تازه اون بازي كه تركونديمشون بدون تماشاگر برگزار شد :دي
ايندفه ديگه تماشاگرا هم هستن و سپاهان رو در ديگ جوشان آزادي له ميكنيم :دي
تازه اون بازي كه تركونديمشون بدون تماشاگر برگزار شد :دي
ايندفه ديگه تماشاگرا هم هستن و سپاهان رو در ديگ جوشان آزادي له ميكنيم :دي
ولی نخوره بهترهنقل قول:
اونا هم بیان بالا یه افتخاری کسب کنن:دی
بابا من رو بحث ایرانی بودنش میگم نه استقلالیش :دی
جلو صد هزار تا عربا رو ببریم کیفش بیشتره
حالا ببینیم چی میشه
ولی ایشالله هر 4 تا نماینده برن دور بعد
امشب تیمتون برده داغین شوما : دینقل قول:
ولی کلا چه سیستم چرت داری این لیگ آسیا
حالا كجاشو ديدي :دينقل قول:
يه آشي براتون توي آزادي بپزيم كه يه وجب روغن روش باشه :دي
آی بخوریم به سپاهان
بزنیم بترکونیمشون ( شرمنده امیر خان :دی )
آی بخوریم به سپاهان
بزنیم بترکونیمشون ( شرمنده امیر خان :دی )
واقعا تبریک می گم...
اما:3 تا انتقاد:
داوری در حد لالیگا افتضاح بود...
سید صالحی هیچ کار مفیدی جز اون ضربه ی شانسیش نداشت....
آرش هم.......................................
منتظر له کردن حریفمان در مرحله حذفی آسیا هستیم....
من یکم تحقیق کردم:21:نقل قول:
گویا این کارو کردن چون اکثر تیم های غرب اسیا ضعیف ترند و اینجوری همشون حذف میشدن:27:
بعلاوه مسافت طولانی ای که با هم دارن
در حقیقت زیاد هم با اون شرایطی که یک تیم صعود میکرد فرقی نکرده
الان استقلال باید با کی بازی کنه..؟
با تیم دوم گروه سپاهان اینا.نقل قول:
مرسی.. امیدوارم هر تیمی باشه جز سپاهان.....
اگر هیچ مقامی هم به دست نیاورم همین قدر که نتیجه مقاومت من پای صمد مشخص شد کافی است
مدیر باشگاه استقلال از اینکه ایستادگیاش برای باقی ماندن صمد مرفاوی در راس کادر فنی تیم استقلال جواب داد، خیلی خوشحال است: «بعد از بازی به صمد گفتم خدای تو خیلی بزرگ است. خیلی چیزها را ثابت کرد. حالا هیچ کس نمیتواند به تو خرده بگیرد و مدام حمله کند».
امیررضا واعظی آشتیانی که به دلیل اصرار برای نگه داشتن صمد مرفاوی در کادر فنی تیم استقلال به شدت از سوی رسانهها تحت فشار قرار گرفت بعد از بازی به شکلی محسوس خوشحال بود. این خوشحالی بیشتر از این بابت بود که او نتیجه اصرار مدیریتیاش برای نگه داشتن مرفاوی را گرفته بود و میدانست که استقلالیها به دلیل نتایج فصل قبل، بازی امروز و صعود این تیم را از او میپذیرند.
واعظ در این باره گفت: «من کاری را کردم که از نظر انسانی و از نظر مدیریتی باید میکردم. اینکه برخی مدیران پشت مربی پنهان میشوند و با یک باخت او را برکنار میکنند، اصلا نه انسانی است و نه از نظر مدیریتی تایید شده است. من پای صمد ایستادم چون به او اعتقاد داشتم. خدا را شکر نتیجهاش را هم گرفتم».
او پرسشی هم از منتقدانش دارد: « اگر من به حرف منتقدان گوش میکردم و صمد را برمیداشتم، چه تضمینی وجود داشت که تیم من همین شرایطی را داشته باشد که الان دارد؟ من فقط از هوادارانمان میخواهم مثل بسیاری از روزهای این فصل بردبار باشند».
khabaronline.ir
با اینکه از واعظ خوشم نمیاد، ولی باید از این سیاستش تقدیر کرد... اگر باشگاه های بزرگی مثل پرسپولیس استقلال و سپاهان بتونن یه روزی یه مربی رو سه فصل تو تیمشون نگه دارن، واقعا میشه به این لیگمون امیدوار بشیم....نقل قول:
واعظ: ثابت کردم میشود پای مربی ایستاد
کاشکی شانسی بود ، از لحاظ فنی هیچ توجیهی نداره که اینجوری ضربه بزنی:دینقل قول:
سید صالحی هیچ کار مفیدی جز اون ضربه ی شانسیش نداشت....
کلا تو هر n بازی احتمال حرکت مفیدش "1 به روی n به توان 10" هست
به سپاهنم بخوریم با وجود اون دو تا عجوبه (امام رضا و ابراهیم خوره:31:) مشکلی نداریم.
ولی وقتی دو تا تیم ایرانی به هم بخورن اصلاَ حال و هوای بازی آسیایی نداره.
اتفاقا بهتره . مطمئن میشیم که یکیشون میره دور بعد.:6:
/ليگ قهرمانان آسيا/
احتمال رويارويي قلعهنويي و استقلال!
ديدار جذاب ٢١ ارديبهشت در آزادي يا فولادشهر؟
احتمال رويارويي تيمهاي فوتبال استقلال و سپاهان ايران در مرحلهي يكهشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا وجود دارد.
به گزارش ايسنا؛ بر اساس قرعه کشي کنفدراسيون فوتبال آسيا در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان تيمهاي صعود کننده به اين مرحله در تک بازي حذفي مقابل هم قرار مي گيرند. در اين مرحله احتمال برخورد تيمهاي استقلال و سپاهان بيشتر است و در صورتي که استقلال در گروه خود اول شود و سپاهان دوم، اين بازي در آزادي انجام مي شود اما در صورتي که استقلال در گروهش دوم شود و سپاهان نيز صدرنشين گروه خود شود اين بازي در فولادشهر برگزار مي شود. در غير از دو حالت فوق احتمال برخورد دو تيم در اين مرحله ليگ قهرمانان آسيا وجود ندارد.
* استقلال صدرنشين گروه A و سپاهان دوم گروه C:
چگونه استقلال صدرنشين گروه مي شود؟
- الجزيره را در بازي آخر ببرد، بدون توجه به بازي ديگر با 14 امتياز صدرنشين ميشود.
- با الجزيره مساوي کند (12 امتيازي ) و بازي الاهلي- الغرافه نيز مساوي شده يا الغرافه ببازد.
- به الجزيره ببازد (11 امتيازي) و بازي الاهلي- الغرافه نيز مساوي شده يا الغرافه ببازد.
در صورت باخت استقلال و تساوي الغرافه، استقلال به خاطر نتيجه بهتر رو در رو با الغرافه بازهم صدرنشين خواهد بود.
چگونه سپاهان دوم مي شود؟
- سپاهان در بازي آخر العين را مي برد (11 امتيازي) و پاختاکور نيز الشباب را مي برد.
- سپاهان با العين مساوي کند که در اين صورت بدون توجه به نتيجه بازي ديگر ،قطعا در گروهش دوم خواهد شد.
- سپاهان به العين ببازد و بازي ديگر گروه با پيروزي پاختاکور يا مساوي تمام شود. در صورت نتيجه تساوي با توجه به نتيجه رو در روي سپاهان و الشباب اين تيم سپاهان است که صعود مي کند.
* سپاهان صدرنشين گروه C و استقلال دوم گروه A
چگونه سپاهان صدرنشين مي شود؟
- العين را ببرد (11 امتيازي) و بازي ديگر گروه با برد الشباب يا تساوي خاتمه يابد.
استقلال در چه صورت دوم مي شود؟
- به الجزيره ببازد يا مساوي کند و در بازي ديگر الغرافه مقابل الاهلي پيروز شود.
بازي سپاهان و العين يک روز زودتر از بازي استقلال و الجزيره برگزار مي شود. بنابراين تيم استقلال با توجه به نتيجه رده بندي گروه C مي تواند در بازي آخر خود به دنبال نتيجه دلخواهش باشد. ضمن آنکه پيروزي استقلال و سپاهان در بازيهاي روز آخر احتمال رويارويي دو تيم را به حداقل مي رساند.
بر اساس قرعه کشي کنفدراسيون فوتبال آسيا اين بازي روز سه شنبه 21 ارديبهشت برگزار خواهد شد.
آبیها بر خلاف فصل قبل، خیلی زود به دور بعدی بازیها صعود کردند
بازار موبایل ایران برای استقلالیها محلی کاملا آشناست. علاوه بر آنکه یکی از اعضای هیات مدیره آبیها صاحب این ساختمان است، مجتبی جباری هم در این مجموعه صاحب یک واحد تجاری است و شاید به همین دلیل باشد که مدیران استقلال اینجا را برای تجلیل از بازیکنانشان انتخاب کردهاند.
قرار است در مراسمی که ظهر جمعه در بازار موبایل برگزار میشود پاداش صعود استقلالیها به دور دوم لیگ قهرمانان آسیا به آنها داده شود.
khabaronline.ir
سیدصالحی در آستانه رکوردشکنی
اگر سید صالحی یک گل دیگر در لیگ قهرمانان بزند به عنوان بهترین گل زن ایران در این رقابت ها معرفی خواهد شد.
سید مهدی سید صالحی در بازی مقابل الاهلی دومین گل خود را با پیراهن استقلال در لیگ قهرمانان آسیا به ثمر رساند تا در مجموع شمار گلهای خود در تاریخ لیگ قهرمانان را به عدد 11 برساند.
این در حالی است که محمود کریمی مهاجم سابق سپاهان با 11 گل زده تا قبل از بازی استقلال و الاهلی بهترین گلزن ایرانی لیگ قهرمانان آسیا محسوب می شد.
سید صالحی برای شکستن رکورد کریمی یک گل فاصله دارد که با توجه به بازیهای باقیمانده استقلال در لیگ قهرمانان می تواند امیدوار به شکستن رکورد باشد.
khabaronline.ir
خبر خوشحال کننده این بود که مجتبی جباری هم آماده بازی شده.
تو آین بازی هم پشت دروازه خودش رو گرم میکرد که یک لحظه مدد جباری بهش اشاره کرد که آماده بشه و به زمین بره که ضلع شمالی ورزشگاه ترکید ولی چند لحظه بعد کیانوش رحمتی و صدا کرد و مجتبی رفت روی نیمکت و خورد تو برجک تماشاچیها.
البته بعد بازی با الجزیره ؛نقل قول:
اگه تو گروه اول شد که با تیم دوم اون گروه تو آزادی
اگه خدایی نخواسته دوم شد با تیم اول اون گروه تو زمین اونا
Saturday, 17 April 2010 10:06
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Kuala Lumpur: Nearly 65,000 Esteghlal fans flocked to the cavernous Azadi Stadium in Tehran and set a season attendance record on Tuesday when they watched the hosts defeat Saudi rivals Al Ahli 2-1 and book their berth in the AFC Champions League Round of 16.
This was the highest attendance in five group stage matches this season, surpassing the previous figure of 60,000 set during the Esteghlal versus Al Gharafa match.
The second-best stadium attendance record was notched up at the Prince Abdullah Al Faisal Stadium in Jeddah when Saudi giants Al Ittihad and Uzbek side Bunyodkor drew 1-1. Nearly 18,000 spectators had their tickets punched for this game.
The King Fahd International Stadium in Riyadh saw 17,000 fans cheer on home side Al Hilal into the last 16 after a goalless stalemate with Qatari rivals Al Sadd.
The total attendance for match day 5 stood at 890,876.
The overall attendance record this season is about a 100,000 short of one million and this is expected to be breached on the last match day.
ایرانیا دارن کم لطفی می کنن:41:نقل قول:
استقلالی ها و ایرانیان بشتابید.
سایت fifa.com یه نظرسنجی گذاشته در مورد بهترین بازیکن لیگ قهرمانان آسیا که فرهادم توشه برین رای بدین.سمت راست صفحه اصلی سایت
یاسر قحطانی داره به فرهاد میرسه ها
دوستان یکم اطلاع رسانی کنید
بابا بیاید رای بدید دیگه
1) Farhad Majidi
45.35%
2) Yasser Al Qahtani
40.93%
3) Koji Nakata
5.74%
4) Lee Dong-Gook
5.32%
5) Krunoslav Lovrek
2.66%
ولی انصافا عجب عکسی رو afc تو سایتش گذاشته!!!:31:
آدرس این نظرسنجی رو هم میزارید؟:20:
یاعلی:11:
سایت فیفانقل قول:
آدرس این نظرسنجی رو هم میزارید؟
سمت راست ، قسمت pollکد:www.fifa.com
من که توی کلوب واسه دوستهام گذاشتم که برن رای بدن.
من میدونم جریان چیه بعضی از هموطنای بی غیرت دارن به قحطانی رای میدن
حسود هرگز نیاسود
واقعا؟؟؟:41::41:نقل قول:
گمون نکنم!:13:نقل قول:
حسود هرگز نیاسود
باید منصف باشیم...:20:
اگر کسی از طرفدار های تیم های دیگه (فرضا سپاهان و پرسپولیس) با خود استقلال مشکل داشته باشند،یا اصلا رای نمیدن، یا رای هم بدن، به عرب رای نمیدن.... نهایتا میرن به اون لی دونگ گوک یا کوجی ناکاتا می راین!!:31:
اینکه قحطانی یه خورده از فرهاد بیشتر رای آورده دلیلش اینه که تنها عربه نظرسنجی هستش و ما کلی کشور عربی داریم!:13:
یاعلی:11:
این یکی به من برخورد:19:نقل قول:
حسود هرگز نیاسود
حالا من بد بخت پرسپولیسی رو باش دارم برای استقلال وفرهاد مجیدی تبلیغ میکنم:13:
نقل قول:
اگه اینطوریه ؛ متاسفم....
اصلا برداشت بد نکن من منظورم شما و امثال شما نبود یکی از دوستام رو دیدم این کار رو کرد گفتم شاید امثالش زیاد باشن .. اگر هم برخورده ای ام وری وری ساری:10:نقل قول:
ایرانی باشیم....
استقلال باید حتما روی نقاط ضعف خط حمله تیم کار کنه . فرهاد مجیدی و برهانی جدیدا خیلی موقعیت خراب میکنن و زیاد هم تو آفساید میمونن اگه این مشکلات رفع بشه خیلی در نتیجه گیری تیم تاثیر داره.
به امید قهرمانی استقلال