مدل و مارک واسه زنون الکیه بقول فروشنده ها اسم خودتم بخوای بعنوان مارک میزنن روش ، باید بلد باشی و بخری مخصوصا چون برا نوربالا میخواینقل قول:
همون زنونه وقتی تند تند بزنیش مثل فلش میمونه دیگه اصلا فلش هم بعضیاش زنونن
Printable View
مدل و مارک واسه زنون الکیه بقول فروشنده ها اسم خودتم بخوای بعنوان مارک میزنن روش ، باید بلد باشی و بخری مخصوصا چون برا نوربالا میخواینقل قول:
همون زنونه وقتی تند تند بزنیش مثل فلش میمونه دیگه اصلا فلش هم بعضیاش زنونن
با 130 حالا میشه خوبه شو بست . و این که اگه بخوام در اینده ببندم نور بایین میشه؟:20:
بله با 130 تومن میشه خوبش رو بست.نقل قول:
در آینده گر بخوای برای مه شکن ها نصب کنی باید فقط لامپش رو عوض کنی که قیمتش خدود 25 هزار تومن هست.
البته لامپ هایی که برای نور بالا استفاده کردی رو میتونی بفروشی.
سیستم HID چیست؟
HID مجموعه ای متشکل از لامپ های پرنور زنون و تجهیزات مربوطه است که به منظور تآمین نور مورد نیاز اتومبیل طراحی و ساخته شده اند.
لامپ زنون چیست؟
لامپ زنون یک حباب Micro-discharge است که با مخلوطی از گاز زنون و چند گاز خنثی پر شده است. این ترکیب باعث ایجاد نوری درخشان و جذاب با وضوح بسیار بالا می گردد. در این فناوری برعکس لامپ های هالوژنی نیازی به فیلامان یا سیم تنگستن نیست و نور در فضای خالی بین دو الکترود در نتیجه ی تخلیه ی الکتریکی و تحریک گازها تولید می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا لامپ زنون (HID) جایگزین لامپ های معمولی در اتومبیل ها شده است؟
بیش از نیمی از سوانح رانندگی در شب به علت ضعف دید ناشی از نور کم حادث می گردد. لامپ های زنون در اتومبیل ها سه برابر پرنور تر و درخشان تر از لامپ های هالوژنی می باشند و این مزیت باعث به وجود آمدن دید بهتر و در نتیجه ایمنی بیشتر در رانندگی می گردد. انعکاس بهتر نور از اجسام ، علائم راهنمایی و رانندگی و همچنین خطوط جاده ، آسایش بیشتری را برای راننده خصوصأ افراد مسن تر و افرادی که ضعف بینایی در شب دارند ایجاد می نماید.
زنون براساس درجه حرارت طبقه بندی شده و این درجه حرارت براساس درجه حرارت کلوین می باشد. در عکس های زیر میتوان کاملا متوجه این موضوع شد.
در کشور ما بیشتر از زنون های 6000 و 8000 استفاده شده. این دو بیشترین طرفدار را در ایران داشته که 6000 سفید هست
8000 سفید همراه ابی یا به عبارتی دیگر آبی یخی. در کل هرچه نور زرد تر باشد دید خوبی در باران و مه و..
و هرچه نور به سفید نزدیک تر باشد دید خوبی در شب و جاده و.. خواهید داشت. اما زنون ها برای اتومبیل های مختلف در دسته بندی های متفاوتی قرار میگیرند.
در کشور ما بیشتر از پایه های h1-h7-h4 ,.. استفاده می شود. h1 یعنی تک کنتاکت تــه باریک مانند اکثر پرژکتورها...h7 یعنی تک کنتاکت ته بزرگ مانند سیلو.....206 و h4 یعنی دو کنتاکت ته بزرگ مانند پراید. شدت نور به وات خروجی ترانس و میزان پرتاب نور لامپ و کیفیت نور تولیدی لامپ بستگی دارد.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
متاسفانه مزدا 323 از کمبود نور در شب رنج می بره با 2-3 نفر که صحبت کردم گفتند مه شکن هاتو زنون کن
به همین دلیل تاپیک زدم و می خوام نظرشما رو برای خرید لامپ زنون بدونم
به نظرتون چه مارکی بخرم؟
اگه خرید لامپ زنون نکته ی خاصی داره ممنون میشم بهم بگین
به خاطر اینکه در این زمینه هیچ تجربه ای ندارم
پیشاپیش ممنون:11:
سلامنقل قول:
لامپ زنون رو اگه توی مهشکن ها بندازین درد زیاد ازتون دوا نمیکنه ;)
لامپ زنون رو فقط میتونید تو مه شکن ها نصب کنید چون اگر برای نور بالا یا نور پاین استفاده کنیدنقل قول:
پلیس حتما بهتون گیر میده و جریمه میشید.
بهتره برای مه شکن ها لامپ زنون و برای نورهای بالا و پایین از لامپ اسرام اصلی استفاده کنید
سلام .اگر میخواید نور ماشین عالی بشه
همون زنون بنداز روی مه شکن
و برای نور پایین و نور بالا از لامپ اسرام نایت برکر استفاده کنید که نورش به همون اندازه زنون بکارتون میاد وهمون کارایی رو داره ,پلیس هم اصلا بهش گیر نمیده
به نظرم من زنون رو نندازید چون در موقعی که در مه رانندگی میکنید واقعا اون نور زرد رنک مه شکن بکار میاد
زنون الان قیمتش دستم نیست ولی اسرام نایت برکر جدیدا برای یکی از دوستان خریدیم جفتی 40
اینم عکسش
سلام دوستان .
مشکلی دارم . قبلا هم نور پایین وهم مه شکن ماشین زنون 6000 بود که بعدش تغییر دادم به 4300 . الان دوباره میخوام به علت تنوع طلبی 6000 نصب کنم . نور پایین ماشین درسته . ولی چون برای مه شکن لامپ نداشتم . رفتم خریدم . اما مثل اینکه کیفیت لامپا افت کرده چون پس از نصب وروشن کردن در دفعه اول . بعد از خاموشک کردن دیگه حالت نرمال رو نداره . یا روشن نمیشه یا سکته میزنه. خلاصه بازی در میاره . ولی به محض اینکه لامپ قبلی 4300 رو نصب میکنم به راحتی کار میکنه .
به نظر شما چیکار کنم ؟
لامپ سری قدیم از کجا بخرم؟
وقتی به لامپاشون ولتاژه بالایی اعمال بشه سکته ای میشن . با یه لامپ 6000 دیگه تست کننقل قول:
با سلام
دوستان اینکه راهنمایی رانندگی به لامپ زنون گیر میده برای اینه که لامپ زنون دوستان تو ماشین هایی با کاسه چراغ معمولی استفاده می کنن و باعث میشه نور پخش بشه و هدایت نشه در صورتی که با کاسه چراغ حباب دار این مشکل برطرف میشه . حالا سوال اینجاست که لامپ هایی که تو ماشینای خارجی استفاده میشه چه کیفیتی داره و اگه بخوایم اونا رو ببندیم هزینه اش چقدر میشه؟
ماشینتون چی هست ؟نقل قول:
اگر لامپ زنون رو تو مه شکن ها نصب کنید پلیس گیر نمیده اما اگر برای نو پایین یا نور بالا میخوای بله درسته گیر میدن.
لامپ های ماشین های خارجی هم انواع مختلف داره اول باید ببینی پایه های لامپ به کاسه چراغ ماشینت میخوره یا نه
بعدشم قیمت هاشون بالاست .
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اشاره به اجرای طرح ضربتی برخورد با تخلفات نقص فنی سیستم روشنایی خودروها گفت: بر این اساس حدود 8000 خودرو اعمال قانون و 500 دستگاه توقیف شدند.
سردار حسین رحیمی روز چهارشنبه در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه یکی از عوامل تصادفات رانندگی در پایتخت، نقص در سیستم روشنایی خودروهاست، گفت: برخی رانندگان علیرغم اطلاع از اینکه نباید تغییری در چراغهای خودرو خود دهند، به اشکال مختلف نسبت به تغییر رنگ یا نوع چراغ خودرو اقدام میکنند.
وی با اشاره به اینکه بر اساس قانون، هر گونه تغییر رنگ در چراغهای جلو، عقب، دنده عقب و راهنمای خودروها ممنوع است، افزود: در عین حال برخی رانندگان نسبت به نصب چراغهای زنون بر روی خودروهای خود اقدام میکنند که این امر به دلیل استاندارد نبودن این چراغها، موجب بروز مشکلات جدی از جمله کور کردن چند ثانیهای رانندگان جلویی میشود. از سوی دیگر برخی رانندگان کامیون نیز در معابر پایتخت نسبت به روشن کردن نورافکنهای عقب خود اقدام میکنند که این امر نیز موجب بروز مشکلات جدی برای رانندگان پشت سر میشود.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اشاره به اینکه با تاریک شدن هوا رانندگان ملزمند نسبت به روشن کردن چراغهای خودروی خود اقدام کنند، گفت: متاسفانه برخی رانندگان چراغهای خودرو را در ساعات شب روشن نمیکنند و تصور میکنند که روشن نکردن چراغ، مهارت رانندگی آنها را نشان میدهد.
رحیمی با اشاره به قانون جدید رسیدگی به تخلفات رانندگی گفت: بر این اساس نقص فنی موثر یا نقص در سیستم روشنایی در شب 500 هزار ریال و نداشتن یا نقص چراغهای جلو، عقب، ترمز یا راهنمای وسیله نقلیه و یا تغییر رنگ چراغها علاوه بر برخورد پلیس 300 هزار ریال نیز جریمه در پی داشته و رانندگان این دسته از وسایط نقلیه برای اصلاح چراغهای خود به تعمیرگاه اعزام میشوند.
وی با تاکید بر اینکه بدیهی است رانندگانی که در ساعات شب و تاریکی هوا به هر شکلی از چراغهای اصلی خودرو خود استفاده نکنند نیز مورد برخورد پلیس قرار میگیرند، به آغاز طرح ضربتی برخورد با تخلفات نقص فنی سیستم روشنایی خودروها از هفته گذشته اشاره کرد و گفت: بر این اساس ماموران گروه ضربت پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با استقرار در میادین و معابر پایتخت و ماموران پلیس بزرگراهها در اتوبانهای تهران نسبت به برخورد با خودروهای دارای نقص فنی سیستم روشنایی، اقدام کردند.
رحیمی خاطرنشان کرد: بر این اساس تا کنون حدود 8 هزار خودرو و موتورسیکلت دارای نقص در سیستم روشنایی اعمال قانون و 500 دستگاه نیز به دلیل نقص فنی سیستم روشنایی غیرقابل رفع و یا همراه نداشتن مدارک توقیف و روانه پارکینگ شدند که اجرای این طرح همچنان به طور جدی ادامه دارد.
آخرین اولتیماتوم پلیس به خودروهای دارای چراغ زنون
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ خاطرنشان کرد: در سال جاری متاسفانه چهار فقره تصادف فوتی، 67 فقره تصادف جرحی و 93 فقره تصادف خسارتی به دلیل نقص سیستم روشنایی رخ داده است که این امر میطلبد تا پلیس توجه ویژهای به موضوع چراغ خودروها داشته باشد.
رحیمی با اشاره به این که برخورد با چراغهای زنون از جمله مطالبات جدی رانندگان تهرانی است به ایسنا گفت: استفاده از چراغهای زنون به هر شکلی ممنوع است. در عین حال چراغهای زنون خودروهای خارجی که به صورت کارخانهای نصب شدهاند به دلیل استاندارد بودن و نداشتن نور خیرهکننده مشکلی ندارند.
وی در پایان از رانندگان خواست در صورتی که نسبت به تغییر رنگ یا دودی کردن چراغهای خودرو خود اقدام کردهاند، در اولین فرصت نسبت به برگرداندن آن به رنگ عادی اقدام کنند، چرا که در غیر این صورت ماموران پلیس با این دسته از خودروها برخورد میکنند.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد خبر: ۲۹۷۹۱۲
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۰
نور پایین بالا با مه شکن سفید یخچالی بندازی گیر میدن(لامپ معمولی)؟
دوست من کلا هر قسمتی لامپ زنون نصب کنی اگه بفهمن گیر میدن. من تجربشو داشتم.نقل قول:
لامپ معمولی در هر رنگی که باشه مشکلی ندارهنقل قول:
چون نورش به حدی نیست که دیگر رانندگان رو اذیت کنه.
فقط لامپ های زنون رو گیر میدن.
سلام دوستان میخواستم لامپ زنون بندازم رو ماشین رفتم قیمت کردم 130 هزار تومن 6000 بعد میخواستم بدونم اگه واسه نور بالا بزارم بازم بهم گیر میدن یا نه نور آبیش بهتر یا سفید چند هزارش کافیه
استفاده از لامپ زنون در هر کلام از چراغ های ماشین ممنوعه دوست من. مگر خودروهایی که بصورت فابریک لامپ زنون دارن. من خودم یه مدت رو مه شکنم داشتم. 100 تومن جریمه شدم ماشینم رفت پارکینگ. معاینه فنی هم به ماشین نمی دننقل قول:
فکر میکنم این تصویر به دوستان در مورد نور زنون کمک کنه
ولی زنون به خاطر ساختار کاسه های معمولی نور زننده ای میشه برای همین از لنز استفاده میکنن
مثلا روی چراغهای سمند و 405 اس ال ایکس این لنزها وجود دارن که میشه روی اونها نصب کرد
توی این تصویر 6000 کلوین رو دمای مناسب برای نور چراغ در نظر گرفته
درود
من سمند دارم و تو فکر تهیه زنون بودم ولی وقتی دیدم نور رو به این صورت پخش میکنه توی صورت راننده های دیگه از خریدش منصرف شدم .
این لنزهایی که فرمودین روی خود چراغ ها موجوده یا این که باید بصورت جدا تهیه بشه ؟!
دوستان بی رحمت یک راهنمایی بکنن :n02: سوالم بدجوری باد کرده .
ما هم همینطور بلا تکلیف موندیم :n16:
شما از لامپ های استاندارد سفید رنگ مارک اسرام استفاده کنید.نقل قول:
البته اسرام اصلی خیلی بد گیر میاد.
اون لنزهایی که دوستمون گفتن رو ببین میتونی تو فروشگاه های اسپرتی پیدا بکنی یا نه
ممنون
اگه اسرام پیدا نکردم چه مارک دیگه ای توصیه میشه ؟!
لنز و لامپ روی هم تقریبا قیمتش چقدر در میاد ؟!
اون لنزها برای سمند موجود هست (سمند های معمولی سری اول همشون برای چراغ نور پایین داشتن ) من برای یه طرح تنها لنز رو از یه اوراقی تهیه کردم شما میتونید با کمی گشتن چراغ لنزدار اصلی رو پیدا کنید
ولی یک سری هم لنزهای ویژه هست که قیمت خیلی بالایی دارن ولی میشه روی بیشتر ماشینها سوار کرد
این لنزها که مال سیستم bi-xenon هستن هم میتونن به درد بخوردن ولی باید کیت مخصوص پیدا کنید و یا از لنزهای یونورسالشون استفاده کنید ولی صرفه نداره برای ماشین های پایین
بعد از اسرام که به سختی پیدا میشه لامپهای کره ای میشه استفاده کرد ولی مهمترین مسله در مورد زنون ترانس هست که باید مورد اطمینان و با نویز پایین باشه تا خطری رو ایجاد نکنه .
زنون چی مناسب 207
قیمتش چند ؟
در کل نصب لامپ زنون برای نور بالا یا پایین ممنوع هستنقل قول:
اگر دوست دارین لامپ زنون برا ماشین بخری بهتره برای مه شکن ها اینکارو بکنی
زنون 8000 مناسبه و قیمتش هم حدود 150 هزار تومان باید باشه.
با سلام
من یه پرشیا مدل 92 دارم
میتونم روی اون زنون نصب کنم یا به راهنمایی و رانندگی به اونم گیر میده ( نور بالا و پایین )
آیا از این لنز هایی که میگید هستش نصب میشه و گیر نمیدن از اونا به پرشیا میشه نصب کرد اگه میشه از کجا میشه پیدا کرد و قیمتش چنده ؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز محمدجان بالا توضیح دادن
بهتره زنون رو توی مه شکن هاتون استفاده کنید
پلیس به مه شکن ها گیر نمیده
دوست عزیز اون سر جاش اونو میندازمنقل قول:
ولی میخوام برای نور بالا و پایین هم استفاده کنم که گیر ندن
علاوه بر اینکه پلیس گیر میده و ماشین شما رو می خوابونه اصلا کار اخلاقی و درستی نیست. چون چشم راننده های جلو واقعا از کاسه در میاد.نقل قول:
خوب دوست عزیز من یه زنونی میخوام که چشم راننده های جلویی از کاسه در نیادنقل قول:
دوست عزیز زنون تا اونجایی که من اطلاع دارم نورش زننده هست(البته ماشین های مدل بالا که رو خودشون زنون دارن به این شدت نیستند) ولی خب شما میتونین زنون رو روی مه شکن ها نصب کنی و واسه چراغ ها هم از لامپ های متفرقه که نور یخی دارن استفاده کنی(اسرام مارک خوبیه)نقل قول:
البته میتونی هم واسه نور بالا زنون بندازی که دز مواقع لازم(کل کل:n10:) استفاده کنی ولی اصن اینکارو توصیه نمیکنم چون واقعا کار درستی نیس:n05:
زنون باید با کاسه مخصوص و لنط روی ماشین نصب بشه در غیر اینصورت به خاطر نوع نور زنون و فرکانسش و شکل کاسه هخاس معمولس با یک اغتشاش پخش میشه که موجب ازار راننده های دیگه میشه
شما میتونید زنون با کلوین پایین بخرید و استفاده کنید که به جای نور سفید یخی نور متمایل به زرد داره
شما میتونید برید و دنبال چراغ اسپرت برای ماشینتون بگردید که لنز داشته باشه و برای نور پایین و بالا هم روی اون نصب کنید . هزینه کلی این روش برای شما حدود 400 هزار تومن میشه ولی دیگه نه ترس پلیس دارید نه اینکه راننده های دیگه اذیت میشن و هم اینکه نور بهتری رو چراغهاتون خواهند داشت .
در هر حال هر طوری که شما زنون نصب کنید بعد از اینکه 2 سال از تولید خودروتون گذشت باید هر سال برید معاینه فنی بگیرید. اونجا نه تنها به ماشینتون معاینه فنی نمی دن بلکه پلیس هم بخاطر نداشتن معاینه فنی هم زنون ماشین شما رو می خوابونه. تا زنون رو باز کنید و جریمه رو پرداخت کنید.
من کاری به پلیس ندارم که ماشینو میخوابونه و همچنین کاری به ماشین های وارداتی که روشون زنون هست ندارم اما واقعا این لامپ نامردیه در حق راننده ای که از جلو میاد و واقعا راننده رو دچار کوری موقت میکنه و من موافقم که نباید استفاده بشه.همین لامپ معمولی هم گاهی اوقات دردسر ساز میشه وای به حال زنون.
بچه ها به دور از موعظه و نصیحت ...
کسی یه مارک و برند خوب میشناسه با قیمت و اینکه اگه ترانسشو داشته باشیم میشه خوده لامپ و عوض کرد و قوی تر کرد ؟؟
من رو ماشین (تیبا) یه جفت دارم رو نور بالا یا استوپ پایین ، بعد ولی احساس میکنم خیلی ضعیف هستن یا شدن ، نسبت به ماشین دوستم که فوق العاده قوی تره و موندگار تره
ولی ماله من اگه 20-30 ثانیه استفاده نکنم خنک میشه و باز باید روشن بزارم تا پر کنه ... :(
کسی هست سر در بیاره از این داستانا..
سلام
چند تا سوال داشتم خودرو هم پراید 131
1- کلا برای استفاده هم نور بالا هم پایین باید 2 تا پک زنون گرفت یا یکیش کافیه؟ چون یه جا شنیدم یکی می گفت پایه h4 چراغ زنون 2 کنتاکت هم داره یعنی یه کیت برا هم بالا هم پایین درسته یا نه؟
2-این لامپ های هالوژنی یخی مثلا osram cool blue hyper واتش مثل فابریکیا تو سایت اسرام 55 زده! (nominal 55 power 73) مثل چراغ فابریک! آیا نورش قوی تره یا فقط رنگش متفاوته؟ هزینه یه جفت با آفتامات چقدر میشه؟
3-هزینه کاسه چراغ لنز دار چقدره iاگه بخوام زنون بذارم؟
4-مگه غیر اینه که 5 ثانیه طول می کشه به نور max برسه و موقع روشن کردن اولش 20% نور میده؟ پس چرا بعضی ها میذارن رو نور بالا ؟! اگه اینجوری باشه یه ثانیه خاموش روشنش باید مثل لامپ هالوژن نور بده!!!
ببخشید زیاد سوال پرسیدم:n16:
انگار کسی نیس جوابگو باشه ... !نقل قول:
دوستان کسی نیس؟ :|نقل قول:
1- باید موتور دار بگیری . تو ارزونیا 130 قیمتش بود الان دیگه ......نقل قول:
2-نورش کمی قوی تره رنگ هم زیاد فرقی نداره مثل فابریکی هست یه کمی سفیدتر .
3- نمیدونم باید بری بپرسی ولی فکر نکنم جنس خوب از 170 کمتر باشه
4-اولش چشمک میزنه. بعد کم نور میشه و پر میکنه