برو بچ ایتالیایی سلام :31:
امیدوارم تو این جام هممون خوشحال بشیم مثل جام قبل
Printable View
برو بچ ایتالیایی سلام :31:
امیدوارم تو این جام هممون خوشحال بشیم مثل جام قبل
داداش نگران نباش ایتالیا قهرمان بقیه میتونن روی دومی به بعد حساب وا کنن ولی ایتالی اااااااااااااااااوووووووو ووووووووووول ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل له
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من امیدوارم ایتالیا قهرمان بشه.
-*-*-*
برای قهرمانی هر تیمی رو باید شکست داد و پیروز شد پس اینکه به این تیم بخوریم یا اون تیم یا ... رو بزارید کنار.
فقط جای خالی توتی .... حیف شد
اینم عکس ورود بازیکنان به آفریقا
===================
کاش از اول بود
===================
===================
کوالیارلا
===================
جیگر لیپی
===================
امید اول گلزنی ایتالیا پاتزینی
===================
...........
====================
دیگه بوفون هم که دیگه......
====================
امیدوارم رو فرم باشه کاپیتان
==
منبع:انجمن هواداران یونتوس در ایران
گزارش اختصاصي گل: اولين تمرين ايتاليا در پرتوريا
لانازيوناله امروز اولين تمرينش را در فضايي شاد و دوستانه برگزار كرد.
سايت گل- بازيكنان تيم ملي ايتاليا كه ديروز وارد آفريقاي جنوبي شدند، از امروز تمريناتشان را در كمپ تمريني شان در پرتوريا آغاز كردند.
كلوديو ماركيسيو كه در چند روز اخير در حاشيه هاي زيادي را ايجاد كرده بود، پا به پاي ساير بازيكنان تمرين كرد و تنها بازيكني كه همچنان حضورش در اولين بازي ايتاليا در هاله اي از ابهام قرار دارد، آندره آ پيرلو است.
تمرينات امروز با گرم كردن ساده آغاز شد و سپس بازيكنان، در حالي كه گنارو گتوسو پيشاپيش بازيكنان حضور داشت، به دويدن پرداختند.
امروز در پرولتاريا هوا آفتابي بود و باد ملايمي نيز مي وزيد، جو خوبي در تمرينات به چشم مي خورد و با بازيكنان دائما با هم شوخي مي كردند و خنده هاي آنها سكوت كمپ را مي شكست.
شاگردان ليپي فردا با تيم محلي پي اس ال بازي خواهند كرد. اين بازي در زمين چمن دانشكده پرولتاريا برگزار خواهد شد و تنها 200 نفر كه اكثرا اعضاي سفارت ايتاليا هستند، اجازه دارند تا اين ديدار را از نزديك تماشا كنند.
ايوان زامورانو، ستاره سابق تيم ملي شيلي و تيم اينتر نيز در تمرينات امروز حضور پيدا كرد. او در مصاحبه با خبرنگاران گفت كه ايتاليا در اولين بازي اش مقابل پاراگوئه كار سختي در پيش خواهد داشت.
سلام.
ایتالیا دوستان عزیز به امید قهرمانی.
ایشالا بتونه مارو خوشحال کنه,خیلی نگران سن و سال تیم بودم , به نظر میاد اونقدرا هم که فکر میکردم بالا نیست هر چند نسبت به بعضی تیمهای اروپا بالاست.
ایشالا توی زمان انجام بازیها بیایم همینجا و تک تک پیروزیهارو جشن بگیریم.
در ضمن منم موافقم,اگه میخواد قهرمان بشه نباید کاری داشته باشه به کی میخوره باید درو کنه بره جلو.
به امید قهرمانی.
موفق باشید.
مسلما تیمی که قهرمان میشه باید شایستگی شکست دادن همه تیم ها رو داشته باشه :20:
اما باید قبول کرد بعضی وقتها قرعه مناسب و خوب خیلی کمک میکنه:46:
هرچند که گاهی قرعه خوب(خوردن به تیمی مثل کره جنوبی در 2002)به ضررمون تموم میشه:13:
در هرصورت گاهی اوقات مجموعه ای از عوامل مثل داشتن قرعه خوب،تیم آماده و یک دست، و مربی فهیم منجر به قهرمانی میشه:31:
چی از این بهتر میتونه باشه که تیم محبوبمون قهرمان بشه:40:
ولی خیلی امیدوار نباشید(ببخشید که خیلی رک هستم):46:
اخبار خوش از آتزوری؛روند مثبت بهبود پیرلو
پزشک متخصص آتزوری در صحبتهایی از روند بهبود پیرلو می گوید.
سایت گل- انریکو کاستلاچی، پزشک تیم ملی ایتالیا معتقد است که آندره آ پیرلو، ستاره تیم ملی ایتالیا، به زودی به میادین ورزشی بازخواهد گشت. بازی ساز باتجربه آتزوری هفته گذشته و در جریان تمرینات این تیم از ناحیه ساق پا آسیب دید و قطعا به اولین دیدار این تیم در رقابتهای جام جهانی که روز دوشنبه مقابل پاراگوئه برگزار می شود، نخواهد رسید.
دکتر کاستلاچی به اسپورت ایتالیا گفت:« برای پیرلو، روند درمانی سریعی را پیش گرفته ایم. تا ساعات آینده تستهای جدیدی از او خواهیم گرفت تا بتوانیم تصویر کاملی از روند بهبود او داشته باشیم.»
البته او ترجیح می دهد تا تاریخ دقیقی را برای زمان بازگشت پیرلو اعلام نکند ولی امیدوار است که پیرلو بتواند به آخرین دیدار گروهی ایتالیا که مقابل اسلواکی برگزار خواهد شد، برسد.
این پست پاک شود.
نقل قول:
Mr.Unco
عضو جديد
تاريخ عضويت: Jun 2010
دوست عزیز، برای گفتن چنین پیام مهمی عضو پی سی شدین!؟!!:27:
سلام اشکان طرفدار ایتالیا هستی؟...ایشالا که ایتالیا و انگلیس تو فینال به هم بخورن
davy jones این عکس آواتارت T Bak نیست توی فرار از زندان؟
سلام
کیف فینال به اینه که هم قاره ای نباشننقل قول:
اگر ایتالیا و یک تیم آمریکای جنوبی یا حتی یک تیم از آفریقا بهم بخورن لذت بیشتری داره
آسیا و آمریکای شمالی امیدی نیست تیمی برسه فینال.
اههههههه
ایتالیا هم شد تیم
4 سال پیش هم قهرمان شدید با زار تا دوز و کلک بود
امروز بازی فینال 2006 پخش شد واقا متاسف شدم برای ایتالیا که فقط داشت دفاع میکرد
شما فرض کن فقط داشت دفاع میکرد. مهم اینه که قهرمان شد. دوست من! شما نباید بیای و تو تاپیک یه تیم دیگه بحث و جنجال راه بندازی. این از متانت و وقار طرفدارای ایتالیاس که جوابتو نمیدن. اگه مدیران تاپیک ببینن، بن میشی. در جواب صحبت هاتم باید بگم که شما که دیروز بازی فینال 2006 رو دیدی، تیرکی که ماتراتزی زد یا اون گل سالمی رو که لوکا تونی زد و داور به اشتباه آفساید اعلام کرد رو هم میدیدی. فرانسه که مثلا همش داشت حمله میکرد چه موقعیت خطرناکی رو تونست اصلا ایجاد کنه؟ فقط میومدن و خودشون رو تو محوطه جریمه می انداختن زمین تا خطا بگیرن.نقل قول:
اگه یه سر به همین تاپیکی که توش در مورد منفور ترین تیمهای حاضر در جام جهانی نظرسنجی شده بزنی میبینی که اکثر کاربرای پی سی از فرانسه نفرت دارن به خاطر این که تیمش اصلا زیبا بازی نمیکنه و طرفدارایی مث شما داره.
خودشه ولی اسمش T Bag هستش، مخفف Theodore Bagwell.نقل قول:
davy jones این عکس آواتارت T Bak نیست توی فرار از زندان؟
شما سواد داری؟اسم این تاپیک هست "تاپیک اختصاصی تیم ملی ایتالیـــا".نقل قول:
شما نظرتون محترم ولی خواهشابرین تو همون تاپیک خودتون من محترمانه بهتون گفتم شاید بقیه مثل من رفتار نکنن.
ما هم واقعا برای خودمون متاسفیم که شما برای تیم ایتالیا متاسف هستید حالا چی کار کنیم؟نمیشه این یه بار رو متاسف نباشین.
خیلی خودم رو کنترل کدم که چیزی بهت نمیگم.نقل قول:
just Italy
just Juventus
به نظر من مارکیزیو و کوالیارلا بهترین بازکنهای تیم توی جام باشند.
راستی یه سؤال: چرا کاسانو دعوت نشده؟
چون هیچ تضمینی وجود نداره که تیم رو نبره تو حاشیه.با این که میگن دیگه کاسانو سابق نیست ولی لیپی توی این موارد خیلی جدیه.:10:نقل قول:
من بیشتر طرفدار ایتالیا هستم
ولی امسال چون آرماندو مربی آرژانتینه دیگه آرژانتین ارج و قرب دیگه ای پیدا کرده. :31:
دوستان میشه لیست بازی های ایتالیا رو با رمان پخشش اگه معلومه بزارین؟
مرسی
دوشنبه 24 خرداد ماه – ساعت 23:00 – ایتالیا و پاراگوئهنقل قول:
یکشنبه 30 خرداد ماه – ساعت 18:30 – ایتالیا و نیوزلند
پنجشنبه 3 تیر ماه – ساعت 18:30 – اسلواکی و ایتالیا
پس ایتالیایی نیستی طرفدار یه تیم همیشه طرفدار همون تیم میمونه حتی اگه تو اوج مباشه حتی اگه نتیجه نگیره :40:نقل قول:
عشق است ایتالیای قهرمان رو
سلام بر دوستان لاجوردی ...
خیلی دوس دارم پر قدرت و پرگل شروع کنیم و ادامه بدیم .. ولی حیف که بعیده ..
جای توتی خیلی خالیه .. عشق من فقط توتی ه ...
به امید موفقیت
این اولین باره که تیم ملی ایتالیا رو بدون بازیکن محبوبم دلپیرو میبینم!
خیرنقل قول:
Mr.Unco
عضو جديد
تاريخ عضويت: Jun 2010
دوست عزیز، برای گفتن چنین پیام مهمی عضو پی سی شدین!؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای پر کردن تعداد پست ها که از عضو جدید بودن بیام بیرون
که البته بعدش متوجه شدم این جا پستها شمارش نمیشند!!چه ضدحالی!!!
پيرلو براي مرحله گروهي آماده است
کادر پزشکي تيم فوتبال ايتاليا از آمادگي نسبي و قابل قبول بازيکن تأثيرگذار خود خبر داد.
آندرا پيرلو بازيکن کليدي و با تجربه تيم ملي ايتاليا در جريان بازي دوستانه برابر مکزيک آسيب ديد و در همان روز به صورت رسمي از خداحافظي با جام جهاني سخن گفت.
پس از آن مراحل آبدرماني و فيزيوتراپي بر روي او انجام شد و کادر پزشکي اين بازيکن آسيب ديده را در مدت کمي براي درخشش در مرحله گروهي آماده کرد.
در بيانيه کادر پزشکي تيم فوتبال ايتاليا آمده است: پيرلو به مرز آمادگي نسبي رسيده و ميتواند به صلاحديد مارچلو ليپي سرمربي تيم ملي در بازيهاي حساس مرحله گروهي حضور داشته باشد.
ايتاليا با نيوزيلند، پاراگوئه و اسلواکي همگروه است و در اولين ديدار فردا به مصاف پارگوئه ميرود.
جای آلکسی واقعا خالیه...
سلام
خب منم اومدم
فقط جای سلطان مالدینی خالیه
کسی میدونه پاراگوئه اون مدافع معروفش رو داره ؟ کارلوس گامارا ، محشر بود خداییش
من طرفدار فرانسه ام...
ولی ایتالیا رو همیشه دوست داشتم...
بوفون...کاناوارو...پیرلو...دل پیرو...توتی
اینا واقعا بازیکنای بزرگی بودن...
حیف بازیکنایی مثل روبرتو باجو و مالدینی و جانلوکا پالیوکا که نتونستن جام جهانی رو لمس کنن...
وایییی یعنی میشه قهرمان بشیم ؟؟!؟!؟!
:41:
ایتالیا باعث افتخار قوتبال جهانه
پنجمین قهرمانی رو امسال در آفریقای جنوبی جشن میگیریم
وای بچه ها امشب ساعت 11 بازی داریم !!! چه استرسی منو گرفته!!!
»ن به شدت می ترسم ایتالیا بامشب ناامیدمون کنه. شنیدم پاراگوئه خیلی تیم خوبیه
من هم طرفدار ایتالیا هستم...ولی نمی دونم چرا یه حسی بهم می گه ایتالیا تا وسطها خوب کار می کنه ولی بعد خراب می کنه.....با این حال امیدوارم که قهرمان بشه!
امیدوارم امشب مثل آلمان گل های زیادی بزنیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته پاراگوئه استرالیا نیست ... فقط بردن کافیه با هر نتیجه ای:20:نقل قول:
امیدوارم امشب مثل آلمان گل های زیادی بزنیم.
پيش به سوي اولين پيروزي تو اين جام جهاني
Forza Italy
اهههههههههههههههههههههههه ه
گل خوردیم ...
شانس رو ببین
نيمه اول كه خراب كرد...
ايتاليا ۰ - ۱ پاراگوئه
:2:
نیمه اول:18::41: