حرف های منطقی تو دهن هر بی منطقی رو می بنده.نقل قول:
با تشکر :10:
Printable View
حرف های منطقی تو دهن هر بی منطقی رو می بنده.نقل قول:
با تشکر :10:
نقل قول:
اون فوتبال بی هویت انگلیسه که با مربی ایتالیایی میخواد بیاد جام بگیره هه هه هه
توهین نشونه کم آوردنه و خالی از جواب منطقی بودنه :41: خیلی زوده هنوز جام شروع نشده شروع کردین !!!نقل قول:
با اون لیگشون که اگه سرمایه دارا و مربیان و بازیکنان خارجی نبودن الان درشو گل گرفته بودن
نقل قول:
فوتبال آلمان هم اونقدر بزرگ هست که نیازی به تعریف امثال دکتر صدر نداشته باشه
رشد فوتبال آلمان کم نبوده ولی مطمئن باش هرگز جای پریمیر لیگ رو نمیگیره !!!!!
مخلصم داداش ما کوچیک همه برو بچ آلمانی هم هستیم :10:نقل قول:
کدوم کم اوردن؟نقل قول:
اینکه انگلیس یه دوره فقط به لطف میزبانی و با گل مشکوک قهرمان شده
ولی آلمان 3 دوره قهرمان شده و 4 بار نایب قهرمان
و اسطوره ای داره مثل بکن بائر که با دست شکسته میاد بازی می کنه و کسیه که هم به عنوان بازیکن و هم به عنوان مربی جام جهانی رو فتح کرده و یا الیور کانی داره که تنها دروازه بانی میشه که عنوان بهترین دروازه بان جهان رو به دست اورده و یا لوتار ماتئوسی که بیشترین بازی رو در جام حهانی داشته و یا بمب افکنی چون گرد مولر داشته که اقای گل جام های جهانیه و.. و... و ...
اینا نشونه کم آوردنه ماست یا شما؟!
ضمنا توهینو شما شروع کردی که میگی آلمان از گروهشم صعودن می کنه مگر با تفاضل گل یا اینکه با تمسخر میگی دکتر صدر ازتون تعریف کرده
پریمیر لیگ هم یادت نرفته که زمانی حتی از لیگ ایتالیا هم ضعیفتر شده بود و با ورورد سرمایه گذاران خارجی بود که دوباره پیشرفت کرد حالا خوبه که از مربیان 4 تیم برتر لیگتون ییشونم انگلیسی نیست!
توهینی درکارنیست،فقط واقعیات مطرح شدن.واقعیت هم متاسفانه تلخه!!!!نقل قول:
شرمنده ایم،شما هیچ شانسی ندارید......
واقعا از اطلاعات شما استفاده کردیمنقل قول:
برو دیگه اینورا پیدات نشه
فوتبال آلمان هم اونقدر بزرگ هست که نیازی به تعریف امثال دکتر صدر نداشته باشه
اون فوتبال بی هویت انگلیسه که با مربی ایتالیایی میخواد بیاد جام بگیره هه هه هه
با اون لیگشون که اگه سرمایه دارا و مربیان و بازیکنان خارجی نبودن الان درشو گل گرفته بودن
خیلی جالبه دیگه از این خنده دارت نمی شد که بهترین لیگ دنیا رو بهش بگن بی هویت:27:
الان تیمای آلمانی رو می بینیم از اینکه سرشار از بازیکنای آلمانی هستن آدم لذت میبره. مثلا نمونش بایرن که بازیکنانی مثل روبن و ون بومل و اولیچ هم آلمانی شدن.تیمای دیگه هم همه از مربیا و بازیکنای آلمانی بهره می برن.مخصوصا تیم قهرمان لیگ آلمان که از مربی و بازیکنانی کاملا بومی استفاده می کنه:27:
اگه شما توهین کنید و جوابای غیر منطقی بدید بازم شاهد جواب ما خواهید بود:)
هر چی باشه تیمای آلمانی بیشترین ساختار بومی رو دارن در بین دیگر لیگهانقل قول:
هر چی باشه رییسمون قیصر بکن بائره با هوینس و رومنیگه که از اسطوره های بایرن هستن نه گلیزرو ابراموویچ یا مالک عرب
در بایرن هم لام و مولر و شواین اشتایگر و بوت و بادشتوبر و کنتنتو و..و رو داریکم که در کنار دیگر بازیکنان این تیم می درخشن و بهتر از آرسناله که از 30 تا بازیکنش 3 تا انگلیسی هم نداره
الانم که لالیگا داره کم کم جای لیگ برتر رو تو رنکینگ فیفا میگیره با توجه به نتایج اخیر
ضمنا منظورم از بی هویت این بود که هویت انگلیسیشونو از دست دادن پس این توهین نیست واقعیته
توی بزرگ بودن آلمان شکی وجود نداره.
