آخه سخته شما یک برنامه بگو
Printable View
آخه سخته شما یک برنامه بگو
با همون دو تا جمله ی اول اشک از چشام سرازیر شد:37:
راست میگی ولی خیلی سخته.
چه برنامه ای بگم بزار راهنمایی بکنم اگه فقط آماده می خوای بیا fps creatr(موتور نفرین شده:31:)(خیلی وقت بود از این شلک استفاده نکرده بودم!)
آقا یه سوال نخندین این سورس به چه درد میخوره؟
دوست عزیز سورس نه موتورنقل قول:
یک موتور آماده هست که نه نیاز به کد نویسی داره نه مدل سازی فقط کلیک کن و بازی بساز :2:(شخصا بازی سازان از این موتور متنفراند)
یعنی سورس موتور؟
سورس موتور دیگه چیه؟؟؟؟؟؟:18:
منظور پرویز جون اینه که این چیزی که گفت یه موتور (انجین) هست (مثلاً گیم میکر یه موتور (انجین) هست).:46:
پرویزجون فکر میکنم منظور ایشون سورس کد آماده باشه نه؟؟نقل قول:
آقا یه سوال نخندین این سورس به چه درد میخوره؟
یعنی مجموعه کدهای آماده برای یک موتور بازی سازی.
مثلا کد حرکت آب برای گیم استدیو.........:31::10:
پست اول رو چرا نخوندی آرتاس؟:13:
سورس یعنی هر آیتمی جز کد که تو ساخت بازی استفاده میشه (و معمولا هم بیشتر جنبه ی هنری کار رو میسازه) مثل اسپرایت، موسیقی، مدل و حتی یه بازی آماده.
من دیگه تکستچر و مدل نمی خوام.:20:
منصرف شدم.:31:
یعنی یک متر به نامه سورس من همنیی رو میگم کهsahbaliosگذشته بود راستی من یه در خواست هم دارم یک اسپیرت متناسب با گیم میکر که راحت بشه اسکریپتش میخوام که مال بازی king dome hearts
عزيز جان اين يه برنامه براي توليد انيميشن بازي ها هست كه از فيزيك خوبي هم برخورداره !:5:نقل قول:
آقاي Keb مدير محترم تاپيك يك حركت مفيد انجام بده تا ما تاپيك سرس و ليب رو بيخيال شيم !!!:13:نقل قول:
من برای استون ماین بازیم میخوام یک آدم باشه که وقتی میکشیش بشه به عنوان سنگ ازش استفاده کرد اگه یارو جنس بدن خودشم از سنگ باشه خیلی خوبه کسی میتونه برام درست کنه؟
اولا من مدیر نیستم من استارتر تاپیکم. دوما جون خیلی شلوغ میشه انجمن ساخت و ویرایش و -- بازی ها (قبلا همون تاپیک لیب و اسپرایت گیم میکر بود و دانلود مدل و تکسچر گیم استودیو و ...) تصمیم گرفتیم این تاپیک رو بزنیم. شما هم اگه سورس خواستید بزارید یا درخواست کنین فقط تو همین تاپیک.
خوب دونه دونه بگید چی میخواید و واسه چه انجینی؟
این دو تا سایت واسه اسپرایت و تکستچر.
واسه اسپرایت :
واسه تکستچر :کد:http://www.iconarchive.com/
کد:http://www.noctua-graphics.de/english/freetex_e.htm
اسپرايت بچگي هاي دوتا از كشتي كج كارهاي معروف ! جان سينا و رندي اوتن !:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رندي اوتنشو خودم دستكاري كردم بهتر شد :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوباره به همه شرمنده یه چند روزی نبودم. نتونستم براتون مدل بزارم.داشتیم دوکون میزدیم دیگه سرمون شلوغ بود.
حالا اگه میشه دوباره بگید چی میخواید براتون بزارم . اول با یه مدل از نانو سوییت کرایسیس براتون میزارم تا از دلتون در بیارم.
بعد ایشالله فردا براتون یه سری تکستچر با نورمالش میزارم برید حال کنید.
این نانو سوییت
حجمش حدود 12 مگ:
کد:http://www.megaupload.com/?d=7M1TL7DZ
دستت درد نکنه.
تو صفحه های قبل گفتم مدل آدمک میخوام. شاتش رو هم گذاشتم.
براي آدم نداري ؟
اگه مدل آدم داری بذار.
همه (از جمله خودم) نیاز داریم.
مرسی که به من جواب میدین واقعا که:13::13::13:
لطفاً جواب بدین دیگه.:19:
مدل آدم کسی داره؟
ارمین جان هیچ کس به درد ما نمیرسه:37:
آره ، من هم قبلاً درخواست مدل و تکستچر داده بودم ولی هیچ کسی جوابم رو نداد.
ده انقدر دیگه اسپم ندین:4: خوب کسی نداره دیگه. حالا شده اسپم خونه اینجا. هی پشت سر هم بگیم کسی مدل نداره کسی مدل نداره. با بیشتر گفتن کسی گوش میکنه؟
سلام به همه.
بازم معذرت میخوام که سرم شلوغه و نمیتونم زیاد بیام.
کیان جان مدل آدمک ندارم ولی مدل آدم زیاد دارم. قول میدم امروز غروب بزرام.
آدمک رو میتونی تو مایا یا تری دی مکس راحت بسازی . من الان روسیستمم 3ds max و maya ندارم که برات بسازم. مگه رو مدل سازی کار نمیکنی؟
خب می تونی چند تا از مدل های آدم رو بذاری؟
من اگه خودم مدلسازی بلد بودم که دیگه این جا نبودم. حال نمیشه آموزش بدی بهمون. هم کلی ازت تشکر میکنن هم پستات میره بالا هم میگه بهت قهرمان ملی و هزارتا مزایای دیگه. گرین کارت هم میگیری.نقل قول:
منظورت اینه که 3ds max بهت یاد بدم؟بیخیال :18:نقل قول:
سعی میکنم برات بسازم . تا غروب چندتا مدل آدم میزارم شاید به دردت خورد.
آموزش 3ds max دو تا مشکل داره :
1-خیلی طولانی و پیچیده هست.
2-این جا که جای آموزش 3ds max نیست.
سلام
من مي خوام يه بازي بنويسم(با سي شارپ) كه توش اعداد و حروف از بالا بريزن پايين (به صورت رندوم) و اگه كاربر قبل خوردن اون اعداد و حروف به لبه پايين همون رو وارد كرد بهش امتياز داده بشه وگرنه ازش امتياز كسر شه.(البته با ترد و دي ال ال)
چي سرچ كنم كه نمونه كد مشابه اين رو پيدا كنم؟
ممنونم.
این تاپیک چه ربطی به این سوال داره؟نقل قول:
اقا کسی تراینر مگا من x5 v رو برای ps1 داره بزاره ممنون
اين سوالت كجاش به بازي سازي ميخوره؟!
با ربط یا بیربطش رو نمی دونم ولی من یه سری سورس بازی دیدم گفتم بنا بر اسم تاپیک اینجا بزارم .
همش هم مال udk
اگه می خوایین من توی اینجا بزارم .
البته سورس های معروفی مثل بازی mass efect و gears of ware 2 و armyoftow و کلی بازی دیگه و به همراه پک تکسچر هالف لایف 2 و یه سری مدل و غیره .... . فکر کنم خیلی بهتر به درد این تاپیک و اسمش بخوره.
حالا مختارید اگه لازمه و ربطی به این تاپیک داره بگین من هم با کمال میل تمامش رو برای دوستان میزارم.
نقل قول:
درخواست رمز و ترینر و سیو بازی ها:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156536
اقا من شرمنده ام ببخشید
سورس کد Gears of war 2 . جان ؟؟!!!:18:نقل قول:
با ربط یا بیربطش رو نمی دونم ولی من یه سری سورس بازی دیدم گفتم بنا بر اسم تاپیک اینجا بزارم .
همش هم مال udk
اگه می خوایین من توی اینجا بزارم .
البته سورس های معروفی مثل بازی mass efect و gears of ware 2 و armyoftow و کلی بازی دیگه و به همراه پک تکسچر هالف لایف 2 و یه سری مدل و غیره .... . فکر کنم خیلی بهتر به درد این تاپیک و اسمش بخوره.
حالا مختارید اگه لازمه و ربطی به این تاپیک داره بگین من هم با کمال میل تمامش رو برای دوستان میزارم.
این که دیگه پرسیدن نداره همین جا می تونی کدها رو بزاری .
مدل و تکسچر بازیها رو دیده بودم ولی تا حالا سورس کد ندیده بودم جایی گذاشته باشه.
سورس GeoW از کجا آوردی؟:18::18::18:
اگه داری بزار دلشاد شیم.
سلام
نه بابا سورس نیست که ! اسمش سورس یه سری مدل و تکسچر هست .:13: من دانلود کردم با این اینترنت 128 چیز شاخی نیست مدل های خیلی شاخی هم نداره خودتون میتونید بسازید .:21: اگه مکس در حد متوسط بلد باشد :46: