in file 2vomi ro nemishe dl kard site eror mideنقل قول:
in file 2vomi ro nemishe dl kard site eror mideنقل قول:
لینک جدید:نقل قول:
آقای Jimboo_Hecktor شما هم صفحات قبل رو مرور کنید بد نیست.کد:http://www.mediafire.com/?nmyzizwmo2o
این فایل رو نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه:
کد:http://www.4shared.com/file/tEG1qON_/libusb-win32-filter-bin-01122.html
dametun garm man flash va update kardam albate ba dle driver ha va moshkelam hal shodنقل قول:
mamnun.
faghat ye chizi agar mitunid ye listi az esme barnamehaee ke lazeme dl beshe az app mangr bezarid chon man dafeye ghabli be khatere dle ye seri barnameha gushim beham rikht
mamnun misham
شما بهتره به فروم اصلب Nokia n900 مراجعه کنید.نقل قول:
با تشکر.
__________________________________________________ ___________________________
امضا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
من فایل هایی رو که گفتید دانلود کردم ولی :
1- مشکل در تایپ توی cmd دارم.ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو ابن آدرس نصبش کردم برنامه flasher رو :
C:\Program Files (x86)\maemo\flasher-3.5
2-من وقتی گوشی رو در حالت خاموش وصل می کنم علامت usb بالا سمت راست میاد ولی علامتش با شکلش با شکلی که شما گذاشتید فرق داره.
3-من وقتی گوشیو وصل می کنم به بار در حالت خاموش می تونم فابل های تو گوشی رو ببینم ولی وقتی گوشیو وصل می کنم و کلید u رو فشار می دم تنها شکل usb میاد (که با شمل شما فرق داره) و دیگه تو کامپیوتر کنار ساعت چیزی نمیاد (یعنی نمی شه فایل هارو دید و حتی گوشی شارژم نمی کنه)
اگه می شه زودجواب بدین با تشکر.
سلام.
احتیاج نبود تمام پست اول رو نقل قول کنید.
من یه علامت شبیه به اون علامت براتون گذاشتم که توجیه بشید.
وقتی گوشی رو با گرفتن u به پی سی وصل می کنید به حالت فلش مد میره و نمی تونید به فایلها دسترسی داشته باشید.
شما فایلها در همون مسیری که برنامه فلشر رو نصب کردید کپی کنید و دستورات رو کپی پیست کنید ( حالا مسیرتون هر چی اضافه داره مثل همون x86 که نوشتید به دستور اضافه کنید)
سلام منم همين مشكل بقيه كه اين ارور رو ميده
Suitable USB device not found, waiting
دارم تمام درايو ها و كارايي كه گفتين رو انجام دادم ولي فرقي نكرد
لطفا راهنمايي كنين
روي يه سيستم ديگه با ويندوز 7 امتحان كردم درست شد
ممنونم :11:
hala in :2:ukeyboard bade nasb koja raft:31::31:نقل قول:
سلام گوشیمو امروز اپدیت کردم ولی اس ام اس هامو تو pc suite پیدا نمی کنه چکار باید بکنم؟
------نقل قول:
شما باید احتیاجات برنامه Nokia PC Suite را تو گوشیت نصب کنی به صورتی که می گم
گوشی را به حالت PC Suite به سیستم وصل کن و برنامه Nokia PC Suite را اجرا کن بعد از شناخته شدن گوشی توسط برنامه برو به منوی بالای برنامه قسمت Help و بعد Install PC Suite Support یا Reinstall PC Suite Support را بزن و پیغامی روی گوشیت میاد که باید تایید کنی تا نصب بشه
موفق باشی
سلام گوشیمرو امروز اپدیت کردم البته با خود گوشی ولی اس ام اس هامو نمیشناسه چیکار باید بکنم؟
سلام دوستان،
من 2 ماهی هست که این گوشی رو گرفتم، واقعا از n900 راضیم، 90 درصد نیازهای اینترنتیمو برطرف کرده، دیگه طرف pc نمیرم!!:31:
به اونایی هم که دنباله تکنولوژی هستن میگم حتما این شاهکاره نوکیا رو بخرن، به دلیل open source بودن هرکاری که فکرشو بکنیدمیتونید باهاش بکنید:46:
بچه ها من یه سوال داشتم، همه چیزه n900 رو فهمیدم، فقط موندم چجور وارد فولدر root, home, user بشم، هرکسی میدونه لطف کنه راهنماییم کنه، دو روششو میخوام: هم از راه کامبیوتر هم از گوشی، چطور وارد فولدر روت بشم؟:5:
مرسی:11:
هر سوالی هم در مورد n900 داشتید، بگین، خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم:6:
salam
dostan age mishe tozih bedin ke chetor ye file ro to directory systemi n900 copy konim? man mikham ye file java ro to foldere home/root copy konam, bad ba barnameye MicroEmulator ejrash konam, akhe in barname faghat folderaye systemi ro mishnase, lotf konid rahnamaeim konid, mamnon misham:46:
برنامه filebox رو از مخازن.به روت و همه جای گوشی دسترسی پیدا کن
سلام دوستان. اگه میشه به من بگین که چه جور فیلم رو روی گوشیم به اجرا در بیارم؟؟!
سلام .
دوستان من بعضی از برنامه ها رو که از مخازن نصب میکنم، به منوی گوشیم اضافه نمیش، نمیدونم کجا میرن!!! مثل Flashlight - gtest - Open --- و ...
اگه راهنمای کنید ممنون میشم:46:
کسی نیست جواب بده؟؟
بعد از فلش وانیلا گوشیم هیچ مموری کارتی نمیشناسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کمک!! !!!!!!! کاملا با وانیلا فلش کردم اما رم نمیخونه دیگه !!!!!!!!!!!!! کمک !
گوشیم بعد از فلش وانیلا رم نمیشناسه
سلام دوستان
من اين گوشي را خريدم ولي فارسي نداره
درواقع ميخوام فارسي بنويسه همين قدر برام كافيه ايا با اين اپديت كه تو پست اول گفتن انجام بدم گوشي فارسي ميشه؟
هر راهي هست بهم بگين ممنون
ابتدا فونت thai.ttf رو نصب کن.سپس برنامه ukeyboard رو نصب کن.بعد توی تنظیمات گوشی قسمت text input زبان دوم را پرشین انتخاب کن.
اگه مشکل داشتی به همین آیدی یاهو پیام بده یا....9399405400
اینجا کسی جواب نمیده
دوست عزیز جای این سوال اینجاست؟؟؟ جواب سوالتون:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5013234&postcount=991
قرار نیست سوالی که بارها تکرار شده و جواب اون هم داده شده دوباره جواب داده بشه .. دوستان باید یه کم هم به خودشون زحمت بدن سرچ کنن.نقل قول:
شما هم پستتو ویرایش کن اینجا جای شماره رد و بدل کردن نیست.
سلام به همه میخواستم بگم ما که حرفه ای نیستیم ونمیتونیم این اپدیت جدید رو با vanilla انجام بدیم جایی هست که این کار رو برامون انجام بدن ؟
سلام.نقل قول:
لازم نیست حرفه ای باشی دوست من .. آموزش رو با دقت بخون خودت انجام بده.
مطمئن باش خدمات موبایلی ها آپدیت از طریق گوشی رو هم بلد نیستن چه برسه فلش از این روش:46:
----------نقل قول:
کاملا درسته و تایید می شه
سلام فایل اول رو دان کرد ولی دومی رو نکرد
کدوم ورژنflasherباید نصب کنم
درسته لینک خرابه .. آپلود شد:نقل قول:
پست اول هم ویرایش شد:46:کد:http://www.4shared.com/file/xOhDfWW7/maemo_flasher-35_2522.html
سلام ، آقا دمت گرم ، درست شد
---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
اقا دمت گرم حال کردم مرسینقل قول:
سلام
اول برنامه رو نصب کردم فایل ها رو کپی کردم
یو اس بی رو زدم گوشی شناخت ولی کامپیوتر نه
بعد
cmdرو اجرا کردم دستور را کپی وبعد پیست کردم بعد enterرو زدم
اروردادflasher_3.5 is not recognizedas internal or external command
خیلی ممنون حل شد آپدیت کردم
تمام برنامه هام که بعدا دان کردم پاک شده
خوشحالم:46:نقل قول:
منظورت قبلا هست؟ خب طبیعتا پاک میشن دیگه .. بدی این گوشی اینه دیگه .. سورس همه برنامه هاش موجود نیست.نقل قول:
بعد از آپدیت گو بلوتوث هد ست رو نمیشناسه چه کنم
بعد ازآپدیت گوشی بلوتوث هنذفری رو نمیشناسه چه کنم
برای رستارت کردن گوشی توxterminalچی بزنم
والا نمی دونم:13:نقل قول:
برنامه rootsh رو نصب کن .. بعد این دستور رو بزن:نقل قول:
root اینتر reboot اینتر
ببخشید تو این آپ دیت kmplayerرو از کجا دان کنمapp mana gerنبود
,
آقا مهدی یک مرد تو دنیا باشه تویی
سلام
من اینترنت وایرلس با سرعت 512 دارم میخوام از طریق گوشی آپدیت کنم کسی میتونه مراحلش رو دقیق بگه
از راه های دیگه امکانش رو ندارم
آیا برای آپدیت از طریق گوشی باید بک آپ بگیرم
لطفا سریع کمکم کنید
دوست عزیز اگر می خوای از ADSL توی گوشیت استفاده کنی باید مودم وایرلس ADSL داشته باشی و نیازی هم به بکاپ نیستنقل قول: