اگه معیار شما سایت notebookcheck بازهم 620 3 پله بالاتر از 720 قرار داره
کد:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
کلا اینکه یک یا دو هسته سریع داشته باشیم یا 4 هسته معمولی بحث خیلی پیچیده ایه
به طور خلاصه میشه گفت که نیاز ما تعیین میکنه که کدوم انتخاب کنیم ، من خودم با برنامه VMware یه ویندوز سرور 2008 داخل ویندوز 7 اجرا کردم ، بعد شروع کردم به اجرا کردن برنامه های سبک و سنگین ، با بار پردازشی سنگینی که روی 720 ایجاد کرده بودم منتظر کند شدن سیستم بودم ولی این اتفاق نیفتاد ، فکر کنم takman چند بازی سنگین رو همزمان اجرا کرده بود ولی 720 بدون هیچ کندی یا پر شدن پروسس به کارش ادامه داده و ...
این کارهایی که رو 720 انجام دادیم(اجرا کردن همزمان پروسس های سنگین) روی هر cpu دیگه ای انجام بدیم مطمئنن کم می یاره حتی 620
ولی وقتی که ما نهایتا بخوای از 1 تا 2 پروسس سنگین استفاده کنیم این 620 هست که سریعتر کارشو انجام می ده
یه مثال ساده بزنم
تیم 720 4 نفره با قدرت 1600 اگه لازم بشه تا 2800 خودشو نو بالا می کشن
تیم 620 2 نفرن با قدرت 2666 نهایت قدرتشون هم 3333
اگه اینا بخوان تیمی باهم مسابقه بدن 720 براحتی برنده میشه
ولی اگه بخوان تک به تک یا دو به دو مسابقه بدن 620 برنده میشه
معمولا هم استفاده ما یک یا دو پروسس سنگیه که 620 بهتره ، ولی این نکته یادتون نرنه که برنامه ها و سیستم عامل های جدید سعی می کنن که برنامه هاشون چند نخی بنویسن یعنی بجای اینکه کارهایی یه برنامه تو یه صف بمونه تا اجرا بشه همزمان همه رو اجرا می کنند حالا اگه هسته های cpu بیشتر باشه نخ ها ی بیشتری در آن واحد اجرا میشه و نیاز به cpu با سرعت پردازش بالا کمتر احساس میشه و جای خودشو به نیاز به هسته های بیشتر میده