خب. . . . .
من تو خواب یه همچین چیزی رو بتونم بسازم :31::31:
بازم اگه می شه یه رندر از نزدیک بزارید:43::43::43:
می خوام ببینم تو اینجور صحنه ها مدل چقدر باید کیفیت داشته باشه .
:43::43::43:
Printable View
خب. . . . .
من تو خواب یه همچین چیزی رو بتونم بسازم :31::31:
بازم اگه می شه یه رندر از نزدیک بزارید:43::43::43:
می خوام ببینم تو اینجور صحنه ها مدل چقدر باید کیفیت داشته باشه .
:43::43::43:
خیلی خیلی ممنون از نظرهاتون دوستان :40:
چشم محسن جان.نقل قول:
این کاراکترها را فعلا همینجوری گذاشتم.
در مورد سرعت مدلینگ هم باید بگم که من دستم سریع نیست. :27: ما پارسال یه پروژه بازسازی فضاهای باستانی کار کردیم که از اون پروژه یه بانک مدل و رفرنس فضاهای باستانی برام باقی مونده. سعی می کنم زیاد از اون مدل ها استفاده نکنم اما به عنوان پایه مدلسازی خیلی به دردم می خورن.
کاراکترهای نزدیک دوربین را فکر نکنم بتونم خوب در بیارم به همین خاطر می خوام پرده آبی از دو نفر فیلم بگیرم.
تکسچر دیوارها را کوچیکتر کردم. ممنون.
آره با مایا کار می کنم منتهی چند روزه Vray نصب کردم. این رندرها را با vray گرفتم.
اتفاقا همین قصد را داشتم. برای تکسچر بدنه زیگوارت هم چند رنگ مختلف را امتحان کردم. منتهی در ادامه کار قطعا باید بیشتر به این مسئله دقت کرد.نقل قول:
مهام جان اون پیچک ها آبجکت آماده evermotiob هستن. البته یه مقدار تغییرشون دادم.نقل قول:
الان که ivy را ازش اسم بردی لازم شد ببینم چه جوریاس.
برهان جان آره مثلا اون مجسمه ها فلزی هستن.نقل قول:
دوست داشتم از جنس آب طلا باشن منتهی هنوز نتونستم متریال طلا خوب و خوش رنگ با vray در بیارم. الان قبول دارم جنسشون زیاد خوب نیست.
احتمالا جنسشون را سنگی کنم.
چشم. توی آپدیت بعدی حتما می زارم.نقل قول:
بهتره مدل ها سبک باشن و به جزئیات در تکسچرینگ برسیم.
همه دوستان بازم ممنون از اینکه نظر دادین :11:
احتمالا آخر هفته کار را آپدیت کنم.
اقا خیلی خوبه. ایول پشته کاارر. ببینیم فاینالش چی میشهه. خسته هم نباشی
سلام
یه مقدار روی تکسچرها و ترکیب رنگ کار کردم. تعدادی درخت سه بعدی هم توی زیگوارت گذاشتم.
آقا این نرم افزار ivy generator را اگر ندارید حتما دانلود کنید (خدا خیرت بده مهام). برای درست کردن گل و گیاهه. خیلی باحاله و سادست. مجانی هم که می باشد.
سایت ivy generator:
کد:http://graphics.uni-konstanz.de/~luft/ivy_generator
چون آسمون توی فوتوشاپ یه مقدار دستکاری شده، بعضی از آبجکت هایی که glow دارن و با آسمون در تماسن یه مقدار edge هاشون خراب شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکلی که کانسپت داره اینه که محیط خیلی خُشک و مرده هست. نیست؟
جوب آب پهنی در نظر گرفتم که از کنار زیگوارت رد بشه و به پایین تپه و به رودخانه بریزه. اون پایین هم پُلی روی رودخانه داریم که به شهر پایین متصله. اینطوری فکر کنم فضا زنده تر بشه.
آین کارت محشر شده
واقعا عالیه
آین کارت محشر شده
واقعا عالیه
wow
محشره رضا
کارت حرف نداره
فقط باید کاراکترهات هم ok کنی برو ادامه کار رو ...
این بهترین کاریه که تا حالااینجا دیدم تموم بشه چی میشه:42:
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------
میتونی توضیح بدی که از چه نوری و چه ترکیب رنگی استفاده کردی؟
آقا واقعا کار ترو تمیزی شده ادامه بده منتظریم تا کاملش کنی:33::25:
واقعا که COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL شده رضا جون!
موفق باشی....
آفرین رضا جان
واقعا زیبا کار کردی
موفق باشی
ممنون از اینکه نظر دادین :40: :11:
موافقم. کاراکترهای فاصله دار را که cg می زارم. کاراکتر با لباس باستانی قبلا کار کردم. البته همه شون مرد هستن. قاعدتا چند تا زن هم باید کار بشه.نقل قول:
منتهی پادشاه و ملکی باید پرده آبی فیلم گرفته بشه. یعنی فکر کنم اینطور بهتر بشه.
لباس ملکه راحت گیر می یاد یه دامن بلند و پوشیده با کمربندی چیزی. منتهی سر لباس پادشاهه موندم. آخه دامن مردونه با طرح گُل لوتوس که گیر نمی یاد. :31:
برای نورپردازی از vray sun, sky استفاده شده.نقل قول:
تنظیمات دیفالت، فقط در قسمت color mapping که تنظیمات مربوط به کنتراست و تاریکی و روشنایی رندر هستن، گزینه exponetial را به جای دیفالت انتخاب کردم. در تنظیمات مربوط به GI، در قسمت irridance map گزینه دیفالت high هست که زمان رندر را به شدت بالا می بره. به جاش از گزینه low استفاده شده.
متریال ها همه ساده هستن. از ریفلکشن و ترنسلوسنسی خبری نیست (چون زمان رندر را خیلی خیلی بالا می برن).
توی رندر زیگوارت بدنه نارنجی رنگی روی سطح ساختمون دیده می شه. این بدنه یه حالت درخشندگی داره که مثلا این درخشندگی باعث می شه بدنه فلزی به نظر برسه. منتهی این درخشندگی را متریال نداره. متریال این بدنه نارنجی یک متریال بی خاصیت هست که حتی specular هم نداره.
درخشندگی در کامپوزیت به کار اضافه شده. به این شکل که عناصر اصلی صحنه را (ساختمان، پایه های فلزی نارنجی، پوشش گیاهی) را سه متریال تک رنگ مختلف بهشون می دیم و رندر می گیریم.
توی نرم افزار کامپوزیت این رنگ ها را از هم جدا می کنیم و بر اساسشون آلفا می سازیم. حالا ما یه آلفا داریم برای پایه های فلزی که می تونیم به مناطقی که این آلفا قرار داره یه افکت glow بدیم. در نتیجه جاهایی که پایه های فلزی قرار دارن یه حالت درخشندگی پیدا می کنه و اون حس فلز به دست می یاد.
با استفاده از همین خصوصیت پوشش گیاهی هم در کامپوزیت اصلاح رنگ شده.
اصلاح رنگ و اصلاح متریال ها توی نرم افزارهای کامپوزیت به مراتب ساده تر و خیل سریع تر هست تا اینکه بخوایم یک خروجی سه بعدی عالی از نرم افزار سه بعدی بگیریم.
ببخشید کُلی گویی کردم. منتهی چون تازه وی ری را نصب کردم و زیاد به محیطش آشنا نیستم می ترسم یه نکته ای حرفی بزنم بعد فرداش معلوم بشه اشتباه کردم. :27: مثلا در مورد چگونگی آلفا گرفتن از عناصر صحنه (که به هرکدوم از عناصر یه رنگ دادم) ممکنه وی ری راه حل ساده تری هم داشته باشه منتهی من ندونم.
بازم ممنون از اینکه نظر دادین
من که سرگیجه گرفتم!!
رضا جان واقعا کارت درسته!!!
ببین رضا بیا مرودشت جلوی خود تخت جمشید از این لباسها پیدا میشه:31:
به نظر من کاراکترها هم 3d کار کنی بهتره تا real
ای بابا... این همه وقت من اینو ندیده بودم!!! :18:
آقا رضا واقعا کارتون عالیه خیلی خوشم اومد. :46:
:11:
ای ول خیلی عالیه
خیلییی
برا کامپوزیت با چی کار می کنی ؟ shake?fusion?
مهام جان با shake کار می کنم.نقل قول:
برنامه ام این بود که یک صبح آفتابی را نشان بدم با شهر فعال و شلوغی توی بکگراند.
رندرها و طرح ها را برای دوست خوبم قاسم فرهانی (دو بعدی کار) فرستادم تا راهنماییم کنه.
قاسم تغییرات اساسی توی کار داده. کلا محیط اطراف زیگوارت را عوض کرده.
کانسپت قاسم به نظرم خیلی خوبه (منتهی تو ایمیلش گقته این راف کاته) و صد البته بهتر از کانسپت من.
خوشحال می شم نظرات، پیشنهادات و نقدهای شما را هم راجبش بشنوم.
به نظر من اینجوری خیلی بهتر میتونه بشه...
اون صخره بلند سمت چپ زياد تو چشم ميزنه ( اون دور دورا رو ميگم :27: ). فكر كنم اگه كوتاه ترش كني يا بجاش يه كوه پهن تر بذاري بهتر ميشه.
عالي هست :46:
ایول اینجوری عمق بهتری پیدا میکنه
اوه اوه رضا جون شما چیکار کردی :دی
تا حالا اینو ندیده بودم تبریک میگم ، واقعآ حرفه ایه ...
ببین این درخت ها و سبزه ها رو چطوری درست کردی ؟
سلام آقا رضا. به نظر من که خیلی عالی تره این . یه شاهکار هنریه :31:
دوستان ممنون که نظر دادین :11:
سروش جان درخت ها و سبزه ها اکثرا مدل های آماده evermotion هستن. منتهی پیچک ها و شاخه های آویزون با ivy generator کار شدن.نقل قول:
برای اینکه صحنه سنگین نشه از vray prxoy برای رندر استفاده شده و درخت ها همه instance هستن.
ایول رضا
این طرح جدیده خیلی خوبه
فقط فرم کوه ها توی آسیا غربی اینجوریا نیست
ادامه بده ...
ایول...منم تاحالا ندیده بودم تازه دیدمش....
چیز خوبی شده....خیلی خوب...
همه چیز ok هست فقط بوق بقیه دوستان کوه ها اگه فرم کشیده تری داشته باشند بیشتر به آسیا می خوره....
اداه بده که داره به جاهای خوب خوبش میرسه :)
فعلاً نميتونم چيزي بگم چون من كه تازه كارم و از اين جزييات بالا ....
فقط ميتونم بگم واقعاً واقعاً واقعاً عاليه
really really really excellent
بعداً كه تموم شد اگه ميشه يه
Making of بزاريد ما هم ياد بگيريم
خيلي دوست دارم يه رندر خوشكل ببينم از اين كار
اميدوارم به زودي .... :40:
آقا رضا کارت خیلی محشره
این مدلی هم که جدید در آوردی عالیه
منتظره ادامه ی کارت هستم
دوستان ممنون که نظر دادین :40:
در مورد فُرمی که شبیه کوهه توی بکگراند موافقم. بله یه مقدار ناجوره. منتهی می خوام به جای کوه اگر شد توی بکگراند یه شهر با چند تا ساختمون خیلی بزرگ بزارم. البته اگر ضایع نبود.
فعلا یه مقدار روی محوطه اطراف زیگوارت کار کردم.
سایز بزرگتر:
کد:http://www.megapic.ir/images/vo2rtiilf69z3e9vup.jpg
رضا کولاک کردی
داری کم کم کاری میکنی بذارم سه بعدی رو کنار برم پی کارم
تركوندی....
داری همه رو نا اميد ميكنی از خودشون... :18:
ایول رضا جان آخرشه... :46:
میگم این حاشیه و دور بعضی از درختها و گیاهان سفید شده قضیه اش چیه؟! واسه نوره یا ...؟؟ :20:
بعد اگه کٌته داف به کار بدی فکر کنم بهتر شه. :31:
ممنون که نظر دادین :11:
به درخت ها توی کامپوزیت glow دادم منتهی آلفاشون مشکل پیدا می کنه. بعدا یه فکری براش می کنم.نقل قول:
موافقم. آره باید به فکر dof هم باشم.
امروز را کامل پای این پلان نشستم. فعلا به اینجا رسید.
رندر یه مقدار سنگین شده بود. مجبور شدم تو سه لایه رندر بگیرم. منتهی لایه ها یه مقدار مشکل آلفا پیدا کردن که باعث شده کناره های بعضی مدل ها خراب بشه. انگار لایه ها جدا از هم هستن.
سایز بزرگتر
کد:http://www.megapic.ir/images/gulvntsa89wosjazcb7r.jpg
واو واو واو عجب چیزی شده!
من که در معنای واقعی حباب نمودم :18:
خیلی جیگره!
نورپردازیش به نظرم خیلی چیز جالبی شده با نورپردازی اون بابل خیلی حال نکردم ولی این نورپردازیش خیلی محشره.
فقط یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین :
گیاها (به جز اون پیچکا که قبلا گفته بودین) رو با چی زدین؟
خیلی عالیه رضا جان
واقعا لذت بردم از دیدن این کارت
میدونم هنوز تکمیل نیست ولی دو تا مشکل به نظرم رسید
این ساختمون های اون پشت مال قوم مایا هستن توی آمریکا
دومی هم مشکل اتمسفره که بعدا درستشون میکنی و ساختمونای عقبی با این نور نباید اینقدر واضح باشن
ولی این ساختمونهای این جلو حرف نداره ، همینجور دوست دارم نگاهشون کنم و از این کار زیبا لذت ببرم
یه نظر هم دارم :دی محل اتصال آب به خشکی رو تا یه مرزی خاک باشه بعد سر سبز بشه
موفق باشی
عجب کانسپتی دادا کارت حرف نداره
میتونی بگی از چه نرم افزاری برای اینکار باید استفاده کرد
عالیه کارت
همه چی خیلی خوب شده
مشکل آلفا رو هم که گفتی اونو درست کنی جزو بهترین کاراییه که تو ایران دیدم
باید هادی بذاره تو تاپیک بهترین کارا
ممنون که نظر دادین :11:
بقیه گیاه ها مدل های آماده evermotion هستن. اکثرا مال دیسک ۵۸. تو بازار پک مدل های اورموشن گیر می یاد. فکر کنم خود پی سی ورلد هم داره.نقل قول:
کد:http://www.evermotion.org/modelshop/show_product/archmodels-vol-58/44/0/0
اکبر جان در مورد شهر بکگراند هنوز نمی دونم چیکار کنم. فعلا دنبال رفرنسم. آره به قولت فعلا بیشتر به آمریکای جنوبی می خوره تا ایران. :31:نقل قول:
در مورد اتمسفر و محل اتصال آب به خشکی هم حق با توئه.
با مایا کار می کنم. رندر با وی ری. فعلا کار تقریبا رندر خامه منتهی بعدا توی shake روی پست پروداکشن بیشتر کار می کنم.نقل قول:
آقا اگه تونستی این مجموعه را با دیسک ۲ و ۳ از بازار تهیه کن
کد:http://www.thegnomonworkshop.com/store/product/107/Digital-Sets-1%3A-Design,-Modeling-and-Camera
ببخشید این سه بعدیه؟:18:نقل قول:
امروز را کامل پای این پلان نشستم. فعلا به اینجا رسید.
رندر یه مقدار سنگین شده بود. مجبور شدم تو سه لایه رندر بگیرم. منتهی لایه ها یه مقدار مشکل آلفا پیدا کردن که باعث شده کناره های بعضی مدل ها خراب بشه. انگار لایه ها جدا از هم هستن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1500x720. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوق العادست تبریک......