کلیپ اول برنامه چه باحال بود! به عادل فردوسی پور هم گیر داد!!!:31:
Printable View
کلیپ اول برنامه چه باحال بود! به عادل فردوسی پور هم گیر داد!!!:31:
عجب نمایشی راه انداختن این دوتا...
هر جوابی هم که شمقدری میده جیرانی قبول میکنه...
چه فلسطین فلسطینی می کنه مردک :2:
امشب بخش تحلیل فیلم نداره؟
چون همیشه اولین بخشش همین بود
از این که راجع به فلسطین فیلم نمی سازن، نتیجه می گیره که غرور ملی ندارن!!!:13:نقل قول:
از جیرانی متنفر شدم ...
پاچه خواری هم حدی داره ...
چه تاییدی می کرد! :13:
جيراني از وقتي كه مرگ تدريجي يك رويا رو ساخت شرفش رو فروخت!!:13:
من دیشب این برنامه رو دیدم. بهتره بیخیال این تاپیک بشیم آخر عاقبت نداره. کاملا بحث ها دیشب سیاسی بود. فقط در مورد حفظ منافع ملی در فیلم ها با مهمانشون حرف زدن و مهماشون حتی چند بار اسم رئیس جمهور رو آورد. پس وقتی بحث سیاسی ممنوع هست کوچیکترین حرفی درمورد این برنامه نمیشه زد.
من بعد این برنامه فهمیدم همین سریال ها و فیلم هایی که در حال حاضر ایران پخش میشه تو این شرایط واقعا شاهکاره. مهمان که که از معاونین وزارت ارشاد بود رسما می گفت اکثر فیلمسازهای ما به فکر منافع آمریکا هستن !!
چنين برنامه اي واقعا نيازه
به شرطي كه خرابش نكنند . . .
مجري تو اين برنامه ها خيلي مهمه
گند زدن به برنامه.به نظرم برنامه مناظره نیست ،فقط حرف های هم دیگر رو تایید می کنن.
یارو ده نمکی دیشب می گفت درباره ی الی شانس آورد که با اخراجی ها اکران نشد!!! جالب اینه هیچ کس هم جواب ش رو نمیداد و جیرانی عین مترسک نشسته بود اونجا.از آمار اس ام اس ها معلومه چه قدر دره پیته.
حیف پول که واسه این برنامه خرج می شه.همه شون نشستن اونجا و حاضر نیستن یه منتقد درست و حسابی بیارن که حرف بزنه.
دیشب ده نمکی نشون داد که از فیلم سازی هیچی نمیدونه.
کلآ برنامه انتقادی توی ایران جواب نمیده ! 90 هم یه استثنا هست. توی همین 7 از هر کارگردان و بازیگری که یه ذره انتقاد میکنن , طرف بهش برمیخوره و 100 تا بد و بیراه به منتقد میگه ! مثلآ از همین ده نمکی انتقاد کنن , همون حرف همیشگی رو میزنه که فیلمم پر فروش هست پس خوبه ! چون چیزی به نام منطق براش تعریف نشده و فروش خوب رو نشونه کیفیت بالای فیلم میدونه.نقل قول:
گند زدن به برنامه.به نظرم برنامه مناظره نیست ،فقط حرف های هم دیگر رو تایید می کنن.
یارو ده نمکی دیشب می گفت درباره ی الی شانس آورد که با اخراجی ها اکران نشد!!! جالب اینه هیچ کس هم جواب ش رو نمیداد و جیرانی عین مترسک نشسته بود اونجا.از آمار اس ام اس ها معلومه چه قدر دره پیته.
حیف پول که واسه این برنامه خرج می شه.همه شون نشستن اونجا و حاضر نیستن یه منتقد درست و حسابی بیارن که حرف بزنه.
دیشب ده نمکی نشون داد که از فیلم سازی هیچی نمیدونه.
این 7 هم که رسمآ مسخره کرده ! یا بار جمعه ساعت 7 پخش میشه , یه بار سه شنبه , یه بار پنجشنبه , دوباره جمعه ساعت 11 !
برنامه چندتا مشکل داره
1. مجریش باید عوض بشه (100 درصد)
2. با یک نفر رو پیدا کنن تا بتونن بازیگران معروف سینما رو دعوت کنن بیان تو برنامه
3.ریتم برنامه خیلی کنده
4. درست حسابی به فیلم ها رسیدگی نمی کنن
5 .دکور برنامه هیچ بدرد نمیخوره
6.کارشناساشون انگار از پت (دماغ) فیل افتادن مخصوصا اونی که عینک بزرگ می زنه
7. باید از فیلم ساز های هر دو طرف دعوت کنن (البته اگه قبول کنن)
یه چی باید قبول کرد که نمی دونم محیط سینما چطوره که هر که میره توش خودش رو میگیره و مثلا میگه کسر شان داره بیاد تلوزیون
بابا تلوزیون رو همون مردمی نگاه می کنن که شما رو معروف کرده
برنامه نود تو هر دقیقه 20 هزار تا اس ام اس میاد
این برنامه تا اخرش فقط 70 هزار تا اس ام اس اومد
مجریش هیچی حالیش نیست و نون به نرخ روز خوره
اون خبرنگاره هم که اخر میاد جدول را اعلام کنه مجریه مدام میپره تو حرفش و میخواد ضایعش کنه
کارشناسای خوبی دعوت نمیکنه
آخه برنامه اي كه مجريش فريدون جيراني باشه كه حتي حرف زدن بلد نيست خب معلومه اونجوري ميشه.
آخه يكي نيست بگه آقاي جيراني تو مگه مجري تبويزيوني؟!! با اون فيلم درپيتت !!! پارك وي!! تو رو چه به ژانر وحشت!
جديدآ هم مد شده همه منتقدا ريشو سيبيلاشون از بناگوش در رفته!! ديگه شدن منتقد.اين يارو رو ميگم كه تو اكثر برنامه هاش هست
داداشم به این فریدون جیرانی میگه کفتر پرپا :27:
جالبه ده نمکی میگه ما باید حرفایی که تو مسجد یا محافل مذهبی زده میشه رو ببریم تو سینما هم بزنیم! اون موقع سینمای ما رشد داره!
آخه مسعود خان عزیز! مگه از زمان انقلاب تا الان مسئولین سینمایی و غیر سینمایی مملکت، این حرف شما رو تو دستور کارشون قرار ندادن؟! مگه ما کم فیلم داشتیم (و داریم) که تو ژانر اجتماعی باشن، ولی حرفای دینی و اعتقادی رو نزنن؟! مگه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یکی از فاکتوراش تو ممیزی کردن آثار، همین دید دینی و مذهبی تو فیلما نیست؟! مگه به امثال فیلم هایی نظیر اخراجی ها و دل شکسته بیشتر بها ندادن؟!
پس مشخص میشه مشکل از جای دیگه ای هستش که الان سینمایی ها به این نتیجه رسیدن که پیشرفتی نداشتند! توی همون آمریکا که ده نمکی میگه حرفای تو کلیسا ها رو میبرند توی فیلماشون میزنن، توی همه زمینه ها و ژانر ها فیلم ساخته میشه و میان واسه ممکن کردن غیرممکن ها هم خرج می کنند... ولی فیلمای مملکت ما در زمینه موضوع خلاصه شده در رفاقت جوون ها با هم، دعوای زن و شوهر ها با هم! ساخت فیلم های دفاع مقدس با کمترین هزینه و حاوی مقادیری طنز!! ساخت فیلمای جدی که نهایتا تمامی ضد قهرمانها به سزای اعمالشون میرسن و جدیدا هم ساخت فیلم های معمایی و ترسناک که مناسب یه پسر 7 ساله و دختر 9 ساله هستش!!
متاسفانه بعضی ها نمیخوان بپذیرن که خیلی از کارایی که دارن انجام میدن و روش پافشاری هم دارند، از پایبست ویرانست و نهایتا مقصد راهشون ترکستان است!!
یاعلی:11:
کدوم یک از این فیلمها مذهبی هستند و شما تو این چند سال چندتا فیلم مذهبی دیدی؟اگه هم بوده یا تو این فیلمها یا ادمهای مذهبی رومسخره کردند یا اصل مذهب زیر سوال برده اندنقل قول:
ولی فیلمای مملکت ما در زمینه موضوع خلاصه شده در رفاقت جوون ها با هم، دعوای زن و شوهر ها با هم! ساخت فیلم های دفاع مقدس با کمترین هزینه و حاوی مقادیری طنز!! ساخت فیلمای جدی که نهایتا تمامی ضد قهرمانها به سزای اعمالشون میرسن و جدیدا هم ساخت فیلم های معمایی و ترسناک که مناسب یه پسر 7 ساله و دختر 9 ساله هستش
یه فیلم مذهبی خوب تو این چند سال بوده یک طلا و مس ساخته اند که اونم من بهش از 100 نمره ی 50 میدم
مشکل سینمای ایرا ن اینه که اصلا فیلم نمی تونن بسازن نه جنگیش مثل جنگیه نه عشقیش مثل عشقیه نه مذهبیش مثل مذهبیه نه ترسناکش مثل ترسناک
یادش بخیر دهه ی 60 چه فیلم هایی ساخته می شد الان تو بعضی از این شبکه استانی فیلم های اون موقع رو پخش می کنه خداوکیلی شاید بهتر از فیلمهای خارجی اون موقع نبوده ولی از اونها هم کمتر نبودن واقعا برای اون موقع در سطح بالایی قرار داشتن
نمی دونم از کجا سینمای ایران به این وضع دچار شد خدا می دونه !!
دیشب از فرط مزخرفی برنامه میخواستم بالا بیارم ! اون مرتیکه ده نمکی که از هر ده تا کلمه یازده تاش " آقا " بود ! برو تو حوزه ! تو رو چه به سینما آخه ! مردک بی سواد ! جیرانی هم که مثل بز نشسته بود با سر تکون دادن حرفهای ده نمکی رو تایید میکرد ! واقعا با این برنامه های مزخرف به چه کسانی دل خوش میکنند ؟ ! افرادی مثل فرمان آرا و مهر جویی که تقریبا شما را بوسیدند گذاشتند کنار ! خودتون موندید با چهار تا افراطی ها !!!!
ایران سینماش مشکل بنیادی داره.با برنامه ی هفت و هشت و صد و دو هزار و پانصد هم حل نمیشه!
یه مدت سینمای ایران خیلی خوب شد تو سال 77 تا 82 فیلم های خیلی خوبی اکران می شد.(اعتراض مرسدس سگ کشی قرمز دو زن-ارتفاع پست آژانس شیشه ای لاک پشت ها پرواز نمی کنند بوی کافور عطر یاس دوئل و مارمولک ....)بعد از اون تا سال 84 اندکی افت کرد.
بعد از اون هم که دیگه بی خیالش میشیم که رو هم 10 تا فیلم خوب نداشت یا اگه داشت هم توقیف میشد(سنتوری).
در کل سینمای ایران داره به فنا میره.متاسفانه الآن باید سال ها اوج یه بازیگری مثل پرستویی باشه متاسفانه سینمای ایران رو پور مخبر داره می گردونه.دو سه سال دیگه که پرستویی و امثالش پیر شدن تازه یادشون میافته که چه بلایی سرشون اومده.
شخصا آخرین فیلمی که دیده بودم که کمی با قشر مذهبیون جامعه شوخی کنه، فیلم مارمولک مرحوم بود که اونم واقعا خیلی بد بهش سخت گیری شد! و الا شخصا هیچ فیلمی رو یادم نمیاد که به مذهبی ها توهین کرده باشه... حتی تو فیلمی مثل پسر تهرونی یا چارچنگولی که از دید خیلی ها سخیفه، همیشه حرمت قشر مذهبی ها و روحانیت حفظ شده و مذهب هم زیر سوال نرفته...نقل قول:
پرسیدی چند تا فیلم مذهبی دیدی... ببین بستگی داره تعریف فیلم مذهبی رو چی بدونی... یه موقع تعریف فیلم مذهبی اینه که فیلم بیاد ریز بشه تو مسائل جزء و کل دینی و اعتقادی مون که من میتونم بگم همچین فیلمی رو اصلا ندیدم!! یه موقع هم هست که فیلم مذهبی رو تقابل افراد معتقد به دین و افراد معتقد به غیر دین تعریف کنیم که از اینجور فیلما کم نبوده... اخراجی های (1 - 2 )، سوپراستار، کتاب قانون، هر شب تنهایی، طلا و مس (که خودت گفتی)، دلشکسته، مارال، رستگاری در 8/20 ، سنگ کاغذ قیچی و...! این گروهی از فیلمایی بود که من الان حضور ذهن داشتم... و الا فیلم های با این تعریفی که گفتم کم تولید نمیشه... حتی اکثرفیلم ها ته مایه ارتباط با مذهب رو دارن مثلا محیا، تنهایی، قرنطینه، انعکاس و...
