ساخت اسپیکرهای 2.1 و 5.1 فلسفه خودشو دارهنقل قول:
درحال حاضر یکی از قدرتمندترین اسپیکرهای جهان که z5500 باشه یه اسپیکر 2.1 هستش
اسپیکرهای 5.1 برای 3d sound بیشتر استفاده میشه
و اسپیکرهای 2.1 برای باس بیشتر و قدرتمندتر
ساخت اسپیکرهای 2.1 و 5.1 فلسفه خودشو دارهنقل قول:
درحال حاضر یکی از قدرتمندترین اسپیکرهای جهان که z5500 باشه یه اسپیکر 2.1 هستش
اسپیکرهای 5.1 برای 3d sound بیشتر استفاده میشه
و اسپیکرهای 2.1 برای باس بیشتر و قدرتمندتر
یک تجربه ی جالب در کنار Z5500:این اسپیکر درسته روی بیس زیاد کار کرده و عمیق ترین بیس دنیا رو به آدم میده ولی در 3D هم خیلی عجیب و حیرت آور عمل میکنه.طوری که پنج تا باند روبروی من بود و باز من صدا رو سراند میگرفتم.یعنی از پشت همون سراند رو القا میکرد نه انگار واقعا هر اسپیکر در سر جای خود قرار داشت و درواقع مکان ریر و فرونت و سنتر رعایت شده بود و واقعا همه در تعجب که این اسپیکر این معماری رو چگونه خلق کرده.البته قابلیت EAX و DTS و THX این اسپیکر رو در کنار فناوریه DOLBY PROLOGICH نباید فراموش کرد.
حیف که قیمتش نمیزاره
500 تومان رو باهاش خیلیا یه سیستم کامل جمع میکنن
نظرم عوض شد
اینطور که بچه ها تعریف می کنن شاید جای 5000 " c3 خریدم
---------------------------------------
این تاپیک فعال تر شه خیلی خوبه
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
اگه 300 بود من 100 % می خریدمشنقل قول:
واسه خیلیا 500 آبه خوردنه
بللللللللللللللهنقل قول:
500 تومان واسه بعضیا پول تو جیبی یه روزه
یه کسی مثل من میخواد سیستم جمع کنه میره بازار ته و توه قیمتا رو در میاره یکی هم که پولش از پارو بالا میره بخواد سیستم ببنده از هر قطعه ای گرونترین و بهترینشو میبنده
مثل اسپیکر
به اینجور ادما تا بگی اسپیکر میگن بهترینش یعنی 5500
دیگه نیاز به تحقیق و تفسیر ندارن که
حالا چی شد نظرت عوض شد؟
اخه فهمیدم روی bass کمتر کار کرده 5000 " و بیشتر واسه فیلمه " منم که اصلآ فیلم نمی بینمنقل قول:
پس c3 رو می گیرم
جدآ ما باید چقد بگردیم چقد چشم خودمونو درد بیاریم واسه یه اسپیکر
وقتی هم می خریم اونطوری که انتظار داریم نیست
اونایی که پول دارن دیگه نیازی به اینچیا ندارن
اسپیکرو 5500 می گیرن " بقیه چیز ها هم نمایندگی apple
:20:
راستش قیافه ی c3 خفنه و قدرتی هست
ولی da 5000 هم چیز بدی نیست " عیب ایرادی نداره
انتخاب سخته باید شانسی یکیو بگیرم
از بین c3 و GigaWorks2 T20W از نظر کیفیت صدا کدام یک برتری دارد؟
این قبلا مقایسه شده c3 گفته بودند خیلی بهترهنقل قول:
c3 به نظر خیلی خفنه " c6 از c3 خفن تره که توی ایران پیدا نمی شه
c6 اونطوری که قبلا آمارشو در اوردم فقط برای یک یا چند کشور خاص تولید میشه و در سطح جهانی مطرح نیستنقل قول:
ولی باقی محصولات ادی تولید بین المللی دارن
طوری که من متوجه شدم c3 کم شده و نمایندگیها بیشتر فروششون از c2 بوده
دوست عزیز میشه ادرس لینک که این مقایسه توش انجام شده ، بفرماییدنقل قول:
اره من تو سایت چین دیدم واسه فروشنقل قول:
این امپلی فایر خیلی ساده ای داره
من عکسشو دیدم امپلی فایر c3 هم یه کیت کوچیکه
فکر کنم da 5000 همین امپلی فایر رو داخل bass داره
تو همین قسمتهنقل قول:
هرچی گشتم پیدا نکردمش
ولی یادمه گفته بودن c3 بهتره " اگه 2.1 می خوای C3 تعریف زیاد کردن ازش :46:
2.0 s2000 edifier
5.1 edifier da 5000
این 3 تا زیره 200 تومن ه "
دوستان ما اشنا داریم که نمایندگی ادیفایره خودم da5000 pro دارم اگه سوالی هست در خدمتم
شما که 5000 داری می تونی چند تا عکسی از پشت باس و ... بزارینقل قول:
؟
کیفیت چجوره ؟ در مقایسه با سایر مدل ها بهتره ؟ کیفیت باس ؟ و در کل عیب و ایرادشو بگو
و شماره اشناهتون که نمایندگی هستو واسه من pm خصوصی کن :40::40::40::40::40::40:
5000 بهتره یا c3 بنظر شما ؟
و pro 5000 تو ایران مگه هست ؟
دوستان من از da5000 pro هیچ ایرادی نمیتونم بگیرم تازه z2300 هم به زور بهش میرسه چه برسه به c3 بیسش عالیه و کیفیت صداش معرکه
باس c3 عالیه که به da5000 نمیرسه یا باس da5000 که به c3 نمیرسه؟نقل قول:
c3 ویژگیهایی داره که da5000 بهش نمیرسه
da5000 هم ویزگیهای خاص خودشو داره
امپلی فایر و کارت صدای da5000 pro خیلی از c3 قویتر هست به همین دلیل هر سورسی که بهش وصل کنی کیفیت صداش عالیه من خودم حتی از وقتی که این مدل رو گرفتم باندای سینمای خانگی رو قطع کردم و این ست رو بهش وصل کردم کیفیت صداشو حتی سری rs پاییونیر هم نداره
سلامنقل قول:
شما از کجا Da5000 pro خریدی ؟
الان فقط da 5000 تو بازاره pro تو بازار نیست
زنگ بزنید به ماتریکس به شماره 2700 راهنماییتون میکنن که از کجا بخرین من از بازار رضا فروشگاه صدرا گرفتم
سلام دوست عزیز...نقل قول:
میشه بفرمائین با چه قیمتی ؟
موفق باشید...:11:
هر کسی خواست من edifier da5000 pro با گارانتی ماتریکس رو 200 هزار تومن براش میگیرمنقل قول:
حتی تو نمایندگی اصلی ادیفایر 228 هزار قیمت میدن
دوست عزیز کار شما درست نیستنقل قول:
ضمنا قیمت edifier da5000pro طبق آخرین قیمت بازار تهران 185 تومانه بامقداری بالا پایین
حالا فرق اونی که pro هست با da 5000 ساده چیه ؟نقل قول:
ظاهرا یه مدت da5000 و da5000 pro تو بازار موجود بودهنقل قول:
ولی من که فقط pro ش رو دیدم
با سلام به همگی
میخوام یه ادیفایر s550 بگیرم یکی میگفت کیفیت c6 بهتره
دوستان نظری دارند یا نه؟؟
من هم قدرت و هم شفافیت صدا میخواهم
c6 مگه موجوده؟نقل قول:
من تو تهران یه جا بیشتر ندیدم
یعنی فروش و معرفیش بطور رسمی چه تو ایران و چه تو سایت خود ادیفایر وجود نداره
با سلام
بله قابل توجه دوستانی که متوجه اصل قضیه نشدن :نقل قول:
مگه موجوده؟
من تو تهران یه جا بیشتر ندیدم
یعنی فروش و معرفیش بطور رسمی چه تو ایران و چه تو سایت خود ادیفایر وجود نداره
محصولات ادیفایر توسط یک سرکت چینی با نام inter-asia تولید میشه!!!
کد:http://www.inter-asia.com.my/main.php?section=product&page=product_index&category_id=1&subcategory_id=0
شما خودتون متوجه باشید کافیهنقل قول:
لازمه که پست ها رو دقیقتر مطالعه کنید
من گفتم این محصول (c6) برای کشورهای خاصی تولید میشه وگرنه تولید شدنش که معلومه تولید خود چینه!
دوستان واقعا" شرمنده که این موضوع رو اینجا میگم ولی چون تازه کارم تو این انجمن بنابر همین دیگه یه تاپیک جدید نمیزینم ..:41:
من بین Edifier C2 و ویکر 6622 موندم کدومشو بخرم !!
یه سری میگن ادیفایر خوبه و عده ای هم میگن ویکر !! من خودم میخوام بیس خوبی بده در کنار لوبیس !!
این مشخصات ویکرادیفایر هم تو سایت نمایندگیش هست ..کد:http://shop.------------/Products/Product_speaker_vker_6622-3296.aspx
و در ضمن من یه اسپیکر ویکر دیدم که قیمتش 117 تومن بود ( تو ولیعصر ) .. فکر میکنم این بود .. دقیق یادم نمیاد .. بین این 3 تا کدوم بهتره ؟؟کد:www.matris.co.ir
قیمت هم تا هیمن حدود اسپیکرا .. به ارزش اسپیکرا پول میدم ..کد:http://shop.------------/Products/Product_speaker_vker_t62-3303.aspx
منتظر نظراتان هستم :40:
نقل قول:
لینک ها رو اصلاح کنید باز نمیشن
نميدونم چرا وقتي مينويسم pc online .ir سايت فيلطر ميکنه به جاش خط تيره ميزاره !!
حالا شما هم همين آدرس رو بزاريد البته بدون اسپيس ..
اينجا هم مشخصاتشونو ميزارم ..
اسپیکر ویکر 6622
95,000 تومان
گروه ویژگیویژگیمقدارتوضیحاتمدل مدل6622 تعداد کانال2.1توان اسپیکراسپیکر RMS80wساب ووفر RMS8800w
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~
Edifier C2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
C2قیمت800,000 قیمت به ریالSeriesComponentPower Output6W x 2 + 18WFrequencyR/L:110Hz-20KHz
SW: 20Hz-115HzSignal/Noise db≥85dBAInputRCA, 3.5 stereo headphone jackAUX Port- - - - Special FeatureRemote controlInput SensitivityR/L: 300±50mV
SW: 150±50mV
بين اين 2 تا کدوم بيس نرم ، کيفيت و شفافيت صدا بهتر و شنيدني تري دارن ؟ :40:
C2 باسش قوینقل قول:
ویکرم که ندیدم !!!!!!!!!!!
سلام ، تو شیراز از محصولات ادیفایر ( بجز اسپیکرهای معمولی این شرکت ) فقط دو تا مدل c3 و s530 هست که من موندم کدومشو بگیرم ، تعریف c3 رو خیلی شنیدم ولی کسی درباره s530 که 80 هزار تومن گرونتره و در ظاهر مشخصات بالاتری داره حرف نمی زنه ، لطفا اگه کسی می دونه بگه با توجه به قیمت این دو تا کدومش بهتره ( یعنی اگه s530 بهتره ارزش پول دادن بیشتر براشو داره یا نه )
اقا من دیگه دارم دیونه میشم
توی یه 100 راهی گیر کردم خودم هم نمیدونم چکار کنم
من میخوام برای فیلم و موزیک یه اسپیکر حرفه ای بگیرم بیشترم نظرم رو 5.1 هست (اتاقم هم 12 متره)
الامن بیشتر بین مدلهای M3700 - Da5000 - C6 - C3 گیر کردم
اولین مشکلم اینه که دیگه Da5000 معمولی تو بازار پیدا نمیشه (اگه کسی جایی میشناسه خبر کنه)
الان من هر جا میرم همه فقط pro اش رو دارن که قیمت کفش 208 تومنه
و حداقل 40 -50 تومن بالاتر از معمولیشه و غیر از دکور (اونم خیلی کم ) دیگه هیچ تفاوتی با معمولیش نداره
بعد رفتم c6 بگیرم طرف گفت اگه میخوای به کامپیوتر وصلش کنی خیلی از پولت رو ریختی تو جوب اب
چون خیلی از امکاناتی که این داره اگر به کامپیوتر وصلش کنی بلا استفاده میشه
تو اخرین مرحله موندم بین M3700 (حرفه ای ترین 5.1 اماتور) و C3 (متوسط ترین 2.1 حرفه ای)
این M3700 لا مصب هیچی قیافه نداره وگرنه همین فردا میرفتم میخریدمش
ولی بجاش c3 که قیافه داره فقط بدرد فیلم دیدن میخوره
خیلی دوست دارم حالا که دارم پول خرج میکنم استیل بیس اش مثل c3 باشه
دوستان کدوم از این اسپیکرها بهترن؟؟؟
logitech-x540
Edifier C3
کاربردت چیه؟؟نقل قول:
فیلم و بازی یا موسیقی
اگر هم همش هست بگو بیشتر با کدام سرو کار داری.
با عرض سلام و تشکر بابت اطلاعات خوبه شما دوستان درباره ی ایمن زمینه:
من می خواستم یه اسپیکر خوب و بکوب بخرم .بابت قیمتشم تا 150 تومن شاید بتونم اما چیزی که برام خیلی مهمه کیفیتشه.چون من از اون دسته آدمایی هستم که یه جورایی معتاد موزیک هستم و اکثر استفادم هم گوش کردن آهنگه.(اینم بگم که بیشتر سبکhouse گوش میدم.به خاطر همین بیس شفاف و عمیق میخوام):46:
راستش تعریف c3 رو خیلی شنیدم اما در کل واسم بیس رفلکس بالا و شفاف و پایین نیومدن کیفیت تو صدای بالا خیلی مهمه.
خلاصه که می خوام از همه نظر چیز ردیفی باشه دیگه:31:
در ضمن یه سوالم درباره ی وصل دو تا اسپیکر داشتم.
میخواستم بدونم اگه c3 گرفتم،میتونم اونو با اسپیکری که الان دارم لن کنم،این کار از نظر شما دوستان تایید میشه؟؟یعنی کیفیت صدا پایین نمیاد؟؟اسپیکر الان منم microlab lexus LXR هست.کارت صدام هم realtek high defenition al660 .
ممنونتون می شم اگه هر چی زودتر راهنماییم کنید :46:
با توجه به کاربردی که شما داری ، C3 کاملا باب دل شماست .نقل قول:
مدل های C2 و C3 هر دو از تکنولوژی E.I.D.C. - Electronic Intelligence Distortion Control کاملا انحصاری کمپانی ادیفایر استفاده می کنن.نقل قول:
راستش تعریف c3 رو خیلی شنیدم اما در کل واسم بیس رفلکس بالا و شفاف و پایین نیومدن کیفیت تو صدای بالا خیلی مهمه.
به زبان ساده شما هر طور اکولایزر بچینی .... هر چه قدر ولوم بدی به اسپکیر و روی هر Audio Codec ی که درایو کنیش ، Distortion برای این مدل ها معنایی نداره !!
پس اگر قصد خرید این مدل ها رو دارید اصلا نگرانی در مورد افت کیفیت حتی روی آخرین درجه ولوم هم نداشته نداشته باشید .
شخص خودم 15 ماهی هست که C2 دارم . هر کسی صداشو شنیده عاشقش شده . چون در محیط آپارتمانی زندگی می کنم حجم صدای بالا برام مقدور نیست. وگرنه C3 می گرفتم . ساب 8 اینچ C3 به درد کسایی می خوره که به معنای واقعی کلمه عاشق Bass عمیق باشن .
به هیچ وجه توصیه نمیشه !!نقل قول:
میخواستم بدونم اگه c3 گرفتم،میتونم اونو با اسپیکری که الان دارم لن کنم،این کار از نظر شما دوستان تایید میشه؟؟یعنی کیفیت صدا پایین نمیاد؟؟اسپیکر الان منم microlab lexus LXR هست.
کدک زیاد جالبی نیست .. بستگی به توقع خودت داره .. رو این اسپیکر های نیمه حرفه ای توصیه میشه حداقل از کدک های ALC88X Realtek استفاده بشه .نقل قول:
کارت صدام هم realtek high defenition al660 .
پس یعنی باید یه کارت صدا بگیرم ؟؟نقل قول:
در ضمن بابت راهنمایی خیلی ممنون دوست عزیز:46: