سلام آلفا بازم امروز رفتم بازار ولی بازم 23700رو دلم نیومد بخرممیرم دنبالxl2370 یا اون ایسوس خفنه.....
قربونت داداش:10:
سلام آلفا بازم امروز رفتم بازار ولی بازم 23700رو دلم نیومد بخرممیرم دنبالxl2370 یا اون ایسوس خفنه.....
قربونت داداش:10:
منظورتون این مدل هست دیگه؟!نقل قول:
ا اون ایسوس خفنه.....
Asus MS238H
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WLED و قیمتش حدود 360 تومن هست
بله حرف شما درستهنقل قول:
داشتن تعصب بیجا گاهی اوقات باعث گمراهی بقیه خریدارهای یه کالا میشه (که تو اینجا مانیتور مد نظرمونه)
الجی هم مانیتورهای خوبی داره نمونش 2286 که تصویرشو دیدم و از همه لحاظ کاراییش تست شده ست
منتهی یه سری ویژگیها هست که یه عده دنبالشن مثل فول اچ دی بودن و ...
ماشالا نمایندگیهای عرضه داخلی مثل همین مادیران (یا سامسونگ به یه نوع دیگه) هم بهتره که اسم عاملیت فروش محصولات این برندها رو از خودشون بردارن چون فعالیت هاشون اصلا رضایت مشتری رو بهمراه نداره
مثلا الجی حالا مرتب بیاد و خدمات 2 ساعته ارائه بده و تبلیغات آنچنانی بکنه و .... فایده ای نداره که.....
مثلا اگه مانیتور 2486 از الجی رو وارد میکردن و فروشش آغاز میشد دیگه کسی برای فول اچ دی نبودن 2286 مردد نبود و بسته به نیازش حالا اینکه فول اچ دی باشه یا نباشه یه مدل (2286 یا 2486 ) رو انتخاب میکرد
این مانیتور lcd ایی که دارید مدلش چیه؟
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
ایشالا بزودی بریزن تو بازار و شما هم بخریش و از 1750 ت خلاص شی:46:نقل قول:
:10:
من مانیتور السیدی ندارم ، منظورم از پنل السیدی تلوزیون السیدی بود ، مدل: LH500نقل قول:
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
راستی مانیتورهای السیدی الجی هم همون تولید مادیرانه مثل CRT های الجی؟
نقل قول:ASUS - 26" - VK266H + SPEAKERنقل قول:
آلترا بلک جان وآلفای عزیز یک کلام به من بگید400تومن دارم چیکار کنم چشمم.......
پدرم درومد....
والله من نمیدونم مال خودم بهترین هست یا نه !
اما مدلش اینه :
SyncMaster P20500
قیمتشم 200 تومان بود 3 ماه پیش گرفتم
خیلی ازش راضیم و هر کدوم از دوستام میان پیشم تحریک میشن که عین مال من بخرن:31:
سلام
آقا عجب مانیتورهایی زده این اسوس
فقط چجوریان ؟ WLED چیه ویژگی هاش؟
من T1900 دارم میخوام بفروشم 22500 بگیرم الان اینو دیدم درنگاه اول عاشق شدم !
فرق Asus MS238H با 6H در چیه ؟
T1900 رو چند بفروشم خوبه ؟
400 پول داره نمیاد p20500 بخره.نقل قول:
تصویر این مدل رو دیدم،کیفیتش چنگی بدل نمیزنه ولی Asus MS238H تصویر خیلی خوبی دارهنقل قول:
ASUS - 26" - VK266H + SPEAKER
آلترا بلک جان وآلفای عزیز یک کلام به من بگید400تومن دارم چیکار کنم چشمم.......
پدرم درومد....
مهمترین مزیتش نسبت به Asus MS236H اینه که WLED هست و کنتراستش بالاتره و همچنین طراحیش هم زیباترهنقل قول:
فرق Asus MS238H با 6H در چیه ؟
نقل قول:
فقط چجوریان ؟ WLED چیه ویژگی هاش؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388933
این چیه الترا بلک واه واه حالم بهم خورد!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
فکر کنم هفته دیگه بگیرم بیخیالXL2370نمیاد!!!!!!!!!!!
یه مانیتور بهتر ا این با400تومن وجود خارجی نداره آلفا آلتراهلپم کنین!
سلیقه ای هست ولی به نظر من طراحی خیلی زیبایی دارهنقل قول:
این چیه الترا بلک واه واه حالم بهم خورد!!!!!!!!!!!!!
از لحاظ تصویر فقط همین مدلی که معرفی کردم قابلیت رقابت با XL2370 رو داره...نقل قول:
یه مانیتور بهتر ا این با400تومن وجود خارجی نداره آلفا آلتراهلپم کنین!
علی جان من این مانیتور رو تو یه نمایشگاه دیدم که طرف برای فروش از این نمونه نداشت برای استفاده خودش اورده بود و داشت استفاده میکردنقل قول:
پیشنهاد میکنم که دنبالش نری
همینطور پیشنهاد میکنم بیشتر از 23 اینچ نگیری
درسته که تفاوت 23 و 25.5 اینچ (یا همون 26 ) زیاد نیست ولی همین یه اینچ یه اینچ میبینی که مانیتورت خیلی بزرگ میشه
چون خودم تجربشو دارم آدم موقع استفاده از pc با یه مانیتور اینچ بالا حس خوبی بهش دست نمیده
البته این سلیقیه
مطلب دیگه ای هم که هست وجود وبکم و اسپیکره. درسته که الان چندین برند (مثل acer و aoc ) دارن این ابزارها رو روی مانیتورهاشون میزارن ولی واقعا تا بهشون احساس نیاز نشه صرف کردن هزینه براشون لازم نیست
ببین که به وبکم و اسپیکرش نیاز داری یا نه
پس دو مورد شد:
احتیاج نبودن یه مانیتور اینچ بالا
وجود وبکم و اسپیکر که اگه لازمته در کنار یه مانیتور داشته باشیش
همه اینها به طرف ایسیوس در کنار سام و الجی(که سردمداران تولید مانیتور تو دنیان) در تولید مانیتور حرف خاصی برای گفتن نداره جز همین مدلهای جدیدسری ms که زده
در کل مانیتور بدی نیست نمیشه کامل کنارش زد ولی خب دیگه
حرف جناب آلترا هم درباره تصویرش درسته
وقتی آدم تصویر 2286 و 2370 رو تو ذهنش با این مانیتور مقایسه میکنه همه چیز دستش میاد
فردا زنگ میزنم خود سام سرویس بپرسم ببینم چی شد پس این 2370
جوون مردم که نمیتونه تا ابد منتظر بمونه:46:
یعنی واقعا با400تومن فقط xl2370همینو بس؟نقل قول:
اره چرا مگه این چیا داره از چشم محافظت میکنه؟
ترو خدا راهنمایی کنین من برم بگیرم.......
بعد از xl2370 چی خوبه p23700???????????
ببینید اگه چشمتون حساسه و با هر lcd ایی نمیسازه این چیزی نیست که بتونید موقع خرید تشخیصش بدیدنقل قول:
تا مانیتور رو خونه نیارید و ازش چند ساعتی استفاده نکنید متوجه این موضوع نمیشید کار توی اتاق تاریک و خلاصه با بالا پایین کردن همه جوره مانیتور میتونید پی به این موضوع ببرید(پشت ویترین مغازه که معیار خوبی برای تشخیص حساسیت و این صحبتها نیست)
حالا اگه قیمت یه مانیتور 400 نشد هم نشد
23700
23500
2286
مدلهای خوبین
این مدل جدید ایسیوس هم که ظاهرا خوشت نیومده
پس امکان انتخاب میاد پایین
در ضمن هیچ کدوم از مانیتورها هم چیزی ندارن که بگی از چشم محافظت میکنه
فقط چیزی که من دیدم و کار کردم از این سه مدل بالا+2370 مطلبی دال بر ضرر روی چشم برخورد نکردم
بعد از 2370 23700 و 2286 خوبه که فول اچ دی نیست
سلام دوستان ،بهترین مانیتور 20 ال جی تا t220 چه مدلی هست؟ با مشخصات زیر:
* 20 واید(محدودیت جا دارم بزرگتر نباشه)، ms 2
* زاویه دید مناسب
*کیفیت تصویردر حد 2261
این سه تا مدل چجوریاست کیفیتش؟
2086T
2061TQ
2053TQ
خودم تو فکر 2086T هستم که ظاهرا جدیدتره،کسی این مدلو داره؟کیفیتش چطوره؟اصلا کیفیت کدوم مدل مثله 2261 هست؟
دو سوال جدیدم دارم:
1.آیکون ها و متون توی یه مانیتور 20 با 1600*900 بزرگتره ،یا توی مانیتور 21.5 فول اچ دی مثه 2261؟ (من با متون ریز مشکل دارم!)
2.اگه مثلا رزولوشن 2261 که فول اچ دی هست رو، روی 1680*1050 بذاریم کیفیت تصاویر افت می کنه؟من جایی خوندم در lcd رزولشنی غیر از همون عدد اصلی باعث افت کیفیت میشه...
ممنون:40:
کلا بیخیال یه مانیتوری به من بگین که به چشم آزار نرسونه چمیدونم زیاد نیگا کنم چشمم درد میگیره تا 400تومن.....
اصلا چیزی هست با این عنوان ؟؟؟؟؟
مارکهای ال جی واپلو aoc,asus چه فرقی باسامسونگ دارن که کل بازار شده سامسونگ.....
من تو بازار چندین تا آشنا دارم امروز بکوب براشون جنس منس میاد شایدمxl2370بیادباید زنگ بزنم ازشون بپرسم!:46:
داش علی مانیتورهای خوب و گرون قیمت تو بازار هستنقل قول:
من خودم پنجشنبه 2410 از dell گرفتم 1050000 تومان
ولی خب هرکسی پول واسه اینجور مانیتورها نمیده
از 2370 هم اینطور که آمارشو گرفتم خود خود سام سرویسی ها هم دقیق نمیدونن چی به چیه!
نمیدونن کی میاد
واقعا خیلی با حال ان
ببینم 2286 رو دیدی تصویرشو خوشت نیومد ازش؟
آلفا من تو بازار دیدم واقعا2252از این بهتره به قران بقل هم بودن 2252 بهتر بود!نقل قول:
ببینم 2286 رو دیدی تصویرشو خوشت نیومد ازش؟
تو سامسونگ ها هم واقعا23700از همشون بهتره!!!!!
چیکار کنم من مردم!
پس اگه دیگه تصمیم گرفتی که تو همین روزها خرید کنی 23700 بهترین انتخابهنقل قول:
اوایل ورود 23700 یه عده ازش یه سری مشکلات رو مطرح کردن و شاکی بودن ولی من تو این چند مدته از کسانی که دارن از 23700 و 23500 استفاده میکنن چیز بدی نشنیدم
23700 بهترین انتخابه قبلن هم گفته بودم حالا که 2286 رو نپسندیدی و از m238 هم خوشت نیومد فقط 23700 می مونه
مطمئن باش با هرکس هم که مشورت کنی مدلهای پیشنهادیش خارج از این چیزایی که من پیشنهاد دادم بهت نیست
تنوع بازار ما خیلی کم و بیخوده
مثلا اگه الجی 2486 رو زودتر وارد میکرد یه نمونه واقعا عالی بود حالا که نه این هست و نه 2370 دیگه امکان انتخابت میاد پایین
امیدوارم کمکی کرده باشم
نه نه من نمیگیرم تاxl2370 بیاد من فقط اونو میگیرم وسلام!!!!!!!!نقل قول:
تصمیم خودمو گرفتم....:19:
از همتون ممنونم مخصوصاًآلفا وآلترا جان:40:
اومد یه خبرم به من بچوقنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
2370 ال اي دي سامسونگ؟ اون كه همه ميدونن دشمن چشم هست. من كم كم دارم شك ميكنم كه به دليل همين ايرادش وارد نشده
آقا اشتباه نكن . 2370 جدا خود آزاري اگه بخريش
تو فروم سرچ كن همه ازش ايراد گرفتن . گفتم چشم رو اذيت ميكنه نور بيش از حدش!!! اونوقت ايجا ....
اولا که Brightness این مدل 250 هست که از خیلی مدلها پایین ترهنقل قول:
2370 ال اي دي سامسونگ؟ اون كه همه ميدونن دشمن چشم هست. من كم كم دارم شك ميكنم كه به دليل همين ايرادش وارد نشده
آقا اشتباه نكن . 2370 جدا خود آزاري اگه بخريش
تو فروم سرچ كن همه ازش ايراد گرفتن . گفتم چشم رو اذيت ميكنه نور بيش از حدش!!! اونوقت ايجا ....
ثانیا میشه به راحتی و در صورت تمایل نورشو کاهش داد
لطا مدل و برندی رو تخریب نکنید!!!
خودتم استفاده کردی؟ یه لینک از جایی که همه شاکی بودن بده ما هم ببینیمنقل قول:
توي فروم هست. پره د رمورد اين ايرادنقل قول:
بچه هايي كه بازي كرده بودن چند ساعت و ميگفتن خيلي خوب نبوده روي چشمون
ضمنا هر ايرادي كه پيدا ميشه رو همه امتحان نميكنن. يه سري تجربه ميكنن و بقيه ميتونن استفاده كنن و يا خودشون تجربه كنن..
من هم زياد شنيدم در اين مورد كه نشتن پاي اين مانيتور يك مقدار اذيت كنندس. مخصوصا براي دوستاني كه قبلا LCD استفاده نكردن و يا تجربه خوبي از استفاده كردن از LCD نداشتن
خوب اگه اینجوری باشه شرط عقل اینه که آدم ریسک نکنه و یه مدل دیگه بخرهنقل قول:
به نظر منم فقط دیدن مشخصات خوب روی کاغذ کافی نیست ، آدم از تجربه ی بقیه هم باید استفاده کنه ،
حالا اگه یکی فقط قصد خراب کردن یه مدل یا برند رو داره اون جای خود داره ، اما اگه عده ی زیادی ناراضی باشن بحث فراتر از خراب کردن یه برند میشه
شدیدا تکذیب میشهنقل قول:
شما خودت 2370 رو استفاده کردی که با صراحت میگی دشمن چشمه؟!
کی ازش ایراد گرفته؟ لینکش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
بله تجربه دیگران مفیده ولی بشرطی که اون فرد ، فرد با تجربه ای باشه:27:نقل قول:
آلفا چیا میبینم......
ترو خداتا400تومن یه مانیتور خوب ازهمه لحاظ مخصوصاًکم ضرربودن برای چشم....
آقا من خیلی گیرم3شنبه مانیتور میگیرم....
آلفا آلترا جون من....
لینک؟؟؟؟نقل قول:
تا ببینیم این ایرادهایی که میگید کجاست که ما ندیدیم و نشنیدیم و خودمون موقع کار با 2370 بهش بر نخوردیم!!!
بشنو،باور نکن....!:13:نقل قول:
ترو خداتا400تومن یه مانیتور خوب ازهمه لحاظ مخصوصاًکم ضرربودن برای چشم....
صحبتهای این دوستامون فقط منحصر به شنیده های نادرستشونهنقل قول:
منتظرم تا یکی از این دوستان بیاد و لینک یکی از ایرادهایی رو که میگه برام بزاره تا با دلایل مستدل همش رو رد کنم
اگه عده ی زیادی ناراضی باشن باتجربه بودنشون مهم نیست ، مهم اینه که حس بدی رو تجربه کردن .نقل قول:
البته هنوز دوستان لینک ندادن :27: :46:
کدوم حس دوست عزیزنقل قول:
حس که نشد دلیل
چه حرفها میزنید
دلیل بیارن که 2370 چشم رو خراب میکنه(خودشون کار کردن کجا دیدن؟؟؟؟؟)
هنوز که 2370 نیومده که!!!
قبل از عید هم زیر 150 تا سام سرویس ریخت تو بازار
این دوستان رفتن از تک تک 150 نفر پرس و جو کردن؟
تو کدوم فروم اروپایی-امریکایی این حرف زده شده که 2370 چشم رو خراب میکنه؟؟
با کدوم دلیل؟
XL2370 جزو پرفروشترین مانیتورهای دنیاست...
مگه چنین چیزی ممکنه که چشم ها رو اذیت بکنه و پر فروش باشه؟!
تو کدوم Review به این موضوع اشاره شده؟! یا تو کدوم فروم خارجی چنین چیزی بیان شده...؟!
عده ای قصد دارند با تخریب برندهای دیگه و بویژه سامسونگ،محصولات LG و مادیران رو تبلیغ کنند!!!(که البته شما تمام پستهاشون رو بررسی کنید به حرف من میرسید)
حس اذیت شدن چشم دیگه .نقل قول:
ولی من الان یه سرچی کردم فقط یکی دو جا دو سه نفر (که یکی دوتا شونم همینایی بودن که الان تو این تاپیک گفتن ضرر داره! ) گفته بودن که چشم رو اذیت میکنه ، اما دلیل و مدرکی براش نیاورده بودن
احتمالا کیفیتش خیلی خوبه بعضیا چشماشون تعجب میکنه :31:
تبلیغ یه برند ویه مدل خاص تحت هیچ عنوان کار درستی نیست
اطلاعات نادرستی که داره ارائه میشه واقعا از حد و حیطه اطلاع رسانی صحیح ، که وظیفه این انجمنه خارجه
100% همینطوره....نقل قول:
احتمالا کیفیتش خیلی خوبه بعضیا چشماشون تعجب میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:16::16::16:
قویا تاکید میکنم اگر همین افراد مدرک مستدلی دال بر ناکارایی 2370 دارن تو همین تاپیک بزارن تا شفاف سازی درباره این محصول بطور صحیح صورت بگیرهنقل قول:
من تو تاپیکای دیگه هم دیدم ازشون خواسته بودید دلیل بیارن اما دلیلشون رو ندیدمنقل قول:
دوستان ضد بیست و سه هفتادیه مادیران باز ، آخه چرا زنگ مردمو می زنید فرار می کنید؟:31:
Ericson عزيز
من به شما پيغام خصوصي ميدم و لينك ها رو بهتون معرفي ميكنم. چون من و همه دوستان ميدونيم كه آقاي آلفا به همراه دوست عزيزشون اينجا فقط اسپم ميكنن و تا بگي اين مانيتور ايراد داره 20 تا پست ميدن كه پيغامت از تو صفحه حذف شه و بره عقب
الان بهت پست ميدم عزيز تو پيغام خصوصي
شما هم به هر كي خواستي بده