لینک مشکل داره فقط کامپوننت دانلود میشه.موقع اکسترکت مشکل داره حجمش کم میشه.نقل قول:
Printable View
لینک مشکل داره فقط کامپوننت دانلود میشه.موقع اکسترکت مشکل داره حجمش کم میشه.نقل قول:
از کجا می تونم نسخه اصلی KylixSMS + dll دانلود کنم
این آدرسی که تو سایت نوشتین رو دانلود کردم ولی نتونستم استفاده کنم با vc# 2008 هم کار می کنم ...
نکته چه طوری می تونم اونه روی vc# 2008 راه اندازی کنم البته از refrenc ها این کار را انجام می دم ولی نمیشه..
ممنون میشم خیلی واضح توضحیح دهید ...:20:
kheli ali bod
سلام دوست عزیز اگه شما میتونید kylix رو در win64 بیتی هم اجرا کنی اگه کمکی خاستی به میل پی ام بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوشحال میشم ببتونم کمکت کنمنقل قول:
پورت من com 3 است و با اینکه درسته ولی بازهم اررو port میده!
سلام لطف می کنی آموزش کار با کامپوننت Kylix رو برام ایمیل کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یکی کار با mcor به ما یاد بده باید چیکار کنیم
سلامنقل قول:
میشه کار با mcore دقیق آموزش بدین
سلام به همه
من کامپوننت mcore مشکل دارم تو win 7 64bit یکی راهنماییم کنه لطفا
رو این خط ارور میده:
public mCore.SMS objSMS = new mCore.SMS();
ارورش اینه:
Retrieving the COM class factory for component with CLSID {BEF075FE-3916-409D-8BDD-3FB964D4EB71} failed due to the following error: 80040154.
با عرض سلام. من سورس کامل دریافت اس ام اس رو با Kylix می خوام. اگه زحمتی نیست بهم بگید. و به چه چیزایی تو فرم احتیاج داره؟ ممنون.
دوستان من تو این بخش تجربهای ندارم....
سوالم اینه که فرستادن اساماس تبلیغاتی کلان...مثلا ۴۰ هزار اساماس برای شهر خودمون، با این برنامه و مودم جددا از طرف خودمون، ارزون تر در میاد، یا اینکه از طریق این پنل های اینترنتی اقدام بشه؟!!!
بعد شماره تلفن ها، دیتابیسش رو از کجا میشه گیر اورد؟!!! مخابرات میفروشه و اینا؟؟؟؟ فقط همراه اول یا ایرانسل هم هست؟!
بستگی داره با کدام سایت بخواهید کار کنید اما به صورت معمول نباید تفاوت قابل توجه ای داشته باشهنقل قول:
به نظر من اگر از طریق پنل های اینترنتی اقدام کنید بهتره چون امکانات بیشتری رو در اختیار شما قرار میدهند ( البته باز هم بستگی به پنل مورد نظر داره اما بی ارزش ترین پنل هم امکاناتش حداقل نیازهای مشتری رو براورده میکند )
مخابرات شماره ها رو میفروشه . بیشتر همراه اول اما شماره های ایرانسل هم در بازار وجود داره باید سرچ کنی
اگر بتونی با یکی از این سایت های ارسال اس ام اس وارد مذاکره بشی معمولا شماره هم در اختیار مشتری میگذارند
سلام لطفا لینک صحیح کامپوننت Keylix رو قرار بدید
سلام
دوست عزیز لینک زیر ، مشکل داره لطفا بررسی کنید .
نقل قول:
http://www.upload.tc/download/25153/kylix-componenet_sms-project.rar.html
آره مشکل دارهلطفا اگه کسی داره دوباره آپلود کنهنقل قول:
همیشه خود فایل رو از سایت اصلیش دانلود کنین....!!!
نسخهای رو دانلود کنین که کرک شده باشه.... یه گوگل ساده واسه کرک این برنامه میتونه به نتایج خوبی برسونتتون....کد:http://www.kylixsoft.com/kylix-sms-download.html
اگرخیر، انجمن درخواست کرک همین فوروم در چند تا تالار بالاتر هست و میتونین درخواست بدین دوستان اونجا دست دارن تو کار! :)
خود فایل دانلودی، داکیومنت و سمپل هم همراهش هست...
لینک سالم ندارید
سلام اگه ميشه كسي اين برنامه رو نوشته و سورس برنامه رو ميتونه برام ايميل كنه فقط ميخوام تو پروژم بتونم به چند نفر پيامك بفرستم ميشه كسي لطف كنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا سلاممن یک مشکل دارم برای ارسال پیامکمشکل اینه که وقتی پیامک رو ارسال می کنم متن پیام رو کامل ارسال نمیکنهمثلا اگه 100 کاراکتر فارسی بنویسم حدود چهل پنجاه کاراکترشو ارسال میکنه و کامل نمیاد.مشکا از چیه؟؟؟؟؟
ممنون mcorelib
سلام به همه دوستان
بالاخره بعد از کلی کلنجار رفتن به این نتیجه 100% رسیدم:
برای حذف عبارت ارسالی در پیامک همونطور که میدونین باید فایل KylixSMS.ocx رو تو فولدر system32 کپی کنید تا رجیستر بشه و دیگه عبارت تبلیغاتی پیش فرض رو نفرسته
ولی در ویندوز 64بیتی رجیستر نمیشه . تو ویندوز 32بیتی هیچ مشکلی نداره ولی در ویندوز 64بیتی کار نمیکنه
مشکل ار کرک ها تون نیست مشکل نسخه ویندوز 64بیتی است که این کرکر مربوط به ویندوز 32 بیتی است
کسی به مشکل ارسال پیامک بیشتر از 70 کاراکتر برخورد کرده ؟؟؟؟پیامک بیشتر از 70 کاراکتر که میشه 2 پیامک ارسال نمیشه؟
کسی پیشنهادی داره؟
سلام دوستان
من هم مشکل تعداد کارکتر را دارم هر کار کردم پیامک را کامل ارسال نمیکنه !!!
البته یه نکته مهم هم اینکه
دو تا سمپل تو نمونه خود kylix هست که یکیش این ویژگی را داره و دومی بدون مشکل کار میکنه
اهل تخصص این کار را می طلبه
امیدوارم از دوستانی که تخصص و تجربه استفاده دارند یه نمونه ساده لااقل کمک کنند
موفق باشید
خدا نگهدار