چرا شایعه می کنید دوستان....ژاوی حالش خوبه و به بازی های اسپانیا هم میرسه...وسلام!
Printable View
چرا شایعه می کنید دوستان....ژاوی حالش خوبه و به بازی های اسپانیا هم میرسه...وسلام!
من می دونم ژاوی یه طوریش شده شما نمی خواین به من بگید!:31:نقل قول:
واقعا بهترین تیم تو این جام اسپانیاست:40:
دوستان اگه خبری درباره آخرین تمرینات تیم دارید با عکس بزارید...
آخرش همه هستند یا نه؟
منم کم کم دارم نگران میشم:41:
سلان بر FAN های daEspaña چوطورید ...:21:
GET FEIZ >>>>>>>> فیضشو ببرید!
فهرست بازیکنان تیم ملی اسپانیا اعلام شد...
http://www.khabaronline.ir/news-66512.aspx
اسپانیا قهرمانه
ازنظر شما والدس(اصغر : دی) شانسی برای بازی کردن داره؟ که انقد این بارساییها خوشحالن که دعوت شده ؟!
امسال بارسلونا تو جام جهانی اول میشه خودمونیم اسپانیا که هیچه
دیوید ویا و رامسوس خط بزنید بقیه تیمو نگاه کنید
به ياري خدا قهرمان ميشيم.
ویا بارساییه ها! مطمئنی میخوای خطش بزنی؟!نقل قول:
دیوید ویا و رامسوس خط بزنید بقیه تیمو نگاه کنید
ترکیب تیم با نبود ژاوی اینطوری میشه!
---------کاسیاس--------
آربلوا-پیکه-پویول-راموس
-------ژابی آلونسو------
اینیستا-فابرگاس-سیلوا
------تورس----ویا-------
4رئالی و 4بارسایی!
البته احتمال داره بجای پیکه از آلبیول استفاده بشه که فک میکنم احتمالش صفره! با بازیهای اخیر و سوتی های آلبیول : دی
با اومدن ژاوی هم یا فابرگاس میره جای سیلوا و سیلوا رو میندازه بیرون!
یا ژابی آلونسو رو میندازه بیرون! که احتمال اولی بیشتره!
به نظر منم ترکیب یه چیزی شبیه همینه. فقط ممکنه دفاع چپ کاپدویا جای آربلوا باشه . اگه ژاوی هم باشه احتمالا باید فابرگاس یا اینیستا نیمکت نشین بشن چون سیلوا با توجه به پستش احتمالا جزو بازیکنای ثابته.نقل قول:
نه فکر نمیکنم! آربلوا واقعا خیلی قویتر از کاپده ویا ظاهر شد این فصل! توی تیمی مثله رئال که بیشتر بازیکنان تازه وارد افول میکنن! واقعا پیشرفت و ثبات خوبی داشته!نقل قول:
ممکنه دفاع چپ کاپدویا جای آربلوا باشه .
فابرگاس نه! من فکر میکنم یا اینیستا یا سیلوا! چون فابرگاس واقعا مهره کلیدی و ارزنده ایه! با توجه به مصدومیتهایی که داشته اما همچنان آماده س!نقل قول:
اگه ژاوی هم باشه احتمالا باید فابرگاس یا اینیستا نیمکت نشین بشن
پ.ن: کاپیتان کاسیاسه دیگه؟ پویول بخاطر بازی برای کاتالونیا کلن از کاپیتانی محروم شده؟!
راست میگه بابا...نقل قول:
هیچ جا چیزی دربارش نگفتن!
اذیت میکنین آدمو الکی...
ژابی الونسو هیچ وقت نمیره رو نیمکت . چون پستش با فابرگاس و ژاوی و اینا فق داره . یکی از بهترین مهره های اسپانیا هست .
کاپیتان دوم ژاویه ؟
ژاوی که بودن نبودنش در هاله ای از ابهامه! یکی میگه مرده یکی میگه زنده : دینقل قول:
کاپیتان دوم ژاویه ؟
ولی اگه باشه آره! اما زیاد مهم نیست! چون کاسیاس احتمالن بجز یکی از بازیهای گروهی تو بقیه بازیها هست : دی
گروه طرفداران تيم ملي اسپانيا:
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1255
احتمالش کمه که همزمان اینیستا و ژاوی و فارگاس و ژاوی آلونسو در پست هافبک بازی کنن چون همشون هافبک وسط هستن. بالاخره یه هافبک گوشه هم می خواد.ژاوی و فابرگاس تا حدودی بازیشون شبیه هم هستش.ژاوی ولی یکمی بهتره:20:نقل قول:
فابرگاس نه! من فکر میکنم یا اینیستا یا سیلوا! چون فابرگاس واقعا مهره کلیدی و ارزنده ایه! با توجه به مصدومیتهایی که داشته اما همچنان آماده س!
کاپیتان که کاسیاس هستش.چون بازی های ملی اون بیشتره. فکر کنم حداقل دو سه ساله که کاپیتان اسپانیا کاسیاس هستش.نقل قول:
پ.ن: کاپیتان کاسیاسه دیگه؟ پویول بخاطر بازی برای کاتالونیا کلن از کاپیتانی محروم شده؟!
میدونم.نقل قول:
کاپیتان که کاسیاس هستش.چون بازی های ملی اون بیشتره. فکر کنم حداقل دو سه ساله که کاپیتان اسپانیا کاسیاس هستش.
اما پارسال میخواستن پویول رو کاپیتان کنن که بعد از بازی کاتالونیا با فرانسه که 7-0 کاتالونیا باخت! کلن پویول رو تصمیم گرفته بودن که اخراج کنن!
مگه اون کاسیلاستون نبود که دو سه روز پیش به عربستان هم نه نگفت و دو گل خورد.:27:(این به اون در! لطفا کشش ندید!)نقل قول:
پ.ن:عمو جون نزا جنگ داخلی رخ بده هممون اینجا طرفدار اسپانیاییم پس بزار این اتحاد همینجوری باقی بمونه وگر نه ...:31:
من اگه مشکلی با کسی داشتم که از همه پستا تشکر نمیکردم : دی
اما جدن این اصغر عتیقه س : دی
با عرض پوزش!
آخه چرا بی دلیل علیه والدز حرف میزنی؟نقل قول:
دلیلت چیه که میگه عتیقه اس؟
فعلا که آمارش تو لیگ خیلی بهتر از کاسی بوده...
قبلا هم گفتم گذشت اون موقع که والدز گاف های فجیعی میداد الان واسه خودش یه دروازه بان مطمئن شده.
البته قبول دارم که والدز تجربه ی کاسیاس رو نداره اما نباید از حق هم گذشت...
دعوا نکنید دوستان اصلا دروازه بان اصلی را باید رینا بزارند :دی
ولی جدا دروازه بانان را ببین تورو خدا ادم نمیدونه کدوم بهتره تیم های دیگه ارزو داشتند یکی از اینها را داشته باشند
دعوا نكنيد.فعلا همه طرفدار اسپانياييم ديگه.اين جنگ هاي قبيله اي رو كنار بذاريد.فعلا فقط به اسپانيا فكر كنيد.دعوا بسه ديگه.همه ي تاپيك شده دعوا سر كاسياس و والدز.
جاويدان باشيد
والدس! 600بازی برای بارسلونا و 0بازی برای تیم ملی! فجیعه!
: دی
با عرض پوزش!
من هم که گفتم فقط مشکلش اینه که تجربه ی کاسیاس رو نداره :20:نقل قول:
محض اطلاع اولین بازیش رو هم یکی دو روز پیش مقابل کره انجام داد:31:
بیخیال شو دیگه !
مهم اینه که:
We Love: Matador's
:40:
باشه! ولی تعصب بیخودی اصلن خوب نیست! من بخاطر همین اسپانیاییم! چون نیازی به تعصب نداره و همیشه در حاشیه بهترین بوده!
این هم عکس هایی از تمرین دیروز تیم اسپانیا:8:
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
هرکدومتون چند% احتمال میدید اسپانیا قهرمان شه؟
من که فک میکنم 60% اسپانیا شانس داره. 30% برزیل. 10% انگلیس!
این 10 درصد کار خودشو می کنه.مواظب اون باشید:31:نقل قول:
آخه تیم مدعی دیگه ای وجود نداره! انگلیس هم بدون فردیناند :(
ظاهرا" جام خیلی بی حال خواهد بود :(
اما خوشحالم که جرارد کاپیتان میشه : دی من همیشه بعد از مادرید لیورپول رو دوست داشتم و دارم :ایکس
64% اسپانیا
10% آرژانتین
10%برزیل
10% انگلیس
6% هم باقی تمیها(به جز fra وita)
و ایتالیا و فرانسه هم که ول معطلن :27:
این 4درصد چیه دیگه ؟ : ))
با اقتدار قهرمان میشیم:31:..
خبر جدیدی از ژاوی جون که من فداش شم ندارید؟؟:31:
یه جوری میگی که انگار انگلیس فقط فردیناند رو داره. بدون فردیناند هم هنوز یکی از بهترین خط دفاعی های جام رو داره:46:نقل قول:
درصدای جالبی دوستان گفتن ولی اون درصدای پایین رو باید خیلی مواظب باشید:31:
بهترین خط دفاعی بعد از تری و فردیناند در جهان ایتالیا هست که امسال ترکیده! پس اسپانیائه الان!
بهترین مدافع جهان(پویول) و بهترین دفاع راست جهان(راموس) و بهترین هافبک دفاعی جهان(ژابی) رو داریم : دی
الکی که نیس!
نبايد اشتباه خيلي از تيم هاي ديگه رو مرتكب بشيم.نبايد حريفا رو دست كم بگيريم.
جاويدان باشيد
جالبه دو فینالیست چهارسال پیش رو ول معطلن!!نقل قول:
و ایتالیا و فرانسه هم که ول معطلن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط فرانسه.......
آلمان و برزیل هم 4سال پیش ول معطل بودن!نقل قول:
جالبه دو فینالیست چهارسال پیش رو ول معطلن!!
فرانسه 8سال پیش ول معطل بود
یونان 2سال پیش ول معطل بود!
بازم بگم؟ بگم؟ بگم؟ بگم؟ : دی
این با بقیه فرق میکنه:21:
بگو. بگو. بگو . بگو....:دینقل قول:
بازم بگم؟ بگم؟ بگم؟ بگم؟ : دی