نمیدونم دیدین یا نه اما اگه ندیدین ببینین : دیکد:http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/13025/t_bulletstorm_lastcall_hd.wmv
جالبه
Printable View
نمیدونم دیدین یا نه اما اگه ندیدین ببینین : دیکد:http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/13025/t_bulletstorm_lastcall_hd.wmv
جالبه
دموی بازی هم 11 روز دیگه یعنی 25 ژانویه روی XBL , PSN قرار میگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تریلر کوتاه ولی باحال از بازی اومده که مخصوص من و نوید هستش:31:......... .اصلا مشخصه که چقدر این کلیف تو بازی نقش داشته ..خشونت زیبای صحنه ها نشون دهنده حضور کلیف هستش(البته خشونت این بازی مثه گیرز واقع گرایانه نیس و کمی بیشتر اغراق شده که ما هم خوشمون میاد:31:)
هیچی دیگه اینم تریلر:
کد:http://games.gamepressure.com/movie.asp?ID=16057
.
.
F*Cking Awesome : دی
فوق العاده بود واقعا . دیگه برای دموی بازی هم دارم بال بال میزنم چه برسه به نسخه ی کامل
مرسی مراد . خیلی قشنگ بود. فقط محیطش خیلی زندس. کاش فضای مرده تری داشت تو مایه های گیرز.
Gears 3 هم دیگه مثل قدیم اون محیط خشک و مرده رو نداره ! فکر کنم اینطوری بهتره باشه و واقع گرایانه تر باشه ! محیط مرده و خشک خیلی اعصاب رو بهم میزنه :دی ناراحتی اعصاب گرفتیم سره گیرز 1/2 :دینقل قول:
مرسی مراد . خیلی قشنگ بود. فقط محیطش خیلی زندس. کاش فضای مرده تری داشت تو مایه های گیرز.
چی شده؟: دی
خدا بگم عمو بیلی رو چه کنه؟
روز معرفیش در پوست خود نمی گنجیدیم ولی حالا که داره عرضه میشه میبینیم قفل جدید اومده و نمیشه بازی کردش: دی
هیییییییییی روزگار
lol and FU <EPIC> i prefer to say EPIC FAIL !نقل قول:
don't release this game for PC .. plz u n00bZ
---------------------------------- تکراری -----------------------------------
ها نه مجید جون
دمو نمیاد نه خود بازی... حالا اومدن یا نیومدن دمو اصلا مهم نیست
کد:http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/13025/t_bulletstorm_weaponseam_doc.wmv
واقعا نمیدونم چی بگم در مورد این بازی . کلیف بی و اون 2 تای دیگه حرف میزنن در مورد بازی !کد:http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/13025/t_bulletstorm_weaponseam_doc_hd.wmv
گیم پلی دیوانه کنندست : دی جملاتی هم که به کار میبرن بعد کشتن خیلی باحاله دوست دارم . مسعود تو هم دوست داری احتمالا : دی
کلا بساط آنلاین رو راه بندازین با هم بازی کنیم شاد شیم لذت ببریم ! مخصوصا این دوست عزیز بالایی : دی
دادا خوب یه دلیل باس بدن دیگه همینطوری رو هوا که نمیشه .. مثلا اگه گفته بودن رو 360 دمو نمیدیم مطمئنا خوب 360ها همچین زیاد حال نمی کردن با این قضیه ها ؟ یک کارایی می کنن بعضی وقتا .. شاید بشه این قضیه رو اینجوری بررسی کرد که در واقع باز دوباره بیس کاری این بازی همون کنسول هست و به احتمال خیلی زیاد باید منتظر یه port بزرگ دیگه واسه pc باشیم و احتمالا هم این پرت کردن همین دمو هم با مشکل (شاید) روبرو شده گفتن ولش کن بزار رو کنسول دمو رو بدیم بعد تا موقع رلیز واسه pc هم یه کارایی می کنیم (هنوز گند epic تو پرت کردن GeOW واسه PC یادمون نرفته ! خدایا چقدر مشکل افت فریم و لود کردن الکی داشت اون بازی) .... من اینو یه زنگ خطر می دونم ....نقل قول:
من که Gears of war بازی کردم مشکل انچنانی نداشت و کلا پرت خوبی بود !:31:نقل قول:
فقط خیلی کم افت فریم داشت که در اکثر بازی ها وجود داره و لود هم خیلی سریع و کم بود !!!:21:
این دیگه چی بود بابا........... معکرس.نقل قول:
من که از الان میگم واسه زمان عرضه بازی حتما لایو هستم.........چون واسه خاطر بتای گیرز3 هم که شده میام(البته اگه واسه ما هم قابلیت تست بدن)در کل گیرز3 که واسه خودمه ...رقیبی ندارم توش با قاطعیت اعلام می کنم:31:(حتی تو نوید:31:)ولی اینو باس بازی کنم تا دستم بیاد..... .
