دوست عزیز تنها نرخ اضافه شده برای سرویس ADSL، مالیات می باشد که هر دفعه روی قبض شما اضافه خواهد شد.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز تنها نرخ اضافه شده برای سرویس ADSL، مالیات می باشد که هر دفعه روی قبض شما اضافه خواهد شد.نقل قول:
دوست خوبم از مقدار این مالیات خبر دارید ؟ تا چند وقت دیگه قبض مصرف اکسیژن + مالیات بر ارزش افزودشو .... هم میادنقل قول:
پاینده و کامیاب باشید
ولی من که هنوز قبض تلفن نیومده ولی موبایلم که پیامک زده در حد معقول هست .
ولی اگه قبض تلفن زیاد بیاد من که 100 در سگ آمارشو در میارم . من اصلن از کنار این مسائل بسادگی رد نمی شم .
البته اگه اشتباهی شده باشه ولی اگه خود مخابرات دزد گرون کرده باشه که فکر نمی کنم. دیگه نمی شه کاری کرد .
جا داره اینجا از parinaz571 هم تشکر کنم . که به همه ی پست ها تنکس داده .
مال ما که رکورد زده!!!
85 هزار تومن!!!!!
رفیق بدبخت منم 60 تومن
مشکل پی گیری شد.
زیادی به موبایل زنگ زدیم :دی
پرینتش اومد. خودمون زیاد زنگ زدیم.
تعرفه هاي مخابراتي فعلاً تغيير نميكند
در پي انتشار برخي اخبار مبني بر افزايش تعرفه هاي تلفن ثابت و همراه، رئيس سازمان تنظيم مقررات تاكيد كرد: فعلاً هيچ برنامه اي براي تغيير نرخ هاي مخابراتي وجود ندارد.
محمد كرم پور در گفتوگو با فارس با تاكيد بر اينكه وظيفه رگولاتوري در تمام دنيا ، بررسي و مطالعه در مورد نرخ قيمت ها و نظام قيمت گذاري است ، اظهار داشت: اين مطالعات به صورت مستمر در جريان است اما اين به آن معني نيست كه برنامه اي براي تغيير قيمت خدمات مخابراتي داشته باشيم.
وي ادامه داد: چنانچه پيشنهادي در مورد تغيير تعرفه ها از سوي اپراتورها ارائه شود، تبديل به برنامه مطالعاتي خواهد شد و در مورد آن بررسي صورت مي گيرد.
كرم پور با بيان اينكه تعرفه هاي مخابراتي در مسير مطالعه قرار دارد، ادامه داد: با وجودي كه شركت مخابرات ايران خصوصي شده است ، پيشنهاد تغيير تعرفه از سوي اين اپراتور بايد توسط سازمان تنظيم مقررات مورد بررسي قرار گيرد.
به گزارش فارس چندي پيش در جلسه اي كه با حضور نمايندگان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و شوراي رقابت برگزار شد، موضوع تعرفه هاي تلفن ثابت و همراه مورد بررسي قرار گرفت.
طبق اخبار اعلام شده ، در اين جلسه مقرر گرديد سازمان تنظيم مقررات ، تعرفه ها را مورد بررسي قرارداده و راي خود را به شوراي رقابت اعلام كند و شوراي رقابت نيز توسط هيات بررسي ، نظر خود را به صورت جداگانه در مورد تعرفه ها اعلام كند تا با درنظرگرفتن تعرفه هاي پيشنهادي رگولاتوري، تعرفه نهايي اعلام شود.
من هم امروز قبض اومد بررسی کردم . از لحاظ افزایش تعرفه که خبری نبود . در حد همون دوره های قبل بود .
و در مورد باز پرداخت آبونمان adsl هم حق با دوستان بود . قبض 0 شده بود و هنوز هم برای دوره ی بعد بستانکار هستم .
در مورد افزایش قیمت تعرفه مخابرات هم یک مقاله خوندم . نوشته بود هنوز تصمیم گرفته نشده که بخواد اعمال بشه .
اما نوشته بود باید هزینه ها کارشناسی بشه تا هزینه ی تمام شده از مشترکان کسب بشه .
در حال که همین الان از هزینه ی تمام شده بیشتر دریافت میشه . و مخابرات پر سودترین شرکت دولتی بود , که حالا شده ماله برادرا ...خخ
خدایش باحال نیست ؟ به این میگن خصوصی سازی . فهمیدی !
نقل قول:
ولی فیش های تلفونمون یه چیزه دیگه میگه که...!
سلام .
قبض منم امروز اومد .
من زیاد با این خط صحبت نمیکنم ! 95 هزار تومن !!!
دلمون خوشه ADSL داریم !
نقل قول:
یعنی براتون جالب نیست که شمایی که زیاد استفاده نمی کنین چه جوری 95 اومد..؟
من همین الان با 1818 قبضم رو گرفتم جالبه بدونید که به خطم اصلاً گوشی تلفن وصل نیست!!! ولی 19000 واسم قبض اومده حالا فردا برم برای پیگیری!!!!!!!!
خب چیکار کنم ؟ :دینقل قول:
برم مخابرات که کسی جواب نمیده !
مخلصیم
نقل قول:
حالا اونجا یکیم سخته.. یه دفتر خدماتی برین بد نیست..!
با عرض تاسف مطلبی رو باید عرض کنم که چندان بی ربط نیست
دوماه پیش برای همسایه روبرویی ما 26 تومن پول آب میومد این ماه 86 تومن اومده
نتیجه گیری :
میخوان این طرح کوفتی هدفمند کردن رو زودتر اجرا کنند ولی یواش یواش میرن که مردم شوکه نشن
فکر کن همین قبض تلفنت اگه یهو 300 تومن بیاد چکار میکنی با این منطق !!! ( خیلی یییییی :13:) میخوان یواش یواش مردم رو با نرخ دولتی جدید آشنا کنند.
با تشکر
من از همسایه ی شما خبر ندارم . ولی بصورت رندوم که نمیشه قبض صادر کنند .نقل قول:
چطور قبض ما مشکلی نداره . در ضمن این هدفمند کردن یارانه ها شامل مخابرات نمی شه . چون مخابرات که یارانه بهش تعلق نمی گیره .
شما فکر کردی پول تلفن رو کی میده 100 درصد خودت میدی و دولت هیچ نقشی نداره و حتی 1 قرون هم نمی ده.
حالا می خواد بیاید چی رو گرون کنه ؟ مگه بیاد مالیات روش بگیره البته الانم میگیره ولی بیشتر .
در ضمن مخابرات هم دیگه دولتی نیست بهتره بگی بسیجی شده .......خخخخخخخ از فردا دروغ بگی پشت تلفون برادرا میان خفتت می کنن ....خخخخخخخخخخخخ:8:
سلفون جان اینجا ایران است:31: . هرچیزی که بگی اتفاق میفته :)) هرچیزی که فکر شو بکنی :31:
من از سال گذشته دیگه بیخیال کشور و کارها و اقداماتشون شدم چون میدونم دیگه از روال طبیعی خودش خارج شده و اصلا هیچ اهمیتی نمیدم .:5:
حتی اگه فردا هم بگویند فلان کار غیرممکن امکانپذیر شده است اصلا هیچ تعجبی نمیکنم.:31:
درسته قبض مخابرات که یارانه نمیگیره.
کل هزینهای که مخابرات واسه خطوط، شبکه و ... کرده، میشه آبونمان و از همه به یک میزان دریافت میشه.... حالا هرچقدر از خط استفاده کنید هزینه اش سود مخابرات میشه. جالبه، نه؟:5:
تو اصلا حساب کن
برای تامین برق از انرژی آب و توربین و غیره استفاده میشه و خوب مسلتزم پرداخت هزینه است.
برای تامین آب و رفع سموم و پالایش آب و تصفیه کردن اون هم خوب موادی مصرف میشه و خوب اب هم پمپاژ میشه و هزینه نگهداری خیلی زیادی رو داره.
ولی من موندم تلفن چه مصرف و اصطهلاکی داره ؟
دوتا رشته سیم 12 ولتی اومده توی خونه همه مردم
هزینه نگهداریش خیلی بالاست مگه برق 3 فاز دادند که اینقدر پول میگریند
قبول ندارین؟
هزینه تلفن رو برید با یه کارگاه جوشکاری که برق 3 فاز داره مطابقت بدید ببنیید کی راست میگه.
والا
یه سری دستگاهست که صبح تا شب روشنه و یه نفرهم ماموره که اینها خربا نشن ( که اگه خودش انگولکش نکنه چیزیش نمیشه . ناسلامتی سیستمه ها )
ولی متاسفانه بابت خراب کردن این دستگاهها پول میگیره
اگر خرباش نمیکرد که این همه ارورهای عجق وجق اینترنت مخابرات رو دنداشتیم .
والا بازم بگو کنیگ دروغ میگه.
توی این کشور ...وز به شقیقه ربط داره وقتی بخوان پول زور بگیرن ، میگیرن و هیچ حرفی هم توش نیست
بعد از هدفمند کردن یارانه ها و پول اون وقتی قبض تلفن 1000000000 اومد تعجب نکن
اگه بری بپرسی چرا گرون شده میگن این پول 12 ولت برقی که توی خط تلفن شماست و اعانه به بیت ... و...:2:
دوستان ین اینترنت هوشمند کلاه برداری محضه!
قبض دوستم اومد 250 هزارتومن!!!!!
همیشه می اومد 15 تومن
می گفت این ماه از اینترنت هوشمند استفاده کردم اینجوری شده
خوش بحال ما که ADSL داریم
سلام . کجایی عزیز من . من با هوشمند به مدت 30 ساعت وصل شدم به اینترنت قبض من اومد 86 تومن . موندم . البته 1سال و نیم پیش بود .
هشتاد تومن چیه
من بدبخت به خاطر خط PCM صابخونه نفهممون مجبور شدم 400 تومن پول بی زبون رو نثار این دل دزدهای دولتی بکنم
روز اول اسمش اینترنت هوشمند بود چیزی هم در ظاهر نیست یه کنتور روی کارت تلفن شما توی مرکز نصب کردند که هرچقدر استفاده کنی 1 تومن مخابرات میخوره 4 تومن خصوصی .
دلشون هم خوشه که بازار کار درست کردند فقط مفت خور مفتخوری
لعنت بر پدر هرچی قابلمه به سر شیکم گنده دزده که شیکمشو با پول مردم بزرگ کرده . لعنت !
بله متاسفانه!!نقل قول:
منم چند وقت پيش از هوشمند استفاده ميكردم و همينطوري بود البته نه 250 تومن ديگه :31:
اي دي اس ال هم كه گرفتم، تا چند دوره هي روي قبض 4-5 هزار تومن مياورد نامرد بدون هيچ استفاده اي
مخابرات هم جوابگو نبود :13: :2::2::2::2:
نقل قول:
واسه ما هم داره 9هر ماه 5-6 تومنی واسه هزینه اینترنت رو فیش میاد..!
دیگه عادی شده ؛ اگه نیاد یه چیزه جالب برامون اتقاق افتاده..!
اصلا اینترنت هوشمند مزخرفه
گرون تر از کارتی میفته
98 هزار تومن!