بهترین ماشین لباسشویی تا 700 تومن چی پیشنهاد میکنید
Printable View
بهترین ماشین لباسشویی تا 700 تومن چی پیشنهاد میکنید
سلام دوستان گل من خسته نباشین
من تصمیم دارم یک عدد لباسشوی تا رنج 500 تومان بخرم برام هم اصلا فرقی نمی کنه که چی مارکی باشه منتظر جواب شما هستم
up.............................................
UP..................................
آخه به 500 تومن چیز خیلی خاصی نمیتونی که بخری...برو بازار از ال جی هرچی پسندیدی بخر
من یه لباسشوئی سامسونگ مدل 1287دارم 8ماه پیش خریدم 600تومن 6کیلوئی و1200دورازکارش واقعا راضیم کلیدسیلورنانوشوکه میزنی لباساروخوب تمیزمیکنه سروصداش زیادنیست ضمن اینکه خدمات بعدازفروش برندهای کره ای بهترازبرندهای اروپائی وامریکائیه
ماشین لباسشویی خانگی - پاناسونیک Panasonic NA-14VA1 قيمت:740
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.mihanmarket.com/Product.aspx?p=5902
ماشین لباسشویی خانگی - سامسونگ Samsung B1282 قيمت :470نقل قول:
ظرفیت 6 کیلوگرم واقعی
دور موتور 1200 دور
برنامه ریزی برای چند حالت شستشو
Jog Dial پیشرفته
ورودی آب گرم و سرد مجزا
رنگ سفید و نقره ای
Fuzzy Logic هوشمند
نصب رایگان
سلام لطفا اگه درمورد ماشین لباسشویی پاناسونیکNA-16VX1اطلاعاتی دارید بگید
و بین چند مدل پایین کدوم بهتره لطفا جواب بدید
iIndesitقیمت 780000
قیمت856000 تومان پاناسونیکNA-16VX1
Panasonic NA-14VA1 قیمت 797000 تومان
قیمت875000تومانbosch WAE 28494 ME
با تشکر
لطفاً شماره تلفنها را برای من نیز ارسال نمائید . با تشکرنقل قول:
سلام--این قدر دوستان در مورد ماشین لباشویی بوش می گویند با این تحریمها اگر این ماشین لباشویی را بخریم مشکل با لوازام یدکی پیش نمی اید----متشکر
راستش این بوش هم همچین خیلی خوب هم نیست نسبت به پولی که میدید الجی به نظر من گزینه مناسبتری هست
پارسال موقع نصب و راه اندازی لباسشویی، نصاب به همین نکته تاکید داشت که بعضی از قطعات کمیاب هست و برای ارسال قطعه گاهی 1-2 ماه ماشین لباسشویی معیوب در تعمیرگاه خاک میخوره.نقل قول:
دوستان یه لباسشویی سخت جون 7-8 کیلویی چی پیشنهاد میدید ؟
ماشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل WM-384NW لباس شویی خوبی هست ، زن داییم داره چند ساله هیچ مشکلی باهاش ندارهنقل قول:
هر چی میخرید behi نخرید که بدبختتون می کنه! اسمش ایتالیاییه اما قطعاتشش رو خدا میدونه کجا سر هم میکنن! هنوز یکسال نشده دوبار خراب شده و تعمیر شده! تازه واسه خانواده کم جمعیت!
سلام
من یه لباسشویی بوش به مذل WAS32794EU از باته 2 روز قبل گرفتم ، الان هرچی تو سایت بوش می گردم همچین مدلی پیدا نمی کنم ، فقط مدل WAS32794ME تو سایت هست که اونم قیافش خیلی با مال من فرق داره
راهنماییم کنین لطفا
احیانا لباسشویی شما شبیه این نیست؟نقل قول:
سلام
جای دکمه های اطراف صفحه نمایشش فرق داره . 3 دکمه بصورت عمودی طرف چپ صفحه نمایش ، 3 دکمه هم طرف راستش ، ولی در کل شبیه همین عکسه!!!!!!
چطور؟!!!!
سلامنقل قول:
متاسفانه گرفتار اجناس تقلبی شدید:n03: اینها اجناس ریمارک هستند یعنی رو اجناس چینی، مارک مدلهای معروف رو می زنند. حتی در برخی موارد داخل بدنه هم made in germany رو حک می کنند. این یعنی آخر تکنولوژی تقلب!
بسته بندیشون کاملا با بوش متفاوته!
اگه از فروشنده هم علت این تفاوت ظاهری رو بپرسید میگن این مدلها مخصوص اروپا هست و تو ایران عرضه نمیشه!!! به سایت شرکت بوش در کشورهای اروپایی نگاه کنید متوجه میشید ظاهر همه مدلها یکسانه و این فقط ادعای فروشنده ها برای فروش بیشتره!!
بعضی هاشون جنس اصل هم دارن ولی قیمت بدون گارنتی اونا تقریبا 200 الی 300 تومن ارزونتر از اجناس اصلی با گارانتی سیهاوی هستش که خریدشون صرف نمیکنه.
واقعا مرسی از جوابتون
حالا اینا کارایی شون در چه حدیه؟
واقعا مرسی از جوابتون
نقل قول:واقعا مرسی از جوابتون
کاراییشون رو نمیدونم چطوریه؟ اکثرا چینی هستند و گمنام و هر روز با یک مارکی وارد بازار میشن مثل Coralنقل قول:
ولی اینکه کیفیتشون چه جوریه اطلاعی ندارم
برای خرید لباسشویی ال جی یا اسنوا یا دوو یا تکنو گاز خوبه
هم گارانتی خوبی دارند هم همه جوره قطعات اشن ساپورت میشه
باسلام ضمن تشکرازراهنمایی های کاربردی تون من یک سوال داشتم که قبلاهم درسایت نوشته شده امامربوطبه سال های قبله ومی خواستم نظربه روزشده تونو بپرسم.من دچارتردیدشدم که لباسشویی ال جی اصل کره روبخرم یابوش مونتاژترکیه؟جواب صریح شما خیلی به من کمک خواهدکرد.ممنونم فوریه.:n01:
نظر و تجربه من:نقل قول:
بوش مونتاژ ترکیه از ال جی سرتره
بسیاربسیارممنون
بسیاربسیارممنوننقل قول:
ال جی هم یا در چین و یا در ایران و یاد در کره مونتاژ میشه
دوستان تفاوت لباسشویی های تک قلو و دوقلو دقیقا چی هست؟
کدومشون بهتره؟ چرا؟
ارزش داره که یک میلیون بیشتر بنسبت به 7 کیلویی الجی بدهیم و بوش اسپانیایی بگیریم؟
لباسشویی دوقلو 2 تا قسمت داره یکی برای خشک کردن یکی برای شستشونقل قول:
مزیتش اینه که وقتی وسط شستشو هست چون درش از بالا باز میشه اگر لباسی چیزی رو فراموش کرده باشی میتونی اضافه کنی
عیبش هم اینه که وقتی شستشو تمام شد باید با دست لباس ها رو به اون یکی دریچه منتقل کنی که خشک بشه
به نظر من تک قلو بهتره...لباس ها رو میریزی میری خوش همه کارشو انجام میده
مادر من لباسشویی ال جی گرفت اصلا ازش راضی نبود.البته ال جی مدل های 7 کیلویی متنوعی داره...ولی اینی که مادرم گرفته ازش راضی نیست...هر روز هم یه جاش خرابهنقل قول:
تک قلو همه اش توی یه سطل هست و لی دوقلو بهتره سطل شست شو و خشک کن جدا هست که این بهتره
لطف کنید مدلش را بگید تا ما هم نخریمنقل قول:
کره ای هست یا مونتاژ ایران؟گارانتی گلدیرانه؟
برای نصب هزینه ای از تون گرفتند؟
سلام .
مادرم قصد خريد ماشين لباسشوئي هفت كيلوئي داره . با بودجه محدودي كه داره (كمتر از 2 ميليون تومان) فكر نميكنم از برندهايي مثل بوش و يا زانوسي و ... بتونه بخره . سايت LG را كه ديدم مدل WM 378N فكر كنم مدل مناسبي باشه (برنامه شستشو متنوعي هم داره) ولي نميدونم اين مدل ميتونه از آب گرم هم استفاده كنه يا خير (براي صرفه جوئي در مصرف برق) . ماشين لباسشوئي ما كه مونارك بوده و بيش از 25 سال كاركرده چنين قابليتي را داشته كه متاسفانه از قسمت تايمرش خراب و غير قابل تعمير هست !
1. مدلي كه نوشتم آيا گزينه مناسبي هست ؟ (از لحاظ كيفيت و عدم خرابي در كوتاه مدت و وجود لوازم يدكي و ...) .
2. لوله ورودي آب گرم و سرد بطور مجزا دارد يا خير ؟
3. مدل بهتري هم موجود هست ؟ (با رعايت محدوديت بودجه) .
سلام داش عطا!!!
1.گرانترین مدل 7کیلیویی الجی و بادور1400 دور که بخاطر 200 دور بیشتر و البته درب استیل مانندحدود150-200تومن گرونتر از مدل مشابه 372 هست(فکرنکنم زیاد با 372 فرق خاصی داشته باشه،فوقش یک برنامه شسشو کمترداره)..بگرد مدل کره ای پیدا کن،الجی اکثرا میگن خوبه ولی به پای بوش نمیرسه!!!مدل کره ای وقتی درب را باز می کنی داخلش برچسب made in korea زده ولی بقیه یا نزده یا ناقص زده و البته هفت کیلویی اکثرا مونتاژ ایران هست...درضمن بهترین گارانتی هم گلدیرانه وگرنه مدلهای دیگه هست که نوشته های عربی داره و گارانتی متفرقه هست...
2.فکر کنم این مدل دوشیرهست،توی سایت الجی و گلدیران زده
3.زیر 2 میلیون بهترین انتخاب سامسونگ و الجی هست که نظر اکثریت روی الجی هست...نهایتش مدل بصرفه تر 372 هست...اگه تهران هستین،میتونی با 500-600 تومن افزایش بودجه وگشتن توی راسته امین حضور و...بوش اسپانیا تا2.6 هم گیربیاری...
لباسشویی ال جی خوب هستند البته لوازم برقی نمی شود گفت که کدام خوب هست یا بد احتمال خراب شدن وجود دارهنقل قول:
اگر نباشه هم مشکلی نیست با یک شیر آب سرد هم جواب می ده تالبته بعضی مدل ها هم تک شیر هستند
به غیر از ال جی لباسشویی های دوو و اسنوا هم توی بازار در نظر بگیر
قیمت ا ش به بودجه شما می خوره
اسنوا که اصلا حرفش را نزنین واقعا بنجل ترین جنس داخلی هست!!!در مورد یخچال و اجاقهاش چیزهایی دیدم که دیگه لباسشویی اش ارزش امتحان نداره...دووهم بنظرمن در برابر دوو ارزش خرید نداره
نقل قول:
شما فکر کنم 5 کیلیویی گرفتی به مشکل برخوردی 7 یا 8 مشکل خاصی ندارند