موافقم!:20:نقل قول:
یاعلی:11:
این برنامه اصلا می تونه عین نود باشه
چون اصلا جنبه انتقادی نداره و کاملا سفارشی هست
جیرانی هم اصلا مجری خوبی نیست نمی تونه مهمان ها رو به چالش بکشه فقط بلده تایید کنه
برای اینکه مردم ایران همه فوتبال نگاه می کنن حداقل از تلویزیوننقل قول:
ولی سینما رو درصد کمی از مردم میرن چه برسه به اینکه بخوان تحولاتشم دنبال کنن
قبول نيست خداييش ... جيراني فقط داره نون خوشگليشو ميخوره !:31:
خدایشش جالب بود :27:نقل قول:
قبول نيست خداييش ... جيراني فقط داره نون خوشگليشو ميخوره !
خدایشش اینها فیلم مذهبی هستند اینها همینطوری اسم مذهبی رو یدک می کشن فیلمهای غیر کارشناسی همینطوری از سر معده که دقیقا بازخورد بر عکس داره /که فقط برای جواز گرفتن این مایه ها رو اضافه کردننقل قول:
اخراجی های (1 - 2 )، سوپراستار، کتاب قانون، هر شب تنهایی، طلا و مس (که خودت گفتی)، دلشکسته، مارال، رستگاری در 8/20 ، سنگ کاغذ قیچی و...! این گروهی از فیلمایی بود که من الان حضور ذهن داشتم... و الا فیلم های با این تعریفی که گفتم کم تولید نمیشه... حتی اکثرفیلم ها ته مایه ارتباط با مذهب رو دارن مثلا محیا، تنهایی، قرنطینه، انعکاس و...
نقل قول:
تلوزیون مصاحبه کارگردان پدر خوانده رو نشون می داد یارو می گفت 10 سال رو فیلمنامه این فیلم کار کردم اونوقت برنامه هفت کارگردان یک فیلم که اسمشو نمیارم دعوت کرده بود که اتفاقا نویسنده اش هم یکی از بازیگران اون فیلم بود می گفت ما میخاستیم میخاستیم فیلم رو اول دو پارته کنیم بعدا به اسرار بازیگران تغییرش دادیم :19:کردیمش یک پارته اینه فرق سینمای ایران با خارج تو خارج از چند سال قبل شروع می کنه ولی تو ایران لحظه ای تصمیم میگیرن
شیر محمدی:مصاحبه جیرانی با افخمی در «هفت» تاریخ مصرف گذشته بود
«علي شيرمحمدي» دستيار طراح صحنه فيلم سينمايي «سنپترزبورگ» در گفتوگو با خبرنگار سينمايي فارس با گلايه از پخش گفتگوي «بهروز افخمي» در مجله سينمايي «هفت»، اظهار داشت: آقاي جيراني مصاحبهاي با آقاي افخمي كرده بودند كه تاريخ مصرفاش گذشته بود. اين مصاحبه به قبل از توافق طرفين و صلح ميان آنها، برميگشت و حداقل 10 روز قبل از آن انجام شده بود.
وي افزود: من با آقاي جيراني تماس گرفتم و از ايشان خواهش كردم كه اين مصاحبه را در برنامه هفت پخش نكنند كه ايشان هم موافقت كردند. اما متأسفانه نميدانم به چه دليلي از تلويزيون پخش شد. نميدانم چه طرفي بسته بودند، ميخواستند برنامهشان را داغ كنند يا خودشان را به تهيهكننده نزديك كنند، در هر حال خودشان ميدانند.
شيرمحمدي به فارس گفت: اين گونه برخوردهاي غيرحرفهاي در شأن يك انسان فرهيخته و كسي كه كار فرهنگي ميكند، نيست. اين كه قضيه را گسترش دهند، آن هم در جايي كه طرف مقابل بحث حضور ندارد تا از خودش دفاع كند، اخلاقي نيست. اين كه خانم مهاجر و آقاي اعتباريان را بياوري و هر چه دلت ميخواهد بگويي و كسي هم نباشد كه از خودش دفاع كند و به صورت ماهرانهاي هم مونتاژ كني، درست نيست. البته اين گلايه را من مطرح ميكنم. آقاي افخمي آنقدر بزرگوار است كه نميخواهد مسئلهاي را طرح كنند. به عنوان كسي كه در وادي فرهنگ كار ميكند، به نظرم اين گونه رفتارها، خيلي برخورنده است و در شأن يك شخص فرهنگي نيست كه فقط داغ شدن برنامهاش برايش مهم باشد و به شأن انساني و هنري آدمها اهميت نداشته باشد.
وي در انتها گفت: من از آقاي جيراني تقاضا كردم، حالا كه مشكل رفع شده، به قضيه دامن نزنند، ولي بازهم اين مصاحبه از تلويزيون پخش شد. اگر قصد و غرض يك طرفه در كار نبود، حقاش اين بود تا از آقاي «تورج اصلاني» به عنوان نماينده تامالاختيار «بهروز افخمي» كه در جلسه نهايي تصميمگيري براي فيلم «سنپترزبورگ» حضور داشتند، دعوت به عمل ميآمد تا حقي از كسي تضييع نشود. اين ابتداييترين حقوق انساني هر فرد است تا بتواند از خودش دفاع كند. به گزارش فارس، در آخرين جلسه شوراي حل اختلاف «خانه سينما» طرفين دعوا پيرامون فيلم «سنپترزبورگ» به صلح رسيدند و مقرر شد «حميد اعتباريان» به تعهدات مالي خود، عمل كند و با پرداخت اين وجه از نظر «بهروز افخمي» اكران عمومي اين فيلم بلامانع خواهد بود. به گزارش فارس، «سن پترزبورگ» به عنوان برنامه ويژه عيدفطر، توسط فيلميران در گروه آفريقا روي پرده خواهد رفت.
منبع خبر: سایت سینمای ایران
لینک:
کد:http://www.30nemairan.com/NewsShow.aspx?IdNews=1434
با موضوع بررسي سينمايي ديني؛
امشب فرجالله سلحشور به برنامه «هفت» ميرود
خبرگزاري فارس: برنامه سينمايي «هفت» امشب با حضور فرجالله سلحشور سينماي ديني را بررسي ميكند.
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، برنامه سينمايي «هفت» امشب -12 شهريورماه- حدود ساعت 22:50 روي آنتن ميرود.
بنابراين گزارش، اين برنامه در برنامه امشب خود و در بخش گزارش ويژه، سينماي ديني را با حضور فرجالله سلحشور كارگردان و ناصر هاشمزاده فيلمنامهنويس بررسي ميكند.
برنامه هفت همچنين در بخش گزارش، پشت صحنهاي از فيلم «سعادت آباد» را به روي آنتن ميبرد و در بخش پاياني نيز به اختلاف تهيهكنندگان ميپردازد كه امشب بخش پاياني اين موضوع خواهد بود و مهمانان آن هنوز مشخص نشدهاند.
مگر ایشون به خاطر دزدیدن فیلمنامه ی سریال حضرت یوسف زندان نبودن؟!نقل قول:
مرخصی گرفته بیاد هفت ! :16:
خبرگزاری فارس مدعی شد
پس از تماسهاي مشكوك بخشی از برنامه «هفت» پخش نشد
سینمای ما - بخشهايي از برنامه سينمايي «هفت» شب گذشته -12 شهريورماه- به دليل تهديد فريدون جيراني از سوي ناشناسان به روي آنتن نرفت. بخش پاياني برنامه سينمايي «هفت» با اجراي فريدون جيراني قرار بود با پخش آيتمهايي با موضوع تشكلهاي مختلف تهيه كنندگي به روي آنتن برود كه به دليل تهديد جيراني از سوي افراد خاصي، بخش پاياني برنامه بدون پخش اين آيتمها روي آنتن رفت.
بنابراين گزارش، جيراني آيتمهايي با موضوع درباره برخي تشكلهاي تهيه كنندگي تهيه كرده بود و با استناد به اسناد و مدارك قصد داشت عنوان كند كه اين تشكلها بايد تعليق شوند. اما قبل از آغاز پخش برنامه، تماسهاي مشكوكي مبني بر تحريم و اعمال فشار با فريدون جيراني گرفته شد كه او را مجبور كرد از پخش اين آيتمها خودداري كند.
برنامه سينمايي «هفت» جمعه شبها با هدف بررسي مشكلات و موانع موجود در سينماي ايران و همچنين نقد و بررسي فيلمهاي روز روي آنتن شبكه سه سيما ميرود.
منبع خبر: سینمای ما
لینک:
کد:http://www.cinemaema.com/module-pagesetter-viewpub-tid-26-pid-3790.html
چرا ساعت برنامه رو عوض کردن .
