محبوب ترین: لیونل مسی:11:
منفور ترین: کریس رونالدو و تیم ایتالیا وتیم کره جنوبی:32::2:
محبوب ترین: لیونل مسی:11:
منفور ترین: کریس رونالدو و تیم ایتالیا وتیم کره جنوبی:32::2:
محبوب ترین: :40::40::40: Xavi :40::40::40:
منفورترین: Ronaldo :2::2::2:
محبوب كاكا
منفور رونالدو
چه جوریاست همه میگن منفورترین کریس رونالدو؟
اتفاقا منم خوشم نمیاد ازش ولی فکر میکردم پرطرفداره.
منفورترین کریس رونالدو
محبوبترین فرناندو تورس
محبوب ترین : فرانک لمپارد کبیر
منفور ترین : مسی :2:
محبوبترین: مسی
منفورترین: تیری هانری و تیم فرانسه واقعا حالم از فرانسه بهم میخوره (چون برزیلو میبره):31:
شرمنده دوستان.
منفور ترین:کریس،رونی+کل فرانسه !:31:
محبوبترین:ویا،ژاوی،مسی:40:
منفور ترین : تیری آنری
محبوب ترین : کاکا
منفور ترین کریس رنالدو - مسی - کاکا
محبوب ترین لمپارد - اشلی کول - بن زیما که نیامد - زیدان (همیش جاوید) - بکام خیلی نارات شدم نیامد -
منفورترین : مسی
محبوبترین : سلطان قلبها رونالدو دی:
منفورترین : هانری ( به خاطر او قضیه ی هند )
محبوب ترین : نمیدونم ولی خودم از رونی بیشتر از بقیه خوشم میاد .
جالبه اکثرا محبوبترین ها و منفورترین ها بین رونالدو و مسی دور میزنه انگار همین دو تا بازیکن تو دنیا هستن!!
فوتبالدوستان ایرانی جوگیرن همینه دیگه
مثلا قراره بین نادیر بلهاج و کریم زیانی دور بزنه. خ.ب این دو بازیکن(مسی و رونالدو) جزو محبوبترین های جهان هستن و فقط مختص ایران نیست.نقل قول:
مثلا باید حول آلمان شما دور بزنه؟نقل قول:
محبوبترين: مسي
منفورترين: رونالدو
بیاید واقع بین باشیم!
منفورترین مسی : دی شوخی کردم! من از مسی بدم میاد ولی واقعیتش اینه که این دو بازیکن(مسی و رونالدو) هم منفورترین ها هستن ! هم محبوبترین ها!
تاپیکو ببندید دیگه : دی
محبوبترین:کاکا
منفورترین:.......
منفورترین کریس رونالدو که توی زمین فقط قرو فر داره
منفور ترین = ساموئل اتوو + رونی + رونالدو +
محبوب ترین = :40:کــــــــــــــــــــــ ــــــــاکـــــــــــــــ ـا :40:+ تورس + ریبری + فابرگاس + مــــــســـــــــــــــــ ی
محبوب ترین: بوفون بهترین دربازه بان حال حاضر
منفورترین:رونالدو .کاکا و سایر اعضای رئال مادرید
نقل قول:
رونالدو دیگه اون بازیکنی نیست که شما میشناختین. تو این جام جهانی همه متوجه این تغییر میشن. چه تو سبک بازی, چه تو نوع رفتار.
محبوبترین : فابرگاس & ون پرسی
محبوب فن پرسی
منفور رونالدو.........
آقا هیچکی ما رو روشن نکرد این رونالدو مگه چه میکنه که انقدر منفوره؟
محبوبترین:فرناندو تورس:40: کریس رونالدو
منفورترین:جان تری- تیری آنری
نقل قول:
منفورترین : رونالدو
محبوب ترین : ...
محبوب : بهترین بازیکن جهان => لیونل آندرس مسی
منفورترین : شاید خیلی خوب نباشه ولی خب رونالدو
نه آقا میگم بازیکنان دیگه هم باشن نه فقط این دو تانقل قول:
منفورترین : آلمان نازی و توابع از فرق سر تا نوک شصت پا :2:
محبوبترین : :40::40:شهر شهید پرور ساحل عاج:40::40:
-------------------------
یکی در مورد این رونالدوی بدبخت ما رو روشن کنه ... از این تصویره چیزی نفهمیدم :20: مگه با کیم چیکار کرده ؟!!
آفرین به این غیرت و اقتدارت :دینقل قول:
محبوبترین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شهر شهید پرور ساحل عاج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم چرا همش گیر دادن به این مسی و رونالدو اگه از نظر اخلاق بخوای حساب کنی که انصافا کاکا خیلی بازیکن خوش اخلاقی هست و زندگی بسیار سالمی هم داره در کارهای انسان دوستانه هم انصافا کاسیاس یکی از بهترین ها محسوب میشه و همیشه سعی میکنه به مناطق محروم کمک کنه حتی یه بار با نادال بازی تنیس برگزار کرد تا پولش به فقیر و فقرا برسه اخلاقش هم حرف نداره .
یادمه تو جام باشگاهای جهان کاکا اومد با خبرنگار ورزش از نگاه دو دست داد ولی از مسی در مورد ایران پرسیدن (بعد از اینکه به عنوان بهترین بازیکن انتخاب شد ) حتی به خبرنگار ایران توجه هم نکرد و گفت اصلا ایران رو نمیشناسم .
از نظر اخلاق کاکا واقعا نمونه هست .
در کل اگه معیار برای محبوبترین بودن اخلاق باشه که کاکا و کاسیاس و خیلی از بازیکنای دیگه خوش اخلاق هستن ولی اگه خوب بازی کردن باشه که مسی باید محبوب باشه ولی اینم در نظر بگیرید که در ارژانتین مسی زیاد مثل بارسلونا خوب بازی نمیکنه رونالدو هم در پرتغال خوب بازی نمیکنه در عوض یکی مثل ژاوی هم در تیم ملی خوبه هم در تیم باشگاهی یا رونی و حتی کاکا که هم در میلان خوب بود هم در برزیل .
در کل منفور نداریم .
میدونی چیه این قیافش یه جوریه که پسرا خوششون نمیاد برعکس دخترا که شاید خوششون بیادنقل قول:
خیلیم بازیش اعساب خورد کنه کلا اعصاب بازیکنارو با کاراش بهم میریزه یه جورایی انگار میخواد تحقیر کنه طرف رو با حرکات پا به توپش (البته به شخصه اینو قبول ندارم )
محبوب : همه محبوبن خصوصا بازیکنای تیم رئال مادرید !!!
منفورترین : همین قد کوتاهه اهان مسی !!!!
شما فکر کنم یه شصت هفتاد سالی از دنیا عقبی :20:نقل قول:
آخه آلمان نازی 65 ساله که از میان رفته!
من از بازی و اخلاق اینا حسابی خوشم میاد اگوئرو مسی رونی ویا :40:
منفورتریناهم فقط از رونالدو از خود راضی بدم میاد:2:
بهترين بازيكن فقط "كاكا":46:
منفورترين "جرارد":2:
از بین نرفته عمویی ! نازیسمش رو با غریبه کشی ای که سر کریمی در اوردن دیدیم !نقل قول:
شما فکر کنم یه شصت هفتاد سالی از دنیا عقبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه آلمان نازی 65 ساله که از میان رفته!
یا نکنه اینم مثل بازی سال 2006 با ایتالیا میخوای بگی ندیدیم :18::27:؟!!
منفورترین:مسی
محبوب ترین:اسنایدر-واندر وارت-کریس رونالدو