خوب اینکه کاری نداره سیم کارت معمولی رو قیچی می کنم mini شهنقل قول:
نمی شه اینطوری ؟ :3:
Printable View
خوب اینکه کاری نداره سیم کارت معمولی رو قیچی می کنم mini شهنقل قول:
نمی شه اینطوری ؟ :3:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ا
من الان یه سیم کارت قیچی کردم گذاشتم توی موبایل کار کرد
1 جا هم اینو واسه ipad تایید کرده بودن که می شه سیم کارت ( ایران) با قیچی کوچک کرد
ipad 3G هم انگار بعضی جاها دارن :11:(پیش فروش )
حتما آرمان خان !نقل قول:
بفرمایید ،( با وجود کمبود وقت )
__________________________________________________ ___
با سلام به همه ی دوستان و کاربران مکینتاش و اساتید سایت ،
اگر با آیفون کار کرده باشید ، کار با آی پد زیاد سخت نیست چون همه چی همون جاییند که باید باشند! :18:
البته ، سیستم عامل آی پد تفاوت های زیادی با iPhone OS داره !شاید بشه گفت فقط شبیه iPhone OS ه!:18:
ولی در هر صورت ، از اول شروع میکنم!:46:
وقتی برای اولین با آی پد رو روشن میکنید پیغام اتصال به آیتیونز میده! بعد از اتصال آی پد فعال میشه!
ولی یک نکته اینجا خیلی جالبه !
اگر آنلاین نباشید ، iPad فقط تا موقع خاموش شدن فعاله! یعنی وقتی دوباره روشنش میکنید ، باید به آیتیونز وصل شه!:18:
من دیشب رجیستر آنلاینش کردم! (آخه من اکانت Developer دارم!):18:
خب بریم سر اصل مطلب ؛
قسمت آیپاد ، آی پد خیلی زیبا طراحی شده ، یه چیزی بین آی پاد و آیتیونز ه! ببینید :
سه تا از خواننده های مورد علاقه ی من به ترتیب : Celine Dion ، Enrique Iglesias ، Hilary Duff!
قسمت دیگری که توجه شما رو جلب خواهد کرد ، قسمت عکس هاست ، که این یه چیزی بین iPhoto و آیپاده!
یه چیز باحال : یک عکسی رو که باز کردین میتونید دو انگشتی بگیرید و بچرخونید ، بعد درگ کنید میره سرجای اولش و عکس بسته میشه!
اما ، یه چیزی که خیلی جالبه اینه که یوتیوب ... نیست! (گوش همه کر! :11:) و شما خیلی راحت بدون عوض کردن آی پی می تونید باهاش کار کنید!
بقیه عکس ها رو دیگه توضیح نمیدم ، خودتتون ببینید ، دیگه!
Contacts
Calendar
Notes
این قسمت رو خیلی دوست دارم! چون با کیبورد آی پد خیلی راحت میشه تایپ ده انگشتی کرد!
Videos
10 قسمت از کارتن زیبای Shaun the Sheep یا به قول صدا و سیما گوسفند زبل ! من تقریبا عاشقشم! :18:
Setting
Apple Wireless Keyboard مثل بنز با آی پد مچ میشه ، ببینید :
و در آخر اینم صفحه ی لاک اسکرین آی پد :
که در این حالت شما می تونید از آی پد به عنوان قاب عکس دیجیتال استفاده کنید!
بقیه هم که مثل سافاری و ... که مشخصه! (خواستید ، اونا رو هم با عکس توضیح میدم! :11:)
راستی ، من تصمیم گرفتم به خاطر اجترام به حقوق برنامه نویسان اپل ، آی پدم رو جیل نکنم! (آخه خودم برنامه نویسم!)
وقتی ما تو کشورمون همه ی امکانات رو داریم چرا نباید از یک نرم افزار بصورت قانونی استفاده کنیم!
نگید نیست! چون هست!
یک کارت اعتباری بین المللی مثل مستر کارت + یک اکانت (همون که نمیخوام اسمش رو ببرم!) + Apple ID = استفاده ی درست و قانونی از محصولات اپل! (نگفتم آی پد چون شامل آیفون و... هم نیشه!)
حالا ، فورا گیر ندید به مستر کارت! چون iTunes Gift Card تو پایتخت ریخته!
اینو بار ها گفتم ، دوباره هم میگم ، هر سئوالی درباره ی محصولات اپل از آیپاد نانو .........تا مک پرو دارید! بپرسید! اگر به تاپیک های انجمن مربوط بود تو تاپیک خودش نبود با پ.خ! مطمئن باشید جوابتون رو میدم!
من به شما قول میدم! P30World رو میکنم MacWorld!
اگر یه خورده زیاد شد ، شرمنده! من وقتی میخوام درباره ی اپل بنویسم دیگه جلوی دستم رو نمیتونم بگیرم! (موقع حرف زدن هم تا موقعی که سر طرف درد بگیره!:18:)
اگر هم کیفیت عکس ها خوب نبود ، بازم شرمنده ، جون مجبور شدم سایز وحجمشون رو کم کنم! آخه اینترنت من دایال آپ شده!:41::41::41:
موفق و پیروز باشید !
مدیریت بخش اپل P30world
یوتوب تو iphone و ipod هم قیییلتر نبود
همینش خیلی خوبهنقل قول:
iPad is Here
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:www.apple.com/iPad
ضمنا با تشکر فراوان از شما Microsoft24 عزیز
فکر کنم حالا یه iPad بگیرم
برای اینکه یوتوب فیلماشو به وسیله ی فلش پخش میکنه ایفونم از فلش پشتیبانی نمیکنه!نقل قول:
برای همین یه سرور دیگه برای ایفون هست اینم فعلا ایران قیلتر نکرده:31:
اولا مايكرو ازت خيلي تشكر ميكنم از عكساي كه كذاشتي
ايشالله من هم همجين ريويو اماده كنم هفته بعد كه ايباد كرفتم ..
حرفاي كه ميخوام بزنم ربطي به كاره تو نداره كه برنامه نويس هستي .. فقط حرف عمومي :
ببين عزيز .. درست كه من از همكاراي ابل هستم وخيلي محصولات ابل دوست دارم اما اين سياست ابل اين سياست ستيف جوبز اصلا دوست ندارمنقل قول:
وقتی ما تو کشورمون همه ی امکانات رو داریم چرا نباید از یک نرم افزار بصورت قانونی استفاده کنیم!
اخه تو وقتي ميخواي يه 1000 دولار بدي بابت ايباد اين اخرش نيست !! نا تازه شروع شده ...... وقتي مجبور ميشي همه برنامه هاي كه دوست داري تازه جالب اينجاست كه خيلي از برنامه هاي اب ستور تريال نداره كه ادم ميخواد برنامه امتحان كنه به مدت جند روزه مثلا .. من نميخوام هزار تومان حد اقل بدم به شركت ابل بابت برنامه كه هنوز ازش استفاده نكردم !!
من خيلي با جيلبريك حال ميكنم .. جن تمام شد ديكه 1000 دولار به ابل دادم ديكه مجبور نيستم كم كم تا جند ديكه 1000 دولار دوباره بدم بابت برنامه هاي ابل !
اين نظرم بوده :)
آره ایولنقل قول:
اصولن هر چیزه جالبه مفتیه حال میده:8:
مسئله اصلی اینه که پولی که شما بابت یک نرم افزار می دید توی جیب اپل نمیره (به جز یک کسر کوچکش که صرف هزینه های AppStore و Processing و ... میشه) ... این پول رو شما به اون Developer می دید که برنامه رو نوشته. اون شخص هم یکیه مثل من و شما که شاید چند ماه روی برنامه اش کار کرده باشه و حالا دلش بخواد به ازای هر کاربر چیزی زیر "یک دلار" سود داشته باشه. خواسته زیادیه برای اون برنامه نویس؟ من خودم یک برنامه توی AppStore داشتم (که البته Free بود) ، ولی مدتی 0.99 دلار بود و به هیچ وجه راضی نبودم وقتی برنامه پولی بود کسی بطور رایگان ازش استفاده کنه.نقل قول:
اگه قرار بود همه مثل شما اینطوری فکر کنند مطمئنا الان 180,000 برنامه در AppStore نداشتیم، چون Developer ها می رفتند سراغ یک پلتفرم دیگه که براشون بیشتر سود داشته باشه! شخصا ثانیه شماری می کنم برای روزی که دیگه نشه آیفون رو Jailbreak کرد یا حداقل نشه روی آیفون Jailbreak شده برنامه ها رو رایگان اجرا کرد، چون اون موقع دیگه حق مسلم برنامه نویس ها پایمال نمیشه و پشتیبانی بهتری هم از برنامه نویس ها میشه و در نهایت برنامه نویس ها وقت بیشتری روی برنامه هاشون می گذارند و App های بهتری رو خواهیم دید.
شاید سیاست مایکروسافت هم خوب نباشه، چون وقتی ویندوز می خرید تازه لازمه براش همینطور نرم افزار تهیه کنید (Nero, Photoshop, Office, بازی، ...) شاید سیاست مایکروسافت و سونی هم خوب نباشه چون بعد از خرید کنسول های بازیشون باز هم مجبور هستید برای بازیهاشون پول بدید ! :31:
+
خیلی از App ها نسخه های Free یا Lite دارند که کاراییشون محدود شده. می تونید بدون محدودیت زمانی ازشون استفاده کنید! اونهایی هم که ندارند خب تا حدی موافقم ولی این قضیه هم ارتباطی به Apple نداره و هر Developer ای می تونه برای برنامه هاش نسخه Lite درست کنه. احساس می کنم اپل اینجا دست Developer ها رو باز گذاشته تا خودشون تصمیم بگیرند.
بحث خوبی هستش
من خودم نظرم اینه که جیلبریک چیز مفیدی هستش
مخصوصا سیدنا
مثلا الان بلوتوث ایفون نمی تونه فایل بفرسته خوب منی که تو ایران بدون بلوتوث نمی تونم زنده بمونم و وقتی یه نفر میشنوه 900 تومن گوشی خریدم که بلوتوث نداره و تازه بهم می خنده چرا نباید جیلبیریک کنم ؟
اگه یه روز به نظرم سیدنا رو طوری بسازن که نیاز به جیلبریک نباشه و فقط برنامه هایی که اپل اجازه نمیده تو appstory قرار بگیره بیاد توش(نه برنامه های کرک شده) خیلی خوب میشه
ولی قیمت بازی های کنسولی چند و قیمت این بازی های appstory چند: دینقل قول:
شاید سیاست مایکروسافت و سونی هم خوب نباشه چون بعد از خرید کنسول های بازیشون باز هم مجبور هستید برای بازیهاشون پول بدید !
راستی شاید بد نباشه اپل سیاست هاشو مثل گوگل کنه
فروشگاهی که بیشتر از برنامه های free حمایت میشه تا پولی
نقل قول:
برنامه اى كه يك دولار قيمتش فكر نكنم ابل زير 20 سنت بكيره ..
20 ضرب در 180 هزار = سه ميليون و ششصد هزار دولار :18:
تازه 20 حد اقلش !! ودر حالي كه برنامه 1 دلار باشه !!
خب من مطمئنم همه مثل من فكر نميكنم وما كلا ايرانيها ماستر كارد يا فيزا كارد نميتونيم در بياريم يا سخته در اوردش .. كه يه بار بانك ملي كار داشتم ازشون برسيدم كفتن باياد 5 هزار يورو :19: به عنوان امانتي بيششون باشه :27: تا ماستر كارد بري من درست كنن ( نه به عنوان دزدي ها :31: )
انصافا من به فكر جيلبريك اي بد نبودم اكر مثلا ماستر كارد داشتم و ميتونستم به راحتي برنامه هايه ابل دانلود كنم ... اما به قول مهرداد هر جي مفتي هست جالبه :27: اما ايفونم فعلا جيلبريك كردم وباهاش حال ميكنم :20:
-----------
بي شوخي كسي سراغ ماستر كارد معتبر نداره ؟؟ :40:
شما چرا یه جورایی عربی می نویسی؟motorola_g10
دوستان من می خواستم به اطلاعتون برسونم که من در گم کردن وسایل الکترونیکی تبهر خاصی دارم!
برای این که آیپد جون جونیم گم نشه چی کار کنم!(برای مثال ردیاب یا جی پی اس یا هر چیز کوچیکی نداره که قابل ردیابی باشه؟)
ممنون!
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
ببخشید راهی هست که آیپد یه جورایی موس دار بشه؟
البته هر وقت خواستیا؟
برای مثال مجیک موس بهش وصل شه!
البته کسی دنبال این نیست چون که واقعا کارای لمسیش حرفه ایه!
روال AppStore اینه که 30 درصد از فروش به Apple تعلق می گیره و 70 درصد به برنامه نویس.نقل قول:
اگه بخوایم محاسبه کنیم Apple چقدر تا حالا از AppStore سود کرده که خب مسلما خیلی زیاد بوده، حقش هم بوده. درست کردن همچین پلتفرم قابل اطمینانی برای فروش App ها ، و iPhone SDK و iPad SDK که به جرئت می تونم بگم تا حالا میشه بهترین SDK تاریخ دونستش (چه از نظر API ها، چه Documentation) ... خب مسلما هزینه ای از اینها باید توی جیب خودش بره.
خبری که چند روز پیش اعلام شد اینه که روزانه 1 میلیون دلار برنامه در AppStore خریداری میشه، یعنی روزانه 300 هزار دلار بواسطه AppStore به Apple سود تعلق می گیره که خب حدودا بطور متوسط سالیانه 100 میلیون دلار درآمد برای Apple داره.
توی اینترنت سرچ کنید خیلی راحت پیدا می کنید ..! تازه گیفت کارت های iTunes هم که راحت پیدا میشه.نقل قول:
بي شوخي كسي سراغ ماستر كارد معتبر نداره ؟؟ :40:
سیستم MobileMe هست که البته باید سالیانه براش پول بدید ولی همه این امکاناتی که می خواهید رو داره:نقل قول:
کد:http://www.apple.com/mobileme
سلام
من هم موافق جیل کردن نیستم.اولش که ایپادم رو گرفته بودم میخواستم جیل کنم ولی وقتی رفتم توی appstore واقعا منصرف شدم چون فکر نمیکنم که 99 سنت و یا حتی 5 دلار هم برای کسی که از این محصولات استفاده میکنه مهم باشه و به قول دوستان هم که ایتونز گیفت توی پایتخت پره دیگه چرا باید جیلبریک کنیم؟
هروقت کپی رایت در کشور فخیممون عملی شد جیل نمیکنیم.
تصمیم خوبیه نه؟
یعنی چی ؟نقل قول:
منظورتون اینه که ما ایرانی ها عادت کردیم همیشه یکی بزنه تو سرمون تا قانون رو رعایت کنیم!
من موندم! عشق کشور های آمریکایی و اروپایی چشم این ملت بدبخت رو کور کرده!
اون وقت قانون کپی رایت که یکی از مهمترین قانون های جهانیه رو قبول ندارند!
در ضمن ، تاپیک رو از موضوع اصلی منحرف نکنید!
نمیخوام موضوع رو منحرف بکنم ... ولی تا وقتی حقوق به ریال هست خرج به تومان کاریش نمیشه کرد ...
یا اینکه میتونید از محصولات اپل استفاده نکنید ...
اشتباه میکنید حقوق به ریال هست و خرجها به دلار!!!!:27: ولی دلیل بر بی قانونی نیست!نقل قول:
چطور فکر خودتتون رو میکنید ، فکر اون برنامه نویس بد بخت رو نمیکنید!:18:
با سلام خدمت دوستان محترم
امروز اپل یک تبلیغ جدید از آی پد رو ارائه کرد که از لینک زیر میتونید تماشا بفرمایید:
حتما ببینید ، خیلی باحاله!کد:http://www.youtube.com/watch?v=fihOmQY-JxY
با تشکر از مایکرو عزیز.نقل قول:
لینک فیلت*ر هست
[
کلا TV Ad های Apple اکثرا خیلی زیبا هستن .. این هم از این قضیه مستثنی نیست!نقل قول:
ویدیو رو با کیفیت بهتر در سایت اپل می تونید ببینید:نقل قول:
کد:http://www.apple.com/ipad/gallery/#ad
دوستانی که برای دانلود کلیپ بالا مشکل داشتن بفرمایید :
براوتون اینجا آپ کردم .کد:http://www.box.net/shared/pknkb50zee
خیلی قشنگه . حتما دانلود کنید . حجم : 3 مگابایت
بسمه تعالی
سلام. یه راهنمایی میخواستم.
وقتی میخوام از آیتونز نرم افزار روی آیپد بزنم؛ ارور 1009 رو میده که احتما میدم به خاطر تحریم ایران باشه!
حالا بعد از دردسرهای زیاد تونستم از نرم افزار های رایگان دوتاش رو روی PC دانلود کنم.
من یه کم تازه واردم، میخواستم بدونم در نهایت چه جوری باید این نرم افزار ها رو روی ipad بزنم؟
خیلی ممنونم
دوست عزیز اون که روی آیفونم نصبه!نقل قول:
یعنی می شه روی آیپد نصب کرد؟
چه طوری؟
ممنون می شم!
دستتون درد نکنه!
میخواستم در مورد جیلبریک ipad هم توضیح بدین.
اخه كيبوردم عربيه .. يه جورائيي هم فارسيم ضعيفه :13:نقل قول:
-------------
ميشه موس اره .. بايد جيلبريك كني و اموزشش اكه ميخواي بيارم برات
----------
نقل قول:
بیا اینجا :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=405701&page=6
چه ربطی داره منم یه ایسر دارم کیبودش عربیه!نقل قول:
ولی فارسی می نویسم!
مگه شما اهل ایران نیستید؟[QUOTEفارسيم ضعيفه][/QUOTE]
دمت گرم اگه آموزششو که بذاری ممنون می شم!
البته من که آیپدم رو جیل نمی کنم حتما به جیل نیاز داره؟
ممنون از شما دوست عزیز!
ولی من هنوزم باهات موافق نیستم!آیپد برای بعضی ها مثل من جایگزین خوبی برای لپ تاپه!
احساس می کنم با این اطلاعات باید آیپد رو داشته باشی ولی اگه نداری بگیر و پشیمون نمی شی بعد منظور منو می فهمی!
دمت گرم اگه آموزششو که بذاری ممنون می شم!نقل قول:
البته من که آیپدم رو جیل نمی کنم حتما به جیل نیاز داره؟
ممنون از شما دوست عزیز!
ولی من هنوزم باهات موافق نیستم!آیپد برای بعضی ها مثل من جایگزین خوبی برای لپ تاپه!
احساس می کنم با این اطلاعات باید آیپد رو داشته باشی ولی اگه نداری بگیر و پشیمون نمی شی بعد منظور منو می فهمی![/QUOTE]
نا اهل ايران نيستم :18:
ببين جيلبريك نميخواي روي ايبدت يعني همه برنامه ها بايد از ابل بخري تا حال كني با ايبدت ... با احترام براي برنامه نويسان برنامه هاي ايفون :27: مخصوصا تو اين انجمن :27:
بري جيلبريك ايبد اينجا
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=405701
------------
شايد جايكزين باشه .. :5:
:40:
برادر من ، مثل اینکه یادت رفته تو تحریم اینترنتی هستیم! :41:نقل قول:
از وی پی ان استفاده کن! مشکلی نداره! :46:
سلام دوستان
در مورد قیمت iPad سوال داشتم
و این که iPad فارسی رو ساپرت میکنه یا نه؟
یه سوال دیگه هم اگه میشه بپرسم
تو تاپیک دیگه ای نوشته بودین که iPad نمیتونه چند تا برنامه رو با هم اجرا کنه (البته این مال قبل از فروش iPad بود)
بگین که اشتباهِ
iPhone OS عربی رو پشتیبانی می کنه که سایت های فارسی رو هم شامل میشه.نقل قول:
فعلا Multitasking برای 3rd Party App هایی که از AppStore می خرید وجود نداره (این به این معنی نیست که مثلا نمی تونید موقع کار کردن باهاش آهنگ گوش بدید) . در iPhone OS 4.0 که در پاییز برای iPad عرضه میشه قابلیت Multitasking کامل اضافه میشه که طبق اطلاعاتی که Apple داده یک Multitasking فوق العاده رو شاهد خواهیم بود (نه Multitasking "درپیت" ای که توی خیلی از سیستم عامل های موبایل است!)
کلا به قول استیو جابز iPhone OS خیلی از امکانات رو برای اولین بار معرفی نکرد، ولی وقتی معرفی کرد بهترین رو معرفی کرد :دی Multitasking هم همینطور خواهد بود.
پس برای تایپ فعلا گچ پژ رو نداریم درسته؟
(دوستان یه همتی کنین این محصول فوق العاده رو هم فارسی کنین،چون من از عربی بسیار متنفرم)
راستی در مورد قیمت و موجود بودنش نگفتین
گچ پژ رو داریم! کی گفته نداریم! البته همانطور که آرمان خان فر مودند در iPhone OS !نقل قول:
در iPad OS فعلا از تایپ فارسی و عربی خبری نیست! :18:
زبان های قابل پشتیبانی در آی پد :
اما ، بر خلاف iPhone OS ver.1.0.x که با زبان های فارسی ، عربی و.... مشکل داشت ، مشکلی از نظر به هم نچسبیده بودن حروف نداره! :18:
ببینید :
یه چیز جالب ، تو عکس بالا ، تاریخ یادداشت های منو ببینید! :21: :27:
۱۴ دسامبر ۱۹۳۲ :18:
دوست داشته باشید براتون توضیح میدم! جریان چیه! :5:
تو بازار که هست . من تو ویترین دیدم .نقل قول:
در iPad OS فعلا از تایپ فارسی و عربی خبری نیست!
نیکی و پرسش ؟؟ باید جالب باشه . ممنون میشم :5:نقل قول:
دوست داشته باشید براتون توضیح میدم! جریان چیه!
محسن خان ، اونی که باهم دیدیم قضیه اش فرق میکنه!نقل قول:
اون یک نرم افزار ه که توسط "محمد کمیلی" ، برنامه نویس ایرانی ، نوشته شده! ودر APP STROE هم به فروش می رسه!
ایشون نرم افزار های زیادی رو در APP STORE دارند!
بیشتر هم در انجمن تخصصی آیفون و ایرماگ فعالیت میکنند!
حالا بگذریم ، این نرم افزار ها کیبورد فارسی رو به سیستم اضافه نمی کنند! ولی وقتی تو محیطش باشی می تونی فارسی بنویسی!
حالا ، میشه هم کپی کرد و تو ایمیل ها و.... پیست کرد !
ولی در کل ، به زودی کیبورد عربی ، از طرف اپل به آی پد اضافه میشه!
همانطور که میدانید ، پلنگ برفی (Snow Leopard) از فارسی به طور کامل پشتیبانی میکنه!نقل قول:
نیکی و پرسش ؟؟ باید جالب باشه . ممنون میشم :5:
منم تقویمش رو جلالی کردم!
اما تقویم آیفون و آی پد میلادی ه!
وقتی نوت ها رو سینک میکنی ! ، اینطوری میشه!
این یک باگ در Apple Mobile Devise Center ه!!! :27:
مدت کوتاهی بعد از معرفی آی پد حمله ها به اپل آغار شد که آی پد چرا فلش را ساپورت نمی کند . استیو جابز دلیل این را باگ های فلش دانست و گفت که از ادوبی راضی نیست زیرا که فلش باگ زیاد دارد و محصول مناسبی نیست . استیو جابز ادعا کرد دنیا به سوی Html5 خواهد رفت . بعد از این ادعا عده ای زیادی اپل را به انحصار طلبی متهم کردند و فلش و ادوبی رو خیلی قوی تر از آن می دانستند که در آینده جای خود را به Html5 دهد . مدت کوتاهی بعد از اتفاقات بسیاری از سایت ها از جمله فیس بوک و یوتویب اعلام کردند به زودی به جای فلش از html5 برای ویدیو های خود استفاده می کنند و این شروع نکرانی ادوبی برای فش بود و در یک اتفاق عجیب مایکروسافت هم به جمع تایید کنندگان نظر استیو جابز پیوست و مایکروسافت هم اعلام کرد که دیگر در محصولاتش از فلش استفاده نخواهد کرد به سوی html5 می رود که آینده وب در دستان html5 است و اینترنت اکسپلور ۹ نیز از فلش پشتیبانی نخواهد کرد . استیو جابز با ادعا هایش یا بسیار خوش شانس است یا واقعا آینده رو میبینه .
اپل رسما اجرا کنفرانس جهانی برنامه نویسان را در ۷ تا ۱۰ ماه جون تایید کرد
پیش بینی می شود در این کنفرانس امکانات تازه ای برای سیسم عامل snow Leopard معرفی می شود همچنین نسخه تازه ای از مجموعه برنامه های iwork 10 و ilife 10 را معرفی می کند ولی همه اینها به خوبی و جذابی معرفی نسل جدید آیفون نیست که در آخر این کنفرانس معرفی می شود .
با ما باشید تا کفرانس WWDC10
میدونیم که فلش یه فرمت تصویری فایل برای پخش در مرورگر هست اما HTML5 میخواد چطوری جای اونو بگیره ؟
اطلاعاتی ازش داری؟