شما باید این مقدار بپردازی
(درصد تقصیر تقسیم بر 100) * ضرری که طرف مقابل کرده
دیگه دوچرخه داری یا بنز فرق نداره
مهم اینه که تقصیر داری
Printable View
مهم اینه که تقصیر داری
این افت قیمت برای همه ی ماشینا هست یا ماشین های خاصی؟نقل قول:
اكيدا غير قابل قبولهنقل قول:
مهم اینه که تقصیر داری
دوچرخه سوار مگه آدم پياده محسوب نميشه خب؟
بنزه بياد زير بگيره منم بيام خسارتشو بدم
اگه اينطور باشه همين فردا يه پرچمو چند نفر هم با خودم ميبرم واسه تظاهرات و اعتراضات
فرقی نمیکنهنقل قول:
منتها میزان خسارت به ماشین بستگی داره
یعنی فرق هست بین خسارتی که به یه ماشین 5 میلیونی میده با یه ماشین 40ملیونی
نه داداش افت قیمت فقط مال ماین مدل بالاست مثال:نقل قول:
پیکان مدل 80 الان 5 ملیونه (به فرض )دورشم رنگه حالا شما بیای واسه این افت قیمت بخوای میخندن بهت
نکته:
افت قیمت توسط کارشناس تعیین میشه و برای ماشین مدل بالا و سالم که تا حالا تصادف نکرده
آره فکر کنم عابر پیاده باشهنقل قول:
اما به نظر من مقصر باید خسارت بده
راستشو بخواي من يه بار با سرعت به قصد خود نمايي تو ترافيك از لاي دو تا ماشين سرعت رد شدم (از روبرو به پشت) كه فرمان دوچرخه يه خش عالي رو بي ام و كابريو انداخت اونم ديگه نتونست دور بزنه بياد سراغم
البته مقصر خودش بود
حالا من نبايد خسارتشو پرداخت ميكردم كه اين كارم كردم:5:
==========================================
دو چرخه به عنوان يك فرد پياده محسوب ميشه چون موتور نداره و توسط خوده سوار كار به حركت در مياد در ضمن فعلا هيچ قانوني براش ننوشتن
چون زماني بايد قانونش تعيين كنه كه براش امكانات و تصحيلات (راستي تصحيلات با تسهيلات چه فرقي داره؟معنيش چيه؟)و جاده مخصوص و همه چيز فراهم شده باشه
ممنون
دوچرخه سوار نیستم اما دوچرخه سوارارو دوست دارم
من عابر پیاده
1میلگرد 2متری دستمه وسط خیابون(نه رو خط عابر)
شما با ماشین مدل بالات رد میشی این میلگرد میزنه ماشینتو داغون میکنه
مقصر کیه؟
آیا من عابر نباید خسارت شمارو بدم؟
کسی که ماشین مدل بالا سوار میشه حتما پولداره؟
اصلا شاید ماشین خودشم نباشه
سلام
کم کم بحث به جایی رسیده که باید گفت:
پیدا کنید پرتقال فروش را..!!!
دوستان قراره اينا عنوانش عوض شه بشه تصادفات و موارد مربوطه
پس اسپم دادن بيفايدست:دي
ممنوننقل قول:
دوچرخه سوار نیستم اما دوچرخه سوارارو دوست دارم
من عابر پیاده
1میلگرد 2متری دستمه وسط خیابون(نه رو خط عابر)
شما با ماشین مدل بالات رد میشی این میلگرد میزنه ماشینتو داغون میکنه
مقصر کیه؟
آیا من عابر نباید خسارت شمارو بدم؟
کسی که ماشین مدل بالا سوار میشه حتما پولداره؟
اصلا شاید ماشین خودشم نباشه
آره درسته
اما اوني كه ميگي با ميلگرد كه عاملش انسانه تصادف كرده
و عقلا و قانونا مقصر اون انسانه
اما اينا فرق ميكنه
دوچرخه سوار داره ميره و مقصره از كوچه فوري در مياد و بنز زيرش ميكنه
اينجا چي؟
الان خدايي نكرده شما باشي اون دوچرخه سوار چيكار ميكني؟
بعید میدونم قانون خاصی در این مورد وجود داشته باشهنقل قول:
مگه اینکه راننده از اون آدم میلگرد به دست شکایت کنه!
دادگاه و تعیین شعبه و شورای حل اختلاف و کارشناس دادگستری و .....
بعدشم تازه اون آدم میلگرد به دست مطمئنا کارگره و چیزی در بساط نداره
ولی اینو میدونم توی دعوا اگه به ماشین طرف خسارت زده بشه راه قانونی داره
من قصد كش دادن ندارمنقل قول:
مگه اینکه راننده از اون آدم میلگرد به دست شکایت کنه!
ولي كسي كه ميل گرد حمل ميكنه بايد دقت داشته باشه
چه ميلگرد 10 متري يا 2 متري و يه يه بيل و كلنگ و ...
در غير اين صورت حتما كه مقصر اصلي هستش
من برم با بيل بكوبم به ماشين بعد بگم اي واي ببخشيد دستم پريد
سلام
من تصور میکنم چون هنوز خیلی از حدود و مرزها مشخص نشده ما نمیتوانیم چیزی را جزو قانون بدونیم یا ندونیم..مثلا من یادمه یه زمانی دوچرخه سواری گواهینامه میخواست و البته دوچرخه ها هم پلاک داشتند..اما حالا چی؟
کسی که سوار دوچرخه میشه یعنی داره از یک وسیله نقلیه استفاده میکنه و تمام قوانین راهنمایی و رانندگی شامل حال اون میشه..مگرنه اینکه توی کتاب آئین نامه راهنمایی و رانندگی تصویر دوچرخه را سر چهار راه میکشند و نشون میده که حق تقدم داره یا نه؟؟پس باید در موارد دیگه هم برای اون حدود و قوانین لازم اجرا بشه اما نمیشه..مثلا خطوط مخصوص عبور دوچرخه ها که در خیلی از کشورهای دنیا هست اما در ایران...
یه دوچرخه سوار وقتی از دوچرخه پیاده بشه و دوچرخه خودش را با دست راه ببره حکم عابر پیاده را داره..
اما در مورد عابر پیاده وضعیت خیلی بیشتر پیچیده میشه چون این دیگه واقعا به فرهنگ زندگی یه ملت و اجتماع بر میگرده..
زماني بايد برا دوچرخه قانون باشه كه براش امكاناتم باشه
كجا ديده يه جاده ي كاملا مخصوص براي دوچرخه در شهرت گذاشتن؟
دوچرخه بايد از كدوم ور خيابوني كه ماشينا رد ميشن حركت كنه؟
بايد له شه ديگه
كجا ديديكه مامور راهنمايي و سواركاري باشه (مختص دوچرخه ها)
همين ديگه .اگه اينا نباشه و بيان قانون بذارن من يكي شخصا زير پا ميذارمش
لابد تو قانونش بايد بگن دوچرخه نبايد از دو مكان پياده رو و خيابان عبور كنه
به نظرت ديگه چه جايي هست كه دوچرخه تردد كنه
نقل قول:نقل قول:
دوستان عزيز اين افت قيمت كه ميگيد بيمه پرداخت ميكنه
يعني قبل از تصادف ماشين مدل بالا بيمه كه ميكنه در صورت تصادف افت قيمت رو هم بيمه ميده نه اون صاحب ماشين مثلا پرايد
راستي تا اونجايي كه ميدونم اين قانون تو ايران اعمال نشده
چرا،این قانون تو ایران هم هستشنقل قول:
پسر عمه ی من 206 داشت با 405 تصادف کرد،اونم مدل 86 !!
البته تصادف خیلی شدید بود و 405 هم کلا داغون شد،الان یه سال از تصادف گذشته،اما پسر عمم که مقصر بود،2 هفته پیش از دادگاه نامه اومد که باید 2ملیون و خورده ای هزینه افت قیمت 405 رو بده،که واسش قسط بندی کردن
ميگم كسي متن اين قانونو نداره بذاره ؟
ببخشید اف میزنمنقل قول:
اتفاقا همینی که شما گفتید در امریکا اجرا میشه حکم قران هست و کاملا درست و منطقی بسیار هم منصفانه هست
درستش هم همینه که شما باید ثابت کنید
حالا تو ایران چون رعایت نمیشه و راحتر مجرمان رو با استدلال خودشون میگرن دلیل بر درستی این موضوع نیست
خوب این کاملا مشخصه که هر زیان کرده از این قضیه خرسنده
:13:نقل قول:
حالا تو ایران چون رعایت نمیشه و راحتر مجرمان رو با استدلال خودشون میگرن دلیل بر درستی این موضوع نیست
شايد منظور شما از نظر سيا 30 باشه كه نظام شتاب زده عمل ميكنه
اما در موارد به اين سادگي اكيدا همچين چيزي ممكن نيست اتفاق بيوفته
غير ممكنه راهنمايي رانندگي يا دادسرا و كلانتري ، بيگناه رو مقصر جلوه بدن
---------- Post added at 09:37 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------
در ضمن مگه همه تو آمريكا مثل اينكار شما رو انجام ميدن؟نقل قول:
مثلا من تو امریکا وقتی با ماشینم تو پارکینگ به پهلوی ماشین کروکی گرونقیمتی کشیدم . کارت و شماره بیماره و تلفنم رو روی برف پاکنش گذاشتم .
از كجا اثبات ميكنين كه همه شون قانون مدارن؟
اكثرا افراد متشخصي مثل شما كمتر از قشر ديگه هستن تو هر جامعه اي
تو ايران يعني همچين قشر متشخص و با فرهنگ وجود نداره؟
يكي همين شما
يعني تو ايران همه تصادف ميكنن اگه كسي نديد ميزنن به چاك؟
سلام دوستان میخواستم یه سوالی بپرسم اخه خیلی حیاتی هست شرمنده اگه جاش اینجا نیست راستش من با پراید سفید رنگ مالیدم به دیوار و دو در جلو خط افتاده در جلو کم ولی در عقب نسبتا بیشتره فرورفتگی هم نداره در واقع فقط ساییده شده میخواستم ببینم بعد از تعمیر اثری از این ساییدگیها میمونه یا نه؟و فکر میکنین هزینش چقدر باشه؟ممنون:11:
بستگی داره که چقدر آسیب دیده باشهنقل قول:
بعد از نقاشی(شایدم صافکاری) دیگه چیزی مشخص نیست فقط موقع فروش معلومه که اون قسمت رنگ شده
هزینه هم حدود 100 - 150 تومنی خرج بر میداره و حداقلم یه صبح تا عصر کار داره شایدم 2 روز و اگه طرف سر شلوغ باشه بیشتر هم طول بکشه
خب من پرسیدم گفتن اگه صبح ساعت 9 بزاری ماشینو تا ساعت 5 طول میکشه و بعضی از خط ها رو با پولیش میگیرن و بقیه رو نگفت چیکار میکنن و گفتن حدود 45 خرجشه.فکر میکنین موقع معامله چقدر افت داشته باشه قیمت؟
ممنون ازین که سریع جواب دادین:10:
یه سوال
اگه ما ببینیم یک عابری تصادف کرده راننده هم فرار کرده.یا شرایط دسترسی به آمبولانس نیست.اگه عابر رو منتقل نکنیم به بیمارستان
مارو به خاطر انجام فعل حرام قانون مارو مجرم میدونه؟؟
اخه من تو اخبار مجلس شنیدم نماینده ها داشتن در این مورد حرف میزد.به همچین مسئله ای اشاره کرد.
سلام دوستان با سرعت بسیار بالایی تصادف کردم
ماشینمون تو 4 سال 30000 تا راه رفته بود ببینید به چه وضعی افتاده
گواهینامه نداشتم و مقصر بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشین طرف هم تا سقف جمع شده
بیمه هم چیزی نمیده
مهران مونده و یه 3 4 میلیون خسارت و وضع خراب
با چی تصادف کردی که پراید بهش خورده تا سقف جمع شده..؟:31:نقل قول:
ماشین طرف هم تا سقف جمع شده
توی این قانون جدید که هنوز اجرا نمیشه ، اگر در جایی به غیر از محل عبور عابر ، با شخصی برخورد کنی حتی اگر از روی طرف رد بشی ، مغز طرف پخش بشه ، همه ی کله پزی ها اونجا جمع بشن شما مقصر نیستی ، خسارت اون جسد هم از طرف یک صندوقی که اسمش یادم نیست پرداخت میشه .فقط باید تمام قوانین اون جایی که تصادف کردی رو رعایت کرده باشی ، مثلا سرعت داخل شهر 60 کیلومتر
آيا متن يا ماده يا بند و... اين قانون رو سراغ داريد؟
سلامنقل قول:
وی این قانون جدید که هنوز اجرا نمیشه ، اگر در جایی به غیر از محل عبور عابر ، با شخصی برخورد کنی حتی اگر از روی طرف رد بشی ، مغز طرف پخش بشه ، همه ی کله پزی ها اونجا جمع بشن شما مقصر نیستی ، خسارت اون جسد هم از طرف یک صندوقی که اسمش یادم نیست پرداخت میشه .فقط باید تمام قوانین اون جایی که تصادف کردی رو رعایت کرده باشی ، مثلا سرعت داخل شهر 60 کیلومتر
عملا با این که قانون خوبیه و محدوه همه را معین می کند چه عابر که از کجا باید رد شود و چه راننده که کجا می تواند گاز دهد و سرعت برود و کجا نمی تواند اما در این جنگل به نام تهران قابل اجرا نیست !!
تهران نمونه ای از جنگل هست که نبود پلیس = نبود قانون = نداشت ارزش جان انسان ها (حتی به اندازه خشی روی بدنه ماشین!)
سلام
من یک تصادف کردم حالا می خوام بدونم مقصر کیست؟
ماشین من پراید بود یک ماشین هم جلو دوبل پارک کرده بود یک ماشین خواصت سبقت بگیره که من کشیدم چپ رد شد بعد خودم چون جا کم بود کوشه ماشین خورد به ماشین دوبل پارک کرده.....
حالا پلیس میگه شما مقصری که زدی مگم بابا اون خیابان رو بسته من مقصرم....اون دوبل پارک کرده؟
نظر دوستانه اهله فن چیست ؟
گوشه ی ماشین خورد به پشت ماشین پارک شده ؟نقل قول:
آره گوشه خورده..من به افسره گفتم حالا 50% خسارت من رو باید بده گفت شما مقصری.... ماشینم زیاد ضرر دیده ...نقل قول:
افسره هم با اون یا رو یک جورایی آشنا بود گفتم شاید دسته به یکی کرده باشن....
اگه کسی چیزی میدونه لطفا کمک کنه ممنون ؟
اگه به پشتش زده باشین در هر صورت شما مقصرین عزیزنقل قول:
دقیقا من هم یه بار اینجوری زدم ، گفتم خیابون رو بسته بود ، گفت خوب ترمز وسطیه !
آره دوباره رفتم سوال هم کردم از یکی دیگه .....هی مقصر شدیم رفت .....:41:
حالا با افسره هم دعوا کردیم سره اینکه منم می خواست جریمه کنه ...دستم بردم زیره برگ جریمه نزاشتم ینویسه(گفتم آی نفس کش) کواهینامه رو با خودش برد گفت بعدن بیا بگیر البته با ماشین بود گاز داد رفت وگرنه مرد می خواست منو جریمه کنه...:18:
میگم اگه آدم بزنه به ماشینه نیروی انتظامی (سبزها) یا ماشین راهنمایی رانندگی (آبی ها) یا اونا بزنن به ما، چی کار باید کرد؟ باید زنگ بزنیم به کی؟ یارو اگه مقصر بود چی میشه؟ بگیم خفه شو بیخود کردی پلیسی باید زنگ بزنیم اون یکی پلیس؟:31:
شما نباید بزنی به سبزا یا آبیا و اونام نباید بزنن به شما. بیشتر دقت کن جانم. :31:
قانون اینه که واسه همه یکسانه .یعنی پلیس مقصر باشه راهنمایی رانندگی خسارت میده و یا کسی که ماشین راهنمایی در اختیاره بدبخ میشه و باید اون خسارت بده و تخفیفی در این زمینه وجود ندارهنقل قول:
میگم اگه آدم بزنه به ماشینه نیروی انتظامی (سبزها) یا ماشین راهنمایی رانندگی (آبی ها) یا اونا بزنن به ما، چی کار باید کرد؟ باید زنگ بزنیم به کی؟ یارو اگه مقصر بود چی میشه؟ بگیم خفه شو بیخود کردی پلیسی باید زنگ بزنیم اون یکی پلیس
دوستان این تاپیک چند ماهیه که خوابیده ولی فکر کردم که این موضوع مربوط به این تاپیکه (عوض تاپیک جداگونه)
بهرحال یه مورد تصادف داریم :دی
محل: اتوبان سه بانده
توی لاین سبقت یه ماشین سمند هست
توی لاین کنارش یه ماشین 405 هست کمی با فاصله که در حال سبقت از راست هست!!
منم توی لاین سبقت به فاصله 10 الی 15 متر و سرعتی احتمالا بین 110 تا 120 شایدم 130 :دی
خوب اونا بهردلیل تصادف میکنن و من ترمز میکنم و اول 405 رو میمالم بعد کج میکنم از پشت میزنم به سمند
حالا خط ترمز من هم حدود 9 متر هست
این وسط وضعیت مقصر چه جوری هست؟ یعنی من چند درصد باید مقصر باشم؟
ضمنا اونا خسارت جانی ندیدن ولی مچ دست من آسیب دیده...
خب معلومه دیگه
405 داره از راست سبقت میگییره :18:
با سمند تصادف میکنه
باعث خسارت شما هم میشه
405 مقصره!
مگه نه؟
ولی من بی تجربه بودم و هول:41:، منم 30 درصد مقصرم (البته من دنبال کارا رو نگرفتم دوستم که مثلا وارد بود وارد کار شد...) مثل اینکه واسم زدن بی توجهی به جلو ولی مسئله رعایت فاصله رو قید نکردن ظاهرا......دلیلی هم که پرسیدم اینه به نظرم اصولا نمیشه سرعت ماشین رو روی خط ترمز حساب کرد...چون شتاب رو ندارن (شایدم دیمی کار کردن معموله)
به خاطر مشکل من (خیلی هم حاد نبود) کروکی رو ظاهرا کشیدن و ماشینا رو پارکینگ بردن یکیشون ظاهرا ماشینشو امشب بیرون آورده و ...
حالا به نظرتون باید چیکار کنم؟
ضمنا آیا باید حتما برم دادگاه؟ یعنی منتظر رای پزشکی قانونی باشم؟ طول درمان؟ مسئله بیمه رو چطور راس و ریس کنم؟
{الان بیشتر پدرم دنبال کاراست ولی میخوام خودم هم بدونم}
یه سوال دیگه به نظر شمام برآورد خسارت چقدری میشه؟
من در سمت شاگرد خط خورده و فرورفتگی داره ولی خیلی هم حاد نیست.... سپر جلو اوضاعش خرابه و فکر کنم شاسی رو هم کج کرده شایدم سیبک (درست میگم؟)...کاپوت اونجوری که من دیدم مشکل خاصی نداشت...چراغها هم یکیشون شکسته و گوشه ی بدنه هم فرورفتگی داره
به نظرتون چقدری آب میخوره؟ همون حدودیش رو هم بگین ممنون میشم...ماشین منم 405 هست.
ضمنا: به ترمز ماشین ها هیچوقت اعتماد نکنین....این تجربه ی ارزشمندی واسه م شده خیلی وقت بود که با خیال راحت گازشو میدادم ولی الان میتونم بگم سرعت 90 و 100 هم باز مشکل زاست سرعت بالای 120 هم واویلا...اصلا این ماشینهای ایران ترمز درست و حسابی ندارن...آدم بی تجربه مثل من اصلا این موضوع خیلی واسه اش جا نیافتاده....من گاهی میشنیدم ولی الان که دیدم میدونم وضعیت چطوره!!!
خلاصه دوستان الان میفهمم سرعت مطمئنه دقیقا چه سرعتی هست. ازین بابت خوشحالم!