اولین بازی ماشینی هست که بعد از Msw خوشم امد ازش
هم حالت داستانی و گرافیکش عالیه .طراحی ماشین از داخل بگیر تا بیرون
تنوع مراحلش هم که صحبتش نیست
فقط یک کم کنترل ماشین سخته :31:
Printable View
اولین بازی ماشینی هست که بعد از Msw خوشم امد ازش
هم حالت داستانی و گرافیکش عالیه .طراحی ماشین از داخل بگیر تا بیرون
تنوع مراحلش هم که صحبتش نیست
فقط یک کم کنترل ماشین سخته :31:
نظر شخصي من درباره اين بازي :
حيف اين ماشينها كه بجاي Nfs :mw توي ين بازي بود !!! :8: :8:
این بازی چرا اینطوری اجرا میشه؟!!! من با گرافیک 256 Gt 7600 و 1 گیگ رم و Cpu 3000 اجرا میکنمش ولی خیلی تیک میزنه!قضیه اش چیه؟رم و ببرم بالا جواب میده؟
من با گرافیک 256 6600 و 1 گیگ رم و amd 3000 مشكل چنداني ندارم. به شرطي كه رزولوشن رو بياري پايينتر. Antialaisingيا همچين چيزي رو هم بياري پايين يا روي None بگذار هيچ مشكلي باهاش پيدا نميكني.نقل قول:
پس با این حال این رو این گرافیک نمیاد Radeon 9200 رم 256 ؟؟؟ :13: :41:
نمیاد.رمت خیلی خیلی پائینه.رو 1 گیگ بزور اجرا میشه.نقل قول:
سلام دوستان.من تحليل اين بازي رو تو يه سايت ديگه خوندم.و عكس هاش رو ديدم.خيلي گرافيك توپي داره.
من كه عكس هاش رو ديدم همون موقع رفتم بخرم ولي پيداش نكردم.(كل انقلاب رو گشتم.)
سيستم من اينه.به نظر شما من شانس آوردم كه گيرش نياوردم يعني با اين سيستم مياد.چند سي دي است.?DVDهست؟
256MB Gforce FX5500
Ram 1024
CPU 2.8
اگه با پايين ترين تنظيمات هم بياد من راضيم.لطفاً جواب بديد.
فکر نمیکنم روی این سیستم جواب بدهنقل قول:
جواب هم بده شرایط مطلوبی نداره :41:
مال من یک dvd هست برای شرکت Empror :46:
بری بازار رضا (ولی عصر بالاتر از چهار راه ولی عصر ) می تونی dvd رو با 1000 تومن بخری.گرافیک من Nvidia GeForce 7300 ولی رمم 512 بود خیلی گیر می کرد. چون رمت 1 گیگه امکانش هست بازی خوب کار کنه.نقل قول:
از شما دو تا دوست خوبم ممنونم.جنابOracle_Eldoradoشما كه گرافيكت عين مال منه آخرش بازي رو گرفتي و آيا تونستي اجرا كني.
گرافیک من 6600 هست رم هم512
بازی رو روان اجرامی کند
پس چرا روی سیستم من که رم یک گیگ دارم روون اجرا نمیشه؟نقل قول:
برای اینکه روون اجرا بشه بازی رو اجرا کردی رفتی تویه خیابونو یه گاز دادی بعد میری توی video و HDU
رو تیک میزنی و َAPPLAY میکونی بعد دوباره قیر فعالش می کنی و میری بازی می کنی
اين گزينه كه براى من كلاً غيرفعال است يعنى تيره رنگ است و قابل فعال شدن نيست؟!:41:نقل قول:
معمولاً بازى هايى كه از شركت Atari بيرون مى آيد اينجورى هستند يعنى عجيب و غريب عمل مى كند مثلاً نمونش Driver Parallel lines كه توش دارى از اسلحه استفاده مى كنى ولى اسلحه نامرئى است!:18:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكركنم از اين بازى خوب استقبال نشده است به دليل ملزومات بازى كه بالاست!:18:البته ما وظيفه داريم تغييرات جديد و Patch را معرفى كنيم:46:كه اگر دوستان در طى اين 7-8 ماه معرفى مى كردند بهتر بود:20:
شما مى توانيد با جستجوى عبارت TDU_PC_Patch_166A.zip در Google و انتخاب يكى از سايت هاى Mirror اقدام به دانلود Patch 1.66A با حجم 16.4 مگابايت كنيد كه مشكلات زير را در بازى (به گفته سايت منبع Atari) رفع كندو دو ماشين Audi RS4 و Nissan Skyline R34 را به بازى اضافه مى كند:
Anti Cheat measures implemented throughout the gameبراى دانلود كرك اين Patch نيز كافيست با جستجوى نام بازى در يكى از دوسايت زير كرك را با حجم 2.64 مگابايت دانلود كنيد(هر دو كرك يكى است) و با فايل اصلى بازى جايگزين كنيد :
Fully reworked save system. Profiles can not be corrupted anymore (note: players will not be able to load a corrupted savegame.)
Fixed crashes and improved stability everywhere in the game
Fixed bug when a 'New game' is created with an online profile (remanent information)
Improved online code (better management of lobbies, optimization of freeride sessions, ?isolate? feature of the free ride improved)
Fixed various bugs in drive in (linked with scores and cars)
Fixed traffic cars flying around
Fixed bug on multi-threading code
Fixed some crackering/stuttering sound issues
Fixed bugs in photo mode
Fixed some corruption on car graphics
Improved volume balance and bass power
کد:www.gamecopyworld.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:www.gameburnworld.com
موفق باشيد!:31:
دستت درد نکنه دوست من .
موفق باشید ...
اين پچ براي چه موقعي هست
منظورم اينه كه چند وقت ازش گذشته؟
تاريخ دقيقش فكر كنم مال 17-07-2007 باشه:46:نقل قول:
اوكي ممنون دوست من:10:نقل قول:
اوه در ضمن تمام اين امكانات واقعا بهش اضافه شده؟:20:
بيشتر تغييرات مربوط به حالت Online است كه چون ما Key معتبر نداريم و هنگام Multiplayer آن Key ها چك مى شود نمى توانيم اكنون نظرى بدهيم.در موردحالت Offline فكر كنم بهترين تغيير ، تغيير زيرى است چون سيستم قبلى Save ها خوب نبود و بعضى مواقع Save بازى مى پريد و يا بازى Error مى داد.:46:نقل قول:
Fully reworked save system. Profiles can not be corrupted anymore (note: players will not be able to load a corrupted savegame.)
سلام...
كسي كد online بازي رو نداره؟
بعد از وارد شدن به محیط بازی و خرید خونه و ماشین میگه برو به اولین مسابقه.وقتی میرم و اینتر میزنم که وارد مسابقه بشم دو گزینه میاد که یکی واسه شبکه بازی کردنه و دیگری واسه بازی تک نفره *single player*
بازی تک نفره رو که میارم و از قسمت پائین گزینه ی استارت رو میزنم تصویر زیر میاد و هیچ اتفاقی رخ نمیده.مشکل از چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشتون روز بد نبینه!
سرچ کردم, قریب 100 تا تاپیک در فروم های خارجی پیدا کردم که همه دقیقا مشکل منو داشتند و نکته ی جالب اینکه هیچ کدوم از این تاپیکها به نتیجه نرسیده بودند!!!!!!!!!!!
یکی کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
من خیلی وقت پیش این بازی رو انجام دادم دقیق یادم نیست. ولی چون گرافیکم زیاد جالب نبود . بعضی وقتها میشد که قسمتی از ماشین تو بازی ناپدید میشد. من هم جزئیات گرافیک رو پایین می اوردم و بعدش یک بار از بازی خارج میشدم و دوباره واردش میشدم درست میشد. شما هم همینکار رو بکنید. البته ممکن هست که اشکال از کرک بازی هم باشه.
کسی نمیدونه قسمت بعدی این بازی کی ریلیز میشه؟
کسی نیست جواب ما رو بده؟
فعلا قسمت بعدي در كار نيستنقل قول:
دوستان پچ ماشيني نيست كه حجمش خيلي زياد نباشه برا دانلود و مشكلي در اجراي بازي نداشته باشه...
كسي نبود راهنمايي كنه؟
azizan age yeki javab bede ke chejor mishe in baziro onlin bazi kard mamnooon misham