3بارقهرمانی جام جهانی
4بارنایب قهرمانی جهان
1بارسومی جهان1بارچهارمی جهان
3بارقهرمانی اروپا-فقط تنهابخش کوچکی از افتخارات این تیم محسوب می شوند،می خوای بازم بگم؟
لیگ آلمان با تمام کاستی ها باز هم یک سروگردن بالا تراز لیگ برتر جزیره است.
هرچی باشه مربی ما یک ژرمن واقعیه.داشتن مربی خارجی برای انگلیس یک ننگ بزرگه.این یعنی نداشتن مربی با دانش وبروز درفوتبال جزیره.ناقص بودن از این واضحتر وبالاتر.بابا جان ضعیف هستید دیگه قبول کنید.
مارواز جوابهای خودتون نترسونید!برعکس باکمال میل از جواب هاتون استقبال می کنیم،وحتما پاسخ مناسب ودرخور شان جزیره بهشون می دیم.
آلمان بدون سامی خدیرا هیچه : )))))))))))))
معلومه فوتبال ژرمنی رونمشیناسی.فوتبال آلمانی متکی به هیچ بازیکنی نیست.فقط تاکتیک تیمی همین.نقل قول:
شما نگران نباشید.
بابا ولشون کنین .. آلمان در عمل ثابت می کنه که حرف اول رو می زنه ... همه تیم ها رو له می کنه ......به امید قهرمانی
به امید قهرمانی آلمان عزیز
برو بچه دم خونه خودتون بازی کننقل قول:
مثلا داره مسخره می کنه :2:
اولا من اینو بگم با آمان و تیمای آلمانی مشکلی ندارم ولی شما وقتی توهین می کنید نمیشه جواب نداد. بکن بائره هم دوس دارم:)نقل قول:
در مورد بازیکن هم توی لیگ انگلیس مثلا تیمی مثل چلسی بازیکنان انگیسی که داره همشون بازیکن فوق العاده ای هستن و جزو بهترین بازیکنان جهان هستن. یعنی لمپارد و تری و اشلی کول و ...
این که میگین هویت از دست دادن نظر شما هستش و واقعیت نیست. اگه شما بایرن رو مقایسه کنید با تیمای انگلیسی از اون لحظای که شما میگید فرقی نداره چون هم از بازیکنانی خارجی زیاد استفاده می کنه و هم مربی اونم خارجیه.رئیس باشگاه هم حتما نباید یه اسطوره باشه و این اصلا هیچ ربطی به اون اصالت و این حرفا نداره. کشورای دیگه هم اسطوره باشگاه رو حتما نمی کنن رئیس باشگاه...
من خودم از این بحث ها خوشم نمیاد ولش شما وقتی میاد توی تاپیک انگلیس توهین می کنید مطمئنا جواب خواهید گرفت:)
دراینکه تیم آلمان،یک تیم عملگرا وازحاشیه دوری میکنه وحرفش رو توی زمین می زنه شکی نیست.من هم امیدوارم ......نقل قول:
با افتخار((((((آلمان))))))
از وقتی لوتار ماتئوس رفت آلمان دیگه به درد هیچی نمیخوره : ))
می بینم که این تایپیک رو دست همه تایپیک ها پاشده ... المان همینه دیگه ...............قدرت .. غرور ....افتخار .....
تیم المان=سیاستمدار
فکر کنم جز 4 تا تیم بیاد.:31:
چرا، به درد ضایع کردن تیمایی مثل انگلیس ،اسپانیاو.......می خوره......نقل قول:
خدایش قیافه هاشون بعداز جام جهانی دیدن داره........همه کش اومده..................:27:
با افتخارآلمان
علاقه وافری به آلمان دارم.. ولی زیاد براش شانس قایل نیستم تو این جام...
شاید ایتالیا...!
معلومه یکمی بی انصافی.بابا جون فقط قهرمانینقل قول:
نه داداش اشتباه نکن.آلمان تیمیه که میشه درهر حالتی روش حساب کرد.باورکن با 7تا بازیکن هم اون انگلیس کذایی رو براحتی می بره.نقل قول:
یادت که نرفته همین چندسال پیش بازی آلمان-انگلیس توی ورزشگاه ومبلی که چی شد؟آلمان با تک گل دتمان هامان پیروز شد.بیچاره انگلیسی یا جلو تماشاگرانشون کلی ضایع شدن..............
با افتخارآلمان
توهم اینو تکرارکن....
هویت از راس هرم شروع میشه میاد پایین در واقع رییسان و مالکان باشگاه مهمترین نماد هویت یک باشگاه هستن و بعد هم مربیان و بازیکنان و هواداراننقل قول:
ضمنا فن گال هم درسته هلندیه ولی خیلی کارش شبیه مربیای آلمانیه مخصوصا نظم و انضباط و سخت گیریش که یه نمونشو در رفتارش با روبن بعد از تعویضش در بازی با لیون دیدیم و واسه همین شباهتاش هست که مدیران باشگاه تشخیص دادن به عنوان مربی بایرن انتخابش کنن
اینم نگفتم که همه بازیکنان بایرن آلمانی هستن گفتم ساختار آلمانیش بیشتره و همینطور سایر تیم های آلمانی همینطورندر تاپیک انگلیس هم من که توهینی ندیدم کدومش توهین بود؟من گفتم اینقدر نیاین تو تاپیک آلمان پست های تحریک کننده بزنید
این که اونجا گفتم با آلمان کل کل نکنید چون آلمان سومین تیم پرافتخار جام جهانیه و از نظر حضور در نیمه نهایی هم اوله ولی انگلیس هشتم نهم پس در حد هم نیستن : ))))
ولی تا جایی که من دیدن شماها اومدین اینجا توهین کردین مثل این:
نقل قول:
از وقتی لوتار ماتئوس رفت آلمان دیگه به درد هیچی نمیخوره : ))
من با این جماعت رذل و وبش نیستم!نقل قول:
ولی تا جایی که من دیدن شماها اومدین اینجا توهین کردین مثل این:
من حقیقت مطلب رو ادا کردم!
مگه موزه س که ویترین افتخارات رو میکنی ؟ : دینقل قول:
آلمان سومین تیم پرافتخار جام جهانیه و از نظر حضور در نیمه نهایی هم اوله ولی انگلیس هشتم نهم پس در حد هم نیستن : ))))
من بی انصاف نیستم قیضه همون جوجه و پاییز و ایناست!:27:نقل قول:
نقل قول:
شک ندارم ؛ ولی یادم نرفته همین انگلیش تو مونیخ چه بلایی سر ژرمنا آورد..
به هر حال من آنتی ژرمنی نیستم.. دوست دارم بالا بیاد..
نقل قول:
علاقه وافری به آلمان دارم.. ولی زیاد براش شانس قایل نیستم تو این جام...
شاید ایتالیا...!
ایتالیا با این وضعش :41::41:
البته من بازیکناش رو دوست دارم ولی تیم ایتالیا رو نه از 2006 تا حالا گویا وضعشون بد و بدتر میشه !!!
نقل قول:
من با این جماعت رذل و وبش نیستم!
من حقیقت مطلب رو ادا کردم!
ما هم جز حقیقت چیزی نگفتیم ولی خب متاسفانه وقتی طرفدار تعصبی که از منطق به دور هست پیداش میشه کاریش نمیشه کرد بالاخره توی پی30 همیشه این افراد رو توی همه زمینه ها دیدیم ( چه مدل گوشی و cpu کامپیوتر که معروفاش هست چه صدها مسئله دیگه )
آلمان شخصیت قهرمانی نداره فعلا .
فکرشو بکنید با این وضعیتش بیاد قهرمان شه.
باید در این جام جهانی رو گل گرفت.
آلمان از نظر من باید به فکر قهرمانی در جام نوجوانان باشه : دی
نقل قول:
اینو نگین چی بگین .. تو همه جام جهانی ها همینو می گن ولی همشه المان یه پای فیناله ... به هر حال معلومه که دارین میترکین ...نقل قول:
تا قسمت چی باشه : دینقل قول:
اینو نگین چی بگین .. تو همه جام جهانی ها همینو می گن ولی همشه المان یه پای فیناله
شما به قسمت اعتقاد داری؟
نقل قول:
این جمله شخصیت نداره و نمی تونه قهرمان بشه مال زمان علی پروین با زوبی زارتا بود..!
الان فوتبال علم ِ و تجربه... من از شما می پرسم که یونان شخصیت قهرمانی داشت که قهرمان یورو لیگ
شد..؟
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
نقل قول:
علاقه من به ایتالیا شخصیه... ضعیف ترین تیم ها هم هوادارانش دوست دارن که قهرمان شن..!
واقعا فقط مربیای لیگ آلمان نظم دارن!!!یعنی از این پست استنباط میشه که کلا هر چیزی که آلمانی باشه خوبه ولی انگلیسی برعکسه.:)نقل قول:
با همین هویتتون هست که چندین ساله یه تیم آلمانی نتونسته قهرمان لیگ قهرمانان اروپا بشه:)
در ضمن یه سر به تاپیک انگلیس بزنید تا اسپم های زیادی که داده شده رو ببینید:38:
آره خب! مثله آلمان با اینکه هیچ بازیکنی نداره اما افاده ها طبق طبق(با این "ت" ؟ : دی)نقل قول:
علاقه من به ایتالیا شخصیه... ضعیف ترین تیم ها هم هوادارانش دوست دارن که قهرمان شن..!
نقل قول:
که این طور..!!!
نقل قول:
تایید میشه 100%
واقعا بعضی ها باید دید تعصبیشون رو کنار بزارن و .......
نقل قول:
نسل جدیدش که داره میاد ( از رو درخت موز ) شاید یه چیزی بشه :دی :دی
اکثر طرفدارای آلمان انتظار یه کار خارق العاده از بازیکناشون دارن.
قسمت معلومه چیه .. قهرمانی آلمان ... شما هم برین با اون انگلیستون حال کنین .. البته شما کم توقع هستین چون اگه انگلیس جز 16 تیم هم بشه واسه شما مثه قهرمانیه:27::27::27:تو کف یه افتخار خوب موندین اگه جز 8 تیم بشه که دیگه هیچی ..........نقل قول:
فک کنم تاپیک هوادارن آلمان باشه..
دوستانی که علاقه به این تیم ندارن اُون بالا سمت راست یه
ضربدر هستش ؛ می تونن کلیک کنن..!
من حالم از انگلیس بهم میخوره!نقل قول:
قسمت معلومه چیه .. قهرمانی آلمان ... شما هم برین با اون انگلیستون حال کنین .. البته شما کم توقع هستین چون اگه انگلیس جز 16 تیم هم بشه واسه شما مثه قهرمانیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اسپانیا! بعدش با درصد خیلی کم المان! بعدشم اگه خدا بخواد هلند : دی
مال من ازینا نداره : دی f11 رو زدم : دینقل قول:
اُون بالا سمت راست یه
ضربدر هستش
گزشته چراغ راه آیندستنقل قول:
می خوای کسی رو بشناسی به گذشتش نگاه کن
تاریخ اینو میگه که آلمان همیشه جزو بزرگان جام جهانی بوده
دیگه تیم 2002 آلمان بدترین تیم تاریخ آلمان بود ولی با اینحال تا فینال اومد اونم به خاطر فوتبال منظم و تاکتیکی و با حوصله آلمان که نشون داد حتی اگر ستاره هم نداشته باشه می تونه موفق باشه.
باباجوننقل قول:
اون مال سال 2001 بود چیکار داره به الان,الان یه دونه از اون بازیکنا تو تیم آلمان نیستن.اون ماله همون تیمی بود که گفتم ضعیفترین آلمان تاریخ بود ضمنا یه سال بعد تو جام جهانی آلمان اومد نایب قهرمان شد ولی انگلیس تو یک چهارم حذف شد.
شما هم توهین کردی اگه واقهیت ها رو می گفتی که حرفی نبودنقل قول:
ولی هدفت تخریب بود این کاملا مشخصه
حالا چون بالاک نیست یعنی شخصیت قهرمانی نداریم؟نقل قول:
مگه بالاک از قصد خودشو مصدوم کرد؟
مگه اصلا شخصیت قهرمانی وابسته به یکی دو بازیکنه؟
شخصیت وابسته به کله تیمه خود اون تیم
ضمنا وقتی در این جام بازی خوب آلمانو دیدی با درخشش بازیکنایی مثل اوزیل و کروس و مولر و مارین که جزو ستارگان آینده دنیای فونبال هستن می فهمی که شخصیت قهرمانی هم داره.مگه مارادونا در جم 78 چند سالش بود؟17 سال
بعد از اون بود که مارادونا مارادونا شد.
آلمان با نوجوانانش هم بیاد حال بزرگسالان شما رو میگیرهنقل قول: