کدام فریمور رو آپدیت کردی؟ کدام ورژن
کدام فریمور رو آپدیت کردی؟ کدام ورژن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.tevii.com/M500_1.7.7.zip
سلام در Patriot Box Office چطوری میتونم زیرنویس های SUB/IDX را با رنگ زرد روی فیلم ببینم.
زیرنویس های SUB/IDX را از طریق منوی Subtitle نمیشه تغییر رنگ داد.
لطفاً نرم افزار یا Setting مربوطه را اعلام فرمائید.
با تشکر
طرز فلش کردن Patriotنقل قول:
من خودم این مراحلو به طور عملی با این دستگاه تجربه نکردم ولی اینها خلاصه مراحلیه که در این سایت گفته انجام بدی (غیر از داخل پرانتزها) ---کد:http://patriotmem.com/forums/showpost.php?p=23686&postcount=1
*******اگه خودت نمیخوای انجام بدی یا نگرانی داری یا تجربه ای در این زمینه ها نداری به شرکتی که ازش خریدی مراجعه کن که یه وقت مشکلی پیش نیاد
1-فایل Firmware خود پاتریوتو رو فلش بریز.
2- فیش برق پشتو بکش و بدنه فلزی رو باز کن (بگذار رو میز چوبی یا شیشه ای خشک و در طی مراحل بعد که دستگاه روشنه مواظب اتصالات و مدارات باش که دستت یا چیز فلزی نگیره)
3- switch 3 رو (SW 3) رو طبق عکس در لینک بالا پیدا کن
4- برای اینکه ببینی درسته فیش برقو بزن و کلید دستگاه پشتو روشن کن دو محل اتصال sw3 رو به هم متصل کن ( با یک تیکه سیم کوچک خشک که دو سرشو ل خ ت کردی میتونی اینکارو بکنی فقط مواظب باش به اتصالات دیگه نگیره)
ببین چراغ power/standby دستگاه اگر قبلا سبز بوده قرمز میشه و یا اگر قبلا قرمز بوده سبز میشه یا نه
اگر اینطور شد پس درسته - دکمه پشتو خاموش کن
5- فلشو به پورت USB بزن
6- دو طرف sw3 رو دوباره به همان صورت قبل به هم متصل کن
7- همانطور که اتصال وجود داره کلید روشن خاموش پشت رو دوباره روشن کن
8- وقتی صفحه ای مبنی بر نصب Firmware رو تلویزیون اومد اتصال sw3 رو بردار و منتظر شو upgrade تموم شه.
باتشكر اما من هرچي سعي كردم نشد
بفرست نمایندگی واست درستش می کنند
سلام
والا من کل تاپیک رو مطالعه کردم ولی اخرش متوجه نشدم کدام مدل بهتر هست ؟ دوستان لطفاً راهنمایی بفرمایند
متاسفانه نمايندگي هم نتونست درستش كنه قرار شده بفرستن تايوان شايد اينجوري درست بشه من كه نا اميد شده ام و ميخوام يه دستگاه ديگه بگيرمنقل قول:
سلام
اقا من دستگاه پاتریوت گرفتم
اما مشکلاتی داره
1-زیر نویس SUB/IDX پخش نمی کنه با نرم افزار SubtitleCreator فرمت srt رو به SUB/IDX تبدیل کردم اما زیر نویس رو نشون نمی ده
2-فرمت wmv که اکثر فیلم های ایرانی روی نت با این فرمت هست ساپورت نمی شه
3-ریموت کنترول با تخیر عمل می کنه
اگه کسی از دوستان این مشکلات رو رفع کرده لطفا راهنمایی کنه
ممنون
با سلام . اقا یکی من و راهنمای کنه
من یه پلیر میخوام که
1- 1080p رو کامل ساپورت کنه
2- قابلیت شبکه داشته باشه
3- امكان ارتباط توسط WiFi
4- امکان پخش فیلم از روی فلش یا هارد اکسترنال داشته باشه
5 - dvd اکسترنال رو جواب بده
6 - قابلیت رکورد
7- پشتيبانی كامل از كليه فرمت های زير نويس: SMI, SUB, SUB+IDX, SRT, SSA, ASS, DVD Subtitle, Embeded in AVI/Divx
8- ريكورد يا كپچر از سورس هايي مثل ويديو و ماهواره و دوربين با كيفيت dvd
9 - ساپورت و دان گريد صداي dts ,7.1 بر روي كابل hdmi
10- كابل hdmi 1.3
11 - داراي كليه خروجي و وردي هاي صوت و تصوير
قیمتشم مهم نیست فقط یه چیز توپ با ساپور عالی و پخش انواع فرمتها
مرسی
پاتریوت بجز ایتم 6 و 8 بقیه موارد رو دارهنقل قول:
دوستان این Western هنوز مشکل زیرنویس فارسی داره ؟ اپدیتی براش نیومد ؟ این Patriot Box Office هم مشکل فونت فارسی داره ؟؟
وسترن زیرنویس sub/idx و srt فارسی رو ساپورت میکنه اما چون اینکدینگش عربی حروف گچپژ رو نشون نمیده و پاتریوت فقط زیرنویس sub/idx رو ساپورت میکنه و srt رو ساپورت نمیکنهنقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=450978
دوستان مشكل زير نويس رو ميتوانيد اين طور حل كنيد:
1-ابتدا زيرنويس فارسي با فرمت srt را دانلود كنيد.
2-برنامه Txt2VobSub رو دانلود كنيد( من ورژن 3.4 دارم)
3-برنامه رو باز كنيد و زيرنويس رو انتخاب كنيد.
4- تنظيمات زير لازم است:
-output Language: Arabic
-Font Charset: Arabic
-color option: Pc only
5- حالا كانورت ميكنيم( بايد اسم زيرنويس با فيلم يكي باشه)
6- بعد دوتا فايل توليد شده با پسوندidx و sub را تو فولدر فيلم قرار ميديم.
7- با زدن دكمه subtitle رو كنترل دستگاه و انتخاب زيرنويس توليد شده، از ديدن فيلم لذت ميبريم.
عزیز جان ممنون میشم که روش کامل اپدیت رو توضیح بدی . من ۶ ماه پیش پاتریوت خریدم. اما تا حالا اپدیتش نکردم !نقل قول:
عزیز جان ممنون میشم که روش کامل اپدیت رو توضیح بدی . من ۶ ماه پیش پاتریوت خریدم. اما تا حالا اپدیتش نکردم ![/QUOTE]
به لینک زیر مراجعه کن و فایل اپدیت رو دانلود کن سپس اکستراکت کن و فایل install.img داخل فلش بریز و از داخل منو دستگاه گزینه اپدیت رو بزن و صبر کن تا اپدیت شود
موفق باشی
کد:http://www.patriotmem.com/support/driversp.jsp?source=895
سلام
یه سوال میشه یه توضیحی در مورد این دستگاه ها بدین. کارشون چیه
به لینک زیر مراجعه کن و فایل اپدیت رو دانلود کن سپس اکستراکت کن و فایل install.img داخل فلش بریز و از داخل منو دستگاه گزینه اپدیت رو بزن و صبر کن تا اپدیت شودنقل قول:
موفق باشی
[/QUOTE]کد:http://www.patriotmem.com/support/driversp.jsp?source=895
سلام عزیز جان
ممنون از کمکتون ... خدمت روی ماهت عرض کنم که تو این صفحه ای که شما لطف کردی و فرستادی ۱۰ تا لینک دانلوده ! کدوم رو باید دانلود کنم ؟
یا از کجا باید بدونم که کدوم به دستگاه من میخوره ؟
راستی این اپدیتها چی کار میکنه ؟
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
عزیز جان اینها پخش کننده فرمتهای مختلف صوتی و تصویری هستندنقل قول:
سلام دوستان من روز 5 شنبه یه وسترن دیجیتال بعد از کلی جستو جو تو نت خریدم واقعان دستگاه خوبی هست تو این رنج قیمت و کیفیت هرکی میخواد بخره بخره پشیمون نمیشه و همه فرمتی پخش میکنه کم نمی یاره .
من چند وقته wd liveخریدم و بعد از اینکه firmware رو آپدیت کردم (اگه مثل من ADSL داشته باشین و دستگاه رو با شبکه به اینترنت وصل کنید موقع روشن شدن خودش چک میکنه که آیا آپدیت جدید داره یا نه و اگه داشته باشه به راحتی دانلود میکنه و آپدیت میشه )زیر نویس SRT و SUB فارسی رو به راحتی نشون میده و هیچ مشکلی نداره. اوایل با SRT حروف رو جدا نشون میداد ولی الان با آپدیت کردنش کامل درست نشون میده همه چیزو.
با سلام
میخواستم بدونم این دستگاهها هارد اینترنال معمولی میخورن یا ساتا یا...
با تشکر
با سلام
میخواستم بدونم wd live فیلم های MKV با رزولوشن 1080pرو با زیرنویس فارسی SRT پخش میکنه؟
با تشکر
سلام
هر کدام از عزیزان که دستگاه پاتریوت دارن ، ممنون میشم که توضیح بدند که چطوری باید دستگاه رو بروز کرد
از کمکتتون بینهایت سپاسگزارم
مشخصات
نقل قول:
دوست عزيز سلام
من رامين هستم از اصفهان مدتهاست كه دنبال پليري هستم كه از عهده پخش همه فرمتهاي تصويري و پخش زيرنويس فارسي با پسوند srt و sub/idx بر بيايد شايد همه فرومهارو زير و رو كردم تا اينكه اين پست شما را ديدم.
wd live را تا قبل اين شنيده بودم زيرنويس فارسي مشكل داره آيا شما بعد آپديت زيرنويس هاي فارسي با دو پسوند بالا را ديگه مشكل ندارين؟
ورژن آپديت چنده؟ قبل آپديت نشون نمي داد؟ من رو حرف جنابعالي قصد خريد اين دستگاه و آپديت آن را دارم خواهشا ممنون ميشم زيرنويس فارسي را مطمئن بشيد كه هردو پسوند را به فارسي نشون مي ده تا من اقدام كنم اگر دستگاه موردي هم داره بهم بگيد ممنون ميشم. ايميل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش مي دونم زحمتتون ميدم اما خواهشا به جستجوي من خاتمه بديد خيلي گشتم.
تشكر
نقل قول:
فایل اپدیت رو از سایت پاتریوت بگیر و داخل فلش بریز بعد به دستگاه وصل کن پیغام اپدیت که اومد اوکی کن تمام
آخه از کجا بفهمیم فایل آپدیت از ورژن خود دستگاه جدیدتره؟ من هر کاری کردم نتونستم بفهممنقل قول:
باسلام به دوستان
من به تازگي دستگاه باكس آفيس پاتريوت رو گرفتم وازش خيلي راضيم فقط تو يه فرومي ديدم يكي از دوستان گفته بو با اون ميرم تو اينترنت ميخواستم ببينم چطوري ميشه اينكارو كرد ؟ من هرچي گشتم نتونستم پيدا كنم .
درضمن با واي فاي هم به مودم ADSL و لپتاب و يه pc وصل هستم .
آره عزیز هر چه که تو فکر کنی بدون مشکل پخش میکنه با پشتیبانی کامل از زیرنویس فارسینقل قول:
h[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=300976&page=212[/HTML]
من یدونه دارم ولی لایو نیست...معمولیه...چطوری اپدیتش کنم ؟ تو سایتشم میرم چیزی گیرم نمیاد..فرق لایو با معمولیش فقط تو داشتن پورت LAN هست ؟نقل قول:
سلام به همه ی اساتید
میخواستم بدونم این دستگاه رو میشه به تلویزیون وصل کرد که دیگه نیازی به دی وی دی پلیر نداشته باشم اگه میشه کمی راهنمایی کنید و آدرس فروشگاه رو برام بفرستید
اگه مشکلی نیست با ایمیل به من جواب بدید ممنون میشم
این مشکل فونت فارسی srt پاترویت بالخره حل شد یا نه؟
یکی خبر بده با آخرین قیمتش؟
از کجا میشه تهیه کردش؟
گرامی چجوری باید wd live hd stream رو با کامپیوتر شر کنم؟
نقل قول:
به این لینک مراجعه کن