ساعتش رو بذارن همون 7 .
ولی باز این برنامه اگر یه مقداری جنجالی شه به نفع سینماست .
بعضی از نقدهای فراست به جاست ...
ببینیم فردا از فیلم کی انتقاد میکنن .
. فکر کنم نوبت فیلم ی سر و ته یه جیب پر پول باشه.
فردا قراره بترکونن! به مناسبت روز ملی سینما که یکشنبه ی پیش بود، می خوان بهترین فیلم ها رو از انقلاب تا حالا بررسی بکنن. باید خیلی جالب بشه...:20:نقل قول:
دوستان! من یه ده دقیقه ای هست که دارم میبینمش! داره با کیمیایی می حرفه! گفتم آپدیت شدن تاپیک، عاملی بشه تا برید هفت رو ببینید.:31::20:
به نظر من باید برن همون طنز های در پیت رو نقد کنن...
عملکردشو کاملا جانبدارانس....
تو رو خدا نگاه کنید نظر سنجی رو :
تا ثیر گذارترین کارگردان بعد از انقلاب:
1-حاتمی کیا 2-کمال تبریزی 3- کیانوش عیاری 4- مجید مجیدی 5- میر کریمی
شما بیاین به من بگین این دوتا چی ساختن که بخوان تاثیر گذار باشن؟؟؟
دلیل انتخابشون هم خب معلومه دیگه(خودتون که میدونید)
واقعا باید فاتحه ی این سینمای مملکت رو خوند که با وجود استاد هایی مثل مهرجویی و کیمایی و کیارستمی و قبادی یکی مثله میرکریمی بیاد بشه کاندیدای تاثیر گزار ترین کارگردان!
اینم یه عکس که هیجان باران کوثری رو نشون میده زمانی که جایزه به دوستش (نگار جواهریان) میرسه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی الحساب عسگرپور ترکونده! مقادیری داره به بعضی ها جراحت وارد می کنه!:31:
میگم مهدوی کیا از تیم ملی خداحافظی کرد، مثل اینکه قراره کوثری هم از سینما خداحافظی کنه!!!:27:
برنامه مفيده ؛ اما جشن خانه سينما كاملا قيچي شد..
بابا بخدا اينا بازيگراي ملي و كشوري هستن..!
نقل قول:
میر کریمی خیلی دور خیلی نزدیک را ساخته که جزئ فیلم های خوب ایرانه
بعدشم نمیخوای که بگه محسن مخملباف که در برنامه اش تخته شه؟
باران با این دستبند سبز آینده کاری اش را لااقل تو تلویزیون نابود کرد که چه بهتر:31::31::31:
قسمت دومش رو موافقم.خب برا همین میگم که برنامش جانبدارانه کار میکنه.هر کاری کردن نتونستند مجیدی و تبریزی رو از لیست حذف کنن.:31:نقل قول:
تازه مادرش،رخشان بنی اعتماد ،هم روسریش سبز بود عکس هم داشتم اما خب وقت نشد بزارم.
خواستین بگید تا عکس اون رو هم بزارم.
با این گزینه ها سوال نظر سنجی باید این می بود:تاثیر گذارترین کارگردان بعد از انقلاب در ژانر دفاع مقدس کیست؟نقل قول:
1-حاتمی کیا 2-کمال تبریزی 3- کیانوش عیاری 4- مجید مجیدی 5- میر کریمی
چون اینا بیشتر کاراشون و کارای برجستشون همه در زمینه دفاع مقدس بوده
سینمای ایران که فقط سینمای دفاع مقدس نیست!
امثال رسول صدر عاملی و پوران درخشنده و زنده یاد علی حاتمی و داریوش مهرجویی و بهرام بیضایی و کیومرث پور احمد و سیروس الوند و مهدی فخیم زاده و زنده یاد رسول ملاقلی پور و مسعود کیمیایی و بهروز افخمی و جمال شورجه و علیرضا داود نژاد و عباس کیارستمی و و و ... اصلا وجود نداشتند!!؟
اون هفته که به بهونه ی وقت، مصاحبه ی بهداد رو پخش نکرد! فکر کنم خواستن بازبینیش بکنن از بالا! امیدوارم امشب پخشش بکنن...
من خوابـم برد ؛ برنامه کسلم کرد . . . نمیدونم چـرا ! :41: اون قسمت کارناوال مرگ بد نبود :×