سلام به بروبکس
فقط یک توصیه مهم به شما بکنم که این عینک های (قرمز/آبی) برای چشم خیلی ضرر داره من خودم استفاده کردم 10 دقیقه اول خیلی خوبه بعد پدر چشمو در میاره اگه میخواین عینک بگرین فقط عینک های Nvidia فقط کمی خرج داره دیگه!
Printable View
سلام به بروبکس
فقط یک توصیه مهم به شما بکنم که این عینک های (قرمز/آبی) برای چشم خیلی ضرر داره من خودم استفاده کردم 10 دقیقه اول خیلی خوبه بعد پدر چشمو در میاره اگه میخواین عینک بگرین فقط عینک های Nvidia فقط کمی خرج داره دیگه!
نقل قول:
مثله اينه كه عينكاي nvidia رو از كجا گير بياريم
دوستان من يه دونه عينك آناگليف گرفتم 1800 فردا به دستم ميرسه.تمامه كارهارو از قبيل فيلم و عكس و بازي و ... رو باهاش امتحان ميكنمو جوابشو كامل اينجا توضيح ميدم.
خوشم اومد به فكر ماهم هستي:11:
واقعا با این کارت یه جماعتی رو از این حالت بلاتکلیفی در میاری .نقل قول:
خود من هم می خواستم یدونه بگیرم ولی دودلم .
نقل قول:وظيفس.حتما اينكارو فردا يا پس فردا(هر وقت اومد) بعد از ظهر انحام ميدمنقل قول:
------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان من كارت گرافيك 250GTS دارم.و توي ليست ساپورت شده ها هست.ولي وقتي ميرم توي can you run it .ميزنه pixel shader شما 3 است ولي اين برنامه 4 ميخواد
من دو سال پیش یه دونه از این عینکا یا یه فیلم 3D گرفتم اما حالم به هم خورد نزدیک بود سر گیجه بگیرم به نظرم اینا هم همین جوریه و بدر کسایی می خوره که سر گیجه نمی گیرن
شما فرض کنید بخواید یه بازی پر تحرک یا یه فیلم رو 3D نگاه کنید ممکنه اولش جالب باشه اما بیشتر از 15 دقیقه دووم نمیارین و بلند می شین میرین دست شویی:27:
با تشکر از دوستی که برنامه مربوطه جهت ati رو قرار داد ... والا ما تست کردیم و الحق و النصاف که خیلی باحال بود ولی چند تا مشکل هم داشت ....
تو بازی COD4 که واقعا عالی بود ! عمق کاملا حس میشه و همچنین گیتار هیرو ها ولی مشکل تو اشیا نزدیک هست چون شما در حال حاضر که جلوی مانیتور نشستی انگشتتو جلوی زاویه دیدت بیار ولی مستقیم بهش نگا نکن چشمت به مانیتور باشی خوب انگشتت رو قاعدتا 2 تا می بینی ! و تو بازی هم دقیقا همینطوری میشه اشیا خیلی نزدیک رو 2 تا می بینی ولی از یک متر به اونطرف رو کاملا عمق دار و حجم دار می بینی ! مشکل بعد افت فریم پیدا کردن بازیهاست ! چون باید تصویر رو برای هر چشم بصورت مجزا رندر کنه که مثلا اگر من در حالت عادی 90فریم در ثانیه داشتم بعد از فعال کردن 3d به نصف کاهش پیدا می کرد !!!! شما حساب کنین که COD4 که بازیه 2 سال پیشه گرافیکم هم 4850 هست ولی خوب با این گرافیک هم حتی تو 900*1440 افت فریم پیدا می کردم ولی باز تو gta:sa مشکلی نداشت fps چون بازیه زیاد گرافیک بالایی نیست ...
حتما ویندور شما Xp هست که میزنه 3 ویندور 7 نصب کن یا ویستا حله.:46:نقل قول:
---------- Post added at 11:20 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------
اقا میگه با ATI همی میشه بازی 3D رو هم بازی کرد.
اره براي من xp هست.كدومو نصب كنم؟نقل قول:
سون بهتره يا ويستا؟
7 نصب کن استفاده بهینه از رم و سی پی یو عدم هنگ و مشکل مثل ویستا در کل برای گیم خوراک هستشنقل قول:
GTS 250 هم ساپورت میکنه حتی GT 240 هم همین طور ولی شما نیاز دارید ویندوز 7 نصب کنی.من هم موندم این عینک رو بگرم بازی کنم:8:
یکی توضیح بده من الان می تونم با یک کارت گرافیم 4870 3 بعدی دیدن رو تجربه کنم یا نه ؟
والا من هم نمیدونم قضیه این ATI چیه من نمیدونم با چه سری میشه بازی کرد سری 3xxx یا 4xxx یا 5xxx کدوم نمیدونم
اقا من دانلود کردم جواب داد HD3870 x2 دارم باش MW2 بازی میکنم.به صورت 3D
اصلا جالب نیست من باری کردم ولی همه چیز یک جوریه رنگ ابی و قرمز هم که دیگه یک فجعه محصوب میشه.ولی اصلا گیر نداشت من که خوشم نیومد:41::2:
وافعا!!!!!!!!!نقل قول:
خوب البته نبايد زياد انتظار هم داشت.چون اگر خوب بود هيچ كس ديگه سراغ nvidia pack نميرفت كه.اين عينكها تكنولوژي 10 سال پيش هست.زياد نبايد انتظار داشت:13:
سلام
با گرافیک آنبرد 3300 ati می شه این کار رو کرد یا نه؟؟؟
حالا اين nvidia pack چنده؟
كجا گير مياد؟
وافعا!!!!!!!!!کد:اصلا جالب نیست من باری کردم ولی همه چیز یک جوریه رنگ ابی و قرمز هم که دیگه یک فجعه محصوب میشه.ولی اصلا گیر نداشت من که خوشم نیومد
[PHP]خوب البته نبايد زياد انتظار هم داشت.چون اگر خوب بود هيچ كس ديگه سراغ nvidia pack نميرفت كه.اين عينكها تكنولوژي 10 سال پيش هست.زياد نبايد انتظار داشت[/PHP]
خوبه که دوستان خودشون تجربه کردن و به حرف من رسیدن!! حالا چند ساعت مداوم با اون عینک ها نگاه کنید تا ببینید چی به سر چشمتون می اد!!:13:
باز از شما دوستان متشکرم که خودتون این سیستم رو تست کردین و تجربیاتتون رو در اختایار سایر دوستان گذاشتین .:11:
چیزی که این تو تاپیک خیلی ناراحتم کرد اینه که بعضی از دوستان زحمت کوچکترین تحقیقی رو در مورد یک مبحث به خودشون نمی دادن و وقتی که کسی اطلاعات رو در اختیارشون می ذاشت ، انتقاد می کردن که بحث ر علمی نکنید!!!:41: و این روحیه واقعأ بهمون ضربه می زنه!
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
خیر ، این چیپ آنبرد برای بازی به صورت 3 بعدی ضعیفه.نقل قول:
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
خود پکش رو به قیمت 200-250 هزار تومان می شه خرید . ولی باید بازیار رو کامل بگردی .نقل قول:
برای اطلاعات کامل در این مورد باید چند صفحه قبل رو بخونید.
ادم اگر داشته باشه یک پولی میده خیال خودشو راحت میکنه و انقدر هم مثل بنده حالت تحوه نمیگیره:31:
به خدا داشتم بالا میاوردم این دیگه چه تکنولوژی اخه مخ مردم رو میسوزونن.:31:من که سری بعد میرم Nvidia میگیرم به شما هم همین پیشنهاد رو میکنم.
دوست عزيز فكر نكنم خريد nvidia pack هم مقرون به صرفه باشه.نقل قول:
اول از همه بايد يه مانيتور 120MHz داشته باشين.بعدشم بايد يه دونه از اين nvidia pack بخرين.بعدشم يه سيستم خوب كه بشه باهاش بازيو با كيفيت بالا بازي كرد.
راستي يه مژده بدم.از اين nvidia pack يه مدل چيني اومده به قيمت 170 هزار تومن تو ايرانم هست.و نكته قابل توجه اينه كه نيازي به مانيتور 120MHz نداره.اطلاعات تكميلي رو به زود ميدم
دوستان عينك منم امروز رسيد.فقط ميتونم بگم فوق العاده است.من تا الان فقط تونستم بازي mirror edge و چندتا كليپ رو امتحان كنم با چندتا عكس.خيلي خيلي طبيعي و لذت بخشه.
ولي استفاده بيش از 5 دقيقه سر درد و چشم درد شديد مياره.
پيشنهاد ميكنم براي امتحان بخريد.ولي ازش زياد استفاده نكنيد.:31:
نقل قول:
حالا واقعا آدما از مانيتور ميان بيرون؟!:31:
اره.واقعا فوق العده است.اگر بازي رو در گرافيك high بازي كني ميتوني واقعا لذت ببري.حداقل براي من جالب بود.نقل قول:
ولي اين براي كمتر از 5 دقيقه است.و بعد از 5 دقيقه :24:
حذف شود .................
دوستان واقعا اين عينكهاي سه يعدي قرمز آبي فوق العاده است.من ديروز توي يك پاساژ اين تلوزيونهاي سه بعدي پاناسونيك رو تجربه كردم.واقعا ميشه گفت اين عينكهاي قرمز آبي چيزي از اونها كم ندارن.
راستي من اين چند وقته قط فيلم و عكس سه بعدي ديدمو خيلي خيلي لذت بخشه.مخصوصا بازيهاي ماشيني.
حتما تجربه كنيد.
من يه مقدار در مورد اين عينكهاي سه بعدي تحقيق كردم.متوجه شدم كه يه نوع ديگه است به نام polorized كسي ميدونه چه طوري ميشه اونها رو ساخت يا خريد؟
نقل قول:عجب روش تخزی:31:
رفيق حالا ازين عينكاي آناليف بخريم يا نخريم؟نقل قول:
بخر ولی بیشتر از 10 دقیقه به چشمت نزن چون چشم درد و سردرد میگیرینقل قول:
رفيق حالا ازين عينكاي آناليف بخريم يا نخريم؟
100% بخر.1500 تومنه ديگه.ارزششو دارهنقل قول:
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
اره اولش اينطوري بود.ولي الان عادت كردم.:31:ديروز يه فيلم 45 دقيقه اي رو راحت ديدم.نقل قول:
عادت ميكنيد
عينك هاي plorized براي ديدن تصاوير در سينما هاي 3 بعدي و يا تلويزيون هاي 3d lcd مخصوص هستن . طريقه ي كاركرد هم اين طور هست كه در سينما دو پروژكتور ، دو تصوير با طيف رنگي متفاوت رو به پرده مخصوص كه نقره اي رنگ هست مي تابونند و عينك هم با پلورايز كردن يك تصوير ؛ يكي رو به هر يك از چشم ها نشون مي ده . مزيت اصلي اين عينك ها قيمت بسيار كمتر هست و عيبش هم تار شدن گوشه هاي تصوير و تغيير رنگ هاست . اون عينك هاي قرمز- آبي هم از يك همچين تصويري استفاده مي كنند ولي به دليل كار با تلويزيون هاي 60 هرتزي ، اون بلا رو سر چمتون مي ارن!! :دينقل قول:
براي تجربه ي 3d واقعي ، بايد نسخه ي 3d آواتار رو ببينيد (با عينك مخصوص و تلويزيون 3 بعدي ) و با كرايسس2 رو با 3d nvidia pack بازي كنيد . البته هيچ كدوم عرضه نشدن!!! :دي
چرا اواتار 3d رو دیدم تو چند تا سایت که گذاشتن برای فروش
بله حرفها شما درسته ولي با نرم افزار Stereoscopic Player و يك فيلم Stereoscopic (همونايي كه 2 تا فيلم بقل هم است) و يك عينك سه بعدي پلاريز ميشه خيلي خيلي حرفه اي سه بعدي ديد(بدون نياز به برنامه اي اضافي و مانيتور 120MHz و ....)نقل قول:
البته من اينارو توي سايتاي خارجي خوندمو خودم امتحان نكردم.
راستي فيلم آواتارو آناگليفشو ديدم خيلي حال داد.الان هم فيلم Stereoscopic آواتار رو دادنلود كردم و فقط لنگ به عينك پلاريز هستم.
كسي نميتونه كمكم كنه؟:19:
در مورد آواتار 3 بعدی ، اگه لینک فروشش خارجیش رو دارین ، بزارین تا دیگه حرفی نمونه .( هر سایت یا لینک ایرانی که ادعای فروش این محصول رو کرده ، کاملأ دروغ می گه!! )نقل قول:
تا جایی که من می دونم برای دیدن این فیلم ها در سطح مطلوب با عینک polorized نیاز به lcd های مخصوصی هست که یک لایه از جنس خاصی روی سطح lcd کشیده شده که باعث می شه دو تصویر با دو طیف نور متفاوت ساطع بشه . و دیگه احتیاجی به مانیتور 120 هرتزی نیست .
و این که با مانیتور معمولی می شه دید ، مطمئن نیستم . اگه لینکی بزارین ممنون می شم .:11:
احساس می کنم که دارم زیادی به پست های این تاپیک ایراد می گیرم! :31:
نه رفيق.هرچقدر دوست داري ايراد بگير.ولي در مورد اينكه گفتي (اگه لینک فروشش خارجیش رو دارین ، بزارین تا دیگه حرفی نمونه) رو منظورتو متوجه نشدم.من كه گفتم دانلود كردم.اگر خواستي لينكسو ميزارم.نقل قول:
بقيشم متوجه نشدم.:31:
تا اونجايي كه من متوجه شدم نياز به مانيتور خاصي نيست.حالا اگر شما ميگي لابد يه چي ميدوني ديگه.
بعد كه گفتي لينك بزارم.منظورت لينك از مانيتور بود؟
بگذار دوست عزیز ما هم استفاده کنیم با این عینک قرمز- آبي دیده میشه یا عینکش فرق میکنهنقل قول:
من كه گفتم دانلود كردم.اگر خواستي لينكسو ميزارم.
اين با عينك قرمز آبي هست.نقل قول:
[HTML]http://www.youtube.com/watch?v=nZ1byylCm_g[/HTML]
حذف شود .................................
دستت درد نکنه خیلی عالیه
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
عزیزم این که قیلترهنقل قول:
خوب معلومه.نقل قول:
يوتيوب چند ساله قيلتره.اگر نميتوني ببيني برو تو همين تاپيكي كه دوستمون معرفي كرد