تریلرهاش که فوق العاده بودن هم گیم پلی هم دموی بازی...سورپرایزی بود توE3 واسه خودش
Printable View
تریلرهاش که فوق العاده بودن هم گیم پلی هم دموی بازی...سورپرایزی بود توE3 واسه خودش
این شاتا مربوط به همون ماموریتی میشن که در E3 نمایش داده شد...چون از پرده بود این رنگای زیبا خیلی به چشم نمیومد...
خب گیم اسگات هم تاریخ انتشار گذاشته زده مارچ 2012 که نسخه بتای بازی هم در ژانویه 2012 هستش منتشر میشه.
خب خوبه تا دنیا متلاشی بشه میشه اینو بازی کرد.:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک ویدیو جالب از کاربرد و چگونگی استفاده از Kinect در بازی منتشر شده
حتما ببینید.خیلی جالبه
+کد:http://www.ign.com/videos/2011/09/09/ghost-recon-future-soldiers-gunsmith-mode-video-preview
به نظر می رسه باکش شات بازی تغییر کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت یوبی سافت تاریخ عرضه عنوان Ghost Recon: Future Soldier را مشخص نموده است. بر اساس گفته های یوبیسافت, این بازی در تاریخ ششم مارچ در آمریکا و برای XBOX 360 و PS3 عرضه خواهد شد.
خبری از نسخه ی PC نخواهد بود و ظاهرا یوبی سافت در حال آماده سازی یک Ghost Recon آنلاین برای PC است.:eh:
همچنین نسخه آزمایشی بخش چند نفره بازی نیز در ماه ژانویه 2012 منتشر خواهد شد.
محتوای مخفی: منبع :
همانطور که میدونید بازی تاخیرخورده و رفته برا 2012 may 24
.
سلام چرا این بازی را برای PC منتشر نمیکنند؟
خیلی اهمق هستند.
اخبار اسفناکی داره میرسه!! دپرس شدم!! نه این بازی برای پی سی میاد نه gta V!
خیلی بی انصافن!
بازی برای PC هم منتشر خواهد شد.نقل قول:
یه مدت بعد از خبر کنسل شدن بازی برای PC، یوبیسافت دوباره تصمیم میگیره بازی رو برای این پلتفرم عرضه کنه...
هنوز هیچ خبری مبنی بر اینکه GTA V برای PC عرضه نمیشه، نیومده!نقل قول:
به نظرم تغییر سبک از اول شخص به سوم شخص خیلی خوب بوده و میشه ازش به عنوان یه بازی سطح بالا نام برد
من که خیلی متنظرشم و هر روز تاخیر میخوره:41:
تو این نسل GRAW فقط نسخه PC اول شخص بود که امتیازات پایینی نسبت به نسخه کنسولی هم گرفت . نسخه کنسولی سوم شخص بود و خیلی بازی معروفی شد ... ( غیر از شماره 1 و 2 ... که تواین نسل نیستند ... )
تریلرهای جدید این بازی رو دیدم واقعا لذت بردم ! بازی خیلی تاکتیکی تر شده ... انیمیشنهای کاراکتر ها و فیزیک بازی هم خیلی زیبا به نظر میاد ... به شدت منتظرشم ...
تریلر جدید از بازی منتشر شده
ما آخر نفهمیدیم این بازی واسه pc میاد یا نه
چند وقت یوبی سافت تصمیم گرفته بود که دیگه برای پی سی بازی رو منتشر نکنه ولی از اون تصمیم منصرف شد و الان برای پی سی هم منتشر خواهد شد...نقل قول:
ما آخر نفهمیدیم این بازی واسه pc میاد یا نه
به احتمال زیاذ برا pc هم میاد....
ببینید:
این بازی که از اواسط ۲۰۱۰ داره تاخیر میخوره تا ۲۰۱۲ ، آیا سطح گرافیکش واسه 2010 هست یا اصلا از 2010 به اینور گرافیک بازیها جهش آنچنانی نداشتن؟؟ :31: آخه 2 سال خیییلیه واسه بازی...
نهنقل قول:
گرافیک ش امروزیه
بازی سوم شخصی شده کپی از المان های یه سری بازی های سوم شخص دیگه مثل GEARS 3 ' Vanquish ' SC Convection
شما یه تریلر دان کن میبینی:11:
GHOST RECON ADVANCED WARFIGHTER خودش به نوعی صاحب سبک اکشن تاکتیکی تو این نسل هست . این بازی هم ادامه روند موفق همون سری بازیهاست با یک سری تغییرات در گیم پلی . سری GHOST RECON صاحب سبک تر و بزرگتر از این حرفهاست که از بازیهای دیگه تقلید کنه ...
بعد از دیدن چندین ویدئو Walkthrough از بازی باید بگم که اصلا خوشم نیومد از بازی
اصلا چیزی به اسم تاکتیکی که تو بازی های قبلی این سری دیده بودم نبود... کلا این بازی عوض پیشرفت یه پسرفت قابل توجهی داره. به قولی همه ترقی میکنن این ترقیده : دی
حیف 600 مگی که برا ویدئوهاش سوزوندم
من هم دیدم شوننقل قول:
چیزی فراتر از یه شوتر سوم شخص خوب چیزی دیگه ندیدم
بحث تاکتیک و مسایلی که بازی رو واقعی میکرد هم اصلا دیده نشد
ولی بازم ارزش یه بار یا بیشتر بازی کردن رو داره:20:
Ubisoft ویدئویی جدید برای عنوان Ghost Recon: Future Soldier منتشر کرد که در اون تجهیزات و مورادی که در بازی استفاده میشه بهش اشاره میشه...
تکنولوژیش بالاس بازم....
از مخفی کاریاش خوشم میاد خوب کار شده ....
آخرشم فارسی میحرفن ....خواهش می کنم !( شایدم افغانی باشن!دی!)
یه لینک دیگه واسه ی این ویدئو نیست که بذاری؟نقل قول:
آخه شیلتره
تاریخ انتشار بازی مشخص شد.....:
Ubisoft اعلام کرد نسخه PC عنوان Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier در June 15 منتشر میشود.دو نسخه xbox360 و PS3 هم در May 25 منتشر میشود.
سیستم مورد نیاز و جزئیات ویژه برای نسخه PC هم مشخص شد
- PC high standard visuals (DX11 renderer, new Hi-Quality Assets, new Post Process Effects, multi-monitor solutions support, TriDef stereoscopic support).
- DirectX11 enhanced: Tessellation (for soft 3D models), Compute Shaders-based realistic lighting (for Global Illumination), Volumetric Fog.
- Online Widget: Party, Friends and Ghost Feed functionality can be accessed at any moment from any screen.
- Extended party functionality: simplified and more flexible invitation system.
- Party text Chat.
- Uplay Friends system
- Fully customizable controls for the localized keyboards
Minimum hardware requirements
- Supported Operating Systems: WindowsXP (with Service Pack 3)/Windows Vista (with Service Pack 2)/ Windows 7(with Service pack 1), both 32 bit & 64 bit versions
- PROCESSOR: Intel Pentium D 3.0 Ghz or AMD Athlon64 X2 4400+ 2.2Ghz
- RAM: 1GB Windows XP / 2GB Windows Vista or Windows 7
- VIDEO CARD: 256 MB DirectX–compliant, Shader 4.0–enabled video card
- DIRECT X: DirectX 9.0c
- DVD-ROM DRIVE: DVD-ROM speed 4x, dual-layer drive
- SOUND CARD: DirectX 9.0c – compliant sound card
- HDD space : 25 GB
Recommended Configuration
- CPU: Intel Core2 Quad Q9450/ AMD Phenom II X4 940 or higher
- RAM: 2 GB Windows XP / 3 GB Windows Vista & 7
- Graphics Card: 1024 MB DirectX–compliant, Shader 4.0–enabled video card based on nVidia GeForce GTX 460 or AMD/ATi HD 5850 or better
اولین اسکرین شات از نسخه PC (برای مشاهده سایز بزرگتر، روی تصویر کلیک کنید)
خصوصیات ویژه نسخه PC :
- .(PC high standard visuals (DX11 renderer, new Hi-Quality Assets, new Post Process Effects, multi-monitor (solutions support, TriDef stereoscopic support
- .DirectX11 enhanced: Tessellation (for soft 3D models), Compute Shaders-based realistic lighting (for Global Illumination), Volumetric Fog
- .Online Widget: Party, Friends and Ghost Feed functionality can be accessed at any moment from any screen
- .Extended party functionality: simplified and more flexible invitation system
- .Party text Chat
- Uplay Friends system
- Fully customizable controls for the localized keyboards
4 خرداد 91نقل قول:
تاریخ انتشار بازی مشخص شد.....:
May 24, 2012
یک سری تصاویر دیگه!
تصاویر جدید از بخش چنده نفره Ghost Recon: Future Soldier
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان توصیه میکنم این ویدیو جدید رو ببینید . هایپ شدم رفت
کد:http://www.youtube.com/watch?v=ufqtU8ByDYs
یعنی این تریلر جدید فوران اکشن تاکتیکی و هوش مصنوعی بود ! :18:
غیر اون اسلحه تو تا پیچش هم میتونستی تغییر بدی !! :18:
فقط لحظه شماری میکنیم !
اینم لینک مستقیمش که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز زحمت لیچش رو کشید:نقل قول:
کد:http://www.uploadbaz.com/ddmpfhl0hes9
یک مد جدید به بازی اضافه شده که guarrilla mode نام داره و برگرفته از horde mode بازی gears of war هستش......چهار نفری در یک مپ باید در برابر موج حمله دشمنها مقاومت کنید....پول کسب کنید و مهمات و رگبار و....مهیا کنید(میتونید مخفی کاری هم بازی کنید)
ویدیوی رسمی این مد در یوتیوب موجوده که قند شکن لازم داره
+
کلیت بازی هم به نظر جالب و قشنگ ولی یه ایرادی که داره اینه که از لحاظ گرافیک بازی چندان تراز اول نیست مخصوصا از لحاظ texture داغون.....حالا نمیدونم تا زمان عرضه چه تغییراتی بدن یا.......ولی به جز همین مشکل گرافیک کلا شسته رفته و زیبا به نظر میرسه بازی
.
Ghost Recon : Future Soldier guerrilla mods
اصلا به هورد شبیه نبود: دی ;)نقل قول:
یک مد جدید به بازی اضافه شده که guarrilla mode نام داره و برگرفته از horde mode بازی gears of war هستش
مرسی مد جالبیه...مطمئنن روی امتیاز بازی تاثیر مثبت میذاره.
تا الان خیلی بازیه امیدوارکننده ای بوده...
کلیتش عینا شبیه horde mode هستش....عین اون باید یک مپ رو دقیقا 50 wave نگهداری....عین اون هر 10 wave دشمنا سختتر میشن و البته پول می گیری bonus می گیری و امکانات واسه خودت میسازی.نقل قول:
فرقی که داره در گیم پلیشونه که خوب طبیعیه ...مال gears بکش برو جلو ولی مال این اول باید منطقه رو پایش کنی بعد از امکانات جاسوس استفاده کرده و بعد جنگو شروع کنی(نوع امکاناتم بالطبع فرق داره)
خودشم چون اسپلیت داره منو که خیلی خوشحال کرد :31:اسپلیت بازی کردن اینجور مدا شدیدا حال میده......
.
برو حسین کجای این بازی امیدوار کنندس؟!نقل قول:
تا الان خیلی بازیه امیدوارکننده ای بوده.
من هر وقت اینو میبینم و نسخه های قبل Ghost Recon رو یادم میاد نا خدا کلی فحش نثار سازنده گرامی میکنم
چیزی که تو این بازی هست فقط پس رفته و دیگر هیچ
این بازی حرف نداره
بزار بیاد میبینی چه حالی میده
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
تو خیلی وقته گیم نزدی حس تشخیصت ضعیف شده: دینقل قول:
من هر وقت اینو میبینم و نسخه های قبل Ghost Recon رو یادم میاد نا خدا کلی فحش نثار سازنده گرامی میکنم
بازی کلا عوض شده بنابراین دیگه نباید با قبلی ها مقایسش کرد. فقط باید دید مثل همین تریلرهاش یه شوتر باکلاس و تروتمیز میشه یا نه... .
انیمیشن ها که خیلی خوبن، حرکت دوربین خیلی واقع گرایانس و درگیرکننده، افکت های بصری خیلی زیادن و بازی رو جذاب کردن، اسلحه های زیاد و محیط های متنوع و شخصیت های جذاب هم که داره... من فعلا مشکلی نمیبینم: دی
والله من تغییری آن چنانی نسبت به شماره های قبلی نمیبینم ؟؟
فقط HUD عوض شده و اینجور چیزا ... -- با کلی پیشرفت تو زمینه های دیگه
دو شماره ADVANCE WARFIGHTER هم که کلی سر و صدا به پا کردن ، دقیقا همین شکلی بودن دیگه .