من جدا از شوخی:
1- آرژانتین بشدت!
2- انگلیس با شدت کمتر! (رتبه اول بود ولی بعد از اینکه جرارد کاپیتان شد اومد پایین : دی جرارد :ایکس)
3- برزیل با شدت کمترتر!
Printable View
من جدا از شوخی:
1- آرژانتین بشدت!
2- انگلیس با شدت کمتر! (رتبه اول بود ولی بعد از اینکه جرارد کاپیتان شد اومد پایین : دی جرارد :ایکس)
3- برزیل با شدت کمترتر!
برزیل !
کلا زیاد از تیم فوتبالش خوشم نمیآد !
گزينه " همه تيم ها به جز كره شمالي " ندارين ؟ :31:
آلمان
به خاطر فوتبال ماشینی و آهنی که انجام میده
آز آلمان چون خیلی خشک و بد اخلاقن!
100% هندوراس :2::2::2:
دلیلشم مشخصه
از هندوراس :27: آخه اینم تیمه رفته جام جهانی :13:کلا چون منو یاد هندونه میندازه خوشم نمیاد :31:
حالم از دومنک و انری به هم میخوره
انگلیس.........
با این که طرفدار منچسترم ولی از تیم ملیش بدم میاد.
من از هندوراس و برزيل و آرژانتين بدم مياد چون كشورهاي بدي هستن
از ساحل عاج و پرتغال هم بدم مياد چون از بازي مقابل كره شمالي انصراف ندادن و فكر ميكنن كه ميتونن جلوش مقاومت كنن !
اسپانیا:
نه از تیمش بخاطر بازیکناش که که بین تیم ملی و باشگاه ---باشگاه رو انتخاب میکنن
یه جو غیرت ندارن این سوسولا
بیشتر طرفداراشان هم با عرض پوزش
تازه بعد از گل کردن اسپانیا طرفدارش شدن خیلی هم کری میخونن
آلمان:
بی روح-ماشینی-بدون بازیکن تکنیکی
آرژانتین:
مسی
================================================== ===
از ایتالیا شدیدا حالم به هم میخوره:2:
هر موقع جوانمردانه بازی کرد میشه تیم...:31:
آلمانم که همه از بچگی بدشون میومد:31:
ایکاش اسپانیا یه بار بیاد فینال !!نقل قول:
چند سال تو آلمان بودی ؟ آلمانی جماعت!!!نقل قول:
توضیح میدی در مورد طرفدارا!! یا حرف کشکی زدی؟نقل قول:
فکر کنم بازیهای ایتالیا رو با آلمان اشتباه گرفتین .آلمان پیرهنش سفیده ها !!نقل قول:
هرچی فکر میکنم میبینم از تیمی متنفر نیستم:دی
شاید دوست داشته از بین 2 تیمی که طرفدارشون نیستم یکی ببازه ولی تنفر ندارم
ای کاش نظر سنجی چندتایی بود ...
من کلا از کوچیکی از یه سری تیما بدم میومد :31:
پرتغال ، آلمان ، کره شمالی ، دانمارک ، شیلی ، مکزیک و ... . طومار میشه اگه ادامه بدم ...
اما در درجه اول از پرتغال خیلی بدم میاد ... 2006 هم با نامردی هلند رو حذف کرد ...
توضیح نمی خواد.شما یه نگاهی به کسانی که اینجا طرفدار آلمان هستن بندارید کاملا می فهمید. اکثرا هدفشون این بود که بحث راه بندازن و به انگلیس توهین کنن و تاپیک انگلیس رو بهم بریزن که خوشبختانه به هدفشون نتوستن کامل برسن:)نقل قول:
توضیح میدی در مورد طرفدارا!! یا حرف کشکی زدی؟
من از انگلیس همیشه بدم میاد واقعا ای کاش به نتیجه نرسه!بیشتر ریخت و قیافه بازیکناش زندگی خصوصیشون و دیگر مطرح بوده فرانسه هم انگار فقط اسم دارن راحت میبازن بردنشونم بی مزس!ایتالیا یه کم خاله زنکیه ولی از دلپیرو خوشم میاد از بوفون همچنین:31:از کره هم بدم میاد چون خوب بازی میکنه ابرومونو میبره:31:از ارژانتین هم بعد 2002 بدم اومد اون موقع از حذفش ناراحت شدم حالا با مسی و مارادونا چندش اورن!از هلندم بدم میاد!چون هم با کلاس بازی میکنن هم تیم های محبوب رو زیر فشار میزارن اخرسر نتیجه نمی گیرن ولی به نظرم فوتبال خوبی بازی میکنن یکی نیست به این کره شمالی بگه تو اونجا چکار میکنی!
تنفر از یه تیم برام معنا و مفهومی نداره!
من از ایتالیا هیچ وقت خوشم نمیومد و تو جام قبلی هم بدلیل حذف فرانسه کلآ ازش متنفر شدم.
از فرانسه چون آینه دق برزیل بوده و اینکه دیگه زیدانم نیست ...
آخ آخ ... داغ دلمو منو تازه کردی ! هیچوقت یادم نمیره ...نقل قول:
اما در درجه اول از پرتغال خیلی بدم میاد ... 2006 هم با نامردی هلند رو حذف کرد ...
شما قطعا شناخت درستی از آلمان نداریدنقل قول:
فوتبال آهنی دیگه چیه؟!!!!نقل قول:
همه چی شنیده بودیم جز آهنی :18:
اشتباه می کنینقل قول:
حتما یه سری حرفای کلیشه ای غلط از عده ای شنیدین که با واقعیت متفاوته
عجب!!!نقل قول:
عزیز من قرار نیست شما بیای و زمینه های ذهنی افراد رو نسبت به آلمان تصحیح کنی. این کار شما فقط به مجادله و بحثهای الکی منتهی میشه. هر کسی آزاده حسش رو نسبت به تیمها بگه حتی اگه اون حس از دیدگاه شما کاملا غلط باشه. خواهشمندم این رو بفهم و دیگه این کار رو تکرار نکن.نقل قول:
من از صربستان بدم میاد چون بر وزن عربستان ــه
از کلن فوتبال ایران هم بدم میاد چون یه عده مفت خور بی عرضه اند و بیشترش سیاسی بازی و از این جیب به آن جیب و چپاولگری فقراست :2:
از پرتغال هم بدم میاد دلیلش رو دوستمون تو چند پست قبلی گفت
از آلمان ، برزیل ، فرانسه ، آرژانتین ، ایتالیا ، انگلیس ، اسپانیا و یوگسلاوی سابق هم بدم میاد
از سائوتومه هم بدم میاد ( یک کشور افریقاییست و می گویند که به جام جهانی نیامده است چون اگر می آمد حتمن قهرمان می شد )
نقل قول:
موافقم .
از آلمان که خیلی خیلی بدم میاد . از پرتغال هم به همین دلیل خیلی بدم میاد .
من نظرمو در این مورد گفتم و کاملا هم محق می دونستم خودمو در این زمینه.شما هم بحث نکن لطفانقل قول:
انگلیس...
اصلا فوتبالش جدا، از کشورش بدم میاد.
و کلا از کشورایی که فقط اسم بزرگ رو یدک میکشن مثل اسپانیا و ...
و البته ایتالیا هم جاش محفوظه...
منم از آلمان متنفرم .دليلش هم به خودم مربوطه :دي
ديگ به ديگ ميگه هويج
خوبه طرفداراي انگليس بودن از همون اولين صفحه تاپيك المان ريختن اونجا و خواستن بهمش بزنن بعد ميگن كه طرفداراي المان نفرت انگيزن
به هر حال درك ميكنم كه سوزش عميقي داريد از المان به خاطر شكست توي جاماي مختلف ازش
منم از انگلیس متنفرم هم تیم ملیش هم تیمای باشگاهیش امیدوارم تو این جام هم ناکام باشه و همون مراحل اول حذف بشه برگرده لندن
آرژانتین به خاطر وجود مسی که برای من منفور ترین بازیکن دنیاس...
ایتالیا چون زشت بازی میکنه و الکی مقام میاره و بازیکناش هم پر ادعان...
فرانسه به خاطر مربی زشتش و گوشت تلخش...
رای من به اولی بود چون بی نهایت از مسی متنفرم...
از قدیم گفتن حرف حساب جواب نداره.:31:نقل قول:
این پست رو باید با طلا نوشت.:31:
ممنون که با بیان مطلب فوق حرف دام رو زدی.چون اگه من میگفتم،متهم به تعصب و.......میشدم.ممنون،خیلی،خیلی ،ممنونbillboجان:11::11::11::11:
زنده باد آلمان
زنده باد آلمان
زنده باد آلمان
من از جام جهانی 2002 که برزیل قهرمانش شد طرفدار آلمان بودم...هرگز نظرم در موردش عوض نشده و همیشه عاشقش بودم.
