fear که خیلی خوب بود چرا اینجوری شده یعنی واقعا بازی همینجوری هست که توی این تصاویر نشون داده شده اگه اینجوری باشه که اون 1000 نفری هم که resident-evil میگه نمیشه
خیلی چرته:13:
Printable View
fear که خیلی خوب بود چرا اینجوری شده یعنی واقعا بازی همینجوری هست که توی این تصاویر نشون داده شده اگه اینجوری باشه که اون 1000 نفری هم که resident-evil میگه نمیشه
خیلی چرته:13:
ظاهر ول کن باطن و بچسب ...!
عالی من که خیلی خوشم اومد .... FEAR.3.
چرا این fear همیشه داستانش گنگ بوده واسه من...
اصلا نمیفهمم توش چه خبره..واسه همین ازش بدم میاد:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1111 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: سایز بزرگ..
اینجا هم یه نقدی از بازی گذاشته و اطلاعاتی از قسمت مولتی پلیر بازی قرار داده...
که راحت و سریع توصیف کرده.
کد:http://www.g4tv.com/games/xbox-360/63484/fear-3/articles/73849/FEAR-3-Preview-PAX-EAST-2011/
در تمام بازی 2 نفر با هم هستیم؟
این طوری که اصلا ترسی به وجود نمیاد:jealous:
معمولا بر اثر تنهایی به آدم شوک وارد میشه...
گرافیکش هم که:2: از نسخه قبلی پیشرفت نداشته که هیچ پسرفت هم داشته...
ببخشید تاریخ انتشار بازی رو زده 2010 آیا این بازی رلیز شده ؟ اگه آره چقدر بی سروصدا ؟ من اینو بازی نکردم .... آخریش همون بود که فکر کنم onborn بود که اون زن که اسمش آلما بود حامله بود ... این جدیدتر از اونه ؟
نه اون تاريخ اشتباهه
زننده تاپيك حال نداشته آپديت كنه مثل خيلي ها
بازي قرار بود تو همين ماه ميلادي يعني مارچ بياد كه تاخير خورد و رفت واسه مي 2011
محتوای مخفی: در مورد امضا !
من واقعاً شماره 2 رو بدون هیچ لذتی تموم کردم.
بهیچ عنوان جالب نبود و به نظر من یکی از بدترین بازی های سال میتونست باشه.
شماره 3 هم که از بهارش پیداست.
فراموش می کنیم F.E.A.R را.
حیف از این بازی که یه زمانی شاخ بود واسه خودش.
اما گرافیک بازی و حرکت کاراکترها مخصوصا اونی که همیشه همراهمونه خیلی ضایع هست.
من به احترام اسم fear این بازیو میکنم :31:
دلیل نداره چون شما ازش خوشت نیومده بازی بدی باشه!! من خودم و خیلی ها رو میشناسم که واقعا از انجام این بازی لذت بردن تاپیکشو برید ببینید چه شور و هیایی داشت!نقل قول:
البته این نسخه 3 تا الن که واقعا مزخرفه و حتی توی ایران با این قیمتا هم ارزش خرید نداره چه برسه به اونور
عزیز من، ملاک هر کسی برای بازی می تونه متفاوت باشه.منظورم ملاک سلیقه نیست، بلکه دلیله.نقل قول:
در مورد اینکه شما می فرمایید خیلی ها رو میشناسی که از انجام این بازی لذت بردن هم دلیل بر خوب بودن بازی نیست.
شما دوست داشتی و من دوست نداشتم.حالا به هر دلیلی.
من نسخه 2 دو رو تازه گیها تموم کردم و الان اولای اکسپنشن نسخه 2 یا همون reborn هستم یه چندتا سوال دارم اول اینکه آخر نسخه دوم چی میشه اصلا جریانش چیه؟ اونجا که میشینی روی صندلی و میری یه جایی مثل برزخ بعد آخرش آلما رو میبینی که وسط آتیش داره ناله میکنه بعد میاد دستت رو میگیره میذاره روی شکمش که ظاهرا بارداره جریانش چیه چرا میری اونجا اصلا جریان این دخترک چیه چرا حاملس خیلی دلم براش سوخت یاد فیلم حلقه افتادم و سرگذست غم انگیز اون دخترک و یه سوال دیگه:F.E.A.R. 3 اومده یا نه؟
هنوز نه دوست من...چند ماه دیگهنقل قول:
F.E.A.R. 3 اومده یا نه؟
در کل زیاد دل به این شماره نبند که گند زده به شماره های قبلی...از همین الان باید لقب بدترین شوتر اول شخص سال رو بهش داد!
باهاتون موافقم... اون از اتمسفر مزخرف که 2 نفره باید رفت!! اصلا خنده داره بازی ترسناک 2 نفره:31: توی شماره 2 هم تا با یکی همراه میشدیم بعد از جنگ ها و جاهایی که ترسناک میشد از هم جدا میشدیم... و تنها میرفتیم.نقل قول:
هنوز نه دوست من...چند ماه دیگه
در کل زیاد دل به این شماره نبند که گند زده به شماره های قبلی...از همین الان باید لقب بدترین شوتر اول شخص سال رو بهش داد!
گرافیک که هیچی نمیگم:2:
دبگه همین دیگه... شاید بشه به عنوان یک شوتر معمولی یه نیم نگاهی بهش انداخت...
راستی Monolith هم که کاره ای نیست درسته؟!
اونجا که میری تو برزخ توهمه . اون صدایه ناله هم از واقعیت داره میاد ! یه کارایی بینتون صورت میگیره الما حامله میشه ! :27:نقل قول:
من نسخه 2 دو رو تازه گیها تموم کردم و الان اولای اکسپنشن نسخه 2 یا همون reborn هستم یه چندتا سوال دارم اول اینکه آخر نسخه دوم چی میشه اصلا جریانش چیه؟ اونجا که میشینی روی صندلی و میری یه جایی مثل برزخ بعد آخرش آلما رو میبینی که وسط آتیش داره ناله میکنه بعد میاد دستت رو میگیره میذاره روی شکمش که ظاهرا بارداره جریانش چیه چرا میری اونجا اصلا جریان این دخترک چیه چرا حاملس خیلی دلم براش سوخت یاد فیلم حلقه افتادم و سرگذست غم انگیز اون دخترک و یه سوال دیگه
نه دیگه مونولیت عمرا همچین گندی به این بازی نمیزد!!! بازیی که روزگاری از بهترین بازی های تاریخ بود (نسخه ی 1) و البته هنوزم به نظر من هستنقل قول:
راستی Monolith هم که کاره ای نیست درسته؟!
منم موافقم نسخه 2 رو من فقط برای تمام کردن و خلاص شدن از شرش بازی کردم
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
میشه بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
می خوای برات عکسشو بندازه :31:نقل قول:
سلام خدایش بازی خوبیه اما شاید یکم پیچیده شده باشه اما من میگن بازی خوبیه و جای پیشرفت داره خوب حالا شاید این بار بترکونه همه رو خدا رو چه دیدی
خوشبختانه این بازی حدود یه ماه دیگه هم تاخیر خورد
یعنی از 27 May به June 24 تغییر پیدا کرد
باز هم تاخیر در عرضهی بازی
قسمت سوم F.E.A.R. تا ماه ژوئن تاخیر خورد
طبق گزارش سایت ویدیوگیمز سومین قسمت از مجموعهی F.E.A.R. بار دیگر تاخیر خورده، این بازی که قرار بود در تاریخ 27 می (6 خرداد) برای سه پلتفرم ایکسباکس360، پلیاستیشن3 و رایانههای شخصی عرضه شود تا 24 ژوئن (3 تیر) تاخیر خورد.
طبق گفتهی آقای "نیل کَسٍل" به سایت مجلهی رسمی ایکسباکس دلیل تاخیر در عرضهی بازی "کار بیشتر بر روی بازی برای دست دادن بهترین تجربهی ممکن به مخاطب" است.
قسمت سوم از سری بازیهای F.E.A.R. که مراحل ساخت و تولید خود را زیر نظر استودیو بازیسازی Day1 پشتسر میگذارد نخست قرار بود در روز بیستودوم مارس در اختیار بازیکنندههای منطقهی آمریکا شمالی و به دنبال آن در روز بیستوپنجم مارس در اختیار بازیکنندههای منطقهی اروپا قرار بگیرد که با دومین تاخیر خود تاریخ انتشار بازی از ماه مارس به می موکول شد. با این تاخیری که به تازگی خبرش منتشر شده طرفداران این بازی باید یک ماه دیگر هم برای تجربهی قسمت سوم از این بازی منتظر بمانند.
این سومین بار است که این بازی با تاخیر مواجه شده است و اگر همهچیز طبق برنامه پیش میرفت سومین قسمت از مجموعه بازیهای F.E.A.R در روز بیستوهشتم مهر ماه منتشر میشد. در سومین قسمت از مجموعه بازیهای ترسناک F.E.A.R که سهم بسزایی در پرورش و گسترش این سبک و ادغام آن با سبک اکشن اولشخص داشته، بخش بازی گروهی دونفره در نظر گرفته شده است. همچنین بازیکنندهها شاهد رشد چشمگیر مباحث جدید در این قسمت از سری بازیهای F.E.A.R خواهند بود.
سازنده: Day 1 Studios
ناشر: Warner Bros
سبک: اکشن اولشخص ترسناک
پلتفرم: PC - Xbox360 - PS3
تاریخ انتشار: تیر 1390
منبع:
کد:http://www.dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=3401
تریلر مولتی پلیر (مد زامبی) بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://media1.gamefront.com/guploads/201105/26/09/FEAR3_US_MP_Contractions_HD.mp4?b17f4b620c6cf1393ffa644d11eea151ee12995c6f2461e126e601ef5a3f0f0569ff16138594a2f1b165ec34369665246886bad947e7bbd9031439239ed959702da7994ff16d2c2d65df17aab7d828271e07aa8d89b3ce5f401ca2fd2f2e9e02b8f9d4c131bd73a65530fc9433d91738afd1e00a868fc0
این بازی هم لیک شد برای XBOX 360 :
این بازی بالاخره کی میخواد بیاد؟
فعلآ برای 360 اومده!برای pc هم معمولآ 2-3 روز دیرترنقل قول:
F.3.A.R. 3 – CLONE DVD – CRACK – MP – WORKiNG
Developer: Day Studios
Publisher: Warner Bros Interactive Entertainment
Genre: action / FPS
Platform: PC / Windows
Play modes: single / multiplayer
Multiplayer: unknown
Game language: Multi 5 English+Geman+French+Spanish+Japanese
Age requirements: 18+ | media: 1 DVD
Suggested system requirements:Core 2 Duo 2.9 GHz, 4 GB RAM, graphic card 512 MB (GeForce 9800 GTX or better), 10 GB HDD, Windows XP/Vista/7.
DOWNLOAD
CRACK MPکد:http://www.filesonic.com/file/1258943761/F.E.A.R.3.CLONEDVD-P2P.iso
کد:http://www.wupload.com/file/23853871/Crack.rar
کسی بازی نکرده بیاد بگه بازی تا چه اندازه افتضاح مبیاشد ؟ : دی
جالبه هیچکس نظری نداره!همه نظرهاشونو از لحظه دیدن اولین تریلر گفتن: دی
دیگه حداقل از دوک که بدتر نشده...
نباید این جا فعل مضخرف شدن رو استفاده کرد ، باید از فعل بودن کمک گرفت ....
خب....نمیدونم چرا 2 تا بازی افتضاح...با 2 هفته فاصله منتشر شدن.....واقعا کی این بازیهارو میخره؟ما کپی هستیم 3 هزار میدیم میخریم....این خارجی ها که چشم دارن:دی میبینن بازی افتضاحه....80 دلار نمیدن....عجیبه.....بازی رو شروع کردیم....حدود 30-40 مین رفتم جلو....خوشم نیومد....شاید...شاید ادامش بدم یا حتی تمومش کنم به خاطر اینکه نسخه های قبلش رو واقعا دوست داشتم....ببینیم تقدیر چی میخواد:دی:دی:دی:دی:دی
منم نسخه 360 را گرفتم .
اول از همه چیز بگم که اگه به بازی به عنوان یک بازی ترسناک نگاه نکنید و بهش به عنوان یه اکشن اول شخص نگاه کنید خیلی دلچسب میشه .
من حدوده 30 دقیقه بازی کردم و خیلی هم حال کردم ، اصلا به اون بدی که میگن نیست ، اتفاقا اکشن بازی هم خیلی پرهیجان و جذابه .
کلا به نظر من که بازی قابل قبولی هست و حتما ارزش بازی کردن را دارد .
امتیازهای بازی:
Gaming Nexus 8.5/10
IGN 8/10
GamePro 8/10
GamerLimit 8/10
GameInformer 7.8/10
Cheat Code Central 7.8/10
Gamespot 7.5/10
GamesRadar 7/10
نقل قول:
ign به این بازی 8 داده!!!
از عجایب سال 2011 میباشدییییه : دی
من نمیدونم چرا همه دوست دارند بازی افتضاح از آب در بیاد .
امروز تا آخره مرحله سوم بازی کردم . گیم پلی بازی خیلی عالی و به شدت درگیر کننده هست . فیزیک بازی هم خوبه به طوری که بعد از چند بار شلیک میتونی حتی کاورهای سنگی را هم از بین ببری .
من که واقعا دارم با بازی حال میکنم .
فقط یه چیز که بازی اصلا ترسناک نیست بلکه کاملا اکشنه .
این بازی کی در اومده؟
من کل شاهرود رو گشتم همه میگن هنوز نیومده
کسای که بازی کردن , بازی مثل ددو نسخه قبلش گنگ و نا مفهومه؟ من اصلا با دو نسخه قبل حال نکردم..
Review تصویری IGN رو دیدم باید بگم که گرافیک بازی برای زمان Ps2 هست ...
فکر کنم با این گرافیک روی سخت افزار ps2 هم جواب بده !
واقعا سازندگان بازی چه فکری کردند بازی سال 2011 رو با این گرافیک ساختند ؟!
بازی هم که بیشتر مثل COD شوتر هست تا ترسناک !
کاش این عنوان تاپیک رو میکردین F.3.A.R کلاس بیشتری داره : دی
حیف که دلم لک زده برای یه FPS این مدلی وگرنه بازی رو نمیگرفتم : دی چون کلا با شوتینگ این بازی حال میکنم
ممنون نوید! اصلش هم همینه که گفتی...نقل قول:
نمیدونم چرا این همه مدت حواسم به این مورد نبودش!
چه تعریف هایی از بازی آدم میشنوه . احتمالا کمپانی به این بزرگی حواسش نبوده یا تقویمشون را گم کرده بودند فکر کردند هنوز سال 2004 هست .نقل قول: