فكر ميكنم كاملا نتيجه درستي گرفتيد اميدوارم هر چه زودتر از اين سر در گمي بياين بيرون :46::10:نقل قول:
Printable View
فكر ميكنم كاملا نتيجه درستي گرفتيد اميدوارم هر چه زودتر از اين سر در گمي بياين بيرون :46::10:نقل قول:
اگه میتونی صبر کن 3d بیاید
c7000
و گرنه b8000 بخر شک نکن از سونی سری xهم سرتره من چند ماهه دارم تحقیق می کنم نتیجه چند ماه وب گردی اینو بهم ثابت کرده
در مورد سريهاي جديد سامسونگ من ال سي دي c630 و ال اي دي c6500 فكر ميكنم خاطرم نيست دقيق جز slim شدن هيچ خاصيتي ندارند ومتاسفانه همچنان عقب تر از تصوير b650نقل قول:
در مورد سري 8 هماينطور صريح قضاوت درست نيست سري x سوني شاهكاري براي خودش
فقط از نزديك با چشمهاي خودت رنگها رو ببين متوجه ميشي
سري 8 چيز خاصي نسبت به سري 7 نداره جز فكر ميكنم 200hz شدن هر چند شاخي واسه خودش و دوسش دارم :46::10:
دوستان عزیز من امروز مدل EX700 سونی سایز 46 رو پیدا کردم
تو تهران بهم تحویل میده و قیمتش
:41: متاسفانه 36.000.000 ریال :18:
به نظر دوستان ارزش رو داره یا بریم سراغ مدل 46X4500
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سري ex چيز خاصي نداره جز ديزاين در واقع همرده w هستنقل قول:
ولي 40 به بالاي x ال اي دي فول هست اصلا قابل مقايسه نيست عزيز
دوست عزیز این حرف رو نزنیدنقل قول:
چون
اولا" حداقل تغییری که EX داره اینه که از موتور تصویری Bravia Engine 3 بهره میبره که این یک مزیت خیلی خوب هستش
دوما" از مدل EX500 به بالا این مدل بصورت LED هست
سوما" از مدل EX500 به بالا این مدل بصورت 3D Comb Filter هست(قابلیت پخش تصاویر سه بعدی)
چهارما" تمامی مدل های Ex اتصالات USB اونها قابلیت پخش DivX , MP4 رو داره
پنجما" از مدل EX500 به بالا این مدل وایرلس لن و براویا اینترنت ویدیو داره
برای اثبات حرفم اینهم سند :
به این آدرس برید و چک کنید
http://www.sony.co.uk/comparison/kdl46x4500u/kdl46ex703u
داداش دقت کرده باشی من صحبتی ازc630 و ال اي دي c6500نکردمنقل قول:
شما با نصف پول سری x میتونی سری 8000سامسونگ بخری توی سایت cnetهم بالا تر از سری x هست
تازه حیف نیست میشه با همون پول 3d خرید بیای پول به 2d بدی
من سونی رو خیلی دوست دارم و احترا می گذارم و ترجیح میدم بروز باشم فکر می کنم سونی نیاز داره سری های جدیدترشو به بازار عرضه کنه
حرفاتون كاملا درسته ولي قيمتش يكم بي ربط نيست؟نقل قول:
به هر حال : This is Sony : پول ماركشو ميگيره
نقل قول:
حرفتون درسته ولي در مورد BE3 ص550 هم ازش استفاده ميكنه
در مورد بقيه گزينه ها هم موافقم باهاتون
ولي به قيمتش هم بايد نگاه كنيد اصلا با W همرده نيست
در مورد سريهاي FULL LED RGB X حرف من نيست خودتون ميتونيد بريد وتوي تمام فرومهاي معتبر نظر كارشناسان و يوزرها رو ببينيد
اصلا خودتون بريد با چشم مقايسه كنيد رنگهايي كه توي X ميبينيد شايد فقط بتونيد با رنگها در پايونر KURO ُسلطان ببينيد
اصلاً این تلویزیون ارزش پرداخت این مبلغ رو نداره قیمت دلاری این تلویزیون دقیقاً نصف این قیمتم کمتره.نقل قول:
دوست عزیز اطلاعات اشتباه نده.نقل قول:
این مدلها از 3D پشتیبانی نمیکنن اصلاً سری EX سری متوسط و معمولی سونی هست و سونی 3 سری بالاتر از این سری هم یعنی NX و LX و HX داره و مدلهایی که 3D پشتیبانی میکنن LX900 و HX800 هستن؛ اون 3D comb filtering هم ربطی به پخش تصاویر 3D نداره.
در ضمن این تلویزیونها وایرلس هم ندارن سری NX700 به بعد هست که وایرلس داخلی دارن این مدلها مثل مدلهای سامسونگ یا برندهای دیگه، وایرلس با دیوایس خارجی کار میکنه.
این تلویزیونها از نظر پخش فرمتهای مختلف تصاویر هم با نسل قبل فرقی ندارن و هنوزم تصاویر HD رو نمیتونن پخش بکنن (مثل B690 سامسونگ و مدلهای بالاتر که فرمتهای HD رو پخش میکنن).
کلاً میتونم بگم این تلویزیون هیچ چیزی خاصی نداره و یه تلویزیون معمولیه و به قول دوستمون با W550 فرق زیادی نداره مگه اینکه بگی LED هست!
البته led edge :46:
بله edge lit هم هست کلاً سونی هم مثل سامسونگ امسال زده تو خط edge lit.نقل قول:
ممنون از توضیحات تمام دوستان عزیز
حقیقتش زیاد که نگاه می کنم میبینم که خداییش چیز معرکه ای نیست که آدم خودش رو مجاب به پرداختش کنه
ولی تمام تلوزیون هایی که تا الان دیدم کنار و سونی 46x450 هم کنار
واقعا" دیزاین و تصویرش معرکه هستش
راستی دوستان عزیز تفاوت دقیق بین مدل های
Sony KDL-46XBR8 و KDL-46X4500
کلا" فرق بین مدل های XBR و X در چیست ؟
ممنون
واقعا همينطوره بخاطر led dynamic rgb تكنولوژينقل قول:
made in japan
البته 40 اينچش ال سي دي هست
به نظر من که اصلاً با اون قیمت نمیارزه و قدیمی هم شده الان یکمی دیگه.
درستهنقل قول:
نظر من هم همین هستش
:41: با اینکه زیاد جدید نیست ولی قیمتش خیلی بالاست (تو بانه قیمت بهم دادن 36.000.000 ریال همون مدل 46X450 )
:2: دوستان پس من چیکار کنم
به نظر شما وایسم این LED 3D ها بیاد یا بگم از بانه برام 46C7000 سامسونگ رو بیارن یا تو فکر همون سونی باشم
راستی جواب سئوال رو ندادیدها :
تفاوت دقیق بین مدل های
Sony KDL-46XBR8 و KDL-46X4500
کلا" فرق بین مدل های XBR و X در چیست ؟
ممنون
اگه اشتباه نكنم xbr8 اسميه كه تو آمريكا براش استفاده ميكنن، x4500 توي اروپا و x450 توي آسيا. يعني نبايد زياد فرق داشته باشن.نقل قول:
در مورد قيمتش منم موافقم ولي اگه از بانه بخريد واقعا مي ارزهنقل قول:
در مورد قديمي شدن موافق نيتم kuro هم 2007 اومد ولي رو دستش نيومده هنوز :46:
LED یه محصول جدیده تو بازار برای همین هر سال مدلهای جدید ارتقاء پیدا میکنن و مشکلات سریهای قبلی رفع میشه ولی پلاسما مدتهاست از ساختش گذشته و مشکلاتش تقریباً تا جای ممکن رفع شده، در ضمن Pioneer قضیش متفاوت اصلاً چون تولیدش به گستردگی کمپانیهای دیگه نیست و مثل اینکه قرارم بود امسال کلاً از بازار تلویزیون خارج بشه. کلاً شما نمیتونی پلاسمای Pioneer Kuro رو با LED سونی مقایسه کنی چون چندین مدل همرده این تلویزیون الان تو بازار وجود داره.نقل قول:
در مورد رفع مشكلات پلاسما ها موافق نيستم هنوز سرشار از نقيصه هستند هنوز مصرف برقشون هنوز ماتي تصاويرشون و هنوز رفلكس صفحاتشون رو حل نكردندنقل قول:
در مورد كيورو هم قديمي بودن يا نبودن در ايران دليل ا رده خارج شدن نيست
خودتونم ميدونيد كه neopdp پلاسما قراره تكنولوژي كيورو رو امسال توي محصولاتشون استفاده كنند وخريداري شده
من خيلي دوست دارم همرده led dynamic rgb x يا kuro رو بهم بگيد از نزديك ببينم وحرف شما رو تاييد كنم
واقعا خيلي وقت ميخوام ببينم چي رو دستش يا هم سطحش اومده
باز هم ممنون داداش گلم :11:
سری X سونی سری خوبیه ولی همچین آش دهن سوزیم نیست حقیقتاً، خوده سونیم که زده تو Edge lit و Backlight تک رنگ فعلاً حتی سری HX که Dynamic LED هم Edge lit هست البته این برای همه کمپانیهاست دیگه مثل اینکه خبری از LED های Back Lit و Dynamic نیست، نمیدونم بازم.نقل قول:
ميدونم دوست عزيز اش دهن سوزي نيست ولي من دقت رنگي كه توي سري x البته 40 اينچ با بالاش چون 40 ال سي دي هستنقل قول:
رو توي محصول ديگري نديدم واقعا ميگم دنبال محصول ديگه هاي هستم كه اين دقت رنگ رو مخصوصا داشته باشه وببنم
اميدوارم امسال نا اميد نشم ومحصولي رو ببينم
توي اين سري ها همون وجود سه رنگ ال اي دي باعث ميشه رنگها فوق العاده به نظر بيان :10::46:
یه سوال داشتم به نظر شما بین samsung 46b8000 و sony 46ex7000 کذوم بهتره و کدوم رو بخرم در مورد سری 46 x هم اونقدر بودجه ندارم!!
اين دو تا خيلي متفاوتا قطعا سامسونگ رو انتخاب كنيدنقل قول:
دوستان عزیز
این یه آمار جدید ار بانه که پسر عمه من همین الان بهم داد
سامسونگ
مدل 46C8000 به قیمت 36.000.000 ریال
مدل 40C7000 به قیمت 27.500.000 ریال
سونی
مدل 46EX700 به قیمت 37.000.000 ریال
مدل 46X4500 خودمون هم که متاسفانه 37.500.000 ریال
:41: بابا ای خدا من از دست این م . م . ل . ک . ت چیکار کنم :18:
قيمتها هنوز هم غير منطقي به نظر ميرسند اميدوارم كاهش داشته باشه
داخل كه اصلا حرفش رو نزنيد
بین 46B7000 و 46B8000 خیلی تفاوت هست؟؟؟
46B650 از اینا بهتره یا نه؟
led lh 900 در الجی بهترین است
کد:http://www.sony-asia.com/product/CompareProducts.action?site=hp_en_AP_i&models=KDL-46NX700&models=KDL-46HX700&models=KDL-46EX700
تفروتي هست ولي تفاوتشون بيشتر با b650نقل قول:
در مورد اينكه بهتره يا نه نميشه با قطعيت گفت ولي نسبت به قيمتش به نظر من ميارزه
اقا من موندم بین سری c سامسونگ c6900یا sony ex700 لطفا راهنمایی کنید؟
دوستان عزیز نهایتا" تا 1 ماه دیگه مدل های جدید سامسونگ و ال جی به بازار میاد
حالا به نظر شما عزیزان بین این دو مدل جدید شما کدام مدل رو بهتر و کامل تر میدونید
47LX9500 بهتره یا 46C7000
خوب بايد به مشخصات جفتشون يك نگاهي انداختنقل قول:
47LX9500 Features and Specifications
3D Ready HDTV
47” Screen
480Hz Trumotion
Full LED slim display panel with local dimming (240 zones)
Elegant aesthetics with an attractive ‘glass like’ appearance and ultra-thin bezel
THX certified display
Wireless HD streaming for a cable-less setup
Magic Wand Remote Control
Internet enabled with NetCast for seamless integration with several online services
با اين مشخصات 480 هرتز و فول ال اي دي بودن به نظرم از شاهكارهاي ال جي باشه باتوجه به اينكه گويا روي صداش هم كار شده و گويا كنترل خاصي هم داره مثل wii به اسم magic wand
در مورد c7000 خوب اونم از شاخهاي 3d 2010 هست
240hz
كنتراست باور نكردني 1به 6000000
و خصوصيات و امكانات مشهور سامسونگ
ولي به قول فرنگيها هنوز زوده و stay tuned :46:
اقا C750 بانه اومده؟
کد:http://www.samsung.com/us/consumer/tv-video/televisions/lcd-tv/LN46C750R2FXZA/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec
با تشکر فراوان از تمام دوستان گل
برادر بنده mafia زحمت کشید و برای من از بانه یه 46EX500 SONY آورده
حالا من نیاز به یه سینما خونگی حرفه ای دارم تا رنج قیمت 500 هزار تومان
برای من مهم تفکیک صدای بالا و نویز کم صدا اهمیت داره تا حجم صدا
کلا" من نیاز به صدا با کیفیت کامپوننت دارم (همانطور که روی ماشینم بستم)
نقل قول:
dear friend,for best performance only look for a local dimming led tv like
samsung b8500
lg le8500
if u vant 3dhdtv i suggest u to buy a local dimming backlit only
c8000 is better than c7000 because of its local diming technic in edje lite! and
c9000 is wireless and very geran!
deeper blacks is very very very more important than- a little- beter colors
47LX9500 is better because it uses local dimming or as someone tells ''full led'' ... its also bordless
قیمت 46lx9500 چقدر خواهد بود؟
نقل قول:
سلام ببخشید می شه شماره تلفن کسی که تو بانه led c8000 رو داشته بهم بدید ممنون!!