سلامنقل قول:
من دقیقا شکل پست اول شما رو یک جای دیگه دیدم ...
آدم باور نمیکنه که چه کسی راست میگه و چه کسی دروغ...
البته من حرف شما رو قبول دارم:11::40::40:
اینم آدرسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلامنقل قول:
من دقیقا شکل پست اول شما رو یک جای دیگه دیدم ...
آدم باور نمیکنه که چه کسی راست میگه و چه کسی دروغ...
البته من حرف شما رو قبول دارم:11::40::40:
اینم آدرسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين آدرسي كه شما گذاشتين تاريخش ماله :نقل قول:
04-10-2010, 06:56 PM
هست در حالي كه تاپيكي كه در اين فروم هست و توسط آرمين زده شده است تاريخش ماله :
09-04-2010, 03:50 PM
يعني اين تاپيك يكروز پيش از تاپيكي كه اون فرد در فروم pt زده است ، مي باشد .
........
به كار آرمين كه ديگه نميشه اشكال گرفت :46:
با این تیکه پستش دارم زنگی می کنم.کد:ترجمه و تالیف : ...MMD...
یه توضیح: واقعا حالا حساب دست اونایی میاد که به فروم P30world بی احترامی می کنن واقعا دارم افتخار می کنم که با تمام وجود دارم به خاطر دلم برای این فروم زحمت می کشم چون واقعا کارش درسته شما اگه دقت کنید می بینید که توی این فروم اگه کسی متنی یا نوشته ای یا ترجمه ای یا تالیفی رو از یک منبع فارسی زبان برداره عینا کپی کنه و تاپیک و پستی بزنه و بدتر اینکه آخرشم به اسم خودش تموم کنه همون لحظه تاپیکش بسته میشه و اگه پست بزنه به اسم خودش احتمالا اخطار هم می گیره این نشون میده مدیرای بخش ما چقدر با فهم هستند. ولی خوب مشخصه مدیر این فروم پرشین تولز یا خیلی بی توجه هست یا اینکه خودش رو به خولی زده. من از از کاربری که کاربریش ...MMD... هست توی اون فروم خیلی شاکی نیستم که از مدیر اون بخش شاکی هستم درسته که اون کاربر باید به منبع لینک می داد چون توی پست اول روی این مسئله تاکید هم کرده بودم. که اگه در سایت یا فروم فارسی زبان اگه استفاده بشه به اسم فروم P30 ورلد اشاره بشه ولی این آقا با ببی توجهی به این مسئله اصولا یه جرم و دزدی رایانه ای انجام داده که البته دیگه اینجا ایران هست و دزدی و جرم رایانه ای از نظر عزیزان ما شرعا حلال هست چون توی قران و احادیث مسلمین از جرم رایانه ای نهی نشدن!
نمی خوام وارد مسائل بی خود بشم. فقط برام جالب بود از احمد رضای عزیز هم واقعا متشکرم که این تاپیک رو در پرشین تولز پیدا کرده و لینک داده. این برای کاربرای این فروم یک افتخار هست. که توی فرومی مشغول هستند که کاربرانش برای پست هایی که می زنن وقت می ذارن و عرق می ریزن نه اینکه از سایر سایت ها کپی کنن ... بله تعدادی از کاربران این فروم هم هستند که از سایر منابع فارسی زبان استفاده می کنن و تاپیک یا پست می زنن ولی تاپیک هاشون به همین دلیل و قانون شکنی بسته میشه و یا اصلا اخطار می گیرن و بن میشن. من جای مدیراین این بخش باشم با مدیران و ادمین های سایت پرشین تولز مکاتبه می کنم و این تذکر رو می دم که بیشتر دقت کنن به فعالیت کاربرانشون. واقعا حیفه زحمات بچه های این فروم با ارزش و کارهاشون به سادگی یک کپی پیست به سایر سایت ها منتقل بشه بی آنکه اسمی از P30World برده بشه
نقل قول:
یه چیزی میخواستم بگم ولی گفتنش واسه خودم یکم بد بود!
اینکه فکر میکردم این سیستم توی فروم ها معنی نداره و البته من لذت میبرم( خودم وقتش رو ندارم) که یکی میره تحقیق میکنه چیزی کشف میکنه بهر دلیلی میگه و دیگران استفاده میکنن
ولی در کل چون من با پرشین تولز هم یکم مشکل دارم با این کارش که به نظر یکم ریسک هم داشت به اهمیت منبع پی بردم.
ولی کستاخیش منو کشته بود.
البته تو پرانتز یه چیزی بگم.اگر مدیران بخش ها فقط رو بخش خودشون مدریت داشته باشن هیچ وقت این مشکلات پیش نمیاد.این مشکل رو اون فروم داره.
البته نمیخوام یه طرف قظاوت کنم چون همین فروم خودمون تو یه تاپیکی چند وقت پیش حسابی ریخته بود به هم خیلی گذشت تا یکی اومد جمع و جورش کرد!
خوب. یکم قاتی پاتی شد:31:
خوب آرمین جان مثل اینکه بررسی شده و پست این یارو رو حذف کردن.نقل قول:
پستش توسط مدیر مدیر بازیهای کامپیوتری pt ویرایش شده و اینو جاش نوشته :
به دلیل رعایت نکردن کپی رایت پست حذف شد.
به هر حال امید وارم این نسخه حداقل ، ایرادات 2010 رو برطرف کنه.
خب به هر حال خدا رو شکر که اونا رسیدگی کردننقل قول:
منم قصد بدی نداشتم ...فقط میخواستم اطلاع بدم:41:
حالا دیگه حاشیه کشی نکنید برگردیم به بحث pes 2011 ...:46:
:40:
اینطور که من دیدم یکی از بچه های اینجا تو اونجا شکایت کرده بود که اینطوری شده وگرنه رسیدگی نمیشد!نقل قول:
خب به هر حال خدا رو شکر که اونا رسیدگی کردن
چون اینطور که من دیدم اکثر اتاپیک های بازی های جدید از اینجا به اونجا کپی شده بود توسط همین فرد :دی
بازم جای خوشحالی هست چون این نشون میده :Forum P30World = King of Game Forums هست انصافا باحال ترین فروم برای گیم همین P30world هست. این نظر منه. همین نظمی که اینجا حاکمه خودش یه دنیا امتیاز هست براش. بهتره به این مسئله زیاد حساسیت نشون ندیم.نقل قول:
Hell Yeah بلاخره تاپیک PES 2011 زده حقیقتا یکی از بهترین لحظات زندگیم را تو تواپیک 2010 داشتیم با دوستان صحبت میکردیم.........امیدوارم امسال هم همونطور باشه!
شخصا از Pes 2010 خیلی لذت بردم و انتظاراتم تا حدود زیادی براورده کرد!اما امسال فقط یک چیز میخوام فقط و فقط انمیشنهای زیاد انیمیشنهای بسیار زیاد!!با اون فروشی که داشته 2010 اگه کم بگذارن هم امسال واقعا براشون متاسفم!داریم میریم به سوی جام جهانی و دیدن یک تورنمنت فوتبال من را بیشتر عاشق فوتبال میکنه و بی تابی بابت هم Pes 2011 هم فیفا 11 برای pc که گفتن تغییر خواهند داد میکنم!
سال قبل اشاره کردم امسال باید کونامی را ببینیم................با PES 2011 !!
مادر جان!
امروز داشتم توی خیابون راه میرفتم دیدم جلالخالق نوشتهPatch 2011 تو اینترنت یک سرچی زدم یک سری عکس و اینا دیدم ولی لینک دانلودی ندیدم...؟
آیا واقعیت داره؟
اگر هست لینکشو بزارید ملت کیف کنن.
اگه یادتون باشه پارسال همین موقعها بود که کونامی روی سه محور کارتهای بازیکنان , استراتژیهای بازی و مستر لیگ مانورهاشو شروع کرد و در ادامه روی این سه بخش کلی تبلیغات کرد که نهایتا دیدیم توی نسخه 2010 کارهایی روی این سه بخش صورت گرفته بود .
توی این چند وقت اخیر من چند جا از جمله سایت جان مورفی ( لیدر بخش اروپایی بازی ) خوندم که کونامی امسال روی دو بخش انیمیشن ها و AI یا همون هوش مصنوعی بازی بیشتر متمرکز شده .
این مطلب رو هم بگم که ظاهرا طی یکی دو هفته آینده اولین اخبار بازی منتشر خواهد شد .
به نظر من کونامی باید سرعت بازی رو کم کنه...سرعت فعلی این بازی خیلی زیاده و کلا غیر طبیعیه...مثل این می مونه که بازیکنان توربو دارن که میتونن اینقدر سریع بدون...کونامی باید حداقل یک آپشن به اون اضافه میکرد که بتونیم سرعت بازی رو کم یا زیاد کنیم.
کلا گیم پلی بازی جای کار داره و امسال کونامی باید روی این بخش هم کار کنه
اولین شکستی کونامی هر سال از رقیبش میخوره انیمیشناشه اگه واقعا میخواد تو این مورد پیشرفت کنه کل انیمیشناش رو باید عوض کنه و به شکل مرغوب و زیبا تری بسازه و این که تعداد انیمیشناش زیاد باشه و متنوع ....
هوش مصنوعیشم پر از ایرادای عجیب غریب بود کلا اگه بخواد کاملا رو این مقوله تمرکز کنه و بخواد به بهترین شکل بسازتش فکرنمیکنم امسالم چیز ایده عالی در بیاد شاید دوسال طول بکشه ....
سرعت بازیو که راحت میشه با کیت سرور juce تنظیمش کرد حتی میشه با این برنامه سرعت رو نصف و یا دوبرابر کرد . توی فیفا سه تا حالت برای تنظیم سرعت داریم بعضیا سرعت کم فیفا رو هم زیاد میدونن که به نظر من سرعت نرمالش به واقعیت خیلی نزدیکه . به هر حال هر کی یک سلیقه ای داره .نقل قول:
یک ایراد بزرگ نسخه 2010 اینه که زمان پاسخ دهی مدام تغییر میکنه . کافیه یک تغییر در بازی داده بشه میبینید که زمان پاسخ دهی تغییر میکنه مثلا شما اگه مانیتور رو عوض کنی یا اینکه وارد فصل جدیدی توی مستر لیگ بشی یا اینکه توی یک استادیوم خاصی بازی کنی میبینید که سرعت پاسخ دهی عوض میشه حتی اون اوایل یادمه من زبان ایتالیایی رو توی بازی ریختم بعد رفتم دیدم زمان پاسخ دهی تغییر کرده . این از ایرادات بزرگ این بازیه که توی نسخه قبل نبود .من فکر میکنم این بازیو ناقص عرضه کردن یعنی بازی بطور کامل تست نشده بود و چون برنامه عرضه بازی میتونست به تاخیر بیفته دیگه درستش نکردن .
آره سهراب جان اینا اگه بخوان یک تغییر اساسی توی انیمیشنهای بازی بدن مطمئنا چند سالی طول میکشه . باز خدا رو شکر استارتشو پارسال زدن . خودت که خوب میدونی فیفا از 2006 روی این بخش متمرکز شد تا ما الان این انیمیشنها رو میبینیم تازه بضاعت مالی و نیروهای انسانی ea و کونامی با هم قابل مقایسه نیستن . پس نباید از الان امیدوار به یک تغییر اساسی در این بخش باشیم .نقل قول:
والا با فروشی که Pes و نسخه ژاپنی اون تا چند وقت قبل داشتن اونطور که گفته شده بیش از 7 میلیون بوده که تازه گزارش مالی جدید کونامی بیاد مطمئن بازم این رقم بیشتر میشه!نقل قول:
بضاعت مالی و نیروهای انسانی ea و کونامی با هم قابل مقایسه نیست
پس دیگه چه بضاعت مالی بازیهای انحصاری در این صنعت 4 5 برابر این بازی بودجه صرفشون میشه و نمیتوانن به 7 میلیون برسن همین NBA 2K10 چیزی حدود 2 میلیون تا فروحته بود 2K خیلی خیلی خوشحال بود بعد دیگه این کونامی با توجه به اینکه بیشتر پولو از همین PES در میاره تقریبا هر ساله به کار بردن بضاعت مالی فکر کنم درست نباشه!
این 2010 واقعا قشنگ بود ولی همونطور که دوستمون گفت سرعتشوبا ید یک مقدار کم کنند
بعدشم چرا مسترشو مثل فیفا نمی کنند اونطوری باحالتره
مهران جان در مورد نسخه 2010 و فروش خوبی که کرد باهات موافقم اما درمورد نیروی انسانی , استودیو و امکانات جانبی کونامی خیلی داره ضعیف عمل میکنه( اینا دارن در این زمینه خیلی کوتاهی میکنن . این موارد رو میتونن از طریق سودی که کسب میکنن ارتقاء بدن ). بعنوان مثال کل نیروهای مستقر در استودید توکیو و همینطور بقیه کارمندان این شرکت که توی بقیه کشورها مستقر هستن نهایتا به 400 نفر نمیرسه در صورتیکه حتما خودت استودیو ea توی کانادا رو دیدی .نقل قول:
اگر واقعا اون آمار فروشی که از نسخه 2010 دادی صحت داشته باشه باید گفت کونامی خیلی داره در حق گیمرها ظلم میکنه . اگه در کنار این مسائل هزینه های سنگین تبلیغاتی EA رو هم قرار بدیم این مساله رنگ و لعاب بیشتری به خودش میگیره .
من بعنوان یک گیمر از عملکرد کونامی راضی نیستم چون علنا داره از بازی میدزده شما ببینید همین فیفا همش سعی میکنه از موتورهای پیشرفته برای بازیهاش استفاده کنه . کلی هزینه برای لایسنسها پرداخت میکنه . کلی هزینه برای موشن کپچر و انیمیشن هاش میکنه . چقدر هزینه نیروی انسانیش میکنه تا گیم پلی کم نقص و ایده آلی ساخته بشه . برای احترام به سلیقه های مختلف چقدر هزینه میکنه تا آپشن های متنوع و همه پسند طراحی کنه .
من چشممو نمیتونم روی حقیقت ببندم .
- شما ببینید برای سلیقه های مختلف سه نوع سرعت و آهنگ حرکتی تعریف کرده .
- چند نوع گزارشگر و مفسر بصورت پیش فرض قرار داده .
- حرکات اصلی بازی مثل دقت شوت دقت پاس دقت سانتر دقت پاس کوتاه و دقت چیپ رو در سه حالت اتوماتیک نیمه اتومات و دستی طراحی کرده که این مساله حقیقتا بازیو بشدت واقعی کرده این آزادی عمل خودش یک دنیا ارزش داره . من سر فرصت این مورد رو بیشتر باز میکنم .
- کلی هزینه بابت لایسنس تیمها و باشگاهها کرده . فکر میکنم چیزی حدود 25 تا 30 کشور توی این باز لیگ دارن .
- با دقت نظر گزارشگری انتخاب کرده که جذابیت بازیو بشدت بالا برده .
- چقدر روی جزئیات گیم پلی با ظرافت کار کرده و سعی کرده بازیو به واقعیت نزدیک کنه .
- حتی روی بخش آنلاین بازی هم خیلی خوب کار کردن بطوریکه با ADSL 512 راحت میشه بدون لگ بازی کرد .
حالا کونامی با این فروشی که مهران میگه داشته چرا روی این موارد کار نمیکنه چرا نیروی انسانی خودشو افزایش نمیده چرا توجهی به نواقص بازی نمیکنه و حتی توی هر نسخه که میده بیرون بعضی از نکات مثبت بازیو تبدیل به نقاط ضعف میکنه چرا از موتور پیشرفته تری استفاده نمیکنه ؟
از نواقص اصلی کونامی اسمبازیکنان وتیم هاست و محدودیت لیگها نسبت به فیفا!
مثلا فیفا تادسته 3 انگلیس داره وبهدقت کامل تمام اسم هارو درست نوشته !
ولی کونامی تو نوشتن اسم تیم های مطرح باشگاهی هم نقص داره مثل چلسی که مینویسه london fc و...
اسم بازیکنان تیم های ملی -لباس ها -نوع رنگ-و.... تیم های مثل ایران وکم توجه که بماند!!!1
این هم به نیرویه انسانی بر میگرده!
دقیقا با صحبتهای شما حسین جان موافقم!حالا به هر تریتیبی که باشه این بازی مشکل عمده انیمیشنهای خیلی خیلی خیلی کمش هست البته امسال کونامی میتوانه روی انیمیشن بیشتر از قبل کار کنه!نقل قول:
مهران جان در مورد نسخه 2010 و فروش خوبی که کرد باهات موافقم اما درمورد نیروی انسانی , استودیو و امکانات جانبی کونامی خیلی داره ضعیف عمل میکنه( اینا دارن در این زمینه خیلی کوتاهی میکنن . این موارد رو میتونن از طریق سودی که کسب میکنن ارتقاء بدن ). بعنوان مثال کل نیروهای مستقر در استودید توکیو و همینطور بقیه کارمندان این شرکت که توی بقیه کشورها مستقر هستن نهایتا به 400 نفر نمیرسه در صورتیکه حتما خودت استودیو ea توی کانادا رو دیدی .
اگر واقعا اون آمار فروشی که از نسخه 2010 دادی صحت داشته باشه باید گفت کونامی خیلی داره در حق گیمرها ظلم میکنه . اگه در کنار این مسائل هزینه های سنگین تبلیغاتی EA رو هم قرار بدیم این مساله رنگ و لعاب بیشتری به خودش میگیره .
من بعنوان یک گیمر از عملکرد کونامی راضی نیستم چون علنا داره از بازی میدزده شما ببینید همین فیفا همش سعی میکنه از موتورهای پیشرفته برای بازیهاش استفاده کنه . کلی هزینه برای لایسنسها پرداخت میکنه . کلی هزینه برای موشن کپچر و انیمیشن هاش میکنه . چقدر هزینه نیروی انسانیش میکنه تا گیم پلی کم نقص و ایده آلی ساخته بشه . برای احترام به سلیقه های مختلف چقدر هزینه میکنه تا آپشن های متنوع و همه پسند طراحی کنه .
من چشممو نمیتونم روی حقیقت ببندم .
- شما ببینید برای سلیقه های مختلف سه نوع سرعت و آهنگ حرکتی تعریف کرده .
- چند نوع گزارشگر و مفسر بصورت پیش فرض قرار داده .
- حرکات اصلی بازی مثل دقت شوت دقت پاس دقت سانتر دقت پاس کوتاه و دقت چیپ رو در سه حالت اتوماتیک نیمه اتومات و دستی طراحی کرده که این مساله حقیقتا بازیو بشدت واقعی کرده این آزادی عمل خودش یک دنیا ارزش داره . من سر فرصت این مورد رو بیشتر باز میکنم .
- کلی هزینه بابت لایسنس تیمها و باشگاهها کرده . فکر میکنم چیزی حدود 25 تا 30 کشور توی این باز لیگ دارن .
- با دقت نظر گزارشگری انتخاب کرده که جذابیت بازیو بشدت بالا برده .
- چقدر روی جزئیات گیم پلی با ظرافت کار کرده و سعی کرده بازیو به واقعیت نزدیک کنه .
- حتی روی بخش آنلاین بازی هم خیلی خوب کار کردن بطوریکه با ADSL 512 راحت میشه بدون لگ بازی کرد .
حالا کونامی با این فروشی که مهران میگه داشته چرا روی این موارد کار نمیکنه چرا نیروی انسانی خودشو افزایش نمیده چرا توجهی به نواقص بازی نمیکنه و حتی توی هر نسخه که میده بیرون بعضی از نکات مثبت بازیو تبدیل به نقاط ضعف میکنه چرا از موتور پیشرفته تری استفاده نمیکنه ؟
به نیروی انسانی بر نمیگرده به مشکل لیسانس گرفتن بر میگرده که خوب بیشتر تیمها و باشگاهها با فیفا قرارداد دارند و کونامی نمیتوانه لیسانس کنه به صورت کامل!و الا خودش که بدش نمیاد تمام اسم ها و لباسها را درست کنه!نقل قول:
از نواقص اصلی کونامی اسمبازیکنان وتیم هاست و محدودیت لیگها نسبت به فیفا!
مثلا فیفا تادسته 3 انگلیس داره وبهدقت کامل تمام اسم هارو درست نوشته !
ولی کونامی تو نوشتن اسم تیم های مطرح باشگاهی هم نقص داره مثل چلسی که مینویسه london fc و...
اسم بازیکنان تیم های ملی -لباس ها -نوع رنگ-و.... تیم های مثل ایران وکم توجه که بماند!!!1
این هم به نیرویه انسانی بر میگرده
سلام به همه دوستان PES باز
من خیلی برام جالبه که بعضی از دوستان فاصله فیفا رو با PES خیلی زیاد می دونند و فیفا رو بیشتر قبول دارند .... من که بعد از چند ماه هر چی با خودم کلنجار رفتم که بعد از نصب دوباره فیفا بتونم دوباره با واون بازی کنم نتونستم و واقعا از چهره بازیکنان و گرافیک بازی در فیفا متنفرم ... هر بار که با خوش بینی اونو نصب کردم بعد از یک روز دوباره بازی رو حذف کردم الته ممکن است فیفای من ب ابازی که شما دارید فرق داشته باشه .. ضمنا ایرادات PES رو قبول دارم ... مخصوصا ناقص بودن خیلی از تیمها و گزارش بسیار مذخرف و عدم هیجان کافی در بازی و .. و ... و واقعا با گزارش بازی فیفا 2010 حال کردم ولی من حیث المجموع PES رو با فیفا قابل مقایسه نمی دونم ... باید نظرمو می گفتم تا تو دلم نمونه ... ببخشید
دوست من باز يpes تو pc رقيب نداره تو كنسولا اونطور كه ميگن fifa سر تره
ولي به حال ما pc باز ها هيچ فرقي نميكنه چون كنسول نداريم
پس بايد قربون كونامي بريم كه به فكر ما pc باز هاست
در ايران ضريب نفوذ كنسول اونم كنسولهاي جديد در خانواده هاي ايران خيلي كمه ولي الآن در خيلي از خانه ها كامپيوتر پيدا ميشه پس دم كونامي گرم كه يه بازي خوب نسل جديد از فوتبالو ارائه ميده .
میخوام صد سال سیاه کونامی همچین بازی ارائه نکنه...
شاید شما قربون صدقه کونامی بری ولی من برای همچین چیزی حاضر نیستم قربون صدقه کسی برم
کلا این بازی ارزشش رو نداره
در ضمن به این بازی نمیشه گفت نسل جدید بازی ها...تنها چیزی که میشه روی اون به عنوان نسل جدید حساب کرد فقط گرافیک بازیه که اون هم زیاد جالب نیست
برای یک بازی نسل جدید باید گیم پلی - هوش مصنوعی و خیلی چیزهای دیگه رو هم در سطح Next Gen ارتقاء بدن...چیزی که فعلا توی نسخه های فعلی PES دیده نمیشه
مثلا اگه بتونن کاری کنن که آب و هوا در طول بازی متغیر باشه و همین آب و هوا بتونه روی روند بازی تاثیر بذاره میشه اون رو یکی از ارکان نسل بعد دونست.
کلا برای من فرقی نمیکنه که این بازی روی pc منتشر بشه یا نشه....
چون که توی این مدت پیشرفت انچنانی نداشته...
عزيز من تو فيفا رو با كنسول بازي كردي پيس از چشمت افتاده
خدا وكيلي خدا وكيلي اگه كنسول نداشتي ميتونستي فيفا رو رو كامپيوتر تحمل كني؟
ما هم اگه قربون صدقه ميريم چون از بازي راضي هستيم حاظر هم نيستيم به خاطر يه بازي هزاران تومان پولو واسه خريد كنسول بريزيم دور
كونامي من يكي رو كه راضي كرده
دمش گرم
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=4876803&posted=1#post4876803
نخیر عزیز من...من کنسول ندارم و تا حالا فیفا رو بر روی کنسول بازی نکردمنقل قول:
عزيز من تو فيفا رو با كنسول بازي كردي پيس از چشمت افتاده
خدا وكيلي خدا وكيلي اگه كنسول نداشتي ميتونستي فيفا رو رو كامپيوتر تحمل كني؟
ما هم اگه قربون صدقه ميريم چون از بازي راضي هستيم حاظر هم نيستيم به خاطر يه بازي هزاران تومان پولو واسه خريد كنسول بريزيم دور
كونامي من يكي رو كه راضي كرده
دمش گرم
در ضمن من خودم یک PES باز بودم
ولی توی این مدت کونامی اینقدر ضعیف کار کرده که من یکی حاظر شدم فیفا PC رو بازی کنم ولی سمت PES نروم.
فعلا هم که من تونستم فیفای 09 PC رو تحمل کنم ولی PES 2010 رو نتونستم تحمل کنم
فکر کنم شما منظورت فیفا در PC هست ولی منظور ما فیفای کنسولی :11:نقل قول:
دوستان عزیز این بحث ها رو ول کنید.نقل قول:
فکر کنم شما منظورت فیفا در PC هست ولی منظور ما فیفای کنسولی
اون چیزی که مشخصه اینه که فیفا توی PC به صورت کارنت هست و برای کنسول نکست جن و این دو تا با خیلی فرق دارن. من خودم به صورت حرفه ای فوتبال بازی می کنم برام کاملا مشخصه که کسانی که کنسول ندارن بهترین گزینه برای اونا PES هست حتی با مشکلاتی که داره. روی PC دیگه مشخص شده که فیفا کیفیتش خیلی پایینه.
اونایی که روی PC میگن فیفا بهتره دلیلشون چیه؟
در کل این وسطنقل قول:
دوستان عزیز این بحث ها رو ول کنید.
اون چیزی که مشخصه اینه که فیفا توی PC به صورت کارنت هست و برای کنسول نکست جن و این دو تا با خیلی فرق دارن. من خودم به صورت حرفه ای فوتبال بازی می کنم برام کاملا مشخصه که کسانی که کنسول ندارن بهترین گزینه برای اونا PES هست حتی با مشکلاتی که داره. روی PC دیگه مشخص شده که فیفا کیفیتش خیلی پایینه.
ما pcدارا مظلوم واقع شدیم
سلام به همه گیمرهای عزیز...
جون هرکی دوست دارین این کل کل بین pes و fifa رو اینجا مطرح نکنین.انواع و اقسام تاپیکها برای این کار زده شده،باز تا یه تاپیک مجزا یکی میزنه بحث برمیگرده به این مقایسه ها.شما ها که دوست ندارین قانونهای انجمنها زیر پا گذاشته بشه و پستهای پی سی ورلد توی سایتهای دیگه کپی نشه،پس بخش دیگر قانون تاپیک یعنی عدم بحث درباره موضوع خارج از موضوع اصلی رعایت بشه.تشکر از همگی...
-----------------------------------------
الان که هنوز فاصله ها دارم تا عکس و اسکرین شات و بحثهای رسمی،نمیشه ائتلافی،تحصنی،چیزی انجام بدیم برای اصلاح بن و ریشه ای این گزارش بازی؟بخدا الآن گزارش گزارشگران بدون طرفدار صداوسیما از این pes جذابتره!
اه هنوز بازی نیمده این بحث هارو راه انداختین بیاد میخواین چیکار کنید
خب منم همینو گفتم دیگه :20: الان خودت گفتی این بحث هارو ول کنیم ولی باز آخرش سوال پرسیدی :نقل قول:
:27::5:نقل قول:
نقل قول:
سلام به همه گیمرهای عزیز...
جون هرکی دوست دارین این کل کل بین pes و fifa رو اینجا مطرح نکنین.انواع و اقسام تاپیکها برای این کار زده شده،باز تا یه تاپیک مجزا یکی میزنه بحث برمیگرده به این مقایسه ها.شما ها که دوست ندارین قانونهای انجمنها زیر پا گذاشته بشه و پستهای پی سی ورلد توی سایتهای دیگه کپی نشه،پس بخش دیگر قانون تاپیک یعنی عدم بحث درباره موضوع خارج از موضوع اصلی رعایت بشه.تشکر از همگی...
-----------------------------------------
الان که هنوز فاصله ها دارم تا عکس و اسکرین شات و بحثهای رسمی،نمیشه ائتلافی،تحصنی،چیزی انجام بدیم برای اصلاح بن و ریشه ای این گزارش بازی؟بخدا الآن گزارش گزارشگران بدون طرفدار صداوسیما از این pes جذابتره!
البته دوستان عزیز بحثی در کار نبودش. فقط دیگه واضحه که توی PC فقط PES خوبه. ولی قبول دارم که توی کنسول فعلا حرف اول رو فیفا می زنه.نقل قول:
اه هنوز بازی نیمده این بحث هارو راه انداختین بیاد میخواین چیکار کنید
یعنی منظورم این بود که این دیگه یه چیز ثابت شدست.یه دوستمون که حرفه ای بازی می کنه می گفت فیفا توی PC رو به PES ترجیح میده. به نظرم برای ایشون سو تفاهم شده. من خودم تمام مشکلات PES رو می دونم و کاملا با این بازی آشنام و باهاش زندگی کردم. دیگه می تونم درک کنم چه کاستی هایی داره. اون دوستمون هم می تونه توی تاپیک PES 2010 این چیزارو مطرح کنه. مطمئنا بهش کمک میشه. چند مشکل عمده PES رو میشه با استفاده از کارای مختلف حل کرد..نقل قول:
خب منم همینو گفتم دیگه الان خودت گفتی این بحث هارو ول کنیم ولی باز آخرش سوال پرسیدی :
در کل بهتره فقط در این تاپیک در مورد PES 2011 صحبت کنیم. اطلاعات جدیدی از بازی بیاد اولین کسی که اینجا میذاره خود منم.
عکسی چیزی ازش نیست بدونیم گرافیکش در چه حده؟
خدا کنه از 2010 بالا تر باشه و dx10 حداقل دیگه باشه . چون 2010 هم با dx9 ساختن .
با عکس نمیشه پارسال هم یه عکس از مسی بود که گویای کیفیت گرافیک نبود بعدها که تریلر بازی منتشر شد بازی خودش رو نشون داد. ولی انتظار یک انقلاب در کیفیت نداشته باش البته روی هم رفته توی بخش بصری کم کیفیت نیست بیشترین چیزی که PES خور ها منتظرش هستن مشکلات گیم پلی داوری صداگذاری و همه جنبه های سمعی بازی هست که اصلا قابل قبول نیست برای PES بازها. بخصوص اگه فیفا نکست رو تجربه کرده باشن و همینطور ایراداتی که در مود مستر لیگ وجود داشت. و برخی اتفقات غیر واقعی. یکی از ایرادات وحشتناک مستر لیگ 2010 نبود درجه فرکانتی ترانسفر بود که کونامی پیش فرض اون رو روی High گذاشته بود واسه همین بعد یکی دو فصل کل بازیکنان تیماشون تغییر می کرد و رونالدو از استاندارد لیژ سر در می آورد و رائول واسه بارسلونا بازی می کرد و پویول هم تشریف مبارکش رو به رئال می برد حتی توی نسخه 2007 فیفا کارنت هم وقتی شما رئال رو بر می داشتید توی منیجر مودش به هیج وجه من الممکن نمی تونستید. پویول یا هر بازیکن دیگه ای رو مستقیم از بارسا بگیرید حتما باید به یه تیم دیگه می رفت. که اونم اگه محبوبیت بالایی داشت از اون تیم نمی رفت ولی این نکات توی مستر لیگ جدید 2010 رعایت نشده بود و خیلی آرکید و بچه گانه شده بود ظاهر حرفه ای پیدا کرده بود ولی خیلی ابتدایی یکنواخت و بی قاعده قانون بود و هست. ما امیدواریم کونامی به بازخورد ها واکنش مثبتی نشون بده و این مسائل رو توی نسخه بعدیش حل کنه. اما در مورد لایسنس ها این انتظارات به ترتیب اولویت هستند.
1- تیم های لالیگایی کامل لایسنس بشن
2- تیم های چلسی و آرسنال هم علاوه بر تیم های منچستر و لیورپول لایسنس رسمی بشن
3- سایر تیم های لیگ برتر انگلیس لایسنس بشن (لایسنس رسمی لیگ تقریبا ممکن نیست چون بارکلیز کلا با فیفا قرارداد انحصاری داره)
4- تیم های حاضر در چمپیونز لیگ و یورو لیگ لایسنس بشن یا حداقل به صورت فیک موجود باشن
5- اسم لیگ ها و کاپها ی موجود مثل هلند و ایتالیا لایسنس و واقعی بشه
6- تیمهای ملی بیشتری لایسنس بشن.
7- تعداد ورزشگاه های موجود در بازی با اخذ مجوز افزایش پیدا کنه و تعداد ورزشگاه های اختصاصی تیم های بزرگ توی بازی موجود باشه
یک سری از این انتظارات رو من توی انجمن های مختلف خارجی دیدم که به اون ها گذرا اشاره کردم.
ولی کاملا مشخص هست اعتراضات به جلوه های بصری خیلی پایین تر از سایر مواردی بود که به اونها اعتراض شده. مسلما کونامی فرصت خوبی داره که روی این ها کار کنه چون به اون صورت مجبور نیست مثل پارسال روی ساخت یک بازی با جلوه های متفاوت کار کنه
فقط امیدوارم نسخه خوبی از آب در بیاد
مثل پارسال نباشه که 5.6 ماه خوشحال و شاد بشینیم تا بازی بیاد بعد یه ضدحال اساسی بخوریم
البته من عاشق این بازی هستم و هر جوری باشه باز هم بازی می کنم ولی دوست دارم خواسته هامو براورده کنه
این نقل قول از twitter جان مورفیه .
اینا خیلی اغراق میکنن پس زیاد جدی نگیرین . میخواستم این مطلبو نذارم اما دیدم این تاپیک شده محل بحث فیفا و pes گفتم این مطلبو بزارم تا حال و هوای تاپیک کمی عوض بشه .
Jon Murphy : "The big news from me is that I've already played a really, really early version of the code and it blew me away! Obviously I'm sworn to secrecy, but what I've seen is the biggest shake up of PES ever! I'm not kidding.It's awesome, but I can't say more."
جان مورفی : یک خبر مهم از طرف من این که من یک کد واقعی از این نسخه رو بازی کردم و این کد منو متحیر کرد . مشخصا من متعهد شدم که چیزی درباره بازی نگم , اما من اساسی ترین تغییرات در سری این بازیها رو در این نسخه دیدم . من شوخی نمیکنم . این بازی بزرگیه , چیزی بیشتر از این نمیتونم بهتون بگم .
حسین جاننقل قول:
این جان مورفی واسه نسخه قبلی هم خیلی بهمون امید داد که اخرش:41::41:
از آرمین و حسین عزیز ممنونم...
ولی حسین جان این جان مورفی سال پیش هم از این حرف ها زیاد میزد ولی آخرش که بازی منتشر شد مشخص شد که اکثر حرف های گفته شده دروغ بوده
الان هم دارند مثل پارسال تبلیغ های الکی میکنن تا ملت رو بذارن سر کار و آخرش یک مزخرفی مثل 2010 تحویل بدن
فکر کنم سرعت بازی بیشتر شده و بازیکنان طول زمین رو زیر 5 ثانیه طی میکنن برای همین هم جان مورفی متحیر شده
نقل قول:سلامنقل قول:
راست میگین یادمه پارسال هم خیلی وعده و وعید دادن اما خیلیاش دروغ بود اما میگید چیکار کنیم اصلا توی تاپیک خبر نذاریم ؟
تقریبا دو هفته پیش بود که دیدم رابط های کونامی توی سایت wenb باز دارن در مورد نسخه 2011 تبلیغات کذایی میکنن من بلافاصله جوابشونو دادم که پارسال هم همین چیزا رو میگفتن . سر همین جریان توی سایتشون کلی بحث و جنجال شد اصلا اونجا یک بحث مقایسه ای مثل همین تاپیک خودمون بین فیفا و pes راه افتاد که آخرشم هیچ نتیجه ای نگرفتیم .
به هر حال من برای فوتبال رفتم سمت کنسول و احتمالا تا نسل آینده بازیها کمتر pes بازی میکنم . اگه فکر میکنید ضرورتی نداره که نقل و قولها و اخبار نسخه بعد توی تاپیک قرار داده نشه من اخباری که به دستم میرسه رو توی تاپیک نذارم .
نه...
منظور من این نبود که اینجا دیگه صحبتی در مورد این نسخه نشه...یا این که اخباری گذاشته نشه.
منظورم این بود که کونامی هم یاد گرفته که دروغ بگه
ولی...
ما که پارسال از اخبار و اطلاعات بروز و مفیدی که میذاشتی خیلی استفاده بردیم.
امسال هم امید ما بیشتر به شما و آرمینه که تا بتونیم از وضعیت و روند آماده سازی این بازی و اخبار اون مطلع باشیم.
باعث خوشحالیه که امسال هم در جوار شما باشیم