برخلاف خیلیا که چون فکر میکنن طرفدار دو آتیشه ی بارسلونا هستم باید طرفدار تیم ملی اسپانیا هم باشم در صورتی که اصلا اینطوری نیست...
====================
اما اگه نظرخواهی به منفورترین تیمها باشه گزینه ی اولم همیشه تیمای عربی بوده و بس!
====================
اما بقیه ی تیمای مطرح...
برزیل = استعداد برتر و بازیکنان خلاق در همه ی دوره های جام جهانی.
ایتالیا = تیم بدی نیست ، فقط به نظرم بازیکناش بیشتر به قدرت بدنی متکی هستن و دفاعی بازی میکنن تا بازی زیبا.به شدت نتیجه گرا!
اسپانیا = فوتبال برتر ، مهد پیشرفت و دنیای تکنیک...
فرانسه = دوره های قبلی تیم خوبی بود ، به خصوص که به نظرم توو جام جهانی قبلی حقش بود قهرمان شه ولی این دوره...
پرتغال = ازشون خوشم نمیاد به خصوص به خاطر کریس رونالدو ولی به نظرم توو سالهای اخیر پیشرفت خوبی داشته!
انگلیس = ازشون خوشم نمیاد.در واقع هیچ حس مثبتی نسبت به این تیم ندارم!
هلند = ظهور نسل بسیار قدرتمندی از بازیکنا رو داشته و یکی از امیدهای جام جهانیه اگه بدشانسی نیاره و روبن برسه!
آرژانتین = نمیشه انکارش کرد به خصوص که بازیکن استثنایی ای مثل مسی داره ، اما فک نمیکنم مارادونا این کاره باشه!
و اما دو کره = از هردوشون به شدت بیزارم و امیدوارم هردو توو مراحل مقدماتی حذف شن!
بقیه هم خیلی مهم نیستن!
====================
به امید قهرمانی آلمان.
از انگلیس بدم میاد
اتفاقا من بخاطر همین شناختی که از شما داشتم تعجب کردم! اینکه نظر یه نفر رو پوچ و مسخره و بی معنی بدونیم اسمش چیه؟! (البته اونم نظرش رو خوب بیان نکرد)نقل قول:
در مورد حمله کردن منظورم فقط با شخص شما نبود..(بهتر بود پست اون دوستمون رو هم نقل قول میکردم تا سوتفاهم پیش نیاد)
همونطور که خودت گفتی بعضی مسائل غیر فوتبالی در طرفداری تاثیر داره, طبیعیه!..هر چند من بدلیل دیگه ای از این تیم خوشم نمیاد..
______
از یه تیم دیگه هم خوشم نمیاد که البته تو جام نیست...با خود تیم مشکلی ندارم اما طرفدارای نژادپرستش...
دوستانی که تاپیکهای جام ملتهای اروپا یادشونه میدونن چی میگم.
عربستان
من ازاين تيم بي خود متنفرم
.
تیم های آسیایی :
1- کره جنوبی :2:
2- کره شمالی :2:
3- ژاپن :2:
از آلمان به خاطر بازیکناش واقعاحالم از این تیم بهم میخوره.
انگلیس به خاطر مربیش.
آلمان با این که خوب بازی میکنه....آمریکا
بگو مرگ بر آمریکا
تاپیک بحثش آزاده و هرکس هرنظری داره میتونه بیان کنه ، این خیلی خوبه.
چند صفحه ی پیش رو که خوندم بعضی دوستان به شدت منتفر بودن از آلمان و فوتبالش:31:.
خب بالاخره هرکس یه نظری داره و نظرش محترمه ولی به شخصه میخواستم بگم هرچقدر تعداد دوستانی که از آلمان متنفرن بیشتر باشه من بیشتر لذت میبرم...
فقط در اون صورته که طرفداری از یه تیم لذت بخش میشه وگرنه اگه همه طرفدار یه تیم بودن دیگه کری خوندن معنی نداشت.
از همه ی دوستان خواهش میکنم سعی نکنید نظر همدیگرو عوض کنید چون فقط منتهی به بحث و جدل میشه:11:!
==========
به امید قهرمانی آلمان!
از فرانسه متنفرم....:2:
شما فرض کنید ژنتیکیه!:31: