قربونت کار شما که جالبتره الکی حر میزاری تو دهن مننقل قول:
من از لحاظ Game Play و گرافیک و بازی گفتم
که Pes به گرد پای فیفا هم نمیرسه
اصلا شما راس میگی
این موضوع رو دیگه تمومش کن.
Printable View
قربونت کار شما که جالبتره الکی حر میزاری تو دهن مننقل قول:
من از لحاظ Game Play و گرافیک و بازی گفتم
که Pes به گرد پای فیفا هم نمیرسه
اصلا شما راس میگی
این موضوع رو دیگه تمومش کن.
بچه ها چرا اینقدر با هم بحث میکنید ؟
از ساعت 12 ظهر به وقت انگلیس سایتهای مختلف بازی دارن یکی یکی برداشتهای خودشونو از پلی تستشون روی سایت میبرن من آدرس چند نمونه رو پایین مینویسم و از بینشون یکی که کاملتره رو ترجمه میکنم . البته این نکته رو عرض کنم که گفته میشه این اخبار کل تغییر و تحولاتی نیست که قراره توی این نسخه اعمال بشه . توی E3 اخبار جدیدی همراه با تصاویر و احتمالا یک ویدئو گیم پلی از بازی منتشر میشه .
در ضمن توی اظهار نظر یکی از همین سایتهای پایین خوندم سرعت بازی کمتر کردن یکجا خوندم حتی کمی از FIFA 10 هم کمتر شده .
اسکرین شاتهای تصاویری که دیروز و امروز روی سایتها رفته بود هم متشر شد ( ابعاد 1600*900) :کد:http://translate.google.com/translate?hl=en&ie=UTF-8&sl=de&tl=en&u=http://www.videogameszone.de/FIFA-11-PS3-234851/News/FIFA-11-Kein-Online-Manager-Modus-dafuer-mit-Persoenlichkeit-750398/&rurl=translate.google.com
کد:http://www.sweetpatch.tv/index.cfm?articleid=6155
کد:http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=250217
کد:http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=250206
کد:http://www.sweetpatch.tv/index.cfm?articleid=6152
حسين جان در مورد نسخه pc بازي فيفا چي گفتن ؟
اين عكسها كه همش ماله نسخه ps3 , xbox هستش .....
نقل قول:
در مورد pc هنوز خبر رسمی منتشر نشده احتمالا باید تا هفته بعد یعنی نمایشگاه صبر کنیم .
فیفا 11 خورجینی از خصوصیات و رفتارهای شخصی
به قلم David Witts
26 تا 30 آوریل شمار زیادی از منتقدین و گیمرهای حرفه ای از کشورهای مختلف اروپایی و امریکایی در ونکوور کانادا گرد هم اومده بودند تا شاهد مراحل ساخت و تغییراتی که در نسخه جدیدی از بازی قراره اتفاق بیفته باشند و در مدت اقامتشون در اونجا پلی تستهایی از بازی داشته باشند .
کارکنان بخش بازاریابی فیفا یعنی Sam Cooper, Matt Grogan and Tim Matindas وظیفه راهنمایی ما رو بعهده داشتند همچنین اونها بخوبی ما رو تحت مراقبت خودشون قرار داده بودند . غروب ما یک مجلس جشن و سروری هم با بعضی از اعضاء فیفا مثل آقای رولی و فیل راید داشتیم . افراد سر شناس دیگه ای هم اونجا بودن ( بدلیل طولانی نشدن بحث از ترجمه این قسمتها سر نظر کردم ) .
صبح روز دوشنبه بود که در یک تالار همگی گرد هم اومده بودیم تا مسولین مربوطه ( از جمله Dave Rutter ) نسخه جدید بازیو به ما معرفی کنن اونها شروع کردن به معرفی ویژگیهای جدید این نسخه . بعد از این برنامه به ما اجازه داده شد اولین کد این نسخه رو بازی کنیم ( البته ما روز جمعه کد جدیدی از اونو بازی کردیم ) .
تذکرات :
- قبل از اینکه ویژگیها و خصوصیات جدید بازیو توضیح بدم باید اینو بگم که بعضی از ویژگیها رو فقط به ما نشون دادن بعضی از ویژگیها در دست ساخت بود و بعضی از موارد آماده شده بود ( ما زمانی قبل از ساخت نهایی بازی به شما خواهیم گفت که دقیقا چه مواردی اضافه شده و چه مواردی از بازی حذف شده ) .
- مواردی که در پایین توضیح داده شده نتیجه برداشت دوستان خوبم ویپیلر , اسمیت و نظرات شخصی خودم هستند .
ویژگیهای جدید بازی
فردیت گرای و رفتار منحصر به فرد بازیکنان .
این مورد مهمترین ویژگیهای این نسخه به شمار میاد و این مساله یک حس واقعی رو به بازی القاء میکنه بطوریکه هر بازیکن قدرت بدنی و توان جسمانی , کاستیها و ویژگیهای کلیدی خاص خودشو داره . ما در اینجا لیستی از این خصوصیات رو برای شما ارائه میدیم البته بعضی از ویژگیهای طی هفته های آینده توسعه داده خواهد شد .
جنبه های بصری
انیمیشن ها
- تیپها و استیلهای بدنی
- سبکهای جدید بازیکنان
با فشار دادن یک دکمه راحت میشه خوشحالی و جشن خاص یک بازیکن رو به اجرا در آورد
- جشن و خوشحالیهای خاص هر بازیکن ( Trademark celebrations )
ویژگیها
- سبکهای جدید حرکت و دریبلینگ برای بازیکنان
- کاوریج تکلها
- مکانیزم جدید پاس ها ( پاس حرفه ای ) پایین در این مورد بیشتر توضیح میدیم
- دفاع
- تکلهای خشن ( اوبی میکل )
- بلاک و سد کردن ( Cole )
- ویژگی جدید در رابطه با برش توپ حریف
توانایی خواندن مسیر منحنی شکل ارسالها برای قطع کردن این توپها
- فاصله توپ با بازیکن در زمان حرکت با توپ
- دریبلینگ
ویژگی جدیدی که مشخص میکنه فاصله توپ با بازیکن چقدر باشه در این زمینه آرشاوین مهارت بالایی داره این بازیکن این توانایی رو داره که تا حد ممکن در زمان حرکت با توپ اونو به خودش نزدیک کنه تا توپ ازش فاصله نگیره .
- دریبل از طریق پرش از روی تکلهای حریفان Dribble while bounced
این ویژگی جدید معنیش اینه که توپو راحت نمیشه از بازیکنان مثل مسی گرفت این دست از بازیکنان با جهش و حرکات خودشون از کمند تکلهای بازیکنان حریف فرار میکنند و به این شکل در بازی نسبت به بقیه بازیکنان دارای برجستگی خاصی هستند .
- سبک خاص حرکت و ضربه زدن به توپ ( اینیستا )
این سبک خاص حرکتی بازیکن برجسته بارسلونه
- 135 و 180 درجه
- شوت زنی
مهاجمین برجسته در این نسخه چابکی خاصی در منطقه جریمه حریف دارند و این توانایی رو دارند که با چرخش به سمت دروازه اقدام به شوتزنی کنند .
- حرکت پوچینگ مهاجمین مرکزی
پوچرهای معروفی مثل نیستلروی قابلیتهای ویژه ای در 6 قدم حریف دارند . اونها به سمت توپهای سرگردان در این منطقه حمله ور میشند و از این توپها استفاده میکنند .
- میزان کار هجومی یک بازیکن ( رونی در برابر برباتوف و کلیچی در مقابل آلوز)
- جایگیری و پوزیشنینگ
این ویژگی هجومی خیلی توی بازی به چشم میاد شما میبینید که وین رونی دائم به سمت مدافعین حریف که صاحب توپ هستن یورش میبره اما بازیکنی مثل برباتوف بیشتر در جای خودش ساکنه و کمتر از این دست حرکات انجام میده .
سبک حرکتی آلوز بعنوان بک تیم که دائما به سمت جلو در حرکته و تمایل زیادی به حرکت اورلپ داره در حالیکه کلیچی بیشتر در منطقه دفاعی مستقره و بیشتر به حفظ دروازه توجه داره تا اینکه مهاجمین حریفو پرس کنه .
- میزان کار دفاعی یک بازیکن ( دروگبا در برابر آنلکا و ماکلله در مقابل رونالدو )
ویژگیهای کار دفاعی بازیکنان هم در بازی خیلی به چشم میاد .در حالیکه دروگبا به مرکز زمین و عقب بر میگرده و مدافعینی که پا به توپ , دارن جلو میان رو تعقیب میکنه در مقابل آنلکا همون جلو وایمیسته و برای کمک به هافبکها به عقب بر نمیگرده .
به همین شکل هافبکهای میانی هم ویژگی خاص خودشونو دارن مثلا ماکلله از موقعیت اصلیش عقب تر میاد و بازیکنان صاحب توپو تعقیب میکنه اما کریس رونالدو بعد از حمله ای که به سمت دروازه داره به عقب بر نمیگرده و کمتر تمایل داره که در کارهای دفاعی شرکت کنه .
- روی دروازه بانها هم کارهایی انجام شده و ویژگیهای جدید و بزرگی به بعضی از دروازه بانها اضافه شده که عبارتند از :
- دروازه بانها
- پوشش : تمایل به حرکت در دهانه و حول وحوش چارچوب دروازه .
-دروازه بانهایی با پرش بیشتر که توانایی بیشتری برای رسیدن به شوتهای دور از دسترس دارند .
- زمان عکس العمل بر اساس ویژگی و خصوصیت واکنش اونها
- دروازه بانهایی با ویژگی درک بهتر مسیر منحنی سانترها و شوتها
- سبکهای متفاوت در دفع توپ مثل حرکات آکروباتیک ون درسار در مقابل سبک ساده و سنتی کاسیاس
- چالاکی در بلند شدن از زمین برای دفع توپ
- پرتاب توپ با دست خیلی بهتر شده الان شما دو تا گزینه و آپشن دارید پرتاب بلند و قدیمی و یا سبک جدید ( این سبک پرتاب خیلی قشنگه )
ادامه دارد
سلام دوستان . بازی جام جهانی واسه PC نیومد ولی من چند تا سوال داشتم راجب به
محصولات فیفا .
1: این فرق فیفا 10 PC با کنسول چیه . که همه از کنسول تعریف میکنن
2: NEXGEN یعنی چی من نمیفهمم.
3. من نسخه PC فیفا 10 رو بازی کردم ولی اصلا نتونستم بازی کنم اصلا خوشم نیومد و
الان PES 2010 رو روی PC بازی میکنم .
ولی میخوام فرقشون بفهمم . تا اگه شد 360 جور کنم
ممنون . شاید نباید اینجا سوال میکردم ولی ببخشید
مرسی حسین بابت این تاپیک..
حقیقتا فیفا داره به اوج میرسه................همیشه در حال پیشرفته.....................
چیزایی که فیفا کم داشت بنظر من: 1.نورپردازی و ارتقا گرافیک 2.تغییر کلی استایل بازیکنا و طبیعی تر شدن آنها 3.فردیت گرایی و همینطور هوش مصنوعی که هر سال رفته رفته پیشرفت میکنه.
تو این عکسهایی که تا حالا منتشر شده من دقت کردم استایل بازیکنا و هیکلشون از اون حالت لاغر و بدترکیب خارج شده و همینطور در اون عکسهای کلوز (پوسترها) بافت لباس ها فوق العاده زیبا کار شده همچنین چهره بازیکنا که انصافا خیلی روشون کار شده و قابل رقابت با pes شده................
نورپردازی هم پیشرفت کرده البته چندتا عکس تو شب که بنظرم زیاد جالب نشده! رنگها زنده نیستن و نورپردازی جالب نیست ولی در روز خیلی خوب کار شده.این مشکل رو فیفا 10 و ورد کاپ داشت که در روز خیلی زیباست ولی در شب تعریفی نداره.....
اطلاعات بازی هم که منتشر شده مثل اینکه روی فردیت گرایی کار شده که این واقعا عالیه و نبود این فاکتور در فیفا همیشه خلا بزرگی بود.
اگه به گزینه هایی مثل سرعت بازی و سرعت پاسکاری و شوت توجه بشه که دیگه این سری از فیفا به یک شاهکار تبدیل میشه.
چیزی که من بهش کاملا اعتقاد دارم اینه که در هر صورت فیفا 11 خیلی بهتر از فیفا10 میشه.این مسئله ایی که سازندگان فیفا تو این چند ساله اونو انجام دادن برعکس بعضی از بازیها!
.
.
.
حسین خیلی خوشحال شدم که تاپیک فیفا 11 رو افتتاح کردی.یه تاپیک در سایت p30 world که سهله شما با این علاقه ایی که به شبیه سازی فوتبال داری باید سایت فیفا11 رو هم خودت دایر کنی!:46:
حسین این اولین باره که من مشتاقانه منتظر عرضه نسخه جدید از فیفا هستم ولی این پیگیری کاملا با پیگیری برای pes فرق داره! اینجا کاملا مشخصه و خیالت راحته که سازندگان نکات مثبت رو به منفی تبدیل نمیکنن و یه شاهکار به طرفداراعرضه نمیکنن!!!
یادش بخیر یادمه پارسال برای pes یه سری عکس جدید گذاشته بودی و ما مثل این بیکارا:31: ساعت 3 شب عکس های بیکیفیت رو 10 برابر زوم میکردیم ببینیم که چرا مثلا تور ورزشگاه المپیکو زرد! که مثلا شاید ورزشگاه خانگی ویارئال رو ساخته باشن....:31:
یا چقدر من رنج و زحمت کشیدم این همه تو انجمن wenb میگشتم ببینم که آیا قابلیت untucked shirt از نمای دوربین بازی مشخصه یا نه!!!!!!!!!!!!:27:
یا در مورد لایسنس کردن باشگاهها و تیمهای ملی و ....................
با این اوصاف اون خاطره خوشی بود که با شماها همراه بودم ولی امسال اینطور نیستم و اصلا اون حال و هوا رو ندارم و چون مطمئنم فیفا یه نسخه کامل رو به هوادارا عرضه میکنه و به خاطر این من کمتر از همیشه اون نگرانی ها رو دارم .pes رو هم امسال واگذار کردم به خدا:31:.......
ولی حسین یه وقت به این چرندیات من توجه نکنی.این بچه ها به امید خبرها و ترجمه های تو اینجا میان.اینجا بچه ها به شما و محمود و آرمین و .......... احتیاج دارن:8:
همیشه موفق باشی..
من یه PES باز بودم از وقتی کنسول خریدم دیگه یه لحظه سراغ PES نرفتم یا Fifa 10 یا Fifa world cup...
امیدوارم هر دو بازی پیشرفت خوبی داشته باشن
ای کاش کاری می کردن در هنگام بازی با دسته شک موقع تنه به تنه شدن یا تکل خوردن دسته میلرزید(البته منظورم در BAP است)
سر Fifa World Cup فهمیدم چقدر کونامی تو بعضی زمینه ها فاصله داره با Ea!!!
این بازی جام جهانیش فوق العاده هست!دیگه فیفا 11 هم مسلما بهتر خواهد بود!امیدوارم برای PC هم NG باشه دیگه 60 70 هزار پیاده نشیم:دی
بر اساس برداشتها و نقدهای سایتهای مختلف بازی ( حداقل 6-7 سایت معتبر تر بازی ) بصورت خلاصه تغییراتی که تا این لحظه و این کد قراره در نسخه جدید اعمال بشه شامل این موارد میشه :
بخش گیم پلی :
- تغییر در بخش سیستم پاسکاری ( این موردو کامل توضیح خواهم داد کارهای بسیار خوبی توی این بخش انجام دادن )
- اضافه کردن مقوله رفتارهای فردی و فردیت گرایی به بازی
- بهبود و اصلاحاتی در اثرگذاری خصوصیات و تواناییهای مختلف بازیکنان در بازی
- تیپها و استیلهای مختلف بازیکنان ( تعداد تیپهای بدنی توی سایتهای مختلف متفاوت عنوان شده اما من جایی ندیدم که کمتر از 7 تیپ عنوان شده باشه )
- انیمیشنهای جدید
- یک جا عنوان شده که خطای هند هم به بازی اضافه شده که البته میشه این گزینه رو در بازی غیر فعال کرد .
- بهبود در ضربات کرنر
- استفاده از سیستم ضربات پنالتی نسخه جام جهانی
- سبکهای جدید در دویدن و حرکت با توپ ( بازیکنان بزرگی مثل مسی و رونالدو سبک راه رفتن و دویدن خاص خودشون دارند )
بخش هایی که گیمر میتونه دستکاری و ویرایش کنه :
- امکان ویرایش تور دروازه
- امکان سیو و ذخیره کردن ریپلی ها روی هارد کنسول حتی در حالت آنلاین
- قابل ویرایش بودن بخش صوتی بازی . شما میتونید چنت ها ( سرودها و همخوانیهای تماشاگران) و همینطور آهنگهای مورد علاقه خودتون رو به بازی اضافه کنید ( برای آغاز و پایان بازی )
- جشن و خوشحالیهای اختصاصی ( مثل PES ) گفته میشه توی این نسخه 90 نوع خوشحال بعد از گل وجود داره .
دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم ( اگه اشتباه میکنم دوستان بگن اینجا ماشالا همه حرفه ای بازی هستن آدم میترسه یک نکته فنی رو توضیح بده ) نسل های بازیو بر اساس کنسولهای رایج و فراگیر بازار تعیین میکنند . زمانیکه کنسول ایکس باکس اومد ( و PS 2 ) با توجه به سخت افزار پیشرفته این دو کنسول ( برد و چیپهای پیشرفته گرافیکی , پردازشگر بسیار قدرتمند و همینطور الگوریتم بکاربرده شده در معماری این کنسول ) سبب شد دست سازندگان بازی برای ساخت بازیهای واقعی تر ( از جهت گرافیک و جنبه های بصری مثل نورپردازی انیمیشن ها و ... , هوش بازی و موارد ریز و درشت دیگه ) باز شد . به همین جهت برای بازیهای این نسل اسم " نسل فعلی" یا همون کارنت جنریشن انتخاب شد .نقل قول:
بعد از چند سال با ورود نسل جدیدی از کنسولها ( ابتدا ایکس باکس 360 و یک سال بعد PS3 ) مجددا بازیها دستخوش تغییرات و تحولات اساسی شد بنابراین به بازیهایی که برای این نسل ساخته میشند نسل بعدی ( در قیاس با نسل فعلی ) یا همون نکست جنریشن گفته میشه . به احتمال زیاد با ورود نسل جدید کنسولها یعنی 720 و PS4 شاهد نامگذاری جدیدی برای بازیها خواهیم بود .
در این مسیر بعضی از شرکتها توی بازیهای سری بخوبی نتونستن از قابلیتهای نسل جدید استفاده کنن مثل همین PES خودمون که حتی خود سیباس گفته بود ما هنوز نتونستیم خودمونو با نسل جدید مچ کنیم و وفق بدیم اما به هر حال این بازی جزء بازیهای نکست طبقه بندی میشه چون توی بعضی از قسمتها تقریبا از بخش عمده ای از قابلیت کنسول بهره کاملی میبره مثل بخش گرافیک و کلا جنبه بصری بازی .
فیفا پی سی همون ساختار بازیهای کارنت رو داره یعنی همون چیزی که برای PS2 ساخته میشه اما نسخه کنسولی این بازی نسل بعد یا همون نکسته .
توی یکی از نقدها نوشته شده بود سرعت بازی کمتر از نسخه جام جهانی و حتی نسخه 10 شده . البته هنوز برای اظهار نظر زوده چون حتی نسخه 90 درصد و حتی دموی بازی میتونه با نسخه نهایی متفاوت باشه اما از پارسال تا الان کاربران تالار گفتگوی EA این مساله رو بارها به رابطان بازی تذکر دادن و گیمرهای زیادی از این مساله شکایت کردن بنابراین احتمال کم کردن سرعت بازی برای این نسخه خیلی زیاده .نقل قول:
ببین این نقل قول از سایت معتبر IGN هستش :
the pace of games is noticeably slowed
جدا هم یادش بخیر پارسال چه روزهایی داشتیم با بچه ها . من که صمیمانه آرزو میکنم نسخه PC هم بصورت نکست عرضه بشه تا تمام بچه ها که PC دارن از این بازی هم لذت ببرن .
مهران تو که ماشالا مایه داری 60-70 تومن برات پولیه ؟ راستی کیفیت آنلاین PS3 برای این بازی چطوره ؟ فرصت کردی آنلاینشو بازی کنی ؟نقل قول:
......
نقد بررسی کد مقدماتی بازی از دیدگاه سایتهای گیم اسپات و IGN :
کد:http://e3.gamespot.com/story/6265051/fifa-soccer-11-hands-on
کد:http://xbox360.ign.com/articles/109/1095409p2.html
Only pes 11
ویدئوی زیر اظهار نظرات گری پترسن از سازندگان و کارگردانهای شرکت EA هستش که داره در مورد ویژگیهای این نسخه صحبت میکنه توی صحبتهاش در مورد سیستم جدید پاسکاری هم چیزایی میگه . صحنه هایی از گیم پلی بازی هم به نمایش گذاشته میشه ببینید مربوط به نسخه 11 بازیه یا نسخه 10 هستش باید نسخه 11 باشه چون هم چمنش متفاوته و هم اینکه سیستم پاسکاری عوض شده چون توپ روی زمین زیاد بالا پایین میره و زیاد کمونه میکنه :
کد:http://ll.lo.video.gamespot.com/d4/gsc/2010/06/169_fifa_11_e3_interview_060910_400.mp4
ایشون اول خودشو معرفی میکنه و میگه از سازندگان فیفا 11 روی کنسولهای ایکس باکس و PS3 هستش در ادامه مقوله پاسکاری توی سریهای قبلو مطرح میکنه و میگه توی اون نسخه ها پاسکاری واقعی نبود پاسهای حالت پینگ پنگی داشت و بازی کلا شده بود پاس و پاس و پاس و به دلیل آسونی سیستم پاسکاری سرعت پاس دادنها توی بازی هم زیاد شده بود و با این سیستم راحت میشد با پاسکاریهای زیاد فرصت گلزنی ایجاد کرد اما ما امسال تصمیم گرفتیم این سیستم رو تغییر بدیم بنابراین مکانیزم پاس حرفه ای یا پرو پاسینگ رو طراحی کردیم که برمبنای مهارت بازیکن بنا شده علاوه بر این مساله ما یک اسلایدر کوچیک طراحی کردیم که قدرت پاس بر اساس اون تعیین میشه وسط اون نمودار و اسلایدر یک نقطه وجود داره که قدرت مناسب پاس رو تعیین میکنه اگه قدرت پاس گیمر بیشتر از اون نقطه بشه ( overhit )توپ سرعت بیشتری پیدا میکنه و بالعکس اگه کمتر بشه ( underhit )سرعت توپ هم کمتر میشه در ادامه ایشون جزئیات سیستم پاسکاری حرفه ای رو توضیح میده و میگه این مکانیزم پاس از یک سیستم پیشرفته خطا و ارور برای دقت پاس استفاده میکنه همینطور اشاره میکنه که زمینه و محل برخورد توپ هم در حرکت , سرعت و زاویه توپ تاثیر گذار خواهد بود ......
در پایان هم مساله فردیت گرایی رو مطرح میکنه و میگه منتظر عرضه این بازی روی کنسولهای 360 و PS3 باشید (جالبه اسمی از PC نمیبره ) .
خیلی ازاین قسمت خوشحال شدم...خوبه فهمیدن که دارن تو این زمینه زیاده روی میکنن!نقل قول:
در ضمن توی اظهار نظر یکی از همین سایتهای پایین خوندم سرعت بازی کمتر کردن یکجا خوندم حتی کمی از FIFA 10 هم کمتر شده .
حسین یادته پری روز داشتیم میگفتیم خدا کنه پاسکاری و سرعت بازی رو درست کنن...مثه اینکه داره همونطوری میشه
میگم یه سر دیگه بیا با همحرف بزنیم شاید چیزای دیگه هم اضافه شد : دی
کلا خیلی بد جور دارم به فیفا 11 امیدوار میشم....
تنها نکته ای که باعث میشه یه بازی اینقدر پیشرفت کنه گوش کردن به حرف طرفدارا توی فروم های اختصاصی هستش
نمیدونم چی شده که امسال هم pes و هم fifa سیستم پاسکاری رو عوض کردند خیلی جالبه.
با خبرهایی که از ea به دستمون رسیده کاملا مشخصه که امسال با یک بازی شاهکار طرفیم.
میگم مسعود فیفا دیگه چی نداره که در موردش حرف بزنیم ؟ :8:نقل قول:
با این کارهایی که اینا دارن میکنن حداقل نیم نمره باید به امتیاز پارسالشون اضافه بشه ( خود همین بحث فردیت گرایی حداقل نیم نمره اضافه میکنه ) با این اوصاف امتیاز فیفا از 10 هم بالا تر میزنه بعد اینا چطوری میخوان نمره بدن تازه نسخه بعد که پیشرفته تره چی به اون میخوان چند بدن ؟ راستی دیروز ea اعلام کرد از همین الان کار فیفا 12 رو شروع کردن .
کلا اگه دقت کرده باشی این دو تا بازی دارن به هم نزدیک میشن امسال فیفا فردیت گرایی رو از pes کپی برداری کرده از اونطرف pes داره سیستم پاسکاری پارسال فیفا رو به نسخه امسالش اضافه میکنه همینطور پاور بار نفس بازیکنان رو که توی فیفا نکست وجود داشت و مهمتر از همه اینها اینکه pes شروع کرده به وارد کردن موشن کپچر به بازی کاری که فیفا استارتشو سال 2007-2006 زد . تازه حرکت 360 درجه رو هم به نهایت کمالش میرسونن توی نسخه 2011 pes . خودمونیم pes امسال خیلی بیشتر از فیفا تغییرات داره .نقل قول:
شاید بعضیا حوصله خوندم تمام نقدهای سایتها و تالارهای تخصصی رو نداشته باشند بعضی ها هم شاید کامل متوجه نوشته ها نشن من مطالب مهمتر رو به مرور از سایتهای تخصصی بازی اینجا میارم .
نقل قول از Gamespot ( در مورد طبیعی تر شدن هیکل و استیل بازیکنان ) :
In general terms, players have been reshaped slightly to give them a moreathletic appearance with larger, more
rounded shoulders and more powerful-looking legs
نقل قول از Gamespot ( در مورد ویژگیهای سیستم پاس حرفه ای ) :
Adding more depth to the passing game is the idea of "contextual error," a concept that EA previously introduced to the shots in FIFA. A myriad of factors will now contribute to the success or failure of an individual pass, including obvious things like player skill, as well as direction of the kick, nearby defensive pressure, degree of the kick, and the like.
نقل قول از Gamespot ( در مورد ضربات کرنر ) :
Corner kicks have also received some attention. Producers told us that in last year's game, players in the box had an uncanny ability to predict where the ball would land once the ball was in the air; this year, players will follow the ball's trajectory in the air and will have to make judgment calls on where they think the ball will land. Players with better awareness will be able to judge the ball's trajectory more quickly and get in position to make a play.
نقل قول از Gamespot ( در مورد دروازه بانها ) :
when an opposing player takes a shot, the keeper will have to deal with his own body's weight when trying to get to the ball and make the stop. If he's moving in one direction and needs to change directions, his momentum might make it
more difficult for him to make the play
نقل قول از Gamespot ( بقیه چیزهایی که در این نسخه تغییر کرده ) :
In addition to the above, there's a myriad of smaller gameplay fixes that the team is working on for FIFA Soccer 11 for things like top spin shots, analog sprint, more accurate net shapes, handballs (which will be included in this year's game), defensive pressure, and much more.
دیدگاه من نسبت به این مسئله متفاوته. با توجه به استدلال شما استفاده از واژه ی Current بی مورده. باید از واژه ی last-gen یا نسل قبلی استفاده بشه برای بازی های PS2 و XBOXنقل قول:
دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم ( اگه اشتباه میکنم دوستان بگن اینجا ماشالا همه حرفه ای بازی هستن آدم میترسه یک نکته فنی رو توضیح بده ) نسل های بازیو بر اساس کنسولهای رایج و فراگیر بازار تعیین میکنند . زمانیکه کنسول ایکس باکس اومد ( و PS 2 ) با توجه به سخت افزار پیشرفته این دو کنسول ( برد و چیپهای پیشرفته گرافیکی , پردازشگر بسیار قدرتمند و همینطور الگوریتم بکاربرده شده در معماری این کنسول ) سبب شد دست سازندگان بازی برای ساخت بازیهای واقعی تر ( از جهت گرافیک و جنبه های بصری مثل نورپردازی انیمیشن ها و ... , هوش بازی و موارد ریز و درشت دیگه ) باز شد . به همین جهت برای بازیهای این نسل اسم " نسل فعلی" یا همون کارنت جنریشن انتخاب شد .
بعد از چند سال با ورود نسل جدیدی از کنسولها ( ابتدا ایکس باکس 360 و یک سال بعد PS3 ) مجددا بازیها دستخوش تغییرات و تحولات اساسی شد بنابراین به بازیهایی که برای این نسل ساخته میشند نسل بعدی ( در قیاس با نسل فعلی ) یا همون نکست جنریشن گفته میشه . به احتمال زیاد با ورود نسل جدید کنسولها یعنی 720 و PS4 شاهد نامگذاری جدیدی برای بازیها خواهیم بود .
در این مسیر بعضی از شرکتها توی بازیهای سری بخوبی نتونستن از قابلیتهای نسل جدید استفاده کنن مثل همین PES خودمون که حتی خود سیباس گفته بود ما هنوز نتونستیم خودمونو با نسل جدید مچ کنیم و وفق بدیم اما به هر حال این بازی جزء بازیهای نکست طبقه بندی میشه چون توی بعضی از قسمتها تقریبا از بخش عمده ای از قابلیت کنسول بهره کاملی میبره مثل بخش گرافیک و کلا جنبه بصری بازی .
فیفا پی سی همون ساختار بازیهای کارنت رو داره یعنی همون چیزی که برای PS2 ساخته میشه اما نسخه کنسولی این بازی نسل بعد یا همون نکسته .
از دیدگاه من Next Generation و Current Generation محدود به XBOX و PS2 و XBOX360 و PS3 نیستند. چون بعد از کلمات Next و Current کلمه ی Generation به معنی "نسل" به کار رفته و در حال حاضر آخرین نسل کنسول ها، نسل هفتم به حساب میاد که شامل کنسول های XBOX360 و PS3 و Wii می شه. پس نسل های دیگه ای هم قبلا وجود داشته و مثلا در زمانی که PSOne رایج بود، منظور از Next Gen کنسول های PS2 و XBOX بودند. در نتیجه Next و Current به نظر من محدود به نسل هفتم و نسل ششم نیست.
بعد از گذشت 4-5 سال از عرضه ی کنسول های نسل هفتم، استفاده از واژه ی Next-Gen برای بازی های این نسل به نظر من درست نیست. بلکه باید از واژه ی Current-Gen استفاده کرد.
شرکت EA اعلام کرد بازی FIFA 11 برای کنسولهای PS3 , XBOX 360 , wii , PC , PS2 , Nintendo DS , PSP و Mobile در پاییز منتشر خواهد شد.
ویژگی اصلی نسخه جدید, قابلیتی به نام “+Personality” است. این قابلیت قدرت تشخیص هر بازیکن از دیگری را با استفاده از پایگاه داده ای که مهارت هر بازیکن را ارزیابی و درجه بندی می کند دارد که شامل ۵۷ ویژگی برای هر بازیکن است. این یعنی مهارت واقعی هر بازیکن در زمین, در بازی و دنیای مجازی پیاده سازی خواهد شد.
برای مثال “آندرس اینیستا” تیم بارسلونا دارای مهارت هایی مثل دریبل دفاع تیم حریف یا چرخش های سریع خواهد بود و “وین رونی” منچستر قابلیت شوت از راه دور و پشت دفاع را به خوبی خواهد داشت.
پایگاه داده یا Database استفاده شده در “+ Personality” با همکاری بیش از ۱۷۰۰ متخصص از سراسر جهان جمع آوری شده است. این قابلیت همچنین در مورد دروازه بان ها و حرکات آکروباتیک آنها در هنگام توپ گیری نیز وجود دارد. این ویژگی با مدل های تازه بازیکنان که واقعی تر شده اند ترکیب خواهد شد.
EA همچنین سیستم پاس جدیدی را نیز معرفی کرد که دقت پاس دادن را از روی قابلیت و توانایی بازیکن از روی کنترل تعیین می کند. پاس های مختلف جدید دیگری مثل”swerve” نیز در بازی خواهد بود که به بازیکن قابلیت پاس دادن بهتری را می دهد.
منیع:---------.com
این دویدن و حرکات خاص بازیکنهای بزرگ مثل مسی و رونالدو را اینا چطور وارد بازی کردن یعنی خودشون که نیومدن وساه موشن کپچر بعد اینا چطور این کار را میخوان بکنن من نمیدونم!
راستی این مجله که قرار بود اطلاعات از فیفا 11 بده ببنیند چه جمله ای نوشته..................
But to really enjoy the beauty of this game you will need… a PC!
فکر کنم از همون پسره که توی فیفا 7 استفاده میکردن برای شبیه سازی حرکات بعضی از بازیکنا الانم از همون استفاده کنن اسمش چی بود ؟ معروفه پسره واقعا هم خیلی قشنگ شبیه سازی حرکت میکنه .نقل قول:
توی E3 معلوم میشه میخوان چیکار کنم اما من فکر میکنم نسخه PC امسال فیفا یک چیزی بین نسخه کنسولی و کارنت باشه .
من یه بار با خودم فکر میکردم که شاید اینا به این خاطر نسخه PC رو نکست نمیزنن که کسی نتونه برای آنلاین بازی کردن تقلب کنه و قدرت بازیکنا رو زیاد کنه آخه همونطوریکه همه میدونیم توی نسخه کنسولی قدرت بازیکنا رو میشه کم کرد اما زیاد نمیشه کرد و هنوز کسی پیدا نشده که بتونه دیتا بیس نسخه کنسولی رو دستکاری کنه . از طرفی اینا سر جریان آنلاین با ماکروسافت و سونی زد و بندهایی دارن یا مثلا ممکنه با اون شرکتی که لایو ایکس باکس دستشه برنامه هایی دارن . نمیدونم والا اما هر چی که هست مساله مالیه در این شکی نیست چون تمام شرکتها اعم از بازی سازی گرفته تا ... پشم بافی همه فقط برای سود کردن ایجاد میشن .
حسین یه بار دیگه از زحماتت در راه اندازی بی نظیر تاپیک تشکر می کنم اگه خواستی می تونی لوگوی بازی رو هم توی پست اول تغییر بدی
حتما بازی خوبی میشه ولی فکر نکنم از pes 2011 بهتر بشه.
درسته که روی دکمه ی تشکر کلیک کردم و از حسین جان برای مطالب مفیدش تشکر کردم
ولی این تشکر واقعا کمه و باید بهش بگم که اگه تو p30world نبود واقعا این تاپیک ارزش خوندن بدون حسین جان رو نداشت.
سلام حسین جان!نقل قول:
فکر کنم از همون پسره که توی فیفا 7 استفاده میکردن برای شبیه سازی حرکات بعضی از بازیکنا الانم از همون استفاده کنن اسمش چی بود ؟ معروفه پسره واقعا هم خیلی قشنگ شبیه سازی حرکت میکنه .
توی E3 معلوم میشه میخوان چیکار کنم اما من فکر میکنم نسخه PC امسال فیفا یک چیزی بین نسخه کنسولی و کارنت باشه .
من یه بار با خودم فکر میکردم که شاید اینا به این خاطر نسخه PC رو نکست نمیزنن که کسی نتونه برای آنلاین بازی کردن تقلب کنه و قدرت بازیکنا رو زیاد کنه آخه همونطوریکه همه میدونیم توی نسخه کنسولی قدرت بازیکنا رو میشه کم کرد اما زیاد نمیشه کرد و هنوز کسی پیدا نشده که بتونه دیتا بیس نسخه کنسولی رو دستکاری کنه . از طرفی اینا سر جریان آنلاین با ماکروسافت و سونی زد و بندهایی دارن یا مثلا ممکنه با اون شرکتی که لایو ایکس باکس دستشه برنامه هایی دارن . نمیدونم والا اما هر چی که هست مساله مالیه در این شکی نیست چون تمام شرکتها اعم از بازی سازی گرفته تا ... پشم بافی همه فقط برای سود کردن ایجاد میشن .
خوب این کونامی بی شعور یک نفر مثل این بابا را پیدا کنه دیگه ما چه غمی داریم!
من فکر کنم نسخه PC چیز خوبی بشه.......بعد حسین جان این را بدون که تنها دلیلی که بازی برای PC به صورت نکست نمیشه یعنی تا حالا نشده فقط دلیلش دزدی بوده ه روی PC زیاد هست!اصلا به چیز دیگه ای ربطی نداره!
و صحبتهای EA مبنی بر اینکه فقط 10 درصد PC GAMER ها میتوانن فیفا را اجرا کنن یک صحبت احمقانه هست..................
شهاب جان این صحبتهای شما بزرگواریتونو میرسونه حقیقتا من خودمو لایق محبت شما و بقیه دوستان خوبم در انجمن بازی نمیدونم . من همین که خودمو در جمع شما دوستان میبینم و اینکه برای اطلاع رسانی کاری از دستم بر بیاد بسیار خوشحالم .نقل قول:
برای اینکه این پست جنبه اسپم پیدا نکنه چند مورد از ویژگیهایی که توی نسخه 11 بازی وجود خواهد داشت رو مینویسم :
یکی از ویژگیهایی که به این بازی اضافه شده ویژگی هوشیاری متفاوت بازیکنان در جایگیری محلیه که توپ فرود میاد . توی نسخه 10 تمام بازیکنان در این زمینه هوش یکسانی داشتند و بصورت غیر طبیعی تمام بازیکنان قبل از ارسال توپ در هوا محل فرود توپ رو میدونستن و بلافاصله جایگیری میکردن ( این اتفاق در زمان ارسال توپ بر روی دروازه خیلی اتفاق میفتاد مثل کرنر ها و ضربات شروع مجدد) اما در این نسخه هوش بازیکنان در این زمینه متفاوت خواهد بود در اینجا مثل فوتبال واقعی بازیکنان مسیر منحنی شد توپو در هوا دنبال میکنند و هر بازیکن با هوش مختص به خودش محل فرود اومدن توپو تخمین میزنه .
مورد دیگه اینه که انواع مختلف پاسها به این نسخه اضافه شده که میشه در باز اجرا کرد مثل اسپین و بک اسپین , شوتهای تاپ اسپین و .... ( من فکر میکنم اجرای اینا اولش برامون خیلی سخت باشه ) .همچنین این موارد هم اضافه شده :
نوعی پرسینگ دفاعی
طراحی تور دروازه با دقت بسیار بالا
و دویدن از طریق آنالوگ دسته
نقل قول:
فکر میکنم پارسال همین صحبت مطرح شد یادمه پارسال یکجا خوندم نوشته بود که کونامی هم همین کار فیفا رو میخواد انجام بده دیگه آخرش نفهمیدم چیکار کردن . والا من اصلا نمیفهمم اینا دارن به مردم دروغ میگن یا موضوع چیز دیگه ایه یادت میاد پارسال کونامی میگفت ما هر هفته یک جلسه موشن کپچر توی استودیو برگزار میکنیم پس نتیجه اون Mocap ها چی شد ؟ ما که چیز خاصی توی نسخه 10 ندیدیم .
راستی مهران جواب سوالمو توی چند پست قبل ندادی !
اینو میگم :
نقل قول:
ویدیوی Interview فیفا 11 در E3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این کم حجم تر گیرم نیومده اگه پیدا کنم لینک کم حجم قرار میدمکد:http://ll.lo.download.gamespot.com/d4/gsc/2010/06/169_tots_061010_fix.ipod.mp4?rs=150&e=1276508359&h=8f0a9d3d05c2a6d659dd9b5a7f0d8762&file=169_tots_061010_fix.ipod.mp4
مطمئن باش که از نسخه ی کنسول بهتر نخواهد شد !نقل قول:
من یک جای دیگه هم در مورد همین دزدی شدن ها بحث کردیم ولی به این نتیجه نرسیدیم که در PC بیشتر دزدی میشه. کپی کردن بازی در X360 خیلی راحتر و بی دردسر تر انجام میشه و اگر کسی قصدش دزدی باشه با PC خیلی کمتر میتونه این کارو انجام بده.
به نظر نورپردازی فیفا هم داینامیک شده(مثل pes) و گرافیک هم که واقعآ پیشرفت خیلی خوبی داشته و قیافه بازیکنا دیگه زشتو ترسناک نیست و شباهت خیلی زیادی به خودشون دارن. گیم پلی هم برطبق خبرهای که منتشر شده بهتر از قبل شده و واقعآ فکر کنم این فیفا همونطور که حسین گفت مستحق نمره ای فراتر از 10 باشه. واقعآ اگه امسال این بازی واسه Pc نیاد حسرت زیادی تو دل ما pc بازها میزاره و خیلیها مجبور میشیم سره کیسه رو شل کنیمو یه xbox بخریم.
نقل قول:
همینطوره بهنام جان چهره بعضی از بازیکنان مثل رونی توی فیفا 10 حقیقتا خیلی زشت و وحشتناک بود ( بچه ها میگن بعضی از بازیکنان توی فیفا 10 چهره زامبی مانندی دارن ) اما توی نسخه 11 خیلی متفاوت شدن یکی از سایتها یک مقایسه هم گذاشته بود بین چهره بازیکن توی دو نسخه .
اما گیم پلی به لطف فردیت گرایی و سیستم پاس حرفه ای خیلی واقعی تر میشه الان میبینم خرید کنسول اونم فقط برای این بازی ارزششو داشت .
این پاس حرفه ای بازیو واقعا جذاب و طبیعی میکنه من امروز یک ویدئو از مقر EA توی ونکوور دیدم که با تستتر ها و کسانیکه برای تست بازی اونجا رفته بودن مصاحبه ای شده بود , لبخند رضایت روی لب تمامشون نقش بسته بود بخصوص از بابت همین سیستم پاس جدید . چیزای جالبی در مورد این سیستم میگفتن من سعی میکنم شب مطالب مهمتر این مصاحبه ها رو توی تاپیک قرار بدم ( متاسفانه نمیدونم چرا دوربین روی مانیتورهایی که گیمرها داشتن فیفا 11 رو بازی میکردن نمیرفت ) .
از حق نگذریم با توجه به نمره پارسالی که سایتها به این بازی دادن , امسال باید نمره 10 به این بازی داده بشه .
امیدوارم تو FIFA 11 یه فکری به حال صحنه های آهسته کنند. متاسفانه صحنه ی آهسته ی اکثر لحظات خطرناک و هیجان انگیز نشون داده نمیشه.
تا همین الانش هم من به جز ریسینگ و ماشین, بازیٍ ورزشی دیگه ای ندیدم که نمرش 9 بوده باشه. در واقع فیفا پارسال هم یک شاهکار تحویل گیمر ها داده بود ولی من میگم که این بازی نمره ی 10 نمیگیره ! نمره ی 10 یک ارزش و قربی داره که هر بازی ای نمیتونه اونو کسب کنه :27:نقل قول:
اینکه از نسخه کنسول بهتر نمیشه ربطی به توانایی اجرای PC نداره چون EA و پیتر مور نمیخوان pc به صورت نکست باشه!نقل قول:
مطمئن باش که از نسخه ی کنسول بهتر نخواهد شد !
من یک جای دیگه هم در مورد همین دزدی شدن ها بحث کردیم ولی به این نتیجه نرسیدیم که در PC بیشتر دزدی میشه. کپی کردن بازی در X360 خیلی راحتر و بی دردسر تر انجام میشه و اگر کسی قصدش دزدی باشه با PC خیلی کمتر میتونه این کارو انجام بده.
بعد برادر من دزدی نرم افزاری روی X360 در مقابل PC اصلا به اون صورت چیزی حساب نمیشه!به این خاطر تو تو ایران که قانون کپی رایت رعایت نمیشه داری میبینی مغازه ها با آزادی دارن کنسول مثلا X360 کپی خور شده میفروشن و بازیهاش 2 تومن!کسی به اینا گیر نمیده!
اما تو اونور آب به خاطر اینکه طرز کپی خور کردنو بازیبازها(کپی خور کردن کنسول)بلد نیستن و هیچ مغازه یا مرکزی هم وجود نداره واسه این کار(اگه بگیرن یک چون 3 متری میکنن یک جای آدم)99 درصد دنبال این چیزا نیستند!
ولی PC مشکلش نرم افزاری هست و نمیتوانن برن تکتک خونه ها را بازرسی کنن و به این تریتیب آزاد هست فرد با این سرعت اینترنت که هر کاری دلش میخواد میکنه ماشلا گروه های هکر و .........و لینک دانلود و ..............تو اینترنت پر هست!
امیدوارم قانع شده باشین!
من نمیدونم این کونامی خودش نمیخواد پیشرفت کنه واقعا!وگرنه N تا راه جلوی پاش داره برای مشکلاتش!خودش نمیخواد!نقل قول:
فکر میکنم پارسال همین صحبت مطرح شد یادمه پارسال یکجا خوندم نوشته بود که کونامی هم همین کار فیفا رو میخواد انجام بده دیگه آخرش نفهمیدم چیکار کردن . والا من اصلا نمیفهمم اینا دارن به مردم دروغ میگن یا موضوع چیز دیگه ایه یادت میاد پارسال کونامی میگفت ما هر هفته یک جلسه موشن کپچر توی استودیو برگزار میکنیم پس نتیجه اون Mocap ها چی شد ؟ ما که چیز خاصی توی نسخه 10 ندیدیم .
راستی مهران جواب سوالمو توی چند پست قبل ندادی !
اینو میگم :
پارسال 300 تا انیمیشن گفتن ولی باور کن 10 تا اینا بود خداییش
حالا اینبار میگن 1000 تا باید دید صحت داره یا نه البته من که چشم آب نمیخوره!
من خودم کار میکردم همه بازیهای PS3 را میخریدم حسین جان!60 70 تومن که چیزی نبود ولی الان به سختی باید پول جمع کنیم!نقل قول:
مهران تو که ماشالا مایه داری 60-70 تومن برات پولیه ؟ راستی کیفیت آنلاین PS3 برای این بازی چطوره ؟ فرصت کردی آنلاینشو بازی کنی ؟
حقیقتش آنلاین تا حالا امتحان نکردم و نمیدونم چطوری میشه و اینترنت درست و حسابی هم اینجا نیست!
اینم یه تصویر دیگه از فیفا 11:
واقعا چمن هاش عالی شده .
و طراحی لباس ها.
سلام؛
در سایت بازی ویژگی های دو نسخه PS3 و XBox360 قرار داده شدند. این قسمت رو من ترجمه کردم و شما می تونید با فرمت PDF دانلود کنید.
دانلود ویژگی های نسخه PS3 بازی
فرمت: PDF
اندازه: 959 کیلوبایت
لینک دانلود:
کد:http://dc202.4shared.com/download/312786729/f0e66564/FIFA_11_PS3_Features_Online_Pu.pdf?tsid=20100611-101252-a8344631
دانلود ویژگی های نسخه XBox360 بازی
فرمت: PDF
اندازه: 953 کیلوبایت
لینک دانلود:
کد:http://dc202.4shared.com/download/312786908/bf491a7a/FIFA_11_Xbox360_Features_Onlin.pdf?tsid=20100611-101447-79612b15
:11:
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:45 PM ----------
سلام؛نقل قول:
دوست عزیز توجه کنید عکسایی که میزارید برای فیفا 11 هست یا فیفا 10، هر سه تا عکسی که گذاشتید مربوط به بازی فیفا 10 هست. تأکید می کنم به غیر از اسکرین شات هایی که در صفحه اول بازی منتشر شده، هیچ گونه اسکرین شاتی از بازی منتشر نشده.
:10:
چرا خطهای منطقه ی جریمه اینقدر کم رنگه؟نقل قول:
سلام؛نقل قول:
یه بار دیگه هم میگم که این عکسا از عکس های اولیه بازی فیفا 10 هستن نه فیفا 11. لطفا پستی رو که ازش تشکر می کنید کاملا بخونید. توجه کنید:
نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معذرت.قسمت دوم پستتون رو نخوندم:11:نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بازی های xbox هم دانلود میشننقل قول:
پارسال کونامی واقعآ در مورد گیم پلی و انیمیشن های جدیدو موشن کپچر کردن حرکات خبرهای دروغین منتشر کرد و واقعآ بیشتر از 10 انیمیشن جدید به این بازی اضافه نکردو حال همه رو گرفت. خبرهایی که ea منتشر میکنه واقعآ اکثرشون حقیقت دارن و وعده های پوچ به هواداراش نمیده. من هم چشمم آب نمیخوره 1000 انیمیشن به pes اضافه شه!! ولی امیدواریم که حقیقت داشته باشه.نقل قول:
در حالیکه تا این لحظه نسخه 10 بازی چیزی در حدود 10 میلیون فروش رو تجربه میکنه سازندگان سری این بازی که یکی از بزرگترین ومعتبرترین تیمهای ساخت و توسعه بازی به شمار میاند قصد دارن با ساخت نسخه ای جدید آمار کلی فروش خودشونو در این سری به رقم 100 میلیون نسخه برسونند .
گفته میشه اعمال فردیت گرایی در بازی و طراحی سیستم پاسکاری حرفه ای دو فاکتور اصلی و مهم در این نسخه به حساب میاند . این سیستم جدید پاسکاری کمی بیشتر بر ویژگیهای اختصاصی هر بازیکن تاکید داره و سبب میشه پاسکاری در بازی واقعی تر بشه .
گری پترسون کارگردان خلاق ea در مورد مقوله فردیت گرایی میگه ما تصمیم گرفتیم از تمام ویژگیهای فردی بازیکنان استفاده کنیم چنانچه توی نسخه 10 فاکتورهای کلیدی هر بازیکن فقط در 4 عنصر قدرت شوت , قوای جسمانی و قدرت بدنی , سرعت و شتاب خلاصه میشد .
فیفا 11 ویژگیها و فاکتورهای زیادیو توسعه خواهد داد که از جمله اونها میشه به این موارد اشاره کرد :
دریبل و حرکت با توپ , پاس , محدوده کاری و فعالیت هر بازیکن در زمین , تعقیب توپ و برگشت به عقب و دفاع کردن .
بعنوان مثال در اینجا تفاوت بسیار عمده ای در نوع دریبل و حرکت با توپ بازیکنی مثل آرشاوین و کمپل در بازی وجود خواهد داشت در حالیکه در نسخه های قبل این مورد شاید فقط بصورت بصری قابل تشخیص بود . الان زمان اون رسیده شاهد چیزیهای جدیدی مثل طول قدم و گام های متفاوت , تغییر مسیر دادنهای متعدد و ویژگیهای دیگری در بازی باشیم که در گیم پلی بازی تاثیر گذارند .
سبک حرکت با توپ بازیکنی مثل آرشاوین نه تنها باید از نظر بصری قابل تشخیص باشه بلکه باید در گیم پلی بازی هم تاثیر گذار باشه
این مساله باید در زمینه دفاع جالب باشه چنانچه پترسون هم تصدیق میکنه که این مساله تا الان در نسخه های قبلی بازی سابقه نداشته . ایشون میگه ما پارسال فید بکها و بازخوردهایی داشتیم که مهاجمین هم مثل بازیکنان دفاعی میتونن اقدام به دفاع و تکل زنی در مقابل بازیکنان حریف کنند . ( فید بک یا همون بازخورد یعنی گرفتن خروجی و ارزیابی اون . در صورت رضایتبخش نبودن خروجی اعمال تغییرات بر روی اون خروجی و وارد کردن مجدد اون به سیستم و گرفتن خروجی جدید ) .
ما در حال کار کردن بر روی راه و روشهایی بودیم که بشه در این زمینه کارهایی انجام داد . بعنوان نمونه یک دریبل زن خوب قادره از یک مدافعی که در زمینه دفاعی دارای مهارت کمیه عبور کنه اما یک مدافع با مهارت بالا در تکلزنی ممکنه در این مصاف مغلوب نشه ( تکل در انگلیسی به معنی اقدام به گرفته توپه حالا بشکل درازکش یا همون sliding و یا ایستاده standig ) .
دروازه بانها در نسخه های قبل از اون دسته بازیکنان به حساب میومدند که شباهت زیادی بهم داشتند اما فردیت گرایی در این نسخه سبب شده که تفاوتهایی بین اونها بوجود بیاد مثل تفاوت در سبک مهار توپ و یا چالاکی در حرکات . رینا ممکنه بعد از مهار کردن یک توپ بلافاصله بایسته در صورتیکه یک دروازه بان مسن ممکنه این کار رو بلافاصه انجام نده .
EA کانادا علاوه بر مساله فردیت گرایی روی چیزهای دیگه هم کار کرده که در ظاهر بازیکنان تنوع ایجاد میکنه . این مورد چهره بازیکنان نیست بلکه طراحی تیپهای بدنی و انیمیشنهای متنوع برای بازیکنانه مختلفه ( هر چند که هنوز روی این بخش دارن کار میکنند ) . ما توی این نسخه شاهد تیپهای بدنی اختصای برای بعضی از بازیکنان از جمله پیتر کروچ و رایت فیلیپس هستیم . از اونجایی که هنوز به اندازه کافی تنوع در تیپهای بدنی و همینطور انیمیشنهای اختصاصی برای بازیکنان مختلف وجود نداشت هنرمندان و سازندگان بازی بصورت دستی بر روی بازیکنان بزرگی مثل مسی و کریس رونالدو کارهایی انجام داده اند .
علاوه بر موضوع فردیت گرایی که احتمالا مهمترین تغییر بازی محسوب میشه سازندگان بازی بر روی جنبه دیگری از بازی بنام سیستم پاس حرفه ای کار کرده اند تا از میزان پاسهای پینگ پنگی نسخه های قبل کاسته بشه . طرفدارن این بازی از سیستم پاسکاری سریع و دقیق نسخه های قبل دچار تنفر شده بودن در اون سیستم راحت میشد با پاسهای سریع و بسیار دقیق توپو راحت به میانه های زمین رسوند و در اون منطقه بدون لو دادن توپ پاسهای نفوذی برای بازیکنان هم تیمی فرستاد .
پترسن معتقده پاسهای پینگ پنگی شور و حس و هیجان بدست آوردن فرصت گلزنی و یا به ثمر رسوندن گل رو از گیمر میگیره و اشاره میکنه راه حل این موضوع پاس حرفه ای هستش که از دو بخش تشکیل میشه .
بخش اول مربوط میشه به پاور باری که برای پاسها طراحی شده . در اینجا میزان قدرت پاس , مسافت و سرعتی که اون توپ طی میکنه رو مشخص میکنه مثلا فرض کنید بازیکن هم تیمی شما در فاصله 20 متری از شما قرار داره برای اینکه بتونید توپو به اون بازیکن پاس بدید باید قدرت ضربه زدن به توپو به اندازه 20 متر تعیین کنید اگه آرومتر به توپ ضربه بزنید ممکنه بازیکنان حریف توپو قطع کنن یا دست کم سرعت حرکت رو به جلوی تیمی شما رو کم کنه .
یک عنصر HUD ( منظور اندیکاتور و شاخصه ) به شما نشون داده میشه که مقدار بهینه و مناسب قدرت ضربه برای یک پاس رو مشخص میکنه بنابراین سری بعد دستتون میاد که برای دادن یک پاس با چه قدرتی به توپ ضربه بزنید .
بر خلاف روال سابق که بازیکنان برای دریافت یا دفع توپ توی یک خط ایستاده و منتظر رسیدن توپ میشدند الان بازیکنان باید مسیر منحنی شکل توپو در هوا تخمین بزنند و برای دریافت یا دفع توپ در جای مناسب مستقر بشند .
بخش دوم این سیستم عبارتست از سیستم خطای زمینه ای . پارسال EA یک چیزهایی درباره عوامل موثر بر سرعت و جهت توپ در شوتها به ما گفته بود بعنوان نمونه این موارد در سرعت و دقت و مسیر انحنای شوتها تاثیر گذاره : مقدار قدرت شوت , میزان پرسینگ و فشار بر روی توپ , اینکه شوت با پای تخصصی یا غیر تخصصی زده شده و عوامل دیگه . امسال بعضی از این عوامل روی سیستم پاسکاری پیاده شده . پترسون میگه من نمیخوایم اغراق کنم اما الان پاسهای تک ضرب خیلی مشکل شده و ممکنه نسبت به قبل خطاهای بیشتری در دادن اینگونه پاسها رخ بده .
پترسن میگه شما هنوز هم میتونید در زمین بازی سازی کنید اما پاسکاری تک ضرب و رد و بدل کردن زیاد توپ مثل سابق راحت نیست . او همچنین به این نکته اشاره کرد که روند میتونه اثر فزاینده ایجاد کنه به این شکل که اگه پاس اول کمی مشکل باشه پاس تکضرب بعدی مشکل تر میشه و احتمال خطا و کم شدن دقت در پاس تک ضرب دوم بالاتر میره که کار رو برای بازیکن بعدی سخت تر میکنه و به همین شکل این روند ادامه پیدا میکنه .
دیوید روتر میگه مساله خیلی ظریف تر از اون چیزیه که در ابتدا به نظر میرسه . وقتی ما برای اولین بار این سیستم رو توی بازی قرار دادیم و اجراش کردیم این سیستم پاس به اندازه ای سخت و ترسناک به نظر میرسید که شما مثلا برای اولین بار از سیستم پاس کاملا دستی استفاده کنید .
الان وقتیکه ما داریم بازی میکنیم یک یا نهایتا دو پاس تک ضربو میتونیم رد و بدل کنیم بعدش کم کم خطا در دادن پاس زیاد میشه به شکلی که دیگه براحتی نمیشه توپو به اون نقطه ای میخوایم برسونیم این همون چیزیه که توی فوتبال واقعی دیده میشه . هدف اینه که گیمر بیشتر وادار به استفاده از فکر برای کارهای تاکتیکی در بازی بشه و به این شکل اهمیت فرصتهای گلزنی کاملا احساس خواهد شد .
ادامه دارد ...
منبع :
کد:http://www.eurogamer.net/articles/fifa-11-preview?page=1
من زیونم با کارهای EA Sport بند اومده واقعا درود
بلاخره مغازه دار های ما هم از یک جایی یاد گرفتند دیگه که تهش برمیگرده به همین اروپایی ها. درضمن به نظر من فقط همین مسئله ی مالی ملاک نیست چون الان این همه بازی هست که روی PC عرضه میشه و بسیار بسیار هم فروش داره.نقل قول:
اگه 99 درصد دنبال این چیزا نیستند خب وقتی برای PC هم عرضه بشه بازم 99 درصد به گفته ی شما دنبال این چیزا نخواهند بود مخصوصاً وقتی که نشه مولتی بازی کرد و میبینیم که اکثر بازی ها تازگی بیشتر روی مولتی کار میکنند تا سینگل !
ولی در مجموع قبول کردم که روی کنسول دزدی کمتره:46: