موقعی که دوربینو می خواس بیاره بالا چی ؟نقل قول:
Printable View
موقعی که دوربینو می خواس بیاره بالا چی ؟نقل قول:
اون هم ربطی به سی پی یو نداره رفیقنقل قول:
موقعی که دوربینو می خواس بیاره بالا چی ؟
بیشتر به افکتهایی مربوطه که سونی اریکسون اضافه کرده و حتما با آپدیت های بعدی سرعت بالا خواهد رفت
اگه اینطوره که k310 که 40 تومن پولشه خدایه سی پی یویه !!!
ببینید اون عکسارو که من گزاشتم از خودم که در نیوردم سایتش هست برید ببینیدنقل قول:
این همه بحث و دعوا سر چیه ؟
ویواز و امنیا اچ دی هر دو از بهترین گوشیهای موجود بازار هستند
پس هر کدوم را انتخاب کنین مطمئنا لذت کافی خواهید برد ازش
انتخاب این دو گوشی بیشتر سلیقه ای هست
عکسهایی از دو گوشی گذاشته شده بود که مورد تائید من نیست
در صورت تکرار برخورد خواهد شد
چون اگر عکس زیر را ببینید متوجه خواهید شد که اون عکسی که گذاشته شده بود خیلی بدتر بوده ...
اون عکسیم که شما گزاشتی خیلی قشنگو خوبه ولی اینجوری که نمیشه ... باید با دوتا گوشی عکس بگیرید و مقایسه کنید
شاید امنیا همین عکسرو بهتر میگرفت !
این که میگید برخورد میشه خیلی برام جالبه! شما هر گوشیی که خریدی قرار نیست بهترین باشه و مقایسه های سایتهای معتبر رو خلاف بدونید و بخاید برخورد کنید !
ببینید هدف من این نیست که به کسایی که تعصب دارن حقیقت رو بقبولونم ... شما تعصب داری حقیقت و انکار کن منم با شما بحثی ندارم ... فقط دوستانی که تعصبی ندارن میان و حقیقت رو میبینن و قبول میکنن !نقل قول:
دوست عزیز چه ربطی داشت این فیلم به سی پی یو من نمیدونم !!!!
اگه سرعت چرخیدن منو با شتاب سنج به سی پی یو ربط داره که 5530 من امنیا رو هم میخوره
شما عکسهایی را از یک جای نا معلوم گذاشتیننقل قول:
در حالی که ما عکسها را خودمون گرفتیم
من گوشی قبلیم ان86 بود
الان دوستم سی905 هم داره
با هر دو هم به حد کافی کار کردم
بدون تعصب باید قبول کرد که عکسهای ماکرو ویواز از ان86 و سی905 بهتره
کلا توی روز از بقیه گوشیها کم نمیاره
همانطور که میگم ویواز صدای و فلشش ضعیفه
طبیعتا نکنه قوتهاش را هم خواهم گفت
پس تعصبی در کار نیست
اگه قرار از ما نیست پس از کیه ؟نقل قول:
این که میگید برخورد میشه خیلی برام جالبه! شما هر گوشیی که خریدی قرار نیست بهترین باشه و مقایسه های سایتهای معتبر رو خلاف بدونید و بخاید برخورد کنید !
این سایتی هست که مقایسه رو گزاشتم :نقل قول:
شما عکسهایی را از یک جای نا معلوم گذاشتین
در حالی که ما عکسها را خودمون گرفتیم
من گوشی قبلیم ان86 بود
الان دوستم سی905 هم داره
با هر دو هم به حد کافی کار کردم
بدون تعصب باید قبول کرد که عکسهای ماکرو ویواز از ان86 و سی905 بهتره
کلا توی روز از بقیه گوشیها کم نمیاره
همانطور که میگم ویواز صدای و فلشش ضعیفه
طبیعتا نکنه قوتهاش را هم خواهم گفت
پس تعصبی در کار نیست
خودتون ببینید معلومه یا نا معلومکد:http://www.cookiecoffee.com/
متوجه نشدم ؟نقل قول:
اگه قرار از ما نیست پس از کیه ؟
منظورتون اینه که هر گوشی که شما میخرید قراره بهترین باشه ؟! :20:
این شما هستین که تعصب دارین
من خودم نوکیا دارم و تا حالا هم سونی اریکسون و سامسونگ نداشتم و هنوز هم ویواز رو نخریدم که تعصب داشته باشم
در کل این نظر من هست ؟
1-امنیا ال سی دی بهتری داره اما ویواز هم خیلی خوبه
2-دوربین ویواز بهتره مخصوصا در فیلم برداری اما امنیا هم خویه
3-سامسونگ در موقع فروش با افت قیمت بسیار زیادی روبرو میشه و ساپرت آپدیت از سامسونگ بسیار ضعیف هست
4-ویواز باتریه بسیار بهتری داره با 13 ساعت مکالمه !!
5- صدای امنیا بسیار بالاتر و بهتره و ویواز در مقایسه با امنیا حرفی واسه گفتن نداره
6-سی پی یویه ویواز بهتره و سرعت بهتری داره مخصوصا وقتی گالری رو پر از عکس مکنیم تازه متوجه ضعیف بودن سرعت امنیا در مقایسه با ویواز میشیم(خودم تست کردم و دوستانی که امنیا دارن مثلا 1000 تا عکس کپی کنین و بعد گالری رو باز کنین تا متوجه بشین)
7- قیمت ویواز بسیار به صرفه تر هست و حدود 100-150 تومن ارزونتره
1- خب ال سی دیش هم از نظر سایز هم از نظر کیفیت و هم از نظر تاچ بهتره و درش شکی نیستنقل قول:
2- عکسبرداری بهتره بگیم مساوین با اینکه شواهد میگه امنیا بهتره ... بعدشم شما با دوربین ویواز کار کنی گریت میگیره آخه کوچکترین تنظیماتی نداره ... نه ایزو داره نه کنتراست هیچی نداره ... فلششم که نگم بهتره ... در مورد فیلم برداری با یه فایل خیلی کم حجم 8910 دقیقاً 24 فریم میشه و چیزی کم نداره پس دوربین رو در کل مساوی میگیرم
3- خب این مورد مربوط تفکر ایرانیا میشه و .... آپدیت هم تا دلت بخاد هست اگه کم اومد میتونی از کوک شده استفاده کنی
4- باتریش بهتره ولی نه بسیار! باتری 8910 هم بیشتر از 95% افراد رو راضی نگه میداره
6- سی پی یوش بهتره ولی چیزی که در عمل دیدم سرعت امنیا بیشتر بود تازه اگه از فریمور های کوک شده استفاده بشه که امنیا خیلی سریعتر هم میشه
7- من نمیدونم شما از کجا قیمت گرفتی ... ویواز 415 تومنه و امنیا 460 70 تومن
مموری داخلی و قطب نمای دیجیتال و سنسور تقارب رو هم به برتری های امنیا اضافه کنید
در کل هر دو گوشی امکانات تقریباً برابری دارند فقط امنیا یکم کاملتره و انتخاب بیشتر سلیقه ای هست
شما هم ویواز بگیر مبارکت باشه :46:
چه قدر پست اضاف ميشه به اين تاپيک.
دوستان تجربه به من ثابت کرده که دوربين چيزي نيست که به خاطرش گوشي را انتخاب کنيم.
امکاناتي مثل سيستم عامل و سخت افزار .....هستن که بايد تو انتخاب تعثير زيادي بزارن.
اين دو گوشي از نظره سيستم عامل يکين و از نظر سخت افزار ويواز سي پيو قويتري داره و 8910 هم ال سي ديه بهتري داره....
در کل انتخاب بين اين دو سليقه اي و من ويواز را انتخاب ميکنم.چون باز طبق تجربه سي پيو ارزش بيشتري نسبت به ال سي ديه بهتر 8910 داره
به نظر من 8910 کاملتره ! و بهتره دلیل هم زیاده .. میگن ویواز فیلمبرداریش بهتره ! ولی خوب با فریمور فیلمبرداری 8910 به نظرم بهتره و بیت ریت بالاتری هم داره .. فیلمها کنتراست و تفکیک رنگ بهتری داره و ژله ای هم گه گداری به نظر نمیاد که دلیل اصلیش بر میگرده به بزرگ کردن سایز ! ...عکس همینطور .. صدا .. تاچ ..امکانات جانبی از قبیل dlna و صفحه نمایش و غیره
ولی ویواز پردازنده بهتری داره اما تو سرعت حداقل در عمل چیزی شاهد نیستیم ...باتری هم به نظرم 8910 بهتره ! .. سایتی مثل gsm arena استند بای بیشتری داده ... و گفتم برید یه فیلم بزارید ببینید ویواز بیشتر از 4 ساعت نشون میده یا نه ! با اینکه صفحه نمایش 3.2 داره ! در مقابل 3.7
حتی اگه ویواز با 8910 برابر بود قیمتش بالاتر بود چون سامسونگ کلا محصولاتش ارزونتره نسبت به سونی اریکسون ...حالا اگه دوست دارید اصرار کنید که ویواز بهتره و غیره مختارید ولی با این گفته ها نه صفحه نمایش 8910 ضعیف میشه نه فیلمبرداری و نه ...
حالا هر کسی سلیقه داره و میتونه با توجه به سلیقه خودش انتخاب کنه ...
در کل من ویواز رو انتخاب کردم چون میخواستم گوشی ای بخرم که هم در برابر قیمتی که داره بصرفه باشه و اصلا خازنی نباشه چون دستت اگه یه خورده عرق کنه خیلی کار کردن باهاش سخته و حتما اینکه تو جیب راحت جا بشه نه نصفش از جیبت بیاد بیرون و سی پی یویه قدرتمندی داشته باشه که دست کم تا 1 سال هرچی برنامه و بازی سنگین میاد روش کار بده و ال سی دی زیر نور افتاب خوانا باشه که ویواز بهتر عمل میکنه و در اخر من از قیافه ی این گوشی بیشتر خوشم اومن و هم سبک بود و هم خوش ساخت و هم مکالمه ی 13 ساعتی داشت که خیلی برام خوب بود
موفق باشید
شما مطمئن باش تا ابدیت برای این ورژن سیستم عامل نرم افزاری نمیاد که بخاطر cpu به این بخوره به اون نخوره ...
در هر صورت مبارکت باشه .. امیدوارم صفحه نمایشش از خودش برات تا ابد نور ساطع کنه :31:
قبلا هم گفتم هر دو گوشی نسبت به هم برتریهایی دارندنقل قول:
و انتخاب بیشتر سلیقه ای هست
نیازی نیست بحثهای بیمورد بشه
در مورد lcd
مال امنیا بزرگتره
در عوض خوانوایی ویواز از امنیا بهتره (در نور خورشید)
در مورد تاچ طبیعتا خازنی بهتره
ولی اینم بیشتر سلیقه ای هست ممکنه بعضیها خوششون نیاد
در دوربین هم در مجموع ویواز بهتره
چرا که با فرض بر اینکه عکاسی یکسانی دارند
در فیلمبرداری هم واسه همه ثابت شده هست که ویواز بهترین هست
چون هم فریمهاش ثابت هستند و هم کیفیت صدای بهتری داره و هم فوکوس حین فیلمبرداری داره
اما امنیا هم کم نمیاره و فقط یه کمی از ویواز ضعیفتره
اما در مورد سی پی یو
خیلیها عقیده دارند این عدد مهم نیست
اما باید تو عمل کار کرد تا مشخص بشه
ویواز گالری بسیار سبکی داره
مثل گوشیهای جاوا
آیا گالری امنیا اچ دی هم اینطوره ؟
مطمئنا نه
شما کل 8 گیگ مموری را پر از عکس و فیلم کن
ویواز کم نمیاره و با سرعت بسیار زیادی اونا را باز میکنه ....
پس تاثیر سی پی یو زیاده
در مورد جواب اردشیر
ما نگفتیم هر گوشی بخریم بهتره
بلکه میتونیم قضاوت کنیم
منم در مورد عکسها قضاوت کردم
همانطور که چند تا عکس هم pulp_152 گذاشته بود تو نقد گوشیها قسمت عکسهای امنیا 2
اونجا چند تا عکس از شب گذاشته شده بود که مال ان86 اصلا مال خودش نبود
حالا یا اشتباه شده بود یا هر چیز دیگه ای ....
مبارکت باشهنقل قول:
گل محمدی جان ... سایتشو زیرش گذاشتم .. شما اگه شک داری میتونی برام عکسهای n86 رو از همون سایت بزاری در کنار عکسهایی که من گذاشتم ... اگر درست بود گفته هات بنده عذر میخوام ولی اگهه درست نبود یکم بشین باا خودت فکر کن که این حرفی که زدی به نظرت درسته یا نه ..نقل قول:
N8 چند ماه دیگه میاد، اونوقت دیگه اینجور تاپیکا بوجود نمیاد
هر دو گوشی عالیه؛ راستی من دو تا گوشی رو دوست داشتم اما چون با تاچ حال نمی کنم رفتم N86 گرفتم
منظورم از این مطلب این بود که همش سلیقه ای هست
سلامنقل قول:
محمدرضاجان منظور دوستمون گل محمدی این بوده که امکان داشته سایت مرجع اشتباهی گذاشته باشه یا مثلا فریم ور اولیه بوده.
وگرنه تو صداقت شما که لااقل من شکی ندارم .اصلا همه اینا بکنار.وقتی آدرس سایت مرجع رو گذاشتین هرکسی میتونه بره و نگاه کنه.دیگه جایه شکی نیست.
امیدوارم منظور دوستمون رو خوب رسونده باشم.:46:
همانطور که حمید هم گفت منظور من این نبودنقل قول:
منظورم این بود که در هر صورت اشتباهی شده
حالا چه تو سایت و چه تو گذاشتن عکسها و چه هر طور دیگه
منظورم این نبود شما دستکاری کردین
اصلا هم فکر نمیکنم اهل چنین کارهایی باشین
در ضمن تو اون تاپیم مبحث اصلی امنیا 2 بود نه ان86
موفق باشید
وزن کمتر ویواز و سهولت حمل و نقل رو فراموش نکنید
من هیچکدوم اینا رو ندارم... ولی تو عکسهایی که از Omnia گذاشته شده بود، دستکاری کاملا واضحه
کنتراست اپتیمال شده و کالر تن بالانس...
گرافیست ها خیلی راحت تشخیص میدن... بزرگانمون تو این فروم میتونن نظر بدن
خواهشا از منابعی استفاده کنین که صداقت دارن
من این تاپیکو الان دیدم ، با اینکه تاریخش گذشته و دیگه نیازی به مشاوره وجود نداره من نظر خودمو می گم !
اولا دلیل اینکه این همه بحث پیش اومده اینه که ایجاد کننده تاپیک انتظارات خودشو از گوشی نگفته و این باعث شده هر کس با توجه به انتظارات خودش از گوشی بیاد و نظر بده !
اگه من بودم امنیا رو انتخاب می کنم ، دلیلش هم اینه که زیاد کلیپ و فیلم با گوشی نگاه می کنم و صفحه نمایش oled خیلی تصویرش بهتره
در مورد باتری هم بحث هایی شده بود ، درسته که تکنولوژی باتری ویواز قوی تره ، ولی باتری امنیا هم 300 میلی آمپر از ویواز بیشتره ، البته با این وجود باز هم باتری ویواز از امنیا بهتره ! در ضمن صفحه نمایش oled مصرف باتریش از tft کمتره ، ولی چون صفحه نمایش امنیا نیم اینچ از ویواز بزرگتره نمیشه گفت که باعث برتری امنیا در مصرف انرژی میشه یا نه ! البته سی پس یو ویواز هم مصرفش بیشتره
در کل این مقایسه ای که من در مورد باتری انجام دادم باز هم با توجه به انتظارات خودم از گوشی بود (نگاه کردن فیلم و کلیپ!)
درسته تاپیک قدیمیهنقل قول:
ولی مطالب مفید داشته باشه بهتره و میتونه مرجعی برای بقیه باشه
کاش همه افراد این قسمت را رعایت میکردند
درسته امنیا تصویرش خوبه
ولی ویواز هم خوبه
در ضمن amoled ها زیر نور خورشید عملکرد ضعیفی دارند
در مورد باطری
رو اعداد و ارقام گوشیها نمیشه حساب کرد
مخصوصا سامسونگ
شما اعداد امنیا را نگاه کن (ای900)
و اعداد 6220 نوکیا
کدوم بیشتره ؟
6220 با اینکه از نظر عددی از ضعیفترین باطریهای امروزی را داره ولی تو عمل از امنیا بهتره
اگه روی اعداد و ارقام حساب نکنیم پس روی چی حساب کنیم ؟نقل قول:
مثالی هم که زدید خیلی جالب بود
کافیه شما 2 تا گوشی با مشخصات نزدیک به هم (از نظر صفحه نمایش ، سی پی سو ، سیستم عامل و ...) رو مقایسه کنید میبینید که روی اعداد و ارقام کاملا میشه حساب کرد ، مخصوصا سامسونگ :31:
من که نفهمیدم چی شد ... رو اعداد مال مدل گوشی یا باتری نمیشه حساب کرد؟
نه نميشه حساب كرد.نقل قول:
اين اعداد و ارقام همش بازي تبليغاتي شركتهاست.
ميتونم كلي در موردش مطلب بنويسم كه ببنيد كاتالوگ اكثر شركتها (مخصوصا شركتهاي كره اي) پر از دروغ و غلو هستش ولي حوصله و وقت ميخواد كه الان هيچكدموشون رو ندارم.
براي نمونه ميگم ، گوشي star سامسونك 265 هزار رنگ هستش و گوشي جت سامسونگ 16 مليون رنگ هستش.
از نظر عددي گوشي جت بايد 60 برابر صفحه اش قويتر و بهتر از استار باشه . اما در واقعيت هيچ تفاوت محسوسي بينشون نيست !
خب اشتباه شما اینه که فک میکنی تعداد رنگ تنها عامل موثرهنقل قول:
اگه اینجوری باشه امنیا 2 که 65 هزار رنگه باید سیاه سفید باشه ولی از خیلی گوشیا بهتر و با کیفیتتره
مقایسه صفحه جت با استار شوخی جالبی بود :27: از تعداد رنگو و amoled جت که بگزریم بازم جت رزولوشنش 4 برابر استاره ... اینو که دیگه نمیتونه دروغ بگه ... احتمالاً شما گوشی چینیو به جای جت اشتباه گرفتی
شما يه فايل عكس رو هم بزار توي جت هم بزار توي استار.نقل قول:
بعد بزار بغل همديگه.
بعد بيا نتيجه شو بگو .....
من كردم . هيچ تفاوت محسوسي نيست. بازم ميگن روي كاغذ جت بايد 60 برابر تصويرش بهتر باشه !
یه چیزیو باید در نظر بگیری که چشم آدم اصلاً نمیتونه 16 میلیون رنگو تشخیص بده ... شاید اگه با یه دستگاه که 16 میلیون رنگو تشخیص میده چک کنی 60 برابر بهتر باشه ولی با چشم نمیشه چون چشم محدودیت دارهنقل قول:
این کاری که گفتیو میکنم البته استار دم دست ندارم
به نظر من omina بهتر هست و از نظر تحصصی میگم :8:
همین نیم اینچ صفحه بزرگتره امنیا یه مزیت بزرگه.وقتی بخوای تو گوشیت فیلم ببینی یا بازی کنی کاملا این تفاوت اندازه رو حس می کنی.