دوسته عزیز نشستی غلط املایی می گیری...فکرش هم نمی کردم ....کاشکی....نقل قول:
ولش کن بی خیال...با همینا حال کن...شب خوش!
Printable View
دوسته عزیز نشستی غلط املایی می گیری...فکرش هم نمی کردم ....کاشکی....نقل قول:
ولش کن بی خیال...با همینا حال کن...شب خوش!
آخه جون تو اصلا نفهمیدم چی گفتی ، بقیه هم عمرا نفهمن چی گفتی ، نقل قول هم نکرده بودی کهنقل قول:
ولی تا اونجایی که من فهمیدم بله نود32 یکم ضعیف تر از کسپر هست ولی سرعتش تقریبا خوبه،
مشکل کل آنتی ویروسایی هم که ماها داریم بیشتر از اینکه به خاطر نسخش باشه به خاطر قیرقانونی بودن کلید ها و کرک شدنشه و صحبت کلی شما راجب اینکه مشکل از نوع استفاده ی ماست درسته:10:
دوست عزیز من تند تایپ کردم و از اونجایی هم که یه نفر دنبالم گذاشته این جوری از آب در اومد .الان میرم ویرایش می کنم اگر متوجه نشدید بگید حتما توضیح خواهم داد.نقل قول:
یعنی الان اشتباه فهمیده بودم؟ باشهنقل قول:
دوست عزیز(احسان جان) بیا از صفر شروع کنیم.
1-شما برای تشخیص یک آنتی ویروس خوب چه فاکتورهایی را در نظر می گیرید ؟
این مقایسه ای که در این سایت صورت گرفته مشکلی داره؟
کد:http://www.---------.com/Compare.html
اون سایت مقایسش معتبر نیستنقل قول:
معتبر ترین اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(به یاد دوستمون drhaniball)
همونجور که میبینی بهترین آنتی ویروس G-data هست
اما شاید به درد شما نخوره چون حجم دانلود خودش و آپدیتش بالاست (جمعا حدود 300-400 مگابایت)
راحت تر پیدا شدن لایسنس و کرک هم واسه ما که تو ایرانیم یا نمیخوایم پول خرج کنیم شرطه .
سرعت آنتی ویروس و قدرت بالا و خطای پایینشم شرطه .
یکی ممکنه قید سرعت خیلی بالا رو بزنه و آنتی ویروسی انتخاب کنه که قدرت زیاد و خطای کمتری داره (مثل من که f-secure رو انتخاب کردم که حجمشم یکم بالاست)
یکی ممکنه اگه یکم خطای آنتی ویروس بالا باشه براش مشکلی نباشه و یه آنتی ویروس قوی و پرسرعت نصب کنه که حالا یکمم درصد خطاش بالاست ، مثل اویرا و اوست و اینا.
یکی آنتی ویروس راحت و کم حجم با سرعت خوب میخواد و یکمم قید قدرتشو میزنه مثلا نود 32 انتخاب میکنه
و خلاصه..........
شما هم ببین چی بیشتر برات مهمه و سرعت اینترنت و سیستمت و انتظارت از آنتی ویروس چیه همونو انتخاب کن .
حالا واسه اینکه زیاد سردرگم نشی به من بگو چیا برات مهم تره و سرعت اینترنتت چجوریه و حال و حوصله ی کرک و سریال پیدا کردن کم یاب رو داری یا نه تا بگم چی برات خوبه . البته نظر شخصیم رو میگم . باز اگه دوست داشته باشی میتونی بیشتر تحقیق کنی
کد:http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_report25.pdf
من سرویس 128 دارم.اطلاعات خیلی خوبی در اختیارم گذاشتی.ممنون. اون فایل pdf رو هم باید ترجمه اش کنم ببینم چی گفته.
پس یه مدتی ما با g-data کار می کنیم ببینیم چه می شود.
باز هم ممنون:11:
احتیاجی به ترجمه نیست ، اینجا رو ببیننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=22330
من که ESET اونهم ورژن 3 رو دارم فوق العاده از همه نظر ازش راضیم .
سلام
دوستان من جایی خوندم میشه BitDefender رو تا سال 2050 آپدیتو کرک کرد:18: شما هم شنیدید...؟ ولی به نظر من امکان نداره
من جدیدا از BitDefender استفاده نکردم، اما تا اونجا که می دونم از این حرکتا می زنه؛ البته تا 2050 رو نمی دونم و بعیده، ولی تا 3-4 سال دیگه رو من لایسنس اینجوری رو دیدم. اما مشکل اصلی BitDefender اینه که اغلب لایسنس هاش با آپدیت از کار می افته و مصیبت میشه.نقل قول:
به نظرم اگه سیستمت زیاد رفت و آمدی نداره، از مال دزدی(!) هم نمی خوای استفاده کنی(!) بهترین پیشنهاد نسخه رایگان Avira است که هم آپدیت میشه و هم درحد قابل قبولی ویروس ها رو پیدا می کنه.
:31:
نقل قول:
سلام
من در حال حاضر روی یکی از ویندوزهام بیت دیفندر نصب و کرک کردم که این کرک به مدت 37 سال اعتبار داره ، من آنتی
ویروسهای زیادی رو امتحان کردم ، انصافا یکی از بهترینهاست ، میتونید امتحان کنید . :20:
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
معمولا کرک کردن آنتی ویروس توصیه نمیشه .نقل قول:
یه بارم خودم بیت دفندر داشتم که موقع آپدیت ، سیستم یه ویروسی میگرفت که کلا ارتباط اینترنت همه جوره قطع میشد!! و خودش این ویروس رو پیدا نمیکرد
مجبور میشدم با یه آنتی ویروس دیگه این ویروس رو پاک کنم و دوباره بیت دفندر نصب کنم ، اما باز موقع آپدیت اون ویروسه باز میومد . انگار بیت دفندر به جای اینکه خودشو آپدیت کنه ویروسا رو آپدیت می کرد :biggrin:
سریالشم که همش زرتی میپرید میگفت غیر قانونیه .منم بیت دفندرو شوتش کردم رفت
سلامنقل قول:
آره منم همین بلا سرم اومد ، اون مشکل توی خود آپدیت های بیت دیفندر بود که خودشون هم اعلام کردند ، ولی خیلی
زود اون مشکل رفع شد .
این بار اولشون نیست ، قبلا هم بیت دفندر و مک آفی به خاطر آپدیت اشتباه و از کار افتادن سیستم خیلی از کاربراشون مجبور به عذرخواهی رسمی شدن.نقل قول:
اگه هیچ ویروسیم تو جهان نباشه نصب این آنتی ویروسا خودش کلی خطرناکه! :38:
به قول معروف آدم دوتا ازین آنتی ویروسا داشته باشه دیگه احتیاجی به ویروس نداره :cool:
به این شرکتها باید گفت ما را بخير تو اميد نيست ، شر مرسان
من امروز داشتم FileHippo رو می گشتم، چند تا ضد ویروسه رایگان دیدم، شاید به درد کسی بخوره:
Cloud Antivirus
Avast! Free Antivirusکد:http://www.filehippo.com/download_cloud_antivirus/
ClamWinکد:http://www.filehippo.com/download_avast_antivirus/
AVG Free Editionکد:http://www.filehippo.com/download_clamwin/
AntiVir Personalکد:http://www.filehippo.com/download_avg_antivirus/
BitDefender Free Editionکد:http://www.filehippo.com/download_antivir/
Rootkit Revealerکد:http://www.filehippo.com/download_bitdefender/
کد:http://www.filehippo.com/download_rootkit_revealer/
همونطور که مشاهده می کنید، اینها نسخه های رایگان هستند که استفاده از اونها نا محدوده و آپدیت هم میشن. اکثرشون هم نسخه های محدود از نسخه پولی هستن. یعنی یه سری بخش های اونها غیر فعاله. مثلا فقط ضدویروسه و فایروال و باقی چیزها رو نداره.(من فقط البته Avira رو تست کردم؛ اما معمولا اینطوره)
اگه کسی دنبال دردسر کرک و آپدیت و اینجورچیزا نیست، میتونه براش کار راه انداز باشه.
:31:
به نظر من ESEt Smart security 4 سریعترین و مطمعین ترین آنتی ویروس در حال است که به خوبی هم بروز رسانی میشه
بدون هیچ گونه دردسری.
سلام . من در کارم . سیستم روزی کلی فلش و سی دی میاد . نود 32 امتحان کردم . برای جایی که همیشه در حال اومدن ویروسه دکوره . من اینترنت 128 دارم و همیشه بروز بود ولی بدرد کسی که همیشه کامپیوترهاش به کار نمی خوره . avira تست کردم خوبه 6 ماهی دوم آورد سیستم . avst ورژن 4 خوبه اونم دوم آورد .بیت دفندر سیستم سنگین می کرد . کسپر اسیر کی هستی .
هرکس نظری داره ولی به نظر من نود 32 خیلی عالیه
سلامنقل قول:
من هم زیاد با فلش کار میکنم
شما باید یک آنتی ویروس که دارای دیتا بیس قوی باشد رو انتخاب کنید و همچنین دارای قدرت اسکن بالا باشد ، از بین
اونا که اسم بردین قدرت اسکن بیت دیفندر از همه بیشتره اما اگه میتونی G DATA رو هم تست کن .
در ضمن به آدرسهای زیر برید و اونها رو مطالعه بفرمایید ، کمک زیادی به انتخاب کردنتون میکنه .
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=405490
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=406343
نود یا همون اسمارت سکوریتی خیلی عالیه بی درد سر برای اپدیت و سرعتشم خوبه
اما به نظرم کوییک هل بهتره
دنیا فقط AVG 9
هیچ آنتی ویروس بهترین نیست !!!
توی تاپیک بررسی نتایج بررسی ها و نتایج رو ببینید و خودتون چیزی که نیازهایتون رو برآورده می کنه انتخاب کنید.
البته این سوال سوال درستی نیست:
ازچه نظر خوب؟ سرعت؟ شناخت ویروس>؟ واکنش نسبت به ویروس؟ آپدیت راحت و بی دردسر؟ و بسیار سوالهای دیگر.نقل قول:
بلاخره چه آنتي ويروسي خوبه؟؟؟؟
نقطه سر خط ! :31:
روز از نو روزی از نو
من که اصلا از avg راضی نبودمنقل قول:
نمیدونم شما چه ملاکی داری برای بهترین بودنش
-----------------------نقل قول:
نوشته شده توسط jafar_cheshmekabod [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به پیر و به پیغمبر اگه بتونه از پسه JEEFO.A بر بیاد
خیلیم آنتی ویروسه بیخودیه
ســــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــلام:5:
منم بازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:
Avast 5 بسيار عاليه.:40:
يه جهش خيلي بزرگ كرده.
رايگانه - از پردازنده هاي چند هسته اي پشتيباني ميكنه - بسيار سبكه - آپديتهاش بسيار كم حجمه - محيط زيبايي داره - فايلهايي كه اسكن شده رو دوباره بيخودي اسكن نميكنه ( مثل كسپر )
من الان 3 ساله كه دارم از محصولات Avst استفاده ميكنم. اكثر وقتها توي اينترنت بودم ولي حتي يه بار هم مشكل آلودگي به ويروس نداشتم.
كلا خيلي قبولش دارم.
کد:http://www.avast.com/free-antivirus-download#tab1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Antivirus and anti-spyware engine
State of the art scanning engine provides reliable protection against viruses, spyware and other forms of malicious software.
Real time anti-rootkit protection
Unique "on access" technology checks all kernel-mode drivers that the operating system is loading for signs of rootkit behavior. This enables even unknown rootkits to be detected and stopped before they can do any damage.
avast! Community IQ
Most samples we process come from sensors deployed throughout the avast! community in the Behavior shield and anti-rootkit modules. This is a unique source of data made possible only thanks to our huge user base. Most of the collected samples are analysed by a number of automated processes and only a small fraction of the samples need to be processed manually by our virus analysts.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Code emulator
When a suspicious executable is encountered (during both on-demand and on-access scanning), avast! is able to emulate the program’s code in an isolated environment. The code emulator is used for two purposes. First, it is used for generic unpacking. Secondly, it is used in the heuristics engine. Technically, this is done using dynamic translation, a method much faster than traditional emulation techniques.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Heuristics engine
Starting with version 5.0, avast! features a new heuristics engine designed to proactively detect malware undetectable with normal definitions. The heuristics engine is able to cover both binary (executable) and script malware.
Potentially unwanted programs detection
New in version 5.0, avast! now detects potentially unwanted programs, such as remote admin tools and commercial key loggers. Custom rules can be set for dealing with these types of programs.
Scanning
Boot-time scanner
Allows you to scan your computer for infections before the operating system has started and before a virus can be activated (32-bit operating systems only).
Wake-up for scan
Microsoft Windows is woken from sleep or hibernation mode, performs a scheduled scan, then returns back to sleep mode.
Scheduled scanning
Allows users to define the scan time and files to be scanned.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] avast! Intelligent Scanner
Can reduce the number of required file scans by up to 80% through a white list of proven safe applications. Files identified as safe are not rescanned unless they change.
Shields
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Behavior Shield
Monitors activity on your computer using a number of sensors (file system, registry and network based) and reports/blocks any suspicious behavior.
Behavioral Honeypots
avast! sensors identify and monitor suspicious file activity on selected computers, automatically submitting files to the Virus Lab for additional analysis.
File System Shield
Real-time scanning of opened/executed files.
Mail Shield
Scans all incoming/outgoing e-mails for malware. For MS Outlook, a special plug-in is used. Other email clients are protected by a generic POP3/IMAP4/SMTP proxy. New in version 5, the proxy also supports scanning of SSL communication (gmail.com, sympatico.ca, ….)
Web Shield
Scans all visited web pages and checks all files, pages and java scripts downloaded from the internet. Thanks to the Intelligent Stream Scan feature, the Web shield doesn't slow down your web browsing.
P2P Shield
Checks files downloaded using P2P programs. - ABC, Ares, Azureus, BearShare, Bit Torrent, BitComet, BitLord, BitPump, CZDC++, Direct Connect, eDonkey, eMule, iDC++, iMesh, Kazaa, Kceasy, LimeWire, Morpheus, Opera's DC++, Overnet, Qtrax, Shareaza, SoulSeek, StrongDC++, uTorrent, Vuze, WinMX, Winny2, Zultrax.
IM Shield
Checks files downloaded while using instant messaging or “chat” programs. - AIM (AOL Instant Messenger), Gadu-Gadu, gaim/Pidgin, Google Talk, ICQ, IM2 Messenger, Infium, Miranda, mIRC, MSN/Windows Messenger, Odigo, PalTalk Messenger, Psi Jabber Client, QIP, QQ, SIM, Skype, Tlen, Trillian, WengoPhone, XFire, Yahoo! Messenger.
Network Shield
Provides protection against network-based viruses. The module has two main components: a URL blocker, designed to block malicious URLs (as defined by the Virus Lab), and a lightweight intrusion-detection system.
Updates
Smart virus definition updates
Incremental updating system minimizes the size of regular update files.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fast application of updates
New format for the virus definition file speeds up application of updates into avast! 5.0 and reduces demand on CPU/memory, resulting in uninterrupted computer use.
New format for the virus definition file means faster updates and reduces demand on CPU/memory, resulting in uninterrupted computer use.
Gaming
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Silent/Gaming Mode
New Silent/Gaming Mode automatically detects full-screen applications and disables pop-ups and other on-screen notifications without degrading security.
Optimized for latest Intel Core i7 CPUs
Critical sections of the avast! scanning engine code have been optimized to deliver unrivaled performance on the latest Intel chips.
CPU optimization
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Multi-threaded scanning optimization
avast! runs faster on new multi-core CPUs. A new avast! feature allows the splitting of large individual files between cores, accelerating the scanning process.
Green computing
Reduced demands on the disk drive result in lower energy consumption.
Miscellaneous
avast! iTrack
Real-time graphic scanning reports.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Graphical user interface
Easy to navigate graphical interface.
Automatic processing
Infected files are processed automatically without requiring user instructions.
avast خیلی خوبه من دارمش
من الان 4 ساله کسپر دارم هنوز سیستم ویروسی نشده
حتی وقتایی که آپدیت نکردم
فقط KASPERSKY
با عرض شرمندگی من آواست رو زیاد تست کردم و متاسفانه خوب از آب در نیومده. البته ورژن جدیدشو نمی دونم. کلا زیاد مطمئن نیست.نقل قول:
به نظر منم به عنوان یکی از استفاده کنندگان چند ساله کسپر، واقعا بی نظیره. در وهله دوم من نود 32 رو پیشنهاد می کنم.نقل قول:
دقيقا عكس نظر شما رو دارم. با Avast هيچ وقت ويروسي نشدم.نقل قول:
اينجا توي شبكه ي ما اكثرا از Nod32 استفاده ميكنن. يه بار يه ويروس افتاد توي شبكه ، همه آلوده شدن غير از من و 2 نفر ديگه از دوستام كه Avast داشتيم.
سيستم هاي آلوده رو هم با Boot Time Scan خود Avast تونستيم نجات بديم.
=====
در مورد كسپر هم بگم كه 3 بار ديدم كه كامپيوتر شديدا ويروسي شد و كسپر نتونست كاري بكنه.
يه بار كلي از عكسام رو ويروس پاك كرد و كپسر عين خيالش نبود.
يه بار هم يه فايلي داشت هي خودش رو توي هارد تكثير ميكرد و حجم هارد هي كم ميشد... ولي بازم كسپر عين خيالش نبود.
يه بار ويروس گرفتم كه كلا ويندزمو پروند. اين ويروس رو از USB گرفتم ، بازم كسپر كاري نكرد.
خودم جزو طرفداران كسپر بودم ، اما با اين افتضاحاتش ديگه ازش ناميد شدم. الان حدود 3 ساله كه آنتي ويروس Avast دارم و بههيچ وجه مشكل ويروسي نداشتم.
من با NOD و Avast pro موافقم ..........
خوب بهرحال هر كس يه نظري داره! :دينقل قول:
موفق باشيد.
اگه اكتيو شده:20: باشه فقط نود اگه اكتيو شده نباشه فقط آويرا.
بستگی به خودتون داره.اگه ADSL دارین و میتونین آپدیت های سنگین رو تحمل کنی برو سراغ کسپر اما اگه نمی خوای آپدیت های سنگین رو تحمل کنی و یه انتی ویروس قوی و سبک می خوای برو سراغ آوست.