی تونه بیشتر از 90 تا سرعت بره اعتراض نمی کنه بعد شما یه سیستم صوتی تصویری گرفتی تو 10 تا تاپیک تو بوق و کرنا کردی که چی...نقل قول:
این یارو گزارشگر بازی اسلوونی کی بود ... چقدر سوتی میداد .. علاوه بر اینکه آدم خوابش میگرفت با گزارش این ...
یه جا بازیکن مصدوم میشه ، اول میگه توپ خورده به صورتش ... بعد تصویر رو نشون میده آقا سریع میگه با صورت خورده زمین ... بعد تصویر تا اخر میره معلوم میشه بازیکن حریف با پهلو زده بهش :31:. اخرش اینا مارو دق میدن .
:31::31::31::31::31:نقل قول:
یا مثلا میگفت که به لطف رشادتهای رزمندگان اسلام هست که جام جهانی داره در کمال امنیت برگزار میشه. :31:
یه سوتی هم همین امروز مشاهده گردید.
قبل از شروع مسابقه الجزایر و اسلوانی ، جاودانی در حالی که لپ تاپ رو میذاشت جلوی محصص ، گفت که: من این لپ تاپ رو بدم به آقای محصص که ایشون هم در جریان لاین آپ ترکیب دو تیم باشند. محصص هم در جواب گفت : نه لازم نیست ، من ترکیب رو میدونم :18:
اين گزارشگره كه داره بازي صربستان - غنا رو گزارش ميكنه كيه؟
چكشي حرف ميزنه بعضي جاها هم هيجان زده ميشه نميفهمه داره چي ميگه :31:
اسمها رو كلا جابجا ميگه اصلا به روي خودشم نمياره .....
سردرد گرفتم ار حرف زدنش...
دکورشون هم چقدر مسخره است ادم فکر میکنه رو زمین نشستننقل قول:
اون یارو که بغل کامپیوتر هم وایستاده واقعا مزخرفه و بلد نیست حرف بزنه
بهترین سال ای که من واقعا از برنامه لذت بردم سالی بود که عادل و جاودانی با هم برنامه را اجرا میکردن و اخرش برنامه جاودانی میرفت سر وقت اینترنت و تو سایت بازی ها و عادل از رو ال سی دی اخبار را انلاین ترجمه میکرد:21::21:
با اینکه اخر شب بود من همیشه بیدار بودم
کاشکی مثل اون سال بودش
دکورش آدمو یاد کابینت های زمینی اشپزخونه میندازه!:31: جالبه که درست مثل اون، پایه استیل زیرش نصب کردن!:13:البته این پستم ربطی به موضوعه تاپیم و گزلرشگرا نداشت! شرمنده!:11:نقل قول:
دکورشون هم چقدر مسخره است ادم فکر میکنه رو زمین نشستن
بازی آرژانتین - نیجریه
["مسی" توپ رو پاس میده به "توز"]
خیابانی گزارش میکنه:
مسی و باز هم مسی
یکی برای من مشخص کنه! چجوری یه نفر میتونه به خودش پاس بده؟!
این گزارشگره بازی غنا چشه؟؟؟ هی میگه حالا فرصتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت خود زییییییییییییییییگییییییی ییییییییییچ .....!
یارو جو گیر شده انگار داره بازی فینال رو گزارش میکنه...:31:
همین الان یه بار دیگه گفت فرصتتتتتتتتتتتت.............!!!!!!! !!!!!!!!!!!:31:نقل قول:
این گزارشگره بازی غنا چشه؟؟؟ هی میگه حالا فرصتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت خود زییییییییییییییییگییییییی ییییییییییچ .....!
واسه اینکه هیچکس با ماشینش حتی اگه یه میلیارد هم داده باشه 90 تا بیشتر نمیره!( کی گفته؟ من همیشه 120 میرم!)نقل قول:
یارو ماشین 100 میلیونی میخره نمی تونه بیشتر از 90 تا سرعت بره اعتراض نمی کنه بعد شما یه سیستم صوتی تصویری گرفتی تو 10 تا تاپیک تو بوق و کرنا کردی که چی...
ولی تی وی رو گرفتی که صدای استریو و بلند و حرفه ای گوش کنی نه صدای این ادمای......!!!بعدشم،این مسلما حرف دل خیلی هاست! الا همه پول میدن اینچ تی وی رو بالا میبرن،اونوقت اقایون هنوز دارن با کیفیت 290 پی و با صدای با کیفیت گرامافون برنامه پخش میکنن!!!!اگه عرضه ندارن خوب بذارن یکی دیگه بیاد کار کنه!!!!این حق ما نیست که بتونیم تو کشور خودمون یه حق انتخاب بین شبکه ی 3 و یه شبکه ی بهتر واسه دیدن برنامه ی مورد نظرمون داشته باشیم؟! چشماتو وا کن رفیق! عرب اه دارن تو سه بعدی فوتبال میبینن، اونوقت من و شما کیفیت تصویرمون توی یه تی وی 0.5 اینچی شطرنجی میشه!!!!الان اکثرا دیگه اینچشون بالای 40 هستش.....الان اکثرا HD دارن! چرا باید اینجوری باشه؟ چون کسی که ماشین 100 میلیونی داره و باهاش 80 تا میره،ما هم باید تی وی 1080 بخریم و باهاش 360 ببینیم؟
عجب استدلالی!:41:
چون ترکیب تیم ها رو از چند ساعت قبل میزنن تو سایت فیفا!نقل قول:
محصص هم در جواب گفت : نه لازم نیست ، من ترکیب رو میدونم
یه سوال! این حاجیلو پیام بازرگانیه... نه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارشگر بازی غنا و صربستان کی بود !؟ خیلی ادای فردوسی پورو در میاورد ! در کل از مزدک و خیابانی خیلی بهتر بود !
اون یارو که پشت لپتاپه میگفت بانک ملی ایران بزرگترین بانک جهانه:18::31: