نقل قول:
وضعيت سيستمRemote file is too large
:41:
من نميدونم چه جور اوناي ديگه تشكر هم كردن ! درست كنيد لطفا :11: خودم حالش رو ندارم:31:
Printable View
نقل قول:
وضعيت سيستمRemote file is too large
:41:
من نميدونم چه جور اوناي ديگه تشكر هم كردن ! درست كنيد لطفا :11: خودم حالش رو ندارم:31:
برای من که مشکلی نداشت.نقل قول:
ولی من هیچ وقت نمیتونم از آرمان عدالت2بگزرم.....
ولی به افتخار اینکه این تایپیک مال منه وبه آزانتین خیلی تعصب دارم ودوستان هم گزاشتن چشم مدیر تایپیک هم میزاره
ارادتمندعلی.:10:
شما عکس رو اول توی کامپیوترت سیو کن بعد قرار بده بده-لینکش نکن.نقل قول:
اگر مشکلت حل نشد اونوقت خودم درستش می کنم.
بازی های رو در روی دو بخت قهرمانی از نظر من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی شک بزرگترین غایب این دوره کسی نیست جز ریکلمه ...
منتظر دعوت آیمار جای رومن بودیم که همچین اتفاقی نیفتاد
مائورو زاراته جوان آینده دار لازیو و زانتی و کامبیاسو که نیازی به توضیح و معرفی ندارن..
فرناندو گاگو و اور بانگا(بازیكن والنسیا) و گابریل میلیتو مطرح ترین غایبان از لیگ اسپانیا هستن
با غیبتلوچو گونزالسا ین هافبکها خط میانی آرژانتین اوضاع مناسبی نخواهد داشت .
ابلو زابالتا و املیانو اینسوا هم که غایبان بزرگ آرژانتین از لیگ انگلیس هستن .. اینسوا که من با دیدن بازیهاش در سمت چپ لیورپول گقتم که دیگه سمت چپ تیم ملی به اینسوا رسید . حتی در بازیهای آخر آرژانتین هم فیکس بازی میکرد ولی او هم به یکباره توسط مارادونا از ترکیب کنار گذاشته شد. زابالتا که عملکرد خوبی در دفاع راست منچستر سیتی داشته هم یکی از دیگه از اخراجیهای مارادونا بوده .
منم عوض کردم:27:
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
بچه ها این ایدتون خیلی خوب بود تنها تاپیکی که این کارو کرده تاپیک آرژانتینه
ریکلمه که مشکل داشته با مارادونا.نقل قول:
زانتیو کاش دعوت می کرد ولی کامبیاسو با اون پنالتی زدنش جلو آلمان دوره قبل حذفمون کرد رو خوب کرد دعوت نکرد.گاگو و میلیتو که اصلاش بازی نمی کردن اگرم می کردن خوب بازی نمی کردن.
زاراته رو راست میگی. اینسوا رو یکی دو تا تا بازی بیشتر ازش ندیدم، نمی تونم نظر بدم.
ولی بالاخره آرژانتین اون قدر ستاره داره که اگه اینا رو هم دعوت می کرد بازم چند تا جا می موندن. 60 نفر که نمی تونه با خودش ببره.
سابقه و آمار تیم های حاضر در گروه B در تاریح جام جهانی و همچنین آخرین رتبه آن ها در جدول فیفا
بچه ها لطفاَ همه همون آواتار و امضایی که به توافق رسیدیمو بذارید که یه شکل بشیم.
تيم مارادونا ديدن دارد
با وجود صعود سخت و دشوار به جام جهانى، آرژانتين با اميدوراى زيادى به فتح جام پس از ۲۴ سال راهى مسابقات جام جهانى مى شود. آرژانتين مسير مشكلى را براى صعود به جام جهانى پيمود. آنها در ابتداى راه با آلفيو باسيله پا به مسابقات گذاشتند اما پس از شكست مقابل شيلى هدايت اين تيم به مارادونا سپرده شد. آرژانتين در مسابقات اين دوره جمعاً صاحب ۲۸ امتياز شد كه حاصل ۸ برد و ۴ تساوى و ۶ شكست بود. اين ضعيف ترين نتيجه اى است كه آرژانتين از زمانى كه مسابقات به صورت يك گروه ۱۰ تيمى برگزار مى شود كسب كرده است. ۳ شكست مقابل شيلى، باخت خفت بار ۶ بريك مقابل بوليوى و باخت خانگى مقابل برزيل، آرژانتين را در موقعيتى قرار داد كه براى صعود به جام جهانى چاره اى به جز پيروزى در ۲ ديدار آخر خود مقابل پرو و اروگوئه نداشت. آنها موفق شدند با به ثمر رساندن گل در وقت تلف شده از سد تيم پرو بگذرند و اورگوئه را در زمين حريف شكست دهند تا مسافر آفريقاى جنوبى گردند اما اين نتايج باعث نمى گردد كه مردان سرزمين نقره اى از فتح جام طلايى نااميد شوند. آنها در جام جهانى ۸۶ هم مسير مشقت بارى را براى رسيدن به جام جهانى طى كردند اما در نهايت قهرمان اين مسابقات شدند.
آرژانتين تاكنون ۴ بار به فينال رقابت ها رسيده كه ۲ بار در سالهاى ۱۹۳۰ و ۱۹۹۰ مغلوب اروگوئه و آلمان شد و ۲ بار هم در سالهاى ۷۸ و ۸۶ با غلبه بر هلند و آلمان فاتح جام جهانى شدند. از سال ۱۹۶۲ تا كنون قهرمانى ها به صورت يك در ميان بين قاره هاى اروپا و آمريكاى جنوبى تقسيم شده و به اين ترتيب اين بار نوبت قاره آمريكاى جنوبى است كه قهرمان جهان شود و بالطبع برزيل و آرژانتين هم بيشترين شانس قهرمانى را دارند. تيم ملى آرژانتين با كسب ۱۸ عنوان قهرمانى در جام هاى مختلف ركورددار كسب عناوين قهرمانى در جهان مى باشد. آرژانتينى ها به همراه فرانسه تنها تيم هايى هستند كه سابقه قهرمانى در هر ۳ جام جهانى، المپيك وجام كنفدراسيون ها را دارند. آنها علاوه بر اين سابقه قهرمانى در قاره شان را نيز دارند اما با وجود تمام افتخارات فوق الذكر، آرژانتين از نظر انضباطى كارنامه بسيار بدى از خود در تاريخ جام جهانى برجاى گذاشته است.
مارادونا سرمربى اين تيم درطول دوران بازيگرى خود در هر دوره جام جهانى حاشيه ساز شد. او در جام جهانى۸۲ با زدن لگد به شكم بازيكن حريف از زمين اخراج شد. در جام جهانى ۸۶ نيز با زدن گل با دست به انگلستان زبانزد عام وخاص شد وى گفت اين گل را دست خدا به ثمر رسانده است. او در روز پايان اين مسابقات به هنگام دريافت جايزه از دست دادن با هاوه لانژ رئيس وقت فيفا سرباز زد. بازى با دست مارادونا در جام جهانى ۹۰ هم ادامه داشت و او در بازى مقابل شوروى سابق توپ را با دست از دروازه آرژانتين بيرون كشيد وسرانجام درجام جهانى ۹۴ هم با دوپينگى به كار خود پايان داد اما پرونده انضباطى آرژانتين منحصر به مارادونا نيست.
آنها با دريافت ۸۸ كارت زرد و ۱۰كارت قرمز ركورددار دريافت كارت مى باشند. آنها در زمينه كارت قرمز ركوردهاى جالب توجهى دارند. آنها ديرترين كارت قرمز تاريخ جهانى را در دقيقه ۱۲۱ بازى با آلمان در جام جهانى ۲۰۰۶ دريافت كردند. همچنين كلوديو كانيگيا تنها بازيكنى است در تاريخ جام جهانى كه از روى نيمكت كارت قرمز دريافت كرده است و دست آخر هم آرژانتين تنها تيمى است كه در يك فينال جام جهانى
۲ اخراجى داشته كه در فينال جام جهانى ۹۰ ، ۲ بازيكن اين تيم اخراج شدند. با تمامى اين اوصاف سفيد وآبى ها .در راه رسيدن به سومين عنوان قهرمانى بيشتر اميد خود را به ساقهاى لئونل مسى بسته اند. او مرد اول اين روزهاى فوتبال جهان است و شاهد بازيهاى فوق العاده او در قالب تيم بارسلونا هستيم. او كه به همراه بارسا همه افتخارات باشگاهى ممكن را كسب كرده حالا به دنبال فتح جام جهانى با آرژانتين است. سرجيو آگرون هم در خط حمله آرژانتين هم چهره درخشانى داشته است. در پشت سر آنها خاوير ماسچرانو و خوان سباستين ورون قرار دارند كه مردان باتجربه خط ميانى آرژانتين هستند كه نقش بسزايى در اين تيم ايفا مى كنند.
ديه گو مارادونا سرمربى اين تيم به نظر بسيارى از كارشناسان فوتبال بهترين بازيكنى است كه تاكنون دنيا به خود ديده است. او اكنون اين فرصت را دارد كه موفقيت خود را در قالب بازيكن و در قالب مربى تكرار كند و پس از بكن باوئر اولين كسى شود كه هم به عنوان كاپيتان و هم به عنوان مربى فاتح جام جهانى شده است. مارادونا قبل از انتخابش به عنوان سرمربى تيم ملى تجربه كمى بر روى نيمكت داغ مربيگرى داشت. او بيشتر سالهايى كه در فوتبال غايب بود صرف ترك اعتياد و مدتها در كلينيك ترك اعتياد بسترى بود. او حتى دچار حمله قلبى شد و مدتى با مرگ دست وپنجه نرم كرد تا پس از رهايى از اعتياد به عنوان سرمربى تيم ملى آرژانتين منصوب شود. آرژانتين در گروهB مسابقات با تيمهاى نيجريه، كره جنوبى و يونان همگروه شده كه پيش بينى تيمهاى صعود كننده مشكل است اما اين قرعه براى مارادونان يك قرعه نوستالژيك است. آرژانتين در سال ۹۴ هم دقيقاً با اين قرعه مواجه شده بود و فقط به جاى كره جنوبى تيم ملى بلغارستان قرار داشت. آرژانتين به همراه مارادونا در آن جام آغاز شكوهمند و پايانى اندوهگينى داشت. آنها در بازى نخست خود موفق شدند ۴ برصفر يونان را درهم بكوبند. يكى از ۴ گل آرژانتين را مارادونا به ثمر رساند. او پس از گل با چهره اى افروخته، مشتهاى گره كرده، فرياد زنان به سمت دوربينهاى تلويزيونى رفت و پس از بازى در جواب خبرنگاران كه از او علت واكنشش را پرسيدند، گفت: مى خواست با اين كار جواب منتقدانش را بدهد. بازى دوم آرژانتين با نيجريه بود كه با درخشش مارادونا همراه بود و آرژانتين با نتيجه ۲ بريك پيروز شد. هر ۲ گل با پاس مارادونا شكل گرفت. بعد از اين بازى همگان آرژانتين را شانس نخست قهرمانى اين مسابقات مى دانستند. اما انتشار يك خبر به مانند زلزله اى اساس تيم آرژانتين را لرزاند. اين خبر آن بود كه نتيجه آزمايش دوپينگ ماراونا مثبت بوده و او متهم به استفاده از مواد نيروزاى افدرين است. پس از اعلام اين خبر مارادونا از اردوى تيم ملى آرژانتين اخراج شد و به مدت ۱۵ ماه از حضور در ميادين فوتبال محروم گشت. آرژانتين بدون مارادونا در ۲ بازى خود مقابل بلغارستان و رومانى شكست خورد و از گردونه رقابت ها حذف شد.
حال بايد مارادونا در اولين تجربه خود به عنوان مربى در جام جهانى مقابل نيجريه اى قرار مى گيرد كه ۱۶ سال قبل آخرين بازى خود را به عنوان بازيكن در جام جهانى انجام داد. كارلوس بيلاردو مدير فنى تيم ملى آرژانتين كه در هر ۲ بار حضور آرژانتين در فينال جام جهانى، سرمربى اين تيم بود در مورد قرعه آرژانتين مى گويد:ما با قرعه سختى مواجه شديم. كره جنوبى تيم قدرتمندى است. نيجريه نيز حريف قدرى است و يونان هم در سالهاى اخير نشان داده كه با تيمهاى بزرگ مى تواند رقابت كند اما ما به موفقيتمان مطمئنيم. در جام جهانى ۸۶ مارادونا را به عنوان كليد پيروزى در دست داشتيم و اين دوره ليونل مسى را.
برنامه بازيهاى تيم ملى آرژانتين
۲۲ خرداد: آرژانتين نيجريه
۲۷ خرداد: آرژانتين كره جنوبى
۱ تير: آرژانتين يونان
عجب تیمی داریم ما امسال ، سر تا پاش مهاجمه :31:
اقایان:
messi (سالار !!)....Higuain .....milito.....Aguero.....Tevez
کجا باید اینا رو بازی بدن ؟
خدا کنه امسال دیگه به حقمون برسیم
بچه ها برید به تاپیک زیر و با رای دادن به تیممون همبستگیمون رو اثبات کنیم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=413902
صددرصد قهرمانیم صددرصدانشا....به امید خدا بازی اول رو بابردبیش از سه گل ببینیم:10:
فقط مسی گل بزنه آقای گل شه چه حالی میده!!!!!!!!!!
دوستدارهمتون علی.:10:
من به مارادونا اعتقادی ندارم
شما چیمیگید ارزانتین از مرحله قبلی به زور اومده بالا حالا مگر ستاره ها کاری بکنن مگرنه هیچی فکرشم نکنید
عشقس ستاره های ارزانتین:33:
ااقا منم با وجود اینکه 2 ساعت دنبال اواتار خوووب میگشتم با بقیه ستش می کنم.
فقط برای اتحاااااااااااااااااااااا اااد!!
راستی اواتار منم بد نیستشا!! معنیش اینه که فوتبال یعنی ارژانتین.یه نظری راجع بهش بدین!
ولی امضامون حرف نداره!
آره امضامون که بیسته:31:.نقل قول:
ممنوم عزیز!!
من دلم برای زانتی تنگ میشه,بیچاره اخرین جام جهانیشم بود!!
اگه ارژانتین قهرمان نشه مارادونا ی بزرگ باید به همه جواب بده.چون از الان میدونم توز هم ذخیرست!!!
آقا این آواتورو امضای ما چگونه میباشد؟
درخور تیم میباشد؟
چند خبر از آرژانتین
ته وز: مسى بى نظير است
كارلوس ته وز كه به همراه تيم ملى آرژانتين براى حضور مقتدرانه در جام جهانى ۲۰۱۰ آفريقاى جنوبى آماده مى شود، با خوشامدگويى به ليونل مسى او را از استعدادهاى بى نظير تاريخ فوتبال دانست.ته وز در گفت وگو با روزنامه A.S اسپانيا عنوان كرد: مسى شگفت انگيز است. تماشاى بازى هاى او براى همه لذت بخش است. از اين كه كنار چنين بازيكن بزرگى به ميدان بروم بسيار خوشحال خواهم بود. او هميشه چيزى براى شگفت زده كردن ديگران دارد. چه در تمرين چه در زمين بازى و چه در اردوى تيم ملى.وى در ادامه افزود: مسى در همه زمينه ها بسيار پخته عمل مى كند، او در اردوى تيم ملى و حتى بيرون از زمين هم هرگز رفتار غيرحرفه اى از خود نشان نمى دهد.مهاجم تيم منچسترسيتى درباره وضعيتش در جام جهانى اظهار بى اطلاعى كرد و گفت: بايد اين مسائل را از مارادونا بپرسيد. من نمى دانم در سر او چه مى گذرد. اما فكر مى كنم آرژانتين مى تواند در جام جهانى با ۳ مهاجم به ميدان برود. دوست دارم در سمت چپ خط حمله به ميدان بروم و به مسى كمك كنم تا مانند حضورش در بارسلونا، آرژانتين را هم به موفقيت برساند.ته وز در پايان با اشاره به وضعيت خوب تيم آرژانتين گفت: شرايط بسيار خوب است، تمام بازيكنان با آمادگى و روحيه بالا تمرين مى كنند. بى صبرانه منتظر آغاز جام جهانى هستيم تا بعد از سال ها افتخارآفرينى كنيم.
مارادونادر پى آرامش
سرمربى تيم ملى فوتبال آرژانتين گفت: با خبرنگاران مشكلى ندارم اما آنها براى حضور در تمرينات هنگام جام جهانى آزاد نيستند.ديگو مارادونا اظهار داشت: من با رسانه ها و خبرنگاران مشكلى ندارم اما نمايندگان جرايد و راديو و تلويزيون نمى توانند هنگام برگزارى مسابقات جام جهانى هر زمانى كه بخواهند وارد تمرينات شوند.اين مربى كه براى مدت نيم ساعت به رسانه ها براى حضور نمايندگان خود در جلسه تمرينى تيمش پس از ۴روز ورود به خاك آفريقاى جنوبى فرصت داد، افزود: دوست دارم محيط تيم هنگام برگزارى جام خالى از تنش باشد. بدين خاطر جلساتى كه خبرنگاران مى توانند در تمرين تيم در پيكارهاى آفريقاى جنوبى حضور پيدا كنند، بسيار محدود است.
ماسچرانو اميدوار به «آلبى سلسته ها»
كاپيتان تيم ملى فوتبال آرژانتين گفت: تمريناتى بسيار مفيد و سودمند انجام داده ايم و براى حضور در جام جهانى بسيار آماده هستيم.خاوير ماسچرانو اظهار داشت: در چند روز گذشته فشار تمرينات در آفريقاى جنوبى بسيار سنگين بود به طورى كه نفس همه بازيكنان تيم را گرفت. با اين وجود احساس مى كنم تمريناتى سودمند و مفيد داشته ايم. با بازيكنان كه صحبت كردم، آنها نيز همين باور را داشتند. معتقد هستم پس از انجام اين تمرينات براى حضور در جام جهانى بسيار سرحال و آماده هستيم.
ميليتو در برزخ
مصدوميت زانوى راست مهاجم تيم ملى فوتبال آرژانتين مقامات اين تيم را به شدت نگران كرده است.ديه گو ميليتو مهاجم سرشناس اينتر ايتالياوبهترين بازيكن فينال ليگ قهرمانان اروپا، در جريان تمرينات روز گذشته تيمش در آفريقاى جنوبى واقع در شهر پرتوريا مصدوم و به بيمارستان محلى منتقل شد. پزشك تيم ملى آرژانتين معتقد است مصدوميت اين بازيكن جدى است و در بهترين حالت بايد تا قبل از بازى هاى گروهى در استراحت مطلق بسر ببرد.
آرژانتین ما منتظر سومیش هستیم :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
خوبه فقط عکسی که تو امضام هست رو به امضات اضافه کن تا بیست بشه.نقل قول:
به نظر منم ارژانتین با سه تا مهاجم خیلی بهتر میشه. مسی از راستو توز از چپ می تونن میلیتو رو تغذیه کنن!!!
یکی اینوو به مارادونا S بده!!!
زنده باد ارژانتین و زنده باد مارادونا
من که خیلی وقته (بیش از دو هفته ) اواتارم رو ارژانتینی کردم
احتمالا یه بار دیگه مارادونا ارژانتین رو قهرمان میکنه
فقط این مصدومیت میلیتو و کله شقی مارادونا منو یه کم ناراحت کرده
به نظر من مارادونا محبوبترین چهره توی این جام هست بر خلاف اون پستی که مارادونا رو منفور لقب داده بود.
حیف دوست داشتم ریکلمه جام رو بالا ببره ولی خب ...
آرژانتین گل بزن ما قهرمانیم
منم خیلی وقته دارم لحظه شماری میکنم تا جام شروع بشه و پیروزیهای پشت سرهم و پرگل آرژانتین رو ببینیم و مسی رو ببینیم که نشون میده برای تیم کشورشم رویایی بازی میکنه و همه رو شگفت زده کنه ...
ویوا آرجنتینا
منفور از نظر انگلیسی ها.نقل قول:
به نظر من مارادونا محبوبترین چهره توی این جام هست بر خلاف اون پستی که مارادونا رو منفور لقب داده بود.
حالا مگه انگلیسی های قالتاق آدمن؟
پ.ن:قالتاق، قالطاق و ... رو چه جوری می نویسن؟
موافقم ولی به جای ته وز آگوئرو رو بذار.نقل قول:
دوباره دوتا پست دادی نمیتونستی یکیش کنی....:5:
اون وقت من اسپمم!:13:
ایول ایول این از اون هواداراس حمله حمله حمله موج مکزیکیو آرزانتین حمله کن نیجریه سوراخه.....:10:نقل قول:
آرژانتین گل بزن ما قهرمانیم
ایول ایوللللللللللللللل:19::19:
10-20 دقیقه بعد بود.نقل قول:
دوباره دوتا پست دادی نمیتونستی یکیش کنی.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونستم کسی پست نداده چون تاپیکو عوض نکرده بودم.
می خوای آدرس بدم بیای همدیگه رو بزنیم.:31:
Group B stirs ghosts of '94
The Final Draw for the 2010 FIFA World Cup South Africa™ has pitted two-time winners Argentina against Nigeria, Korea Republic and Greece in Group B. It is a section that stirs memories of the 1994 finals in the United States – and one that appears, on paper at least, to be difficult to predict.
The favourites
Argentina: Despite their inconsistent showing in South American qualifying, the potential of Diego Maradona's squad remains vast given the plethora of world-class talents at his disposal. The greatest challenge for this relatively inexperienced coach will be knitting these proven individuals into a cohesive and reliable unit, something he has been unable to do thus far. That said, La Albiceleste's big names and status as former winners make them favourites to top the section.
Nigeria: Though lacking as many household names as in previous FIFA World Cup outings, coach Shaibu Amodu can call on a balanced squad made up of experienced performers and up-and-coming starlets. Having shown they were made of stern stuff in African Zone qualifying, when snatching a berth from Tunisia's hands in the final round of matches, the Super Eagles will feel confident of competing for a last-16 berth, the furthest they have gone at a finals to date.
The outsiders
Korea Republic: Under the steady guidance of coach Huh Jung-Moo, the South Koreans were less than imperious during the qualifying phase, though they did end up topping their group in the final round. Clinching a ticket to South Africa means they will become the Asian team with most appearances at the global showpiece, though doubts remain over their ability to transfer their regional dominance on to the biggest stage of all. With their experience and all-action style they could make a serious challenge for a top-two place, though a repeat of their run to the 2002 semi-finals would appear beyond them.
Greece: The archetypal 'hard nut to crack' under Otto Rehhagel, the 2004 European champions return to world football’s top table for the first time since their debut in 1994. Solid at the back and clinical up front, King Otto's well-drilled charges will be determined to avoid a repeat of that American adventure, which brought three straight defeats. What is more, confidence should be high in the Greek camp after they edged out 2006 quarter-finalists Ukraine in the European Zone play-offs.
The players to watch
Lionel Messi (ARG), Javier Mascherano (ARG), Carlos Tevez (ARG), Juan Veron (ARG), Park Ji-Sung (KOR), Park Chu-Young (KOR), Obafemi Martins (NIG), Aiyegbeni Yakubu (NIG), Georgios Karagounis (GRE) and Theofanis Gekas (GRE).
The crunch match
Argentina-Nigeria: Both these big-name sides only clinched their tickets to South Africa with wins in their final qualifiers and their meeting in Group B's opening encounter could well shape their respective fates. History is currently on the side of the Argentinians, who won both previous group meetings between the two nations at FIFA World Cup finals: 2-1 at USA 1994 and 1-0 at Korea/Japan 2002.
A look back
Greece-Nigeria, 30 June 1994
In the countries' final Group D match at USA '94, goals from Finidi George and Daniel Amokachi earned Nigeria a 2-0 win over Greece, sealing top spot in the section ahead of Bulgaria and Argentina. The Super Eagles went on to push eventual finalists Italy all the way in the Round of 16, going down to a 2-1 defeat after extra time. Greece, for their part, headed for home after failing to score a single goal in their three games.
Did you know?
Maradona will make his FIFA World Cup coaching bow against Nigeria, the same team he faced in his last finals appearance as a player at USA '94. It that same campaign on American soil he registered his eighth and final FIFA World Cup goal and his last in an Albiceleste shirt, in the 4-0 win over Greece. He was subsequently sent home from the tournament after failing a drugs test. El Diez will also have fond memories of playing against Korea Republic, who were beaten 3-1 in Argentina’s opening match of their triumphant 1986 campaign.
The stat
25 - The combined number of FIFA World Cups that the four teams drawn in Group B have taken part in. Argentina lead the way with 14, followed by Korea Republic with seven, Nigeria with three and Greece with one.
The question
He was a FIFA World Cup hero for Argentina as a player but how will Maradona fare as a coach on football's greatest stage?
آقا زیر دیپلم حرف بزن.:31:
شوخی کردم من خودم لیسانس زبان دارم(بازم شوخی کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دوستان اگر برای امضا یا آواتار عکس تیم ملی آرژانتین رو خواستید، این کیفیت خوبش هست:
اعلام جنگ جهانی دوستان به مارادونا تو این تایپیک بی حرمتی شده گفتن شبیه فیروز کریمیه سریعا مراجعه شود وپدر اون جانب دربیاید ارتش آرژانتین حرکت!نقل قول:
معرفی سرمربی تیمهای حاضر در جام جهانی2010
بی خیال من حالشو گرفتم.:5:نقل قول:
بعد ترسیدم حالمو بگیرن پستمو ویرایش کردم:31:
دوستان رفتم حالشونو گرفتم ، شما هم برید یه نگاهی بندازید از حال گیری که ازشون کردمنقل قول:
اعلام جنگ جهانی دوستان به مارادونا تو این تایپیک بی حرمتی شده گفتن شبیه فیروز کریمیه سریعا مراجعه شود وپدر اون جانب دربیاید ارتش آرژانتین حرکت!
دوستان می دونید این عکس ماله کیه؟:31:
اگه گفیتید؟
معلومه دیگه مسسسسسسسسسسسسسسسسی :5::46:
ایول الله:11:نقل قول:
دوستان رفتم حالشونو گرفتم ، شما هم برید یه نگاهی بندازید از حال گیری که ازشون کردم
اون انگلیسی هم خوب گفتی.:40::40:
ایول آرژانتین!!
بدجوری منتظره شروعه بازی ها هستم.
مارادونا باید بترکونه امسال...دمشون گرم، اینطور که دیدم لباسشون رفته توو مایه هایه جام 86 درسته؟؟؟
با مارادونا و لباس های اون جام...یه جورایی حال و هوایه قهرمانی داره :دی:دی