بین 400 و 500.نقل قول:
راستی شما چطور زبان عمومی رو 98٪ زدی؟ زدن چنین درصدی محاله. چون شما اگر به 24 سؤال از 25 سؤال پاسخ صحیح بدی و یک سؤال نزده داشتی باشی درصدت میشه 96٪.
Printable View
بین 400 و 500.نقل قول:
راستی شما چطور زبان عمومی رو 98٪ زدی؟ زدن چنین درصدی محاله. چون شما اگر به 24 سؤال از 25 سؤال پاسخ صحیح بدی و یک سؤال نزده داشتی باشی درصدت میشه 96٪.
در مورد دانشگاهها چیزی نگفتی؟ دانشگاه تهران و مشهد تقریبا هم سطح هستند دیگه نه؟ یا نکنه در مورد رشته زبان, دانشگاه تهران بهتر باشه؟
راستی, ادبیات زبان, منظور همون گرامر و... هست دیگه؟ من از گرامر خوشم نمیاد.
درست یادم نمیاد. یه بار حساب کردم دیدم میشم 100% ولی شک داشتم. فکر کنم 96 میشم. آره احتمالا 96 بوده. :دینقل قول:
راستی شما چطور زبان عمومی رو 98٪ زدی؟
رتبه ات که میشه بین 3000 و 3200. ولی نمی دونم کجا قبول میشی.نقل قول:
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
در مورد دانشگاه ها هیچ اطلاعاتی ندارم؛ خودم دنبال یه نفر می گردم یه خرده اطلاعات ازش بگیرم! :31:نقل قول:
ادبیات هم فکر می کنم مثل ادبیات خودمون، اشعار، کتب و ... زبان خارجی مربوطه باشه. ولی گرامر رو مطمئناً توی همه ی رشته های زبان تدریس می کنن.
دانشگاه ها رو راستش ارتباط ندارم با استاد یا دانشجویی از دانشگاه فردوسی...نقل قول:
اما با لینک هایی که تو دانشگاه تهران داشتم ، این جوری فهمیدم که تو این رشته و با این امکانات قطعاً تو ایران بهترینه...
حالا ممکنه فردوسی هم (که دانشگاه خیلی خوبیه و استادای قوی ای هم داره) ، در همین سطح باشه ، خبر ندارم...
اما در مورد رشته...
ادبیات زبان نداریم که؟!
این چند تاست گرایش های زیر گروه زبان:
رشته تربیت دبیر زبان انگلیسی
رشته زبان و ادبیات انگلیسی
رشته مترجمی زبان انگلیسی
رشته آموزش زبان انگلیسی
رشته کارشناسی مترجمی خبر انگلیسی
ادبیات انگلیسیه اونی که میگی...
گرامر هم بخشی از تمامی گرایش هاست...به هر حال تو هر رشته ای چند واحد داره...حالا یکی بیش تر ، یکی کمتر...
بچه ها با این حدود چه رتبه ای میشه اورد؟
ادب=38
عرب=48
دین=65
زبان ع =90
زبات تخصصی=73
تهران یا شیراز میشه چیزی قبول شد؟
!!!!نقل قول:
محض اطلاع شما بگم که مترجمی زبان رتبه ی بالاتری نسبت به ادبیات میخواد ....... .
منطقه 1: بین 700 تا 900نقل قول:
منطقه 2: بین 450 و 500
منطقه 3: بین 100 و 150
(بر اساس اطلاعات کنکور 1388)
بچهها میشه مال من رو هم حساب کنید؟ خیلی میترسم. این بار دومه دارم آزمون میدم، خدا کنه قبول شم.
ادبیات: 48
عربی: 8 (فقط چهار-پنج تا جواب دادم. اونم معلوم نیست درست باشه یا نه.)
دینی: 40
زبان عمومی: 56
زبان تخصصی: 50
ممکنه به خاطر نزدن عربی رتبهم خیلی بد بشه؟ :sad:
کتابهایی رو که من طی این دو سال برای کنکور خریدم، اینا هستن:
1. واژگان زبان تخصصی گاج: برای کنکور نخوندم. در طول سال حدوداً نصفشو خوندم. دربرگیرندهی واژگان کتابهای New Bridging the Gap و 504 واژه هست.
2. درک مطلب انگلیسی کنکور گاج: تقریباً 70 درصد کتابو خوندم.
3. واژگان سطر به سطر انگلیسی: چون دو سال پیش خونده بودم، وقتمو برای این صرف نکردم.
4. واژگان انگلیسی کنکور گاج (Tick 8): اینو کامل خوندم.
5. 504 واژه (Tick 8): یه نگاه گذرا روی کلماتش انداختم.
6. یه کتاب انگلیسی کنکور هم بود که اونم نصفشو خوندم.
7. کتاب زبان انگلیسی تخصصی کانون فرهنگی آموزش رو هم خریدم، ولی نخوندمش.
البته کتابهای دیگری رو هم خریدم. ولی برای کنکور استفاده نکردم.
**از دید من کتابهای گاج خیلی خوب هستن. برای زبان کتابهای متعدد و مفیدی چاپ کرده. پیشنهادشون میکنم.
بخش زبان عمومی کنکور زبان امسال هم نسبت به کنکور 87 کمی سختتر شده بود، ولی متون بخش تخصصی رو نسبت به دو سال پیش بهتر فهمیدم.
من دو سال پیش با درصدای زیر و کسب رتبهی 4659 کشوری (بدون سهمیه)، زبان و ادبیات دانشگاه باهنر کرمان رو اوردم. امسال نمیدونم چی بشه... :23:
ادبیات فارسی: 65.4
دینی: 42.7
انگلیسی عمومی: 73.4
انگلیسی اختصاصی: 58.6
عربی: 8 (از همه کمتر)
سلام...میخواستم بدونم این رشته ی ادبیات و زبان انگلیسی بازار کارش چطوریه؟
یعنی اگه کسی این رشته رو بخونه آخرش چیکاره میشه و کجا قبول میشه؟
دوستان خواهشاً لطف کنید منطقه رو ذکر بفرمایید.نقل قول:
با این درصد ها رتبه ی شما این طوری میشه:
منطقه 1: بین 4600 تا 4800
منطقه 2: بین 4200 تا 4400
منطقه 3: بین 1900 تا 2000
(بر اساس اطلاعات کنکور سراسری 1388)
موفق و پیروز باشید... :40::40::40:
دوستان کسی نگفت من با 1700 منطقه 2 چی و کجا قبول می شم.
دوستان حالا که چند تا متخصص تخمین رتبه زبان اینجاست یکی لطف کته وبگه من چه رتبه ای میارم حدودا؟؟منطقه1
ادبیات 49
عربی 38
دینی 86
زبان عمومی:92
زبان تخصصی:73
اینجور که حدس میزنم باید دور و بر 700 یا 800 باشی ها؟نقل قول:
من فقط حدس زدم. از روی درصدهای خودم.
راستی, گفتی میخوای تجربی شرکت کنی.
باید درسهای تجربی رو امتحان بدی. درسهایی مثل زیست و زمین و اونایی که به تجربیا تدریس میشه ولی به ریاضیها نمیشه. میتونی بری کلاسهای شبانه تو یه دبیرستان شبانه ثبت نام کنی. البته اگر شانس بیاری که تابستون درس بدن. چون بعضی جاها درس نمیدن. شهریور امتحان میدی.
اینا درصدایی هست که تخمین زدم. امروز با پاسخنامه حساب کردم و به نتایج زیر رسیدم:نقل قول:
ادبیات: چون جواب سوالا رو یادم نبود، به خودم 40 درصد رو اختصاص دادم.