این echo mode هم که توضیحشو دادن خوراکه انلاین .با هم بازی می کنیم اینجوری میشیم:
اونجا هم که کلیف میگه everygame needs shotgun خیلی باحال بود..........:31:
.
.
.
.
والا برادر اون اوایل که اومد .. ویندوز ویستا که خودش کم مشکل نبود اینا هم که به حساب خودشون بازی رو Dx10 هم گزاشته بودن که در واقع dx10 بودنش چیزی به جز HDR+AA نبود ! و بعد کم کم پچ اومد و مشکلاتش تا حدودی بر طرف شد ... منظورم از لود ها هم .. لودهای هنگام بازی بود که حتی اون زمان با 2gb رم هم این مشکل برطرف نشد که نشد و تا حدودی بود .. و مسلما در یک سال اخیر (حداقل) با وجود نوع سیستم های که تو بازار وجود داره و به لطف ویندوز 7 این مشکلات خیلی خیلی کمتر شده نسبت به اولین نسخه رسمی که در زمان انتشار بدست کاربرا رسید ..نقل قول:
چه ربطی به دنده جنگی داره باو ؟ اونکه فقط تو نسخه ی Epic Edition هستش ! اما بتای Gears حتما میاد برای دان روی لایو شک نکننقل قول:
من که از الان میگم واسه زمان عرضه بازی حتما لایو هستم.........چون واسه خاطر بتای گیرز3 هم که شده میام(البته اگه واسه ما هم قابلیت تست بدن)در کل گیرز3 که واسه خودمه ...رقیبی ندارم توش با قاطعیت اعلام می کنم(حتی تو نوید)ولی اینو باس بازی کنم تا دستم بیاد..... .
در مورد قابلیت هات در دنده جنگی هم بیا که دور هم باشیم : دی
اینو به خاطر من گفته : دینقل قول:
اونجا هم که کلیف میگه everygame needs shotgun خیلی باحال بود..........
یعنی ما اینقدر خوشگل بودیم خبر نداشتیم ؟ : دی
چند تا عکس باحال گرفتم از تریلر(البته چون sd شو دانلود کرده بودم خیلی کیفیت بالایی نداره ولی خوبه):
اسلحه flail gun که به بدن مقتول چند تا بمب وصل می کنه بعد دشمن منفجر میشه.... .
اسلحه peacemaker که تاثیرشو دارین تو عکس می بینین:31:
یکی از چهار شاتگان بازی
مینی گان بازی
اسلحه bouncer که توپی رو میفرسته به سمت دشمن و منفجر میشه(مثه اسلحه halo
اینم کلیفی خودمون که داره چشمک میزنه:31:
به خاطر همزمانی تست بتای گیرز با با این بازی گفتم .........یکی هم اینکه من تاپیک هر بازی که برم باز قلبم پیش gears3 هستش.....:31:نقل قول:
+
حتما میام انشالله ......حتما .
.
عجب تیم سازنده ی با حالی...مخصوصا اون خانم محرتم : دینقل قول:
واقعا نمیدونم چی بگم در مورد این بازی . کلیف بی و اون 2 تای دیگه حرف میزنن در مورد بازی !
گیم پلی دیوانه کنندست : دی جملاتی هم که به کار میبرن بعد کشتن خیلی باحاله دوست دارم . مسعود تو هم دوست داری احتمالا : دی
کلا بساط آنلاین رو راه بندازین با هم بازی کنیم شاد شیم لذت ببریم ! مخصوصا این دوست عزیز بالایی : دی
تنها چیزی که دوست دارم اینه که داستان بازی جدی نباشه... یعنی مثه گیرز نباشه داستانش
+
کلا این اپیک و دوستان تو درست کردن سلاح های عجیب غریب و بسیار جالب استاد هستند.
محتوای مخفی: نوید
سلام.نقل قول:
چند تا عکس باحال گرفتم از تریلر(البته چون sd شو دانلود کرده بودم خیلی کیفیت بالایی نداره ولی خوبه):
این تریلری که عکس ازش گرفتی کدوم تریلر هست ؟؟؟
اگه میشه لینکش رو بزار ...
در کل یه تریلر از بازی میخوام که گیم پلی بازی رو زیاد نشون بده.
ممنون.
