اندروید اینده بهتری داره
این اندروید 3 که بیاد با رزولیشن بالایی ساپورت میکنه (1280*720)
Printable View
اندروید اینده بهتری داره
این اندروید 3 که بیاد با رزولیشن بالایی ساپورت میکنه (1280*720)
نقل قول:
واقعا ؟؟؟گوشی دوستم ویندوزه ببره بیرون آندروید میکنن واسش ؟؟
به نظره من با توجه به سرعتی که اندرویید داره میتونه در اینده رو دست ویندوز در بیاد....
ولی ویندوز7 هم باید بینیم چه طوره.
در حال حاظر من اندرویید را ترجیح میدم.
چون سیستم عامل سبکتریه و به همین دلیل از سرعت بالاتریم برخورداره
رویه هر گوشی نصب نمیشه آندروید ! و در کنار ویندوز گوشی نصب میشه . می تونید به تاپیک X1 مراجعه کنید .نقل قول:
htc wildfire بهتره htc hd mini ?
رزولشن 320*240 مشکلی در wildfire ایجاد نمیکنه ؟
یا حق
البته که میشه...مدل گوشیش چیه؟؟نقل قول:
ولی بهتره بیرون نبره
میتونی همین جا یه تاپیک بزرنی یا بگردی تاپیکش رو پیدا کنی
تو نت هم سایت هایی باید پیدا بشه که آموزش نصب رو گذاشته باشه
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
میتونی تو تاپیک wildfire بخونی...نقل قول:
یکیشون فکر میکرد کیفیت صفحه پایینه
ولی وقتی گوشی روشن شد...به قول خودش کف کرد!!
به نظر من هم wildfire از hd mini بهتره...
با سلام
من اگر جای شما بودم یه اندروید میگرفتم هرچند نظر شخصیم اینه و لی از ماکروسافت و تولیداتش اصلا خاطره های خوبی ندارم .
من چند تا سوال درمورد wildfire داشتم :
1.مموری چند گیگ تو جعبش هست ؟
2.رزولشن فیلم برداری این گوشی چنده ؟
3.باید براش handsfree بخرم برای آهنگ گوش دادن ؟
4.کیفیت صدای گوشی چی جوریه (مثل htc pro 2 هست ) ؟
ممنون از همتون
منم یه سوال داشتم شما که میگید اگه اندروئید جدید بیاد تا رزولیشن 720*1280 رو ساپورت میکنه گوشی مثل wild fire که رزولیشن 240*320 داره میشه این کیفیتی که گفتیتد یا منظورتون چیز دیگه ای است
روی وایلدفایر که نمیشه.
روی گوشی های خوفی که با اون نسخه اندروید بیان میشه.
کسی میدونه win 6.5 به win 7 آپگرید کنیم ؟
میرزه در حال حاضر win 6.5 بگیریم ؟
ممنون
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
xperia x8 بهتره یا wildfire اگه کسی راهنماییم کنه ممنون میشم
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
xperia x8 رو میشه به آندروید 2.2 آپگرید کرد ؟
آیا cpu 600 MHZ با 528 MHZ خیلی فرق داره ؟
صفحه نمایش wildfire بهتره یا HD mini با اینکه wildife 16 میلیون رنگ و 320*240 هست اما Hd mini 65 هزار رنگ و 480*320 هست ؟ :11:
تعثیر خودشو در نرم افزار ها یا بازی هایی که از تمام امکانات سخت افزاریه گوشی استفاده میکنن نشون میدهنقل قول:
ویندوز 7 به نظر من بهتره آندروید هنوز احتیاج به رشد داره....
با پست بالا مخالفم.
چون ویندوزی که به قول خیلی ها از جمله خودم به رشد کاملی رسیده ولی به دلیل سنگین بودن این سیستم عامل همیشه این سیستم عامل از کندی خاصی برخورداره بر خلاف اندرویید که سیستم عامل روون و پر سرعتیه البته باید دید وین7 چه طور عمل میکنه.
البته این پست من به معنی این نیست که ویندوز سیستم عامل بدیه بلکه سیستم عامل بسیار خوب و پرقدرتی میباشد
به نظر من ویندوز مبایل 6.2 (اونی که قبل وین موبایل 7 اومده)فعلا بهترین گزینه هست....چون وین موب 7 طول میکشه که پچها و آپدیتاش بیاد تا یه سیستم عامل بی نقص بشه....ولی اگر کسی حوصله کمبودهای وین موب 7 رو تا برطرف شدنش داره خریدنش خوبه(مثلا عدم پشتیبانی از تماس تصویری چیزی حست که حل میشه ولی طول میکشه و متاسفانه تمام گوشی های فعلی این امکانو ندارن یعنی دوربین رو ندارن پس ممکنه گوشی های فعلی رو که بخری از لحاظ سخت افزاری هم مشکل بخوری...باید ببینی چقدر واست مهمه..............
در مورذ آندروید هم نظری ندارم چون از سیستم های تیکه پاره بدم میاد....اینو سیستمهایی میمونه که حسن کامپیوتری سر محله واست جمع میکنه......هر چند هسته قدرت مندی داره ولی برنامه هاشو آدم مطمئن نیست و الی .........
آندروید دوست داشتنی در کنار آی او اس اپل آیفون
بعدش هیچی!!!
سلام دوست عزیز
سوالتون جواب بسیار ساده ای داره:
اولا که به هیچ وجه توی رقابت بین سیستم عامل ها نمیشه اسم ویندوز فون 7 رو اورد چون:
WP7-specific limitations
No system-wide file manager
No Bluetooth file transfers
No USB mass storage mode
Limited third-party apps availability
No Flash (nor Silverlight) support in the browser
Too dependent on Zune software for file management and syncing
No video calls
New ringtones available only through the Marketplace
Music player lacks equalizer presets
No multitasking
No copy/paste
No DivX/XviD video support (automatic transcoding provided by Zune software)
No sign of free Bing maps Navigation so far
No internet tethering support
No handwriting recognition support
و این سیستم عامل حالا، حالا ها کار داره.
در مورد ویندوز موبایل 6.5 و آندروید هم باید بگم من مدت ها با هر دوتاشون کارکردم و قبل از اینکه Desire داشته باشم گوشی TouchِDiamond 2 رو داشتم و به زودی هم می خوام I9000 بگیرم.
اگه راستش رو بخواید ویندوز موبایل دیگه به هیچ وجه قابل مقایسه با آندروید نیست و به شدت بازارش راکد شده و الان اکثر گوشی ها با آندروید به بازار میان و اگه رنکینگ GSMArena رو هم نگاه کنی می بینی که 4 تا گوشی اول آندروییدی هستن و دیگه دوران یکه تازه ویندوز موبایل و سیستم عامل آیفون تموم شده.
حالا سیستم عامل ها یه رقیب (برنده) دیگه دارن، آندروید با بیش از 80 هزار نرم افزار و بازی که 70% اون ها رایگان هستند.
به نظره منم اندرویید سیستم عامل بسیار خوبیه و 100 در 100 در حال حاظر از تمامیه ورژن های ویندوز موبایل بهتره
به نظر من هم ویندوز موبایل بهتره ویندوز موبایل 7.
بطور کلي منم موافقم که هنوز وين موبايل بانک نرم افزاري غني تري داره
براي حال حاضر (نه آينده) بايد ببينيد چه نرم افزارهايي بيشتر مدنظرتون هست براي اجراش
مثلا من خودم يکسري نرم افزار کاربردي مدنظرم بود که چون در حال حاضر در آندروييد پيدا نکردم رفتم وين مو خريدم
ولي کاربران ويندوز نگراني زيادي براي آينده از نظر توليدکننده هاي نرم افزاري خواهند داشت مخصوصا بعد از معرفي نااميد کننده و شتابزده وين ۷
و شايد تبديل بشه به يک شکست جدي براي مايکروسافت در عرصه گوشيهاي همراه
در کل اگر براي ۳-۴ سال آينده بخواهيد گوشي بخريد هنوز وين مو 6.5 نسبت به آندو انتخاب مناسبتريه
اما اگر ميخواهيد براي نرم افزارهاي جديدي که مي آد از گوشيتان براي مدت طولانيتري استفاده کنيد و به عبارتي دورانديشي کنيد سرمايه گذاري روي آندروئيد به صرفه تره
البته من به شخصه کاربران زيادي را در داخل ديده ام که ويندوز يا آندو داشته اند اما اين سيستمها فقط جنبه تزئيني برايشان داشته است!
پس قبل از خريد ببينيد دنبال چه نرم افزارهايي هستيد
و چه توقعاتي از سيستمتان داريد
یعنی میفرمایین سمت گوشیهای اچ تی سی ویندوز سون نرم؟
سلام
فعلا نه ولی تا چند وقت پیش قرار بود برا hd2 سون هم بیادنقل قول:
کسی میدونه win 6.5 به win 7 آپگرید کنیم ؟
میرزه در حال حاضر win 6.5 بگیریم ؟
ممنون
بستگی داره چه گوشی win 6.5 بخوای بگیری به نظر من الان فقط hd2 بین 6.5 ها ارزش خرید رو داره چون
علاوه بر ویندوز سیستم عامل اندروید رو هم به طور کامل و بینقص اجرا میکنه فکر نکنم دیگه همچین گوشیی تولید بشه
روی کاغذ که x8 خیلی بهتره البته باید به نسخه 2.1 اپدیتش کنی (به 2.2 نمیشه) قیمت به صرفه تری هم دارهنقل قول:
من ميخوام يه hd2 كار كرده بگيرم چه چيزاييشو چك كنم كه از سلامت بودنش اطمينان پيدا كنم اگه ميشه توضيح بديد چون من تا حالا با wm كار نكردم
آيا گوشي ديگري با ايين اندازه ي صفحه نمايش هست كه بشه سيستم عامل هاي مختلف روش نصب كرد حتما htc fhai?
ببخشید دوستان
من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم
سوالم اینه که نمیدونم کجا هم مطرحش کنم
اینکه من می تونم از امریکا اپل بخرم اینجا قفلشو بشکنم یا نه
لطفا سریع راهنماییم کنین
ممنونم
به نظر من تو باید یک گوشی رو بگیری که دارای سیستم عامل اندروید باشد من به شخصه اندروید را دوست دارم زیرا قابلیت ارتباط بیشتری دارد هیچ وقت از این سیستم عامل خسته نمیشی زیرا هر روز می توانی یک رام جدید بریزی و ورژن سیستم عامل را ارتقاع بدی ولی اندروید تازه کار است با این تفاسیر که اندروید تازه کار است ولی پیشرفت به سزایی داشته است و در اندروید تو خیلی از قابلیت های مهم را می توانی داشته باشی وپایان کلام اندروید سیستم عاملی است که هیچ وقت کهنه نمی شود.