با سلام
دوست عزیز می تونید راهنمایی شارژ hp cm 1312 nfi رو هم بذارید
ممنون
Printable View
با سلام
دوست عزیز می تونید راهنمایی شارژ hp cm 1312 nfi رو هم بذارید
ممنون
سلام سلام
من یه پرینتر 1010 دارم با مارک hp
میشه خواهش کنم آموزشه یکی ماو هم بذارین.
با سلام
من چاپگر canon 3010 دارم می خواستم بدونم چه طور می شه اینو شارژ کرد؟
اگه زحمت فایل این مدلو هم بزارین ممنون می شم.
sumsung scx-4300 رو کسی بلده؟!
با سلامنقل قول:
ببین شما کارتریج رو جوری بگیر که درام ( استوانه سبز ) پایین قرار بگیره در این حالت سمت راست کارتریج ورودی مخزن تیونر ( پودر یا جوهر ) قرار داره که روش پوشیده شده دو تا پیچو باز می کنی بعد پوشش روشو بر می داری در این حالت ورودی مخزن تیونر معلومه که روش با 1 درپوش پلمپ شده اون درپوشو در بیار ( یکم سخته ) و تیونرو توش بریز و جمعش کن .:5:
سلام دوست عزیز.
به خاطر آموزشهایی که گذاشتی و میزاری ممنون.
اگه میشه آموزش شارژ Canon lbp 3200 بزاری ممنونت میشم.
یا اگه نداری بگو شارژ کردنش شبیه کدوم پرینتره که توی این تایپیک گذاشتی تا دان کنم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
من تا حالا canon شارژ نکردم و نمی دونم این مدل که شما گفتی چطور یا شبیه کدوم مدل از پچاپگر ها شارژ می شه.
من خودم مدل canon lbp3010b دارم که چند تا پست بالا تر نحوه شارژشو پرسیدم اما تا حالا که کسی محبت نکرده ؟
:5:
این مدلی که گفتم لیزری سیاه و سفیده.
خیلی باهاش پرینت گرفتم.
لامصب کارتریجش تموم نمیشه.:31:
این اموزش ها فیلم هستند؟
دوبله فارسی یا نه؟
تمامي آموزشها به صورت فيلم و به زبان شيرين فارسي ميباشد.نقل قول:
اگه ميخوايد شارژ كردن كارتريجهاي ليزري رو ياد بگيريد پيشنهاد ميكنم حتماً دانلود كنيد.
شاد باشيد :40:
به به سلام
بابت آموزشهایی که گذاشتی ممنون.
فقط اگه میشه آموزش شارژ Canon lbp3200 رو بزاری ممنون میشم.
سلام
لطفا کمی در رابطه با این پرینترهای دارای چیپست مانند سامسونگ clp-315 صحبت کنید برای شارژ اینها باید به ترتیب چه کارهایی انجام داد و نیاز به چیپ ریستر هست یا خیر
ممنون
اين آموزشها پايه و كمكي براي يادگيري ديگر كارتريجها هست. من چنين آموزشهايي ندارم و به دستم هم نرسيده.نقل قول:
اگه چنين آموزشهايي گير بيارم مطمئن باشيد كه سريعاً در اينجا قرار ميدم.
براي دريافت اين آموزش به پست زير مراجعه كنيد:نقل قول:
شاد باشيد :40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4750446&postcount=1
سلام از دوستان کسی آموزش شارژ کاتریج 36a رو نداره ؟
اگر ندارید لطفا بگید که طریقه ی شارژ این کاتریج شبیه به کدوم یک از اموزش ها در پست های قبله ! چون من تا حالا شارژ نکردم کاتریجو !:8:
میشه مدل چاپگرتون رو بیان کنید؟نقل قول:
شاد باشید :40:
بله ! پرینتر hp m 1120 سه کاره هست!نقل قول:
کاتریج : 36a
آقا لطف کنید آموزش شارژ کانن lbp3010b هم قرار بدید.نقل قول:
با تشکر
سوالی که بیشتر عزیزان در این تاپیک کردهاند در مورد شارژ انواع کارتریج هست و درخواست گرفتن فایلهای آموزشی هر کدام.
من در جواب بایستی عرض کنم که آموزشهای قرار داده شده در تاپیک تقریباً به صورت اصولی هست. یعنی اگه شما به آموزشها دقت کرده باشید به راحتی میتونید هر نوع کارتریج رو شارژ کنید.
با این حال سعی میکنم که آموزشها رسیده به دستم رو در این تاپیک قرار بدم.
طریقه ریست پرنتر E120
سلام به همه عزیزانی که به فکر دیگران هم هستند
من نمیتونم فایل روببینم چیکار کنم؟یعنی خیلی بی سوادم؟:41:
اگه منظورتون اینه که لینکها مشکل داره که خیر.لینکهای دانلود سالم هستن.:46:نقل قول:
یعنی منظورتون چیزه دیگه ای؟
دانلود میشه ولی یه طور عجیب یعنی باید 4دقیقه دانلود بشه ولی یه دفعه دانلودش پر میشه ووقتی میخوام فیلم رو ببینم 10ثانیه نشون میده ودیگه ادامه نمیده نصه نیمست
چرا کسی جواب منو نمیده :41:
ناسلامتی همه میگن تواین سایت سوالی بدون جواب نمیمونه:blink:
ممنون
چرا کسی جواب منو نمیده :41:
ناسلامتی همه میگن تواین سایت سوالی بدون جواب نمیمونه:blink:
ممنون
با سلام به همه دوستان عزيز
فايلهايي كه من در Rapidshare آپلود كردهام هيچ گونه مشكلي ندارند. فقط از نظر اينكه Free يا Premium هستيد دچار مشكل ميشيد.
كاربران آزاد يا همون Free فكر كنم با مشكل مواجه شدهاند.
براي اينكه اين مشكلات كمتر بشه دوست خوبمون Service Manual در انجمن تخصصي تعميركاران زحمت كشيدند و فايلها رو در سرور ديگهاي آپلود كردند.
لينك فايلهاي آپلود شده به صورت مستقيم هستند و از نظر دانلود تست شده و هيچ مشكلي ندارند.
با اينها براي دانلود فايلها به صفحه اول تاپيك مراجعه كنيد. انشاءالله كه مشكلتون حل ميشه.
با تشكر دوستدار شما جواد
سلام جواد جون ممنون از اینکه بهم جواب دادی
اتفاقا من دارم از لینک مستقیم استفاده میکنم و دانلود میشه یه طور عجیب :18: یعنی باید 4دقیقه دانلود بشه ولی یه دفعه دانلودش پر میشه ومیگه دانلود ایز کامپلیت
وقتی میخوام فیلم رو ببینم 10ثانیه نشون میده ودیگه ادامه نمیده نصفه نیمست
وفیلم آموزشی پخش میشه اونم فقط تا ابزار کار مثل چکش الکل پنبه پیچ گوشتی دم باریک ودیگه ادامه نمیده....:41:
فکر میکنم اونم میدونه که بهم تا ابزار کار رو نشون بدن خودم بقیه رو میفهمم شاید اونم فهمیده من یه نخبه ام:5:
جواد جون در ضمن این تنها مربوط به کارتریج نمیشه فتوشاپ هم همینطوره
سلام به همه بچه هانقل قول:
آقایون اینقدر خودتونو زجر ندید . اگه این آموزش ها که به زبان فارسی هست به دردتون خورد که عالیه هم فارسی هم خوب گفته شده اما اگر مدل کاتریج شما نبود خیلی راحت میتونید آموزشش رو از سایتبگیرید اکثر کاتریج ها هم داره اگه هم نداشت تقریبا اکثر شبیه همه. فقط به زبان های مختلفه که فکر نکنم نتونید انجام بدیدکد:www.youtube.com
زیاد سخت نیست . :46:
فقط باید مدل کاتریجتونو بدونید که روی کانریج مدلشو زده:20:
حرف شما درست دوست عزیزنقل قول:
اما نکاتی هست که فقط با زبان بیان میشه و همین مسئله کار رو سخت میکنه.
درسته در Youtube این آموزشها رو به راحتی (فکر نکنم) بشه پیدا کرد اما کیفیت نشون دادن جزئیات خیلی مهم هست.
در فایلهای آموزشی که من آپلود کردم کیفیت فایلها طوری هست که قسمتهای مختلف یه کارتریج رو میشه مشاهده نمود.
البته اگه کسی این آموزشها رو به دقت مشاهده کرده باشه به راحتی هر نوع کارتریج دیگهای رو میتونه شارژ کنه.
با این حال از توجهتون به تاپیک تشکر میکنم.
کسی میتونه آموزش شارژ
رو بزاره؟HP P2055D Laserjet Color
کسی نمی خواد جواب منو بده من رفتم یه پودر یک کیلویی خریدم اگه میخواید بهتون شب جمعه احسان بدم:31:
کسی میتونه آموزش شارژ کارتریج HP 2055D رو بزاره؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله حرف شما کاملا متینه
منم اول گفتم این آموزش هایی که گذاشتن خیلی خیلی خوبه ولی اگر نبود برید یه سرم به این سایت بزنید .
البته حرف شما رو کاملا قبول دارم اکثر پرینتر ها مثل هم شارژ میشه که اگه اینو یاد بگیرید بقیه هم به راحتی میتونید شارژ کنید.
بازم ممنون از جوابتون
ما شا ا..با یک کیلو میخوای چه کنی؟:31:نقل قول:
کارتریجش چند A هست؟نقل قول:
سلام
خیلی تایپیکه خوبیه
من الان دو تا پرینتر HP زیر دستم که یکیش 1300 اگه بشه یاد می گیرمش
ولی اگه مدل HP CP1215 هم داشتین از ما دریغ نکنید (CB540A)
اگه بخوام آکبندشو بگیرم دونه ای 70 تومن میوفته که چهارتاش با هم کلا از قیمت نو پرینتر میزنه بالاتر
شارژشم نزدیکای 30 تومنی هست
قضیه این چیپست چیه
یدفعه شازژ بکنیم کار نکنه؟
با تشکر
سلام , 1200 اچ پی میخوام. خیلی ممنون میشم.:11:
اين مدل با HP 1300 تفاوتي نداره.نقل قول:
به پست زير مراجعه كنيد:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4918786&postcount=3
نقل قول:
بفرمایید ::::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]