من شكلك ها را نصب كردم و بعد هم گروه ابنباتي رو دانلود كردم و تمام شكلك هاي ابنباتي واسم اومدن.نقل قول:
ولي وقتي كليك چپ ميكنم رو شكلك و بعد ctrol+v رو ميزنم اين رو مينويسه مثلا الان همين جا خواستم شكلك بزارم كه اينو نوشت.
چي كار كنم ؟
:37:
Printable View
من شكلك ها را نصب كردم و بعد هم گروه ابنباتي رو دانلود كردم و تمام شكلك هاي ابنباتي واسم اومدن.نقل قول:
ولي وقتي كليك چپ ميكنم رو شكلك و بعد ctrol+v رو ميزنم اين رو مينويسه مثلا الان همين جا خواستم شكلك بزارم كه اينو نوشت.
چي كار كنم ؟
:37:
من هر جايي كه اون كد رو ميزنم نمياد. حتي داخل اينترنت اكسپلور.نميدونم ديگه بايد چي كار كنم ؟
بچه ها لطفا يه دفعه ي ديگه راهنمايي كنيد آخه چنذ تا از دوستام همين مشكلي كه من دارم رو دارننقل قول:
چه كار بايد كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:چقدر عجله داری:31:نقل قول:
من فهمیدم باز مشکلم چیه ( یک خط رو فراموش کردم تو راهنما- چرا من همیشه این نکات رو یادم می ره:9:)
تو راهنما اخرش نوشته نکته که مال ie هست که تو ie وقتی صفحه رو باز می کنی یک نوار زرد که میاد بالای ان که باسه تایید کارکردن اسکریپ است. رو نوار کلیک راست کن و allow رو بزن تا مشکل حل شه:46:.
تمام:46:
خب این کد همون ورژن نرم افزار هست که ارسال می کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در قسمت ادد ریموو هم به جای ورژن برنامه کد رو مینویسه.
ببخشید دوستان گلم...من چون درگیر ساخت نرم افزار هستم وقت نکردم به مشکلات شما رسیدگی کنم...دوستان گلم zed2 و cdp هر وقت من نبودم جوابتون رو میدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا اگر مقدوره گروه نی نی موش رو آماده کنید
با سپاس فراوان:11:
چشم...پس از ریزه میزه...فعالیت روی نی نی موش آغاز میگردد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[IMG]file:///G:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.png[/IMG]file:///G:/Program%20Files/namakdoon%20city/images/abn13.gif
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
[IMG]file:///G:/Program%20Files/namakdoon%20city/images/abn13.gif[/IMG] اقا نمياااد
من آخر نفهميدم رمز هاشو از كجا گير بيارم...
رمز bache sarbaz چيه؟؟؟
از كجا گير بيارم؟؟؟
بهتر بود يه فايل بود كه همشون توش بودن.....
با اجازه...
من مراحل رو مینویسم و شما هم به ترتیب عمل کنید...
نکات:
- این برنامه فقط با مرورگر های Internet Explorer یا FireFox (در صورت نصب Add-ons) کار میکنه پس با مرورگر های دیگه باز نکنید...
- اگه میخواید این برنامه رو توی FireFox اجرا کنید این رو بخونید:
محتوای مخفی: بخونید...
روش استفاده:
- برنامه رو اجرا کنید... (فایل namakdoon_city.html داخل محل نصب برنامه رو اجرا کنید)
- در صورتی که از فایرفاکس استفاده میکنید با مراحل گفته شده در بالا برنامه رو اجرا کنید...اگر هم از Internet Exolorer استفاده میکنید روی نوار زرد رنگی که در بالا باز شده کلیک کنید و گزینه Allow Blocked Content... انتخاب کنید و روی Yes کلیک کنید.
- برای ثبت شهر روی "شناسه" در پایین سمت راست صفحه اصلی برنامه (!) کلیک کنید...
حالا کد نوشته شده رو به ایمیلی که توی اون صفحه هست ارسال کنید...بعد از مدتی کدی به ایمیل شما ارسال میشه که توی مراحل بعد ازش استفاده میکنیم...- حالا به یکی از گروه هایی برید که چراغ کلیدش (در صفحه اصلی برنامه) سبز باشه(یعنی اون گروه آماده هست) (برای مثال ابر سفید!) روی نوار سیاهی که کلمه "دعوت" توش هست کلیک کنید تا فایل نصب اون گروه دانلود شه!
- بعد از دانلود، فایل نصب رو اجرا کنید...در اولین صفحه یک پسور ازتون میخواد که شما هم باید اون کدی که به ایمیلتون فرستاده شده رو اینجا بنویسید...بقیه مراحل نصب رو انجام بدید (فقط باید شکلک ها رو توی محل نصب برنامه نصب کنید وگر نه اجرا نمیشن!)
- حالا از توی صفحه اصلی برنامه روی گروهی که دانلود کردید کلیک کنید... (برای مثال: ابر سفید)
- حالا با یک بار کلیک کردن روی شکلک مورد نظر کد اون (به همراه کد [IMG]) براتون کپی میشه ومیتونید اون رو توی ویرایشگر انجمن ها پیست کنید....
نکته: نیازی به استفاده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیست!
پست بالا رو کامل و با دقت بخون...نقل قول:
پست بالا رو بخون...نقل قول:
رمز همه گروه ها یکیه! فقط یک بار رمز رو دریافت کنید برای تمام گروه ها میتونید استفاده کنید...
در این صورت :
1. حجم بالا میرفت...دریافت برای همه مقدور نیست
2. شاید یک نفر دوست نداشته باشه یک گروه رو داشته باشه و...
3. در صورتی که نسخه جدید اون گروه بیاد باید دوباره کـــل گروه ها رو دانلود کنید...
:46:
ضایع شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سعی کردم تو مرورگر seamonkey با add on کار کنم ولی ظاهرا باگ داره و صفحه سفید میزنه فقط....
باسه سازنده اش بفرستم مشکل رو شاید یک اصلاحیه بزنه باسه این مشکل.
با وی بی خیلی از این قابلیت هایی که الان با HTML میتونیم بدیم رو نمیشه داد!!نقل قول:
یه چند تا دلیل :
اول وی بی در حالت معمول فایل GIF (به صورت حرکتی) رو نشون نمیده و باید OCX بیاد وسط!
دوم تعداد این شکلک ها خیلی زیاده!! آماده سازیش با VB خیلی سخت و زمانبر میشه! یک برنامه ای احتیاج هست که بتونه توی یه صفحه تعداد بالایی شکلک رو نشون بده! که این کار فقط توی HTML میتونه براحتی انجام بشه...
Labkhand عزیز هم خودش داره به تنهایی آماده میکنه اینا رو و دست تنهاست!... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اشکالی هم داره به مدیریت ایمیل بزنید (توی سایت) تا رفع شه!:46:
فکر نکنم چند تا کلیک ساده اشکال باشه! تنها محدودیتش برای مرورگره! همه هم که یا IE یا FireFox رو دارن!
ایشالا در آینده بهتــر مـیـشـه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از دوست گلم cdp که راهنمای ثبت شهر قرار دادند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...گروه ریزه میزه نیز اگر خدا بخواهد فردا شب آماده ی دعوت می شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویروسی بود که....!
چه فایلی ویروسی بود ؟!!! چه آنتی ویروسی ؟! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هیچ کد یا برنامه مخربی نداره! فقط چند تا صفحه HTML سادست + چندتا عکس! همین!
من که الان nod32 و Avira دارم هیچ مشکلی نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه مشکل تو برنامه پیدا کردم !
آیکنی که برای ورود به نرم افزار هست فقط یه دونه ازش وجود داره که روی دسکتاپ ساخته میشه ، حالا اگر اشتباهی او نو پاک کنید دیگه نمیتونید وارد نرم افزار شید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و باید نرم افزار رو دوباره نصب کنید !
اون آیکن فقط یک میانبره (یا Shortcut) که اون به فایل اصلی برنامه متصل هست و فقط دسترسیتون رو راحت تر میکنه...اگه هم پاک شد میتونید با فایل namakdoon_city.html داخل محل نصب ،برنامه اون رو اجرا کنید...نقل قول:
برای دسترسی راحت تر به برنامه می تونید اون رو به صورت Bookmark یا Favorites داخل مرورگرتون ذخیره کنید...
برای این کار همون فایل برنامه رو اجرا کنید و Ctrl+D رو بزنید...
برای فایر فاکس:
- در قسمت Name یک نام بنویسید...
- درقسمت Folder محل نگهداری رو مشخص کنید که شامل:
- Bookmarks Tool: به زیر نوار آدرس مرورگر اضافه میشه!
- Bookmarks Menu: به انتهای منوی Bookmarks مرورگر اضافه میشه!
- Unsorted Bookmarks: در قسمت Bookmarks مرورگر اضافه میشه!(برای باز کردن این قسمت از کلید های Ctrl+B استفاده کنید)
برای Internet Explorer:
- در قسمت Name یک نام بنویسید...
- در قسمت Create in محل نگهداری رو مشخص کنید که شامل:
- Favorite Tool: به زیر نوار آدرس مرورگر اضافه میشه!
- بقیه پوشه ها رو از طریق کلیدهای Ctrl+B میتونید بهشون دسترسی داشته باشید...
از این به بعد باید برنامه رو از محلی که توی Bookmarks یا Favorites مرورگر ذخیره کردید اجـرا کنید...
گروه ریزه میزه با 524 شکلک آماده ی دعوت شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون می توانید 1621 شکلک را به شهر خود اضافه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
ویروس!!!!...نه بابا...سیستم من آنتی ویروس کاسپر اسکای با لیسانس اصل داره که هر روز آپدیت میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...هیچ ویروسی در کار نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
فقط دکمه تشکر کافی نبود ، واقعا ممنون ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پروژه ی بعدی چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر دوستان گلم...قضیه ی اخطار آنتی ویروس رو فهمیدم...هنگام نصب ممکن است آنتی ویروس به شما در مورد نصب اخطار دهد ولی دلیل بر ویروسی بودن نیست...بلکه چون نام کمپانی من (labkhand) جهانی نیست...آنتی ویروس هنگام نصب به شما اخطار میدهد که در حال نصب نرم افزاری هستید که سازنده ی آن معروف نیست و نا آشنا می باشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
گروه بعدی نی نی موش هست ولی حالا شروع به ساختش نمی کنم...چون کمی نیاز به استراحت دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...چند روزی با اجازه ی دوستان گلم به استراحت و مرتب کردن کارهای روزمره می پردازم.نقل قول:
یکی از گروه ها ی شکلک رو دانلود کردم شماره سریال میخواد چی باید وارد کنم؟؟؟
اینجـا آموزش کاملش رو گذاشتم، بخون:نقل قول:
بازم سوالی بود در خدمتیم!:20:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4959571&postcount=51
ممنون
این نرم افزار با مرورگر اپرا کار نمیکنه؟
همونطور که توی آموزش هم نوشتم فقط با IE و FireFox (با نصب addons) کار میکنه...نقل قول:
ساخت گروه نی نی موش آغاز شده است و 30 درصد تکمیل شده است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول بالاخره اصلاحیه add-on امد و من هم داخل سی مانکی به طور مستقیم می تونم استفاده کنم.نقل قول:
دوم تو این گروه هات رو من متوجه شدم kitty توش نیست....چرا؟
دو گروه مربوط به کیتی هست....کیتی و بابایی...سلام کیتی...یه نگاه دقیق تر بنداز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مسابقه کی برگزار میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت قرعه کشی هست؟؟؟ زمانی که به 50 کابر ثبت شده برسیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک گونه کیتی دیگر هم من تو اینترنت دیدم که تعدادش کمه ( فکر کنم 8 تا بود )نقل قول:
فعلا بزاریم این گروه ها کامل بشه بعد ورژن جدید که بیاد گروه های جدید رو اضافه کن :46:
سلام
خسته نباشید
یک سوال؟؟؟
چرامن توی پیغامهای Gmail استفاده میکنم برای کسی که میفرستم دیده نمیشه
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید چکارکنم؟؟؟؟
من که خیلی وقته با جی میل کار نکردم ولی کد ها با تگ IMG که برای تصاویر هست کپی میشوند که بیشترین استفاده رو در انجمن ها دارد ولی شما میتوانید لینک را از بین تگ برداشته و به هر صورتی که مایل هستید در گفتگوی خود قرار دهید...متاسفانه من روش استفاده از لینک های تصویر در ایمیل ها رو بلد نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی اگر کسی بلد هست بگه تا همه بهره ببرند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قسمتی که با قرمز مشخص شده لینک تصویر میباشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:[img]http://www.namakdoon.net/ncs/bachesarbaz/bs101.gif[/img]
50 نفر نشد ؟
.
نه...تا الان 24 نفر ثبت نام کردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گروه نی نی موش با 153 شکلک آماده ی دعوت شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم اکنون میتوانید 1774 شکلک را به شهر خود اضافه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گروه بعدی موش موشک می باشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لبخند جان یه کم کند شدیا قبلا زود تر گروهارو آماده میکردی :31:
دلیل کند شدن کارم اینه که بعضی گروه ها شکلک هایی با سایز های مختلف دارند که کار رو بسیار کند و سخت می کنند مثل همین نی نی موش--> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دومین دلیل کند شدن کارم اینه که من شاغل هستم و وقت آزاد کمی دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و سومین دلیل کند شدن کارم که دلیل اصلی اونم در این روز های تابستان هست رفتن ما به باغی که پدرم خریده می باشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...خواهرهام هر جمعه یا هر تعطیلی یا مناسبتی گیر میارن زود کاروان رو راهی باغ میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و متاسفانه تنها روز های تعطیل هست که من فرصت خوبی برای ساخت دارم و در این روزها هم توی باغ گیر افتادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
در شهر نمکدون زمانی که چراغ گروهی زرد میشه...بدونید ساخت گروه آغاز شده است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]