سلام.من هر کار میکنم که قفل این برنام رو بردارم نشد! هم با 1.4 امتحان کردم و هم با 1.61 ! ولی بازم نمیتونم ولتاژ اضافه کنم.
اون کاری رو هم که دوستان گفتند برو EnableUnofficialOverclocking رو 1 کن ، انجام دادم. ولی نشد! مشکل چیه؟
Printable View
سلام.من هر کار میکنم که قفل این برنام رو بردارم نشد! هم با 1.4 امتحان کردم و هم با 1.61 ! ولی بازم نمیتونم ولتاژ اضافه کنم.
اون کاری رو هم که دوستان گفتند برو EnableUnofficialOverclocking رو 1 کن ، انجام دادم. ولی نشد! مشکل چیه؟
سلام
من 5670 msi دارم روش afterburn هم بود.
gpu tool هم نصب کردم.
بنظرتون تا چقدر میتونم بالا ببرم؟
750 gpu
1010 memory
در حالت معمولی.
سلام دوستان این سیستم منه:
vga 5770xfx
cpu:corei5 760
mb:asus pp55d le
ram 2*2g geil1333
power:585
به نظر شما میشه اور کلاک کرد تاثیر زیادی داره یا نه
بعد باید فرد حرفه ای باشه یا نه
اگه کامپیوتر آسیب ببینه قطغه میسوزه:20:
من رو کات گرافیک ام یه سی دی بود که نصب اش کردم:
که با این برنامه میشه gpu clock تا 960 mhz
وmemry clock هم تا1440 بالا برد مینونه تاثیر گذار باشه یا نه:20:
منظور از شادر کلاک سری ان ویدیا چیه؟
سلام یه توضیح هم درباره Memory Clock هم بدید
من وقتی اینو بیشتر میکنم بیشتر فریم میگیرم با gpu چه فرقی داره؟؟؟؟:20:
افزایش GPU clock به افزایش قدرت پردازنده گرافیکی کمک میکنه و افزایش Memory clock به سرعت کلاک حافظه کارت و دسترسی سریعتر پردازنده به حافظه.که هر دو اینها در افزایش فریم تاثیر مستقیم دارند.نقل قول:
خیلی ممنون من وقتی شیدر کلاک رو کم میکنم بیشتر فریم میگیرمنقل قول:
در این مورد هم توضییح بدید ممنون میشم ...:10:
مرسی:40:
کی گفته پست منو اینجا پاک کنید؟هان؟!!
مگه من حرفه بدی زدم گفتم به 5500 کسی که داشت کارتت نسوخته؟من کارتم تو اون رنج از کار می افته.خواستم ببینم کارتش دقیق چی بوده.اونوقت این مگه اسپمه پاک می کنید؟؟؟
من 460 ام رو اور کردم با اموزش شما سوختش الان می خوام اون یکی 450 ام رو اور کنم .تا چه حدی اور کنم نسوزه کارتم؟
سلام من میخوام نصب کنم برنامه رو اما این ارور رو میده تو ویندوز 7 32 بیتی
چرا/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه تاریخ و ساعت ویندوزتون تنظیم نیستش.
در این حالت نصب شده ولی باز نمیشه.نقل قول:
سلام من میخوام نصب کنم برنامه رو اما این ارور رو میده تو ویندوز 7 32 بیتی
چرا/
ویروس که نداره سیستمتون؟ یم بار دیکه پاک کنید دوباره نصب کنید.
چیکار کردید سوخنت؟نقل قول:
من 460 ام رو اور کردم با اموزش شما سوختش الان می خوام اون یکی 450 ام رو اور کنم .تا چه حدی اور کنم نسوزه کارتم؟
تا اونجایی که من میدونم یا سیستم Reject میشه یا به طور عادی کار میکنه در صورت که درست اورکلاک نکرده باشید.
من تا اخرین جایی که داشت اورش کردم با چند تا نرم افزار دیگه هم یکم باهاش ور رفتم وقی بازی های سنگینو تو اخرین درجه بازی می کردم خیلی خیلی خیلی یا یکم بیشتر روون و عالی اجرا می کرد تا اینکه سر کرایسیس 2 داشتم بازی می کردم یهو دیدم بوی حلیم می یاد تصویر هم داره مات میشه کم کم تا محو شد بعدش در کیسو باز کردم دیدم کارت سوخته.حالا اون که دیگه گذشت بگید تا چه حد 450 ام رو اور کنم نسوزهنقل قول:
gozine2 تسلیت میگم گرافیک اخرتون باشه.
مرسی.حالا بگین این 450 رو تا چه حد اور کنم مثل اون یکی نشه؟؟
سلام
اقا تو ویندوز اکس پی هم باز نمیشه همون ارور رو میده.