دینی: 48 درصد
زبان عمومی: 76 درصد
زبان تخصصی: 75 درصد
عربی: 12 درصد
ممنون میشم یک بار دیگه رتبهمو تخمین بزنید. من منطقهی 2 هستم و رتبهم 4200 تا 4400 حساب شده. امکان داره این بار رتبهم بهتر بشه؟
سلام دوستان
با این درصدا جائی میشه قبول شد؟
ادبیات:50
عربی:0
معارف:50
زبان:90
زبان اختصاصی:50
منطقه2
ممنون
دوستان سلام !
به نظرتون این درسته ؟! :
(توضیح اینکه این فایل رتبه های قبولی کنکور زبان 87 دانشگاه های سراسر کشور هسش.)کد:http://www.mediafire.com/?zoti2zzyodm
برای مثال طبق این فایل با رتبه ی 9000 میشه زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی تهران قبول شد !!
آیا این درسته ؟!؟
بین 400 تا 500نقل قول:
---------- Post added at 07:55 AM ---------- Previous post was at 07:51 AM ----------
منطقه 1: بین 1200 تا 1400نقل قول:
منظقه 2: بین 800 تا 900
منطقه 3: بین 200 تا 250
ماشاء الله پیش بینی تون چقدر به واقعیت نزدیک بود!!! :31:
موفق و پیروز باشید... :40::40::40:
---------- Post added at 07:59 AM ---------- Previous post was at 07:55 AM ----------
رتبه ی شما بر اساس اطلاعات کنکور سراسری 1388 میشه بین 3200 تا 3400. اما در مورد اینکه با این رتبه کجا میشه قبول شد هیچ اطلاعاتی ندارم و اگر کسی بتونه کمک کنه ممنون میشیم.نقل قول:
[B]سلام.به نظر شما بادرصدهای ادبیات 48%دینی48%عربی26%زبان عمومی50%زبان تخصصی32%تو منطقه دو میشه جایی قبول شد(شبانه هم فرقی نداره)؟در ضمن پیام نور تا چه رتبه ای میگیره؟
هرکی میدونه لطف کنه بگه :41:دارم از استرس میمیرم:45::41:
سلام.میخواستم بدونم با این درصد ها کجا قبول میشم.:20:
فک کنم منطقه 2 باشم.
ادبیات:20درصد
عربی:4تا تست زدم همش درسته:26:
دین و زندگی:45 یا 50 درصد
زبان عمومی:50 درصد
زبان اختصاصی:20درصد
راستی کسی از دوستان میدونه مترجمی زبان دانشگاه کاشان چه رتبه ای میخواد؟؟؟؟
با این درصد ها میشه اینجا قبول شد...:45:
دوست عزیزم رتبه شما اینطوری میشه:نقل قول:
منطقه 1: بین 9000 تا 9500
منطقه 2: بین 9000 تا 9500
منطقه 3: بین 5000 تا 5500
در مورد اینکه با این رتبه کجا قبول میشید هیچ اطلاعی ندارم و باید از بقیه ی اساتید کمک بگیرید.
در ضمن مگه کنکور زبان هم استرس داره؟!!!
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
دوست عزیز؛ رتبه ی شما اینطوری خواهد شد:نقل قول:
منطقه 1: بین 18000 تا 19000
منطقه 2: بین 21000 تا 22000
منطقه 3: بین 14000 تا 15000
در مورد جایی که قبول میشید من نمی تونم نظر بدم.
موفق و مؤید باشید... :40::40::40:
سلام ميخواستم بدونم كدوم رشته ي زبان بيشتر كار براش هست؟
مثلا مترجمي يا ليدري يا ....
لطفا كمك كنيد.:11:
ميشه بگين بايد چه كتاب هايي رو خوند؟
بیشتر برای کنکور زبان کتاب 504 Words رو میخونن البته Bridging Gap هم پیشنهاد میشه. و همچنین بررسی نمونه سوال های کنکور سال های قبل خیلی میتونه موثر باشه که میتونین از سایت سنجش دانلود کنین.نقل قول:
یه سری از این جور کتاب شامل خود همین Words 504 رو میتونین از اینجا دانلود کنین.
taknevis.tk/1389/04/14/post-47
پست این دوستمون هم ممکنه بدردت بخوره!
نقل قول:
والا من درست نمی دونم ولی فکر کنم در پست های قبلی یک اشاره ای به تور لیدینگ شده. انگار خیلی طرفدار داره!نقل قول:
:31:
نقل قول:
كتاب گرامر بايد چي گرفت ?
زیاد ندیدم که کنکوری ها برن واسه گرامر کتاب بگیرن. بیشتر در پی لغت هستن تا گرامر. فکر کنم همین کتاب مدرسه واسه گرامر کافی باشه. البته صبر کن ببین دوستان در این مورد چه نظری میدن.نقل قول:
:27:
از نظر من هم برای گرامر نیازی نیست دنبال کتاب بگردی. همین گرامر کتاب درسی رو بخونی، کافی هست. در کنکور زبان، بیشتر روی واژگان تأیید میکنن تا گرامر. ولی اگه خودت دوست داری سطح گرامرتو بالا ببری، کتابای زیادی هست برای خوندن.
اقا کسی نیست جواب ما رو یه کم کامل تر بگه؟؟؟:10:نقل قول:
والا من درست نمی دونم ولی فکر کنم در پست های قبلی یک اشاره ای به تور لیدینگ شده. انگار خیلی طرفدار داره!
منظورت ، کتاب های زبان اول تا ÷یش دانشگاهی هست ؟نقل قول:
اما فکر نکنم . مثلا تخصصی هستشا.
اگه فقط لغت باشه . من سه رقمی رو میتونم بیارم .
بله. منظورم کتابهای درسی هست. البته تا حدودی هم تخصصی میاد. من برای گرامر فقط کتاب درسی رو خوندم و گرامر فراتر از کتاب درسی رو خودم یاد گرفتم. برای همین کتاب خاصی رو نمیشناسم که بهت معرفی کنم.نقل قول:
بچهها من رتبهم شد 4876!! از تخمین رتبه تا واقعیت چقدر تفاوت بود! :31:
اینم درصدام: :27:
ادبیات: 36
دینی: 46.7
عربی: 9.4
زبان عمومی: 84
زبان تخصصی: 65.8
تأکیدم بیشتر روی پیام نوره، حالا سراسری رو هم میزنم. من خیلی روی دانشگاه سختگیر نیستم. من معتقدم آدم میتونه توی همه جا بهترین باشه. این رشتهای هست که خودم باید براش تلاش کنم. از همین الآن خودمو آماده کردم.
با 600 منطقه 2 ميشه دانشگاه تهران قبوليد؟؟
به احتمال 99% میشه قبول شد ...... .
با 6000 ( 6 هزار) سهمیه جایی زبان قبول میشه شد؟
غیرانتفاعی و پیام نور که حتما. دولتی های متوسط رو هم احتمالا میتونی قبول بشی. (البته فقط زبان و ادبیات انگلیسی و رشته های پایین تر.)
با 1800 امیدی به تهران هست؟! :37:
ترجیحاْ دانشگاه تهران یا شهید بهشتی ... علامه نوموخوام! : دی
یکم بعیده اما محال نیست ...... .
---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
یکی از دوستان رتبش 10000 شده .
میخواد ببینه مترجمی زبان انگلیسی شبانه این دانشگاه ها رو میاره یا نه ؟ : (من در مورد شبانه اطلاعی ندارم)
علامه طباطبایی / شهرکرد / کاشان ...... .
نقل قول:
دولتی کجا ادبیات انگلیسی میارم؟؟
مطمئن نیستما اما احتمالا ارومیه ایلام سمنان و اینجور شهرها رو میاری . (البته اصلا قطعی نیست و همه چی بستگی به تغییرات امسال داره.)نقل قول:
2000 دانشگاه فردوسی امکان داره؟
من با این درصد ها
ادبیات: 13
عربی:16
دینی:48
زبان عمومی:47
زبان تخصصی:11
روزانه مجاز نشدم رتببم 23000 شدم حالا پیام نور بخوام برم چه رشته ای خوبه :19:
کاشان هستم منطقه2
:13: