خوب اگر تری دی مکس نتونستی استفاده کنی برو سراغ مایا اونم بد نیست:46:
Printable View
خوب اگر تری دی مکس نتونستی استفاده کنی برو سراغ مایا اونم بد نیست:46:
من نمی دونم چقدر قبول دارید اما حتما شکا 25 قبول دارید (سازنده crime life 2 و crime life 3( این شون انگار اصلا از 3dsmax و مایا و cinema 4d استفاده نکرده :18: (به دلیل استفاده نکردن از کرک)
خوب بهتره این بحث مدل سازی بزازیم کنار یک کاری اش می کنم یکی دوستام نسخه 9 قرار بیاره بهر حال ممنون از راهنمایی تون
بخششید لحن بد بود:11:
خواهش می کنم:31:
من یه بار دیگه که این شات ها رو نگاه کردم متوجه یه چیزی شدم. بکگراند مفتضحه. البته ببخشیدا آقا پرویز شما اصلا فحش بده ولی واقعا بکگراند و آسمون جای کار داره.
خوب عوض اش می کنم مشکلی نیست
سعی کن از کوه هم در دوردست استفاده کنی و خورشید.......
اینم آسمون جدید
بابا تو كه زحمت ميكشي خوب يكم بيشتر بكش كه همه دست به دهن شن
همين كه ميسازي كلي ارزش داره و تحسين ميكنمت براي اين همت
فعلا كه تو گود وايستادي
اما گرافيك كارات خيلي جاي كار داره
سلام.
بابا ادم اسم بحث و می بینه با هیجان می اد تو بعد با این گرافیک روبرو می شه حالش گرفته می شه.
از مدل گذشته این بافتاش چرا این قدر بی کیفیته؟!
البته شما استاد مایی چون من چیز زیادی در مورد طراحی گرافیکی نمی دونم.
در کل از این عکسا (و سابقه شما)به نظر می زسه برنامه نویسیش مث سرباز وطن عالی بشه.
بعد این تیر تفنگ تو بازی های قبلیت فک کنم برد کمی داشت به نظرم اگه بردشو زیادتر کنی در عوض یه کم انحراف متغیر به تیر بدی که در فاصله زیاد باعث انحراف تیر بشه بهتره. البته این ربطی به عکسایی که گذاشتی ندارشت!
سلام به احسان جان خفن و مارتین جون گل
احسان لطف دارید ولی چیکار کنم گرافیک بازی ام بره بالا ؟ تازه چند نمی دونم چرا cinema 4d ایرور میده ... زده به حالم راستش با هیچ برنامه دیگی حال نمی کنم می دونم مدل سازیم زیاد خوب نیست البته با همین گرافیک مسخره وقتی یک کامپیوتر با گرافیک 128 اجراش می کنم کنده
مارتین جون برنامه نویسی من بد نیست اگر چه سرباز وطن در هوش منصوعی بازی ضعف های زیادی داشت
میدونم مارتین جون اسم تاپیک یکم هیچان دهنده است ولی این بازی قابلیت سوار شدن ماشین و موتور و هیلی کوپتر و ... داره است (هنوز اضافه نکردم)
راستی به بازی امکان روز و شب شدن رو اضافه کردم
راستی احسان جان به دادم برس (به صفحه قبلی نگاه کن)
ساعت كامپيوترتو دست كاري كن ببين درست ميشه ؟
ممنون احسان جون ولی درست نشد کاش حداقل یک ایرور درست و حسابی می داد
بازم میگم آقا پرویز من کوچیک تر از اونیم که درمورد کارات بخوام نظر بدم ولی به نظر من مدل سازیت خوبه ولی تکسچر :8:. شما یه خورده از مومنیت و معنویتت:31: دست بردار. وقتی نمی تونی تکسچر اید آل درست کنی برو کش برو از یه جایی. اگه اصلا از این کار خوشت نمیاد برو به یه حرفه ای بگو تکسچر بساز برام.
بازم میگم من نه قصد بدی دارم نه چیز دیگه. فقط نظر شخصیمه.
راستش حیفم اومد با این برنامه نویسی خوبت بازیت گرافیک نداشته باشه.
برای همین یک پشنهادی دارم اگه خواستی مدلات رو من برات می زنم . اینم یک نمونه از آپارتمانی که زدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف که نمی تونم دو بار دکمه تشکر و بزنم.....
پرنس جان آخه زحمت میشه:11:راستی پرنس جان شما نمی دونی مشکل از کجاست؟ cinema 4d ایرور میده به صفحات قبل نگاه کن. به قول سریال کلید اسرار (خدا ازت راضی باشه):27: بهر حال ممنون میشم مشکل پیدا کنید راستش خیلی لنگ کرده
نه بابا چه زحمتی می خوام فقط بازیت حرفه ای بشه. فقط لیست مدلهایی که می خوای ساخته بشه رو به من بده. اگه عکسی یا طرحی چیزی داری هم بفرست.نقل قول:
پرنس جان آخه زحمت میشه
مشکلت با cinma4d هم بخاطر رم هست احتمالا رمت کم می یاره . یک کم virtual ram رو بیشتر کن.
control panel>system>advanced system setting>performance>advanced>virtual memory
پرنس ممنون که به فکر مایید راستش رم من 2 گیگه من قبلا این مشکل نداشتم حتی این برنامه رو رم 256 اجرا کردم مشکلی نداشت نمی دونم چرا مرگشه
خواهش می کنم عزیز. اگه برنامه با دادن این ارور بیرون می پره و از برنامه خارج می شه رمت مشکل داره. که به احتمال زیاد هم همینه. اگه بعضی وقتها هم صفحه آبی می یاد یا سیستمت ریستارت می شه بخاطر همینه.نقل قول:
پرنس ممنون که به فکر مایید راستش رم من 2 گیگه من قبلا این مشکل نداشتم حتی این برنامه رو رم 256 اجرا کردم مشکلی نداشت نمی دونم چرا مرگشه
سیستم ات ریست نمی شه ولی یک چیز فهمیدم اگه قبل قرار spline شی exprite ناپیدید کنم ایرور نمی ده حالا می خواهم درایو قدیمی کارت گرافیک ام نصب کردم
متاسفانه مشکل حل نشد . راستی آدم زیر کردن به بازی اضافه شد
آقا پرویز یه چیزی شما تکسچرهات رو از جایی دانلود میکنید ؟ منظورم اینه که خودتون میسازید یا کپی میکنید؟
ببین تو بازی دونوع تکچستر داریم یکی برای زمین که آماده اند یکی برای شی خاص مثل ساختمان و ماشین و ... که انها رو خودم میسازم
دوستان یک دستی به کارکتر اصلی کشیده ام:8:خیلی بهتره شد
خوبه فعلا می تونی بدون داستان بسازیش مثل بازی درایور و بعدا اگه خواستی چیزی بهش اضافه کنی در مورد حجمم مهم نیست بزار حجمش بالا تر باشه ولی گرافیک در سطح بالا باشه مث بازی modern war far 2 که روی مراحل زیاد کار نشده بود ولی روی گرافیکش خیلی کار کارده بودن. امیدوارم چیز خوبی از آب دربیاد.نقل قول:
موفق باشی
الان اينو شبيه خودت ساختي؟!!!!:18:نقل قول:
شما كه گفته بودي 18 سالته اين يارو كه 50 سالشه...
یه کم پاهاش زیادتر از حد دراز نیست ؟!
تنش خیلی کوچیکه!
نه گردن داره نه فاق شلوار
البته خیلی باحاله موفق میشی
منم ميگم گردن بده بهش و واسه شلوارشم يه طرحي بده خيلي سادس
اصلا رنگ شلوارو سياه كن تا با كتش ست بشه بهتره يه طرح جيب به شلوار بدي
کلش کجه و پاهاش درازه و تنش کوتاهه.
لاپاش زيادي بالاس ( + 18 )
این بازیکن کجاش کچله . احسان جان شما بگو باصصن (user.age<18):27:
براش فاق هم گذاشتم فعلا رفتم تو کار نارنجک
در روز 2 ، 3 ساعت بشین GTA بازی کن و تا میتونی شبیه اون بساز.
انیمیشن وسطش نمی ذاری؟
دوستان برای بازی نارنجک هم گذاشتم البته بازی فعلا تعطیل میشه
چرا تعطیل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پژوه چند رسانه باید یک سی دی آموزشی بسازم البته تعطیل تعطیل هم نه همین امروز براش رادیو گذاشتم
کارت خیلی درسته!!!:31:
من برام يه سوال پيش اومد راجع به خيلي از بچه هاي بازي ساز خودمون(keb و sub-zero70و parvizadmو...)نقل قول:
سوال بي ربط به موضوع اين تاپيك هست. ميخواستم بدونم شما چه جوري تو اين ماه هم به درستون ميرسين و هم به بازي سازيتون.
فکر می کنی چغان می کنم :13:پس نگاهی به وبلاگ من بکن
کد:parvizb.blogfa.com
من اصلا منظورم اين نبود كه چاخان ميكنين بيشتر ميخواستم بدونم رشتتون چيه و چه سالي هستيننقل قول:
رشته نرم افزار ترم 2 آموزشکده امام خامنه ای