پاک کردم دوباره نصب کردم بازم نشد چیکار کنم؟
سلام.نقل قول:
چه اروری می ده؟
من هم اور کردم به شکل زیر:
925/1850/800
کارت هم gts 450 ddr3 هستش و فرکانس اصلیش هم اینه
783/1566/667
نوع مموریم DDR2 هستش - دوست عزیز با این میزان اور عمر کارتم کم نمیشه ؟ راستی با 2 ساعت بازی به زور میرسه 76 ...! بهد با نرم افزارهای تست دما ...84.86 اونورا ؟
رو دما ی بعد از 2.3 ساعت بازی سنگینی مثه Resident Evil 5 حساب باز کنم بهتر نیست ؟
سلام جيگر همتون پايين بياد جدا، كارتم به فنا رفت!!!!!!!!
يه جوري از اين اوركلاك تعريف كردين گفتم الانه فيفا با آخرين جزييات اجرا ميكردم اما يكمي لگ داشت بدون لگ اجرا مي شه
اما حواسم نبود با جزييات متوسط اجرا كردم هيچ لگ كه هم داشت هيچ يهو بوشم دراومد
كمش كردم تمامه گرافيك ويندوز هم ريخته به هم ولي بازم كار مي كنه ولي هي بو ميده
جدا داريم خودمونو گول مي زنيم اينو گذاشتن تا بريم بسوزونيمش مجبور بشيم يكي ديگه بخريم اينم يه سياستيه
اورکلاک اگه اصولی بشه مشکلی پیش نمیاد شما با توجه به نوع خنک کنندگی که گرافیک داره باید اور کنید گرافیک رونقل قول:
باید تست پایداری بگیرین و دما رو دائم حین تست چک کنید و پارامترهای گرافیک رو نباید یکدفعه بالا ببرید وگرنه من هم گرافیکمو اور کردم چرا گرافیک من بو نداد ؟
حق با شما هست 2 مورد اشتباه داشتم مي گم ولي قبلش يه سوال داشتم جدا تفاوتي هم بين اوركلاك و نورمال كرد؟نقل قول:
1)كارت گرافيك من رادياتور بدون فن داشت فكر مي كنم فن خيلي مهم باشه
2)من 10 تا 10تا اور مي كردم بعد با توجه به ساپورت كردن كارت گرافيكم حوصلم سر رفت و با توجه به اور بچه ها گفتم از آخر بيام اول:31: (البته 200تا بيشتر اور نكردم)اونوقت سيستم بشدت قفل كرد بعد اومد بالا همه گرافيك سيستمم بهم ريخت دوباره ديفالتش كردم يه فيفا زدم كه گندش در اومد:20:
الانه هم گذاشتم امروز ببينم كامل گندش در مياد يا ديگه اونجوري نميشه البته حتما دوباره بايد ويندوز نصب كنم تا ببينم شايد گرافيكم قصر (غسر ، قثر، فثر،قسر،غصر،قسر،نميدونم چه جوري مي نويسن)در بره
سلام يه سوال الان كامپيوتر من بوي سوختني ميده يه فن خوروجي پشت كيس يكي هم پشت پاورم الانه از فن پشت كيس كه بو مي كنم بوي سوختني نمياد پشت پاورم بو مياد ممكنه بخاطر اور كردن گرافيكم پاورم نكشيده واسه همين نيمه سوز شده باشه و يه چيز ديگه مي تونم همينجوري باهاش كار كنم صدمه نزنه به بقيه سيستم
سلام به دوستان واساتید:40:
سوالی داشتم اگر کسی بلد بود لطفا جواب بده
آیا روشی هست که کارت گرافیک را در هنگام دانلود غیر فعال یا خاموش کرد؟
یعنی اینکه بقیه اجزا روشن باشند ولی کارت گرافیک خاموش باشد؟
مرسی:11:
سلام من از این روش استفاده کردم اون فایل crg رو هم تغییر دادم ولی تا830 بیشتر نمیتونم اور کنم....
یه سوالم داشتم اینکه کارتو اور میکنیم تو عمر کارت تاثیر داره(تهویه مناسب و دما تا 70)؟
یعنی چی که نمی تونید بیشتر اور کنید؟نقل قول:
سلام من از این روش استفاده کردم اون فایل crg رو هم تغییر دادم ولی تا830 بیشتر نمیتونم اور کنم....
کارت پایدار نمیشه یا اصلا پارامتر مورد نظر مقدار بیشتری نداره؟
مدل کارت چی هست
بستگی به مدل کارت گرافیک دارهنقل قول:
یه سوالم داشتم اینکه کارتو اور میکنیم تو عمر کارت تاثیر داره(تهویه مناسب و دما تا 70)؟
کارتم سافایر 4770 هستنقل قول:
اورکلاک که میشه ولی تو برنامه ی msi afterburner فقط تا 830 بهم اجازه میده درصورتی که میتونم تا 850 اور کنم مموری رو هم تا 850 بیشتر اجازه نمیده اونو هم تا 1000 میتونم اور کنم این مقدارهارو با برنامه ی GPU tool که تو پست یک بود بدست آوردم
فرکانس های اصلی هم : کور کلاک 750 و مموری 800 هست
دما هم تا 76 بیشتر نشد
به نظر شما اور کردن این کارت تاثیری چندانی تو کاراییش داره یا به ریسکش نمیارزه؟
ممنون
برای من اور گرافیک تاثیر داشت البته تو بعضی بازی ها نداشتنقل قول:
احسان نزار من تستمو بزارم که 5870 تورو میخوره :31:نقل قول:
دوستان من چند تا مورد رو میخواستم بپرسم:
1. لینک دانلود afterburner سالمه (در پست اول) ؟؟
2. در آموزش اومده فرکانس ها رو 10تا 10تا بالا ببریم منظور هر 3تا همزمانه دیگهCore/ Memory/ Shader
3. همچنین اومده تا جایی فرکانسو بالا ببریم تا بالاترینشو پیدا کنیم (با afterburner) پس کار findmax در GPUTool چیه ؟
شرمنده یکم زیاد شد
ممنون
من تستش کردم سالم بودنقل قول:
1. لینک دانلود afterburner سالمه (در پست اول) ؟؟
البته می تونی از سایت خود msi و همینطور بصورت search هم دانلود کنید
خیرنقل قول:
2. در آموزش اومده فرکانس ها رو 10تا 10تا بالا ببریم منظور هر 3تا همزمانه دیگهCore/ Memory/ Shader
اول از همه روی فرکانس هسته تمرکز کنید
بعد از دستیابی به حداکثر فرکانس این بخش به سراغ shader برید(اگر کارت انویدیا دارید)
در پایان هم کمی حافظه را اور کنید.روی فرکانس حافظه لازم نیست خیلی مانور بدین
اون مورد دیگه ای هست و ارتباطی ندارهنقل قول:
3. همچنین اومده تا جایی فرکانسو بالا ببریم تا بالاترینشو پیدا کنیم (با afterburner) پس کار fidmax در GPUTool چیه ؟
سلام.
دوستان گرافیک من ati 5450 1gb ddr3 هست و پاورم 530ab گرین و کیسم مدل hunter گرین هست که دو تا فن 12 جلو و 1 فن 14 عقب داره و با این حال من تا الان که با amd overdrive تا آخرین جای ممکن اور کردم(یعنی gpu clock:از 650 به 700 و memory clock:از 850 به 900 و سرعت فن رو 60%)که با این حال تو بازی سنگینی مسه بتلفیلد 3 دما از 52 بالا تر نمیره.خودمم خیلی با سیستم خنک کنندش حال کردم ولی می خواستم بدونم آیا کارت من با توجه به این که خیلی شاخ نیست(البته فعلا تا این که سری 7000 بیاد) جا داره بیشتر اور کنم؟؟؟اگه جا داره فک می کننین چقدر؟؟اینم بگم که متاسفانه فعلآ چون وضع مالی خرابه اگه بسوزه بد بخت می شم.:(
اگه ممکنه سری تر راهنماییم کنید.ممنون.
در ضمن مشخصات کامل سیستمم:
cpu:amd phenomII six core 1055,2.8ghz per core
mainbord:MSI chipset 970a-g45
ram:patriot 2*4gb cl 9-9-9-24 bus 1333mhz
vga:gigabyte 5450 1gb ddr3 overclock gpu and memori (700mhz,900mhz
power supply:green 530 ab
آخرین ورژن این برنامه رو نصب کنید و 10 mhz 10 mhz اضافه کنید و تست بگیرید...سعی کنید بیشتر core رو over کنید تا رم چون رم باعث افزایش دما خواهد شد
دوست عزیز من ورژن فاینال 2.1 این برنامه رو گرفتم و طبق آموزش عمل کردم و اون قسمت فایل crg رو هم انجام دادم و 1 کردم ولی اجازه اور کردن بیشترو به من نمیده.درایورمم نمی نویسه بالا شمارشو.در صورتی که ورژن 11.12 که آخرین ورژن نصبه.اینم یادم رفت بگم که من با amd over drive گرافیکو اور کردم و این فرکانسی که الان گذاشتم آخرین فرکانس مجاز تو overdrive .می خوام تا جایی که کارتم می کشه اور کنم.تو تستم تو بالا ترین حالت دما 68 درجه است
ممنون می شم راهنماییم کنی:46:
من ریختم ارور داد ارورش Failed to initalize display driver wrapper
چیکار کنم..
من اورکلاک کردم نقطه زرد و اینا نیومد ولی دما تا 104 رفت !
مدل گرافیکتون چیه دما در لود یکم بالاستنقل قول: