این تنظیمات مخصوصا رم برای شما مناسب نیست
شما این سیستم را یک مقدار معقول بین 3.8 تا 4 اور کنید برای شما کافی هست چون کاربرد شما 7/24 هست نه رکورد لحظه ای
Printable View
این تنظیمات مخصوصا رم برای شما مناسب نیست
شما این سیستم را یک مقدار معقول بین 3.8 تا 4 اور کنید برای شما کافی هست چون کاربرد شما 7/24 هست نه رکورد لحظه ای
میشه تنظیمات تا 4 رو بزارین؟
CPU CLOCK RATIO : 22X
INTEL TURBO BOOST : DISABLE
CPU ENHANCED HALT(C1E) : DISABLE
C3/C6/C7 STATE SUPPORT : DISABLE
CPU EIST FUNCTION : DISABLE
BI DIRECTION PROCHOST : AUTO
QPI CLOCK RATIO : 32X
BCLK CONTROL : ENABLE
BCLK FREQUENCY : 185
SPD : 7
MEMORY FREQ : 1290
PCI -E : AUTO
CIA2 : DISABLE
DDR V : 1.5
QPI V : 1.11
VCORE : 1.21
VVT : 1.11
PCH V : 1.04
PLL V : 1.8
یه توضیحی از این تنظیمات میدین؟ من که سر در نیاوردم!!!نقل قول:
BI DIRECTION PROCHOST : AUTO
کجاش را توضیح بدم؟!نقل قول:
یه توضیحی از این تنظیمات میدین؟ من که سر در نیاوردم!!!
این که ضریب پردازنده هستنقل قول:
اولی همون توربو بوست هست که فرکانس پردازنده را بر اساس بار پردازش تغییر میده که برای اورکلاک در این سطح باید غیر فعال باشه وگرنه تداخل ایجاد میشه و حرارت..نقل قول:
دومی مالتیپلایر را کاهش میده و همزمان ولتاژ را هم کاهش میده یعنی در اورکلاک سنگین فرت..:31:
سومی کنترل خودکار هسته ها هست که موجب تغییر فرکانسشون میشه پس باید غیر فعال باشه
چهارم هم همون کنترل کلی قابلیت توان مصرف و فرکانس زیر بار پردازشی هست که باز هم در اورکلاک سنگین باید خاموش باشه
این سه تا که مشخصه که دیگه بحثی روش نیست(یعنی اگر کسی ندونه این سه تا چی هست اورکلاک فرت!!:31:)نقل قول:
این که ضریب رم با فرکانسش هست که فکر کنم 7 نداشته باشه و باید بذارن روی 6 البته برای فرکانس کمتر از 1333نقل قول:
این هم که فرکانس مسیر PCI-E هست که ما اصلا کاری به کارش نداریمنقل قول:
خوب هجی می کنم : CPU INTELLIGENT ACCELERATION 2 که تکنیک خاص گیگابایت هست البته من روی بعضی بردهای دیگه هم دیدم پس بهتر دیدم بنویسم که بار پردازشی نرم افزار را برای پردازنده تعریف می کنهنقل قول:
اولی ولتاژ رمها هست و چون ما فعلا روی اونها مانور نمیدیم فقط از حالت AUTO درش میاریم که خدای ناکرده مادربرد خنگ بازی در نیاره و ولتاژ را بیدلیل بالا نبرهنقل قول:
دومی ولتاژ QPI هست که حتما باید زیاد بشه چون فرکانسش در این حالت حدود 5.8 هست که یک گیگاهرتز افزایش داره و اگر ندیم سیستم ناپایدار میشه(لامصب نقطه ضعف این پلتفرم همین هست که مالتی پلایر نداره و مثل اسب میره بالا و حرارت را زیاد می کنه برعکس AMD)
سومی مشخص هست
چهارمی ولتاژ مسیر BCLK هست که خیلی لازم نیست زیادش کنید و فقط در حدی که محدودیت ایجاد نکنه
پنجمی ولتاژ پل شمالی هست که باز هم خیلی لازم نیست زیاد بشه
ششمی هم مربوط میشه به فازهای توان و بعبارتی یک حالت سینوسی ایجاد می کنه که برای اورکلاک سنگین موجب زیتم مناسب همین پریود میشه.این یکی خیلی پیچیده هست و اصلا نیازی به توضیحش نیست(البته برای آماتور)
آخه 920 که تا ضریب 21 بیشتر نداره چجور 22 بدیم(البته بعضی وقتا عضقی روی 22 هم میره)
BCLK FREQUENCY : 185 با ضریب 20 که داره میشه 3700 و با با ضریب 21 که بره میشه نزدیکای 3900
ولتاژ رم و VTT هم کم هست
اگر اون گزینه هایی که در بالا گفتم غیر فعال کنید میره روی 22نقل قول:
آخه 920 که تا ضریب 21 بیشتر نداره چجور 22 بدیم(البته بعضی وقتا عضقی روی 22 هم میره)
بله من همیشه برای اطمینان یک مقدار از چیزی که کاربر پیشنهاد میده کمتر میگم چون اون 100 مگاهرتز را بعدن میتونه اضافه کنهنقل قول:
BCLK FREQUENCY : 185 با ضریب 20 که داره میشه 3700 و با با ضریب 21 که بره میشه نزدیکای 3900
ولتاژ رم که اصلا کم نیست آخه چطور کم هست؟! رم DDR3 ولتاژ بیشنه اش 1.65 هست ولی این ولتاژ را باید وقتی اعمال کنی که مثلا یک رم 1600 را در فرکانس 1800 یا 2000 اجرا کنی نه اینکه یک رم 1333 را در فرکانس پیش فرض حتی کمتر! ماژول ممکن هست آسیب ببینهنقل قول:
ولتاژ رم و VTT هم کم هست
VVT هم به نظر من کافی هست حالا میتونید تست کنید
آخه وقتی دقیقن این دو رو فعال کنی که روی 20 ثابت میمونه.نقل قول:
اگر اون گزینه هایی که در بالا گفتم غیر فعال کنید میره روی 22
رم در i7 های سری 900 به صورت پیشفرض روی 1066 با تایمینگ 8 کار میکنه.نقل قول:
ولتاژ رم که اصلا کم نیست آخه چطور کم هست؟! رم DDR3 ولتاژ بیشنه اش 1.65 هست ولی این ولتاژ را باید وقتی اعمال کنی که مثلا یک رم 1600 را در فرکانس 1800 یا 2000 اجرا کنی نه اینکه یک رم 1333 را در فرکانس پیش فرض حتی کمتر! ماژول ممکن هست آسیب ببینه
VVT هم به نظر من کافی هست حالا میتونید تست کنید
وقتی شما فرکانس رو از 2.66 به 4 افزایش میدی این 1066 هم به 1600 افزایش داره.
برای 3.8 هم فک کنم میشه 1520. حالا به نظرتون ولتاژ نمیخاد؟؟
همچنین اکثر بورد ها به صورت پیشفرض ولتاژ 1.5 میدن که وقتی 50 درصد افزایش داشته باشیم حتا شاید 1.65 هم کافی نباشه
من گفتم غیر فعال به اون جمله من دقت کنید!!نقل قول:
آخه وقتی دقیقن این دو رو فعال کنی که روی 20 ثابت میمونه.
دست شما درد نکنه!!:31:نقل قول:
رم در i7 های سری 900 به صورت پیشفرض روی 1066 با تایمینگ 8 کار میکنه.
وقتی شما فرکانس رو از 2.66 به 4 افزایش میدی این 1066 هم به 1600 افزایش داره.
برای 3.8 هم فک کنم میشه 1520. حالا به نظرتون ولتاژ نمیخاد؟؟
همچنین اکثر بورد ها به صورت پیشفرض ولتاژ 1.5 میدن که وقتی 50 درصد افزایش داشته باشیم حتا شاید 1.65 هم کافی نباشه
خسته نباشید!!:31:
پس MEMORY FREQUENCY MULTIPLIER که من گفتم باید روی 6 قرار بگیره این وسط برای چی بود!؟
برای اینکه از بالارفتن فرکانس رم جلوگیری کنه و فرکانسش را در حد همون 1333 نگه داره!
حالا ما که فرکانس رممون خودش 1600 هست با این تنظیمات چند میشه؟
به جای اینکه بیشتر بشه کمتر میشه؟ :31:
برای اینکه الان روی 1600 کار کنه باید چیکارش کنم؟
شرمنده از اینکه بی سوادیم :20:
شما SPD و یا MEMORY FREQUENCY را بذار روی 8 یا 9 (البته فعلا)نقل قول:
حالا ما که فرکانس رممون خودش 1600 هست با این تنظیمات چند میشه؟
به جای اینکه بیشتر بشه کمتر میشه؟
بدون اورکلاک اگر منظورت هست باید بذاری روی 12نقل قول:
برای اینکه الان روی 1600 کار کنه باید چیکارش کنم؟
آخ ببخشید اشتباه لپی بود منظورم همون غیر فعال بود. دقیقن روی حالت غیر فعال روی 20 ثابت میمونهنقل قول:
من گفتم غیر فعال به اون جمله من دقت کنید!!
شما این رو قبول دارید که با اورکلاک cpu و افزایش فرکانس رم هم فرکانسش افزایش پیدا میشه؟!!نقل قول:
پس MEMORY FREQUENCY MULTIPLIER که من گفتم باید روی 6 قرار بگیره این وسط برای چی بود!؟
برای اینکه از بالارفتن فرکانس رم جلوگیری کنه و فرکانسش را در حد همون 1333 نگه داره!
فرقی نداره شما ضریبش رو بزار روی 10 که فک کنم میشه 1333. وقتی bllck رو افزایش بدی رم هم روی همین 1333 افزایش پیدا میکنه که برای اور روی 4 1333 فک کنم میشه 2000
این عکسا رو نگاه کن ضریب مموری رو روی 8 گذاشته یعنی 1066 و BLCK رو داده 190.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [COLOR="Silver"]
فکر کنم مادربرد شما گیگا باشه!؟
البته من با گیگا هم تست کردم و مالتی پلایر بعضی وقتها روی 21 و بعضی وقتها هم روی 22 قرار می گرفت!
به هر حال این موضوع خیلی مهم نیست
100% قبول دارمنقل قول:
شما این رو قبول دارید که با اورکلاک cpu و افزایش فرکانس رم هم فرکانسش افزایش پیدا میشه؟!!
وقتی BCLK روی 133 باشه با ضریب 10 فرکانس رم میشه 1333 این که واضح هستنقل قول:
فرقی نداره شما ضریبش رو بزار روی 10 که فک کنم میشه 1333. وقتی bllck رو افزایش بدی رم هم روی همین 1333 افزایش پیدا میکنه که برای اور روی 4 1333 فک کنم میشه 2000
بله ولی دقت کنید که وقتی BCLK را بذاری روی 190 اگر SPD را بذاری روی 6 اونوقت فرکانسش میشه 1140 و اگر BCLK را تا 223 افزایش بدی فرکانس رم تازه در 1333 اجرا میشهنقل قول:
قتی bllck رو افزایش بدی رم هم روی همین 1333 افزایش پیدا میکنه که برای اور روی 4 1333 فک کنم میشه 2000
کلا باید دقت کرد که اگر بیشتر قصد دارید روی پردازنده مانور بدید طوری اینکار را انجام بدین که رمها محدودیت ایجاد نکنند
مثلا با BCLK حدود 224 به فرض اینکه پردازنده با ضریب 20 اجرا بشه فرکانسش میشه 4.48 که از 4 گیگ هم بیشتره و رمها هم اگر تا 1333 بیشتر ساپورت نکنند محدودیتی براشون پیش نمیاد!
فکر کنم کاملا واضح گفتم
می گم دوسته عزیز من رمم فرکانسش 2000 هست ولی در حالت پیش فرض رو 1066 هست و وقتی می زارم رو X.M.P رمم که 6 گیگابایت هست که به صورت 3 تا 2 گیگ هست 4 گیگش می سوزه و وقتی هم بدون حالت X.M.P و در حالت عادی DRAM رو می برم رو 2000 سیستم خاموش که می شه دیگه بالا نمیاد و روی LCD POSTER می نویسه DET DRAM یعنی رم رو پیدا نمی کنه یعنی رو سوخته ولی وقتی 2 گیگ رو می زاری و می بری روی 2000 مقدار سی پی یو هم از 2.66 می ره به 2.7 ولی اینبار سیستم بالا میاد با همون مقدار 2000.
دلیلش چیه که 3 تاش رو 2000 نمیاد ولی تک تک رو 2000 میاد ؟؟؟؟؟
با تشکر.
مادربردتان مثل مال من احتمالا در زمینه رم یک مقدار درپیت هستش.نقل قول:
شما باید به رم ها ولتاژ بدینقل قول:
می گم دوسته عزیز من رمم فرکانسش 2000 هست ولی در حالت پیش فرض رو 1066 هست و وقتی می زارم رو X.M.P رمم که 6 گیگابایت هست که به صورت 3 تا 2 گیگ هست 4 گیگش می سوزه و وقتی هم بدون حالت X.M.P و در حالت عادی DRAM رو می برم رو 2000 سیستم خاموش که می شه دیگه بالا نمیاد و روی LCD POSTER می نویسه DET DRAM یعنی رم رو پیدا نمی کنه یعنی رو سوخته ولی وقتی 2 گیگ رو می زاری و می بری روی 2000 مقدار سی پی یو هم از 2.66 می ره به 2.7 ولی اینبار سیستم بالا میاد با همون مقدار 2000.
دلیلش چیه که 3 تاش رو 2000 نمیاد ولی تک تک رو 2000 میاد ؟؟؟؟؟
با تشکر.
ببین ولتاژ کاری ماژولها در فرکانس 2000 چقدر هست؟البته فکر می کنم که 1.6 تا 1.65 هست
از اون حرفها بودها!!نقل قول:
مادربردتان مثل مال من احتمالا در زمینه رم یک مقدار درپیت هستش.
این یه حیقیته بعضی مین ها مثل مین قبلیه من DFI X58 DK واقعن توی رم ضعیف بود. اصلن نمیتونست روی XMP و فرکانس 2000 . به بالا کار کنهنقل قول:
از اون حرفها بودها!!
دوست عزیز مادر برد من MSI X58-Pro هست و وقتی میگم در زمینه اورکلاک رم یک مقدار در پیت هستنقل قول:
مطمین باش یک چیزی میدونم که میگم .
این مادر برد به عنوان مادربرد ساپورت رم تا 1600 فروخته شد ولی به شما اطمینان میدم نمیتوانید 6 اسلات
را با سرعت بالاتر از 1333 پرکنید
در اورکلاک هم به هیچ وجه با رم بالای 1400 نمیتوانید آنرا بوت کنید . در حالیکه شما رم را در روی 1200-1400
نگه کن و میبینید که چطور پردازنده را با 1.3v به 4.2 و بالاتر روی هوا اور میکنه .
اینو قبول ندارم چون ارتباطی بین این دو گزینه ای که در بالا گفتین وجود نداره.من برای شما توضیح میدمنقل قول:
این یه حیقیته بعضی مین ها مثل مین قبلیه من DFI X58 DK واقعن توی رم ضعیف بود. اصلن نمیتونست روی XMP و فرکانس 2000 . به بالا کار کنه
اینو هم قبول نمیکنم و برای شما توضیح میدم که چرا؟نقل قول:
دوست عزیز مادر برد من MSI X58-Pro هست و وقتی میگم در زمینه اورکلاک رم یک مقدار در پیت هست
مطمین باش یک چیزی میدونم که میگم .
این مادر برد به عنوان مادربرد ساپورت رم تا 1600 فروخته شد ولی به شما اطمینان میدم نمیتوانید 6 اسلات
را با سرعت بالاتر از 1333 پرکنید
در اورکلاک هم به هیچ وجه با رم بالای 1400 نمیتوانید آنرا بوت کنید . در حالیکه شما رم را در روی 1200-1400
نگه کن و میبینید که چطور پردازنده را با 1.3v به 4.2 و بالاتر روی هوا اور میکنه .
میکرو کنترلر رم در پلتفرم i7 یا بعبارتی مادربردهای X58 برعکس سری قبلی که به پلتفرم سوکت T معروف بود از پل شمالی به پردازنده منتقل شده پس یعنی مادربرد نقش زیادی در کنترل فرکانس رمها نداره!!
توجه کنید روی مادربردها هر چی که مینویسه خوب بنویسه چون داره برای خودش مینویسه(البته تا فرکانس 2000) چون اصلا ربطی به مادربرد نداره
شاید همه شما میگید که خوب در بایاس تنظیماتی برای افزایش فرکانس تا بیش از 1600 وجود نداره(ضریب رم یا XMP یا هر چیز دیگه ای). خوب معلوم هست که وجود نداره
توجه کنید که ضریب رم و XMP فقط دو تا عامل برای افزایش فرکانس رم هست نه تنها عامل....
شما باید فرکانس بالاتر از 1600 را برای مادربردی مثل MSI X58 PRO را با افزایش BCLK و کاهش ضریب پردازنده تعریف کنید و با این کار میشه فرکانس رم این مادربرد را تا رقمی بین 1800 تا نهایتا 2000 افزایش داد.
باز هم میگم که ارقان نوشته شده در زمینه فرکانس قابل پشتیبانی برای رمها در مادربردهای X58 بی معنی هستند چون ربطی به مادربرد نداره و پردازنده بصورت 100% مستقیم با رمها در ارتباط هست
حالا اگر مادربردی در اجرای رمهای سه کاناله مثلا در فرکانس 1600 یا بالاتر اشکال داره باید اشکالش را در جای دیگه مثل ولتاژ رمها یا تایمینگشون چک کرد
cpu لپ تاپ رو هم اورکلاک می کنن؟! یعنی میشه؟ چقدر بالا میره؟
مثلا hp2020 که i7 720 1.6GHz quad core هستش؟
البته دمای در حین بازی به 85 هم میرسه اورکلاک شه چی میشه؟!!
من وقتی می رم DRAM رو تغییر بدم از 800 شرمع می شه تا 25XX ولی چون رم من 2000 هست می زارم رو 2000.نقل قول:
BCLK رو هم تا 500 می شه وارد کرد.
من وقتی می زارم رو X.M.P خودش ولتاژ می ده به رم ولی دیگه چرا رم می سوزه رو نمی دونم.
شما بهتر هست که سه تا شات از تب های مموری پردازنده و SPD برنامه CPU-Z برای من بذاریدنقل قول:
من وقتی می رم DRAM رو تغییر بدم از 800 شرمع می شه تا 25XX ولی چون رم من 2000 هست می زارم رو 2000.
BCLK رو هم تا 500 می شه وارد کرد.
من وقتی می زارم رو X.M.P خودش ولتاژ می ده به رم ولی دیگه چرا رم می سوزه رو نمی دونم.
در مورد XMP باید بگم که فقط مربوط به یک سری خاصی از رمها میشه که از این قابلیت سلپورت می کنند
ضمن اینکه موظور شما را از سوختن رم متوجه نمیشم!؟
یعنی مادربردشما ماژولهای رم را میسوزونه؟!
منظورم از سوختن اینه که سیستم روشن نمی شه و گاهی اوقات هم روی LCD POSTER مینویسه DET DRAM.نقل قول:
این یعنی رم سوخته و باید ببری گارانتی دوباره رم بگیری.
من نمی دونم کجا آپ لود کنم اگه می شه آدرس سایتو لط کنین واسم بزارین.
با تشکر.
آپلود سنتر عکس به وفور در اینترنت هست که با یک سرچ ساده میتونید به تعداد زیاد پیدا کنید
مثلا :
کد:http://www.upnload.com/
دوسته گل اینم از لینک های آپ لود فقط الان رم من در حالت defult رو 1066 هست ولی الان بردم رو 1800 و یکی از رم ها سوخته و الان رو رو دوال هست.ببخشید دیگه :D
یک سوال ؟ :
این رمها را چند گرفتی؟
جالب هست فکر کنم حدود 500-600 تومن بابت این رمها خرج کردی چون راحت تا فرکانس 3500 با تایمینگ CL8 اجرا میشه!
راستی مگر کاربری شما از سیستم با چنین رمهایی چی هست؟
بگذریم
اول از همه بایاس را یک CLEAR CMOS کنید تا به تنظیمتن پیش فرض برگرده
بعد تمام ولتاژ های قسمت بایاس را بصورت دستی در بیارید(یعنی از حالت AUTO خارج کنید)
سپس SPD را از AUTO خارج کنید و ضریبش را از 8 بذارید روی 14
DDR VOLTAGE را هم بصورت دستی از 1.5 بذارید روی 1.6 و اگر همه چیز OK بود مرحله بعد را انجام بدین
البته تا اینجا از سیستم یک تست بگیرید
DDR VOLTAGE را بذارید روی 1.65 و ضریب SPD را هم بذارید روی 18
بعدش گزینه های زیر را غیر فعال کنید :
تا اینجا هم از سیستم یک تست دیگه بگیرید
بعد BCLK را از 133 بذار روی 155
و همینطور ضریب پردازنده را از 20 بذار روی 17
SPD را هم بذار روی 16
راستی خنک کننده پردازنده اوضاش چطور هست؟ استوکه؟
البته قبل از اینکه این تست را انجام بدی لطفا به اون سوال اول من جواب بده چون من یکجورایی احساس می کنم که نرم افزار CPU-Z داره یکجورایی قاطی کار می کنه
رم شما فک نکنم سوخته باشه. مشکل یا از همون افزایش فرکانس هست یا اینکه 7 4 گیگ رو شناسایی کرده.
اگه این عکس ها رو بعد اینکار انجام داده باشی تو عکسا معلومه نسوخته
فک کنم 4 گیگش سوخته آخه تک تک که می زارم با یکیش میاد بالا ولی اون دو تا رو وقتی تک تک می زارم نمیاد بالا و حتی اخطاری رو که روی LCD POSTER می داد رو دیگه نمی ده و فقط رو LCD POSTER می نویسه LOCKED که همیشه وقتی دکمه پاور رو می زنم اینو می ده یعنی یه چیز عادی هست ولی مال چی هست رو نمی دونم.بعد از این دیگه چیزی نمی نویسه ولی وقتی رم عوض شه با اون سالمه سیستم میاد بالا.نقل قول:
این برنامه CPU-Z اگه نوشته 6 گیگ رو سیستم هست یعنی روی مادر برد در حال حاضر 6 گیگ هست ولی با نرم افزار های دیگه که تست کردم می گه دو گیگ هستش که شات رو واستون می زارم.
قیمت رو درست حدس زدی !نقل قول:
من رم رو فک کنم 480 تومان خریدم آمریکایی هم هستش کاره به اون صورت خاصی هم با این رم نمی کنم.
من الان 2گیگ رمم سالم هست با اون دو گیگ تغییراتی که گفتید رو لحاظ کنم ؟؟؟؟
دوسته عزیز می گم یه نگاهی به اینجا بندازین :
رو قسمت ویژگی هی به اطلاعاتی که در مورد رم داده نگاه کنین .کد:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=W7i5W4Pw4fH22Mih
از یه طرف شما می گید که تو این سری مادربرد . مادر برد ربطی به رم نداره و از طرفی سایتش اینو زده.
منم از این ارور ها و خطاها وقتی که یا رم ها رو روی اسلات درستشون نزاشته بودم یا یه جامپری رو تغییر میدادم میگرفتم.نقل قول:
فک کنم 4 گیگش سوخته آخه تک تک که می زارم با یکیش میاد بالا ولی اون دو تا رو وقتی تک تک می زارم نمیاد بالا و حتی اخطاری رو که روی LCD POSTER می داد رو دیگه نمی ده و فقط رو LCD POSTER می نویسه LOCKED که همیشه وقتی دکمه پاور رو می زنم اینو می ده یعنی یه چیز عادی هست ولی مال چی هست رو نمی دونم.بعد از این دیگه چیزی نمی نویسه ولی وقتی رم عوض شه با اون سالمه سیستم میاد بالا.
این برنامه CPU-Z اگه نوشته 6 گیگ رو سیستم هست یعنی روی مادر برد در حال حاضر 6 گیگ هست ولی با نرم افزار های دیگه که تست کردم می گه دو گیگ هستش که شات رو واستون می زارم.
ببینید چیزی رو تغییر ندادی؟ به دفترچه راهنمای مین برای قرار دادن تریپل چنل مراجعه کنید.
اینا همشون 0ok هستن مشکلی نیست روی تمام اسلات ها تستشون کردم.
خیر من یکم مشکوک هستم!نقل قول:
من الان 2گیگ رمم سالم هست با اون دو گیگ تغییراتی که گفتید رو لحاظ کنم ؟؟؟؟
آخه تا حالا به عینه رمی با فرکانس 3500 ندیدم!:31:
شما برای اطمینان یکسری به سایت سازنده رم بزن و مدلش را دقیق بررسی کن ببین حداکثر فرکانس قابل ساپورتش چقدر هست؟
ضمنا این ماژولها خنک کننده مجزا مثل فن هم داره؟
بله خوندم!نقل قول:
دوسته عزیز می گم یه نگاهی به اینجا بندازین
رو قسمت ویژگی هی به اطلاعاتی که در مورد رم داده نگاه کنین .
از یه طرف شما می گید که تو این سری مادربرد . مادر برد ربطی به رم نداره و از طرفی سایتش اینو زده.
خوب همین ادعای منو ثابت می کنه!!
در بالای صفحه نوشته این :
Triple-channel, DDR3 2000(O.C) Support
یعنی تا 2000 بصورت اورکلاک یا اصطلاحا اصلاح ضریب رم
بعد در قسمت :
Memory Feature
در وسط صفحه نوشته :
he motherboard supports DDR3 memory that features data transfer rates of 1800(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066 MHz to meet the higher bandwidth requirements of the latest operation system, 3D graphics, multimedia, and Internet applications
که یعنی نهایت 1800 یا اورکلاک!!
حالا به نظر خود شما این یعنی چی؟
از اینها که بگذریم شما مدل رم را در سایت سازنده بررسی کن و فرکانس دقیق کاریش را در مطمئن بشید تا بعدش ببینیم چیکارش میشه کرد:13:
ضمنا نگفتی وضعیت خنک کننده پردازنده چطور هست؟!
دوست عزیز من به شما توصیه میکنم در این مورد به فوروم MSI مراجعه کنید در اونجا میبینید که ضعف این مادربردنقل قول:
در رم توضیح داده شده و به کرات بیان شده .
فقط یک نکته را بیان میکنم درست کنترلر رم به داخل پردازنده منتقل شده اما مدارهای تغذیه رم هنوز روی مادربرد هستند و جایی نرفته اند
از پردازنده تا رم هم فقط برد چاپ شده نیست یک عالمه مدارهای گوناگون قرار دارد
سلام
این سیستم منه میخوام اورکلاک کنم و کاملا هم مبتدی هستم .
cpu : 920 i7 D0
main : EVGA X58 3SLI
ram : 3gig Gskill 1333 cl7
cpu fan : pccooler hp 1204x
power : Icute 750w
اگه تا 3 یا 3.2 بتونم اور کنم که خوبه!:46: . ولی کلا با این سیستم میخوام بدونم تا چقدر میتونم اور کنم؟
اول چنتا سوال دارم : اینارو جواب بدین تا بدونم اصلا در چه وضعیتیم تا بیام آموزش بخوام . تشکر پیش پیش:11:
1. شما که اور میکنید همیشه میزارید رو همون فرکانس بمونه یا برای مواقع لزوم اور میکنید و دوباره میاریدش رو حالت دیفالت؟
2. و اینکه این اور کردن چقدر برای سیستمم ضرر داره؟ و ارزش اور کردن داره؟ ممکنه بسوزه؟
3. مسئله بعدی من خیلی گیم بازی میکنم و کار رندر هم زیاد دارم . میخوام یه جوری اور بکنم که هم سرعتم
زیادتر بشه هم با این کاربرد سیستم مشکلی براش پیش نیاد. تا چقدر باید اور کم؟
اول از همه تاپیک جدید بزنید!!نقل قول:
سلام
این سیستم منه میخوام اورکلاک کنم و کاملا هم مبتدی هستم .
cpu : 920 i7 D0
main : EVGA X58 3SLI
ram : 3gig Gskill 1333 cl7
cpu fan : pccooler hp 1204x
power : Icute 750w
اگه تا 3 یا 3.2 بتونم اور کنم که خوبه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ولی کلا با این سیستم میخوام بدونم تا چقدر میتونم اور کنم؟
با توجه به خنک کننده سیستم شما چیزی بین 3تا 3.3 میشه اورش کرد
1-بستگی داره برای چه کاربری باشه؟! اگر فقط برای رکورد لحظه ای باشه که فقط برای 10 دقیقه ولی برای کاربری عمومی در یک فرکانس معقول میشه تمام وقت استفاده کردنقل قول:
1. شما که اور میکنید همیشه میزارید رو همون فرکانس بمونه یا برای مواقع لزوم اور میکنید و دوباره میاریدش رو حالت دیفالت؟
2. و اینکه این اور کردن چقدر برای سیستمم ضرر داره؟ و ارزش اور کردن داره؟ ممکنه بسوزه؟
3. مسئله بعدی من خیلی گیم بازی میکنم و کار رندر هم زیاد دارم . میخوام یه جوری اور بکنم که هم سرعتم
زیادتر بشه هم با این کاربرد سیستم مشکلی براش پیش نیاد. تا چقدر باید اور کم؟
2-اگر اصولی و معقول انجام بشه ضرری نداره
3-در گیم تایر محسوسی داره ولی در رندر تاثیرش فوق العاده زیاد هست.فکر کنم یک مقدار بین 3 تا 3.5 برای شما کاملا کفایت کنه.
شما در تاپیک جدید که باز می کنید سه تا شات از تبهای مموری و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z بذارید و یک تست 30 دقیقه ای هم با PRIME95 از پردازنده بگیرید و حین تست دمای پردازنده را هم با HW MONITOR به من گزارش بدین
آخه دیدم تاپیک به این اسم زیاد هست من گفتم دیگه یکی دیگه بهش اضافه نکنم . ولی باشه تاپیک جدید میزنم.نقل قول:
اول از همه تاپیک جدید بزنید!!
سلام دوسته عزیزنقل قول:
من یه خیلی گشتم ولی فقط اینارو پیدا کردم.ببینید :
Kingston HyperX T1 Series 6GB (3 x 2GB) DDR3 2000 (PC3 16000) Triple Channel Kit - High Performance or Gaming Memory
Model Brand Kingston HyperX Series T1 Series Model KHX16000D3ULT1K3/6GX Type 240-Pin DDR3 SDRAM Tech Spec Capacity 6GB (3 x 2GB) Speed DDR3 2000 (PC3 16000) Cas Latency 8 Timing 8-8-8 Voltage 1.65V Multi-channel Kit Triple Channel Kit Heat Spreader Yes Recommend Use High Performance or Gaming Memory Manufacturer Warranty Parts Lifetime limited Labor Lifetime limited__________________________________________________ ____________
فقط اینا رو دیدم در مورد خنک کننده هم اینو بگم که نه فقط رمها روس اسلات ها هستش و خنک کنندهای نداره.
خنک کننده پردازنده هم فک کنم خنک کننده اصلیش هست که فک کنم بهش می گن فن مرجع یا همچین چیزایی.
من چیزه اضلافی روس سیستم نبستم حالا چرا این برنامه CPU-Z داره اینجوری نشون می ده رو نمی دونم.
اگه برنامه بهتری به جز CPU-Z سراغ دارین معرفی کنین تا با اونم چک کنم و نتیجه رو اعلام کنم.
با تشکر.
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
راستی در مورد اینکه می گید تا حالا رمی با این فرکانس ندیدم اینو بگم که رم های بهتری هم هست پس یعنی اونا بیشتر هم می شن.
در مورد مادربرد هم بگم که دلیل من واسه خرید این مادربرد این بود که تا چند وقت پیش بهترین مدل ASUS بود و من به همین خاطر خریدمش.
من واقعا گیج شدم!نقل قول:
سلام دوسته عزیز
من یه خیلی گشتم ولی فقط اینارو پیدا کردم.ببینید :
Kingston HyperX T1 Series 6GB (3 x 2GB) DDR3 2000 (PC3 16000) Triple Channel Kit - High Performance or Gaming Memory
Model Brand Kingston HyperX Series T1 Series Model KHX16000D3ULT1K3/6GX Type 240-Pin DDR3 SDRAM Tech Spec Capacity 6GB (3 x 2GB) Speed DDR3 2000 (PC3 16000) Cas Latency 8 Timing 8-8-8 Voltage 1.65V Multi-channel Kit Triple Channel Kit Heat Spreader Yes Recommend Use High Performance or Gaming Memory Manufacturer Warranty Parts Lifetime limited Labor Lifetime limited__________________________________________________ ____________
فقط اینا رو دیدم در مورد خنک کننده هم اینو بگم که نه فقط رمها روس اسلات ها هستش و خنک کنندهای نداره.
خنک کننده پردازنده هم فک کنم خنک کننده اصلیش هست که فک کنم بهش می گن فن مرجع یا همچین چیزایی.
من چیزه اضلافی روس سیستم نبستم حالا چرا این برنامه CPU-Z داره اینجوری نشون می ده رو نمی دونم.
اگه برنامه بهتری به جز CPU-Z سراغ دارین معرفی کنین تا با اونم چک کنم و نتیجه رو اعلام کنم.
با تشکر
آخرش نفهمیدم که برند رم شما CORSAIR هست یا KINGSTONE ؟:13:
توی CPU-Z که نوشته CORSAIR و حالا شما از KINGSTONE مطلب میذاری!!
نه تو CPU-Z نوشته KINGSTON یه نگاه به صحفه 7 بندازین.نقل قول:
من سیستمم رو تا 3.2 می تونم اور کنم بدن هیچ مشکلی و تنها مشکل من این رم هستش.