من از این موضوع میترسم که بازی خیلی آسون باشه چون اینطور که از گیم پلای برمیومد ما به راحتی همه دشمن ها رو با خاک یکسان میکنیم و دغدغه ی زنده موندن نداریم !نقل قول:
همین تریلر بالای صفحه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5778637&postcount=51
مصطفی جان معلوم نیست اینا الان دارن رو کدوم درجه سختی بازی میکنن که به این راحتی دشمنا رو میکشن. بلکه دارن نشون میدن چطوری میشه کشت و کلا قابلیت های بازی رو نمایش میدن.نقل قول:
من از این موضوع میترسم که بازی خیلی آسون باشه چون اینطور که از گیم پلای برمیومد ما به راحتی همه دشمن ها رو با خاک یکسان میکنیم و دغدغه ی زنده موندن نداریم !
مطمئنا وقتی بازی به این جالبی و خوبی رو ساختن به این موضوع هم فکر کردن :46:
3 روز تا انتشار دمو بازی :دی
من که با تریلر های این بازی زندگی کردم ، حالا چه برسه با خود بازی :5:
ایشالا تا چند وقت دیگه می خوایم یه پلاسما 50 اینچ بگیریم که بازی کردن تو اون چه شود :8:
جدی جدی از 2 روز دیگه دمو رو بازی میکنیییییم
من که گلدم تموم شده با اکانت سیلور هم میشه دانلودش کرد ؟!! من جایی ندیدم که بگن فقط برای گلدی هاست !
آره میشه اگر دیدی برای Crysis 2 گفتن فقط گلد برای اینه که بازی حالت مالتی پلیر داره برای همین سیلور باشی نمیتونی بازی کنی اما این بازی سینگل هستش !نقل قول:
آقای محمد آقا چند روز دیگه به انتشار دمو مونده ؟ :-)
چه ساعتی قرار منتشر بشه؟
دوستان این درسته که نسخه PC از تکنولوژی 3D استفاده میکنه ؟
امروز روز انتشار دمو هستنقل قول:
آقای محمد آقا چند روز دیگه به انتشار دمو مونده ؟ :-)
اما من نمیتونم امروز برم لایو دانلود کنم :41: Dead space 2 رو زودتر از روز انتشار که امروزه گذاشتم بازی کردم حالا منتظرم 1 روز بگذره بعد برم واس لایو
سلامنقل قول:
من رفتم ولی خبری از دمو نبود. توی بخش جدید ترین دمو ها فقط همین dead space 2 بود و خبری از bulletstorm نبود.
اجتمالا تا اخر شب پیداش میشه !
بله کاملا درسته و نسخه PC تنها نسخه این بازی هست که از 3D پشتیبانی میکنهنقل قول:
دوستان این درسته که نسخه PC از تکنولوژی 3D استفاده میکنه ؟
EA اعلام کرد نسخه دمو بازی Bulletstorm در Xbox Live قرار گرفت.سایز بازی 1.08Gb هست که برای Xbox 360 هست و نسخه دمو PS3 هم امروز یا فردا قرار داده خواهد شد.برای دریافت نسخه Xbox 360 به لینک زیر بروید.
منبع:
کد:http://marketplace.xbox.com/en-US/Product/Bulletstorm-Demo/66acd000-77fe-1000-9115-d802454188f0?cid=SLink
حجمش خیلی زیاده لامصب
1 گیگ!
من که الان با 1 مگ وصلم حس دانلودش نیست چه برسه به سرعت پایین ها
تازه دموی کرایسیس 2 هم نامردیه، 1.8 گیگه!
خوب شب بزاريد تا صبح دانلود شده ديگه!نقل قول:
دانلودای مهمتر دارم آخه!نقل قول:
خوب شب بزاريد تا صبح دانلود شده ديگه!
یکی تو xbox360iso گفته:
واقعا اگه اینطوری باشه که خیلی ضده حاله!!نقل قول:
It's an offline demo, very short though I completed it in 5 minutes. It's pretty fun and worth playing multiple times to try out new things.
محتوای مخفی: دانلود دمو
اگه اینطور باشه من که دانلود نمیکنم ....
حداقل تا 25 روز دیگه لیک میشه خوده بازی ...
انتظار رو دوست دارم چون هیجانش رو بالا میبره :دی
امیدوارم بازی خوبی بشه ! یه جورایی هایپش هم زیاد بود و دل بستیم بهش نمیخوام ضدحال بشه ...
کدوم تریلر بیشتر از GamePlay نشون میده ؟
میشه لینکشو بزارید...........
بله مثل اینکه دمو 5-6 دقیقه بیشتر نیست.نقل قول:
دمو DS بهتر بود حداقل
نمی ارزه دانلود کنیم
اونایی که نمی تونن دانلود کنن می تونن از پیناتا 1500 بگیرنا.
البته نمی ارزه. دو هفته صبر کنید اصلشو بگیرید. اصلا نمی ارزه !!!