سعيد يه چندتا اسم ببر ببينم با كي بودي؟؟؟اگه اسم منم توشه همين الان بيام دعوا...زنگ اخرم واي ميسي...:31:نقل قول:
منم موافقم...ولي من ديدم اون تاپيك قفليده...
چه كار كنيم؟؟؟
Printable View
سعيد يه چندتا اسم ببر ببينم با كي بودي؟؟؟اگه اسم منم توشه همين الان بيام دعوا...زنگ اخرم واي ميسي...:31:نقل قول:
چه كار كنيم؟؟؟
چرا عزیز. هم هیرو (با ورژن پایین) هم مایلستون هم nexus همگی ساپورت فارسی دارن.(البته به طور پیش فرض نه ها , میشه فارسیشون کرد.)نقل قول:
پس هیچی آقا منتفیه. بریزید همین جا.نقل قول:
چه كار كنيم؟؟؟
سامان کیفیت ساختش به نظرت چطوره؟
ال سی دیش چطوره؟
2-3 روز دیگه آمار شارژش رو هم بده
هيرو رو ميشه بگيد چطور فارسيش كنم؟ :31:نقل قول:
چرا عزیز. هم هیرو (با ورژن پایین) هم مایلستون هم nexus همگی ساپورت فارسی دارن.(البته به طور پیش فرض نه ها , میشه فارسیشون کرد.)
فارسي ميشه ولش چپكي ميخونه!و حروف از هم گسيخته
منم همينو شنيده بودم ولي اين دوستمون با چنان استحكاماتي گفتن داره كه من فكر كردم اشتباه كردم...نقل قول:
پس من درست اين يكي رو متئجه شده بودم ...هورا....
Jony جان بابت برنامه ممنون:11:
امیر جان وقتی من گوشی x1 رو از نزدیک ندیدم چجوری مقایسه کنم آخه؟نقل قول:
. اولین و مهمترین اینه که بلندی صداش در چه حده؟؟؟
با ایفون مقایسه نکن
با یه گوشی مثل سونی x1 یا چه میدونم یه گوشی که بیشتر دست برو بچ باشه
بلندی صداش کمه!همین:31:
نه.ولی عوض کردن هوم اسکرینهاش مثل آیفون سریع و رون نیست که فکر کنم به خاطر سیستم عاملشه.هرو رو که دیدم هم همینجوری بود.کد:تو قسمت های مختلف اینترفیسش اگه بخوای سریع چرخ بزنی لگ و لگد :31: نداره؟؟؟
نقل قول:
سلام.ممنونم.تو زبانش نه فارسی داره نه عربی.راستش هنوز فرصت نشده با وای فای به اینترنت وصل شم که ببینم تو مرورگرش زبان فارسی رو ساپورت میکنه یا نه.به هر حال دوستان شرمنده.
امروز ۷ صبح رفتم بیرون تا الان که ۱ شب!.فقط تونستم چند تا عکس و فیلم با گوشی بگیرم که میزارم.فردا هم حتما در مورد زبان فارسی میگم.
سرعت گوشی توی روتیت خوبه.فقط وقتی میخوای روتیت کنی صفحه یه ذره تار میشه که انگار مدلشه:دی و خودشون این کار رو کردن.
سامان جان بابا یه رویو بزار بابا به خدا صواب داره
خدا گفته کمک به خلق یکی از برترین عبادت هاست
با ایفون مقایسه کنی خیلی خوب میشه
یادمه وقتی x1 داشتم اونم اوایل صداش کم بود ولی یه فایلی بود که روش نصب کردم صداش خیلی بلندتر شد
به نظرتون اینم میشه از این کارا روش پیاده بکنی؟؟؟
بله کیف رو پکش بود.هرکی ایرانسل داره تو پ.خ بهم بگه تا شمارم رو بدم.یه اس ام اس فارسی بدین بهم تا بگم:31:نقل قول:
کیبورد فارسی که کلا نداره!حتی عربینقل قول:
خواهش می کنم به کیبورد فارسی و کلا فونت فارسی هم توجه کنید.
آره سعید.دقیقا داره میشه مثل تاپیک قبلی:13:نقل قول:
دوستان اینجا کسی پستی نده مگر اینکه سوالی داشته باشه. بقیه بحث ها بره توی همون تاپیک قبلیه. سامان این تاپیک رو زد که هکه جور پستی درش داده نشه. اینو با خودم هم بودم
نقل قول:
سامان کیفیت ساختش به نظرت چطوره؟
ال سی دیش چطوره؟
2-3 روز دیگه آمار شارژش رو هم بده
به نظر ای من که کیفیت ساختش خیلی خوب.رو همه چیزش کار شده جز بلندی صدا(البته بازم میگم واسه من چیز مهمی نیست)گوشیه که اگه بگیری حداقل 2 یا 3 سال کارت رو راه میندازه.هیچی کم نداره.دوربین. اینترفیس. دیزاین.سیستم عامل خوب ال سی دی روون.خوشگل هم که هست.
ال سی دی ش عالیه.حساسیتش که توپ.رنگ بندیشم خوبه.زیر نور آفتاب هم ردیفه..
و باطری...من دیشب شارژ کردم.فول.با یه استفاده زیاد امشب خالیه خالی شد.حدود ۱ ساعت و نیم مکالمه داشتم.حدود 30 تا اس ام اس .1 ساعتی موزیک گوش کردیم!(با یکی دیگه :دی).حدود 20 تا 30 تایی عکس گرفتم.و یه15 دقیقه هم فیلم برداری کردم.چنذ دقیقه هم بازی کردم و کلی هم تو منوهای دیگه گشتم.:10:
یه چیز دیگه دوستان.مادربرد لپتاپم سوخته:19:.فعلا با یه لگن انلاین میشم که کیبورد فارسی هم نداره.دیگه خودتون درک کنین:13:.یه صفحه IE میخوام باز کنم هنگ میکنه:31:
تا یه 2 ساعت دیگه چند تا عکس و فیلم که باهاش گرفتم میزارم:11:
سامان خیلی مبارک باشه.
کلی اسمایلی گل و بوته:دی...
حالا كه اينجوري ميگيد...نقل قول:
دوستان قصد جسارت و بي احترامي ندارم و منظورم با كسه خاصي نيست اما...
جا داره از همه دوستان خواهش كنم فقط بحثهاي همين گوشي رو پي بگيرن اينجا و سوالس در مورد اينكه برنامه فلان چي چي بود و اينها نكنن...
دوستان لطف كنن و سوالاتشون رو جمع كنن و توي يه پيغام تو تاپيك بزارن تا اقا سامان كه مياد يه دفعه جواب بده...
من كه چك كردم ايشون معمولا 12 ظهر به بعد ميان اينور و سر ميزنن...
پس همه دوستان تا اون ساعت سوالات خودشون رو بزارن و ايشونم جواب ميدي انشالله...
كسيديگه اي هم بغير ايشون كه گوشي رو دارن لطفا از شنيده ها و اينكه فلان سايت گفته چيزي جواب ندن...
انشالله دوستان ديگه هم كه گوشي رو گرفتن بيان زودتر كمك اقا سامان كه اين بيچاره داره كچل ميشه
اي كاش مديران و همكاران اين بخش هم يه كمكي ميكردن
اقا سامان اينجوري خوبه به نظرتون؟؟؟
اينايي كه گفتم فقط براي پيش برد بهتر تاپيك هست...
اگه موافقيد از همين الان شروع كنيم...
دستاتون روي زنگ...
خوب خودشون که اکثرا ندارند. اما دوستان فروم گفتند با توجه به اینکه OS هست کیبورد فارسی اصلا مشکل غیر قابل حلی نیست، اما ظاهرا این مشکل هنوز حل نشده و برای من خیلی سخته که این همه پول بدم و با دست خودم زبان شیوای فارسی رو کنار بذارم.نقل قول:
نقل قول:
خواهش می کنم به کیبورد فارسی و کلا فونت فارسی هم توجه کنید.
کیبورد فارسی که کلا نداره!حتی عربی
پ.ن : با توجه به اینکه قرار شد جمع بندی کنیم؛
مشکل من با این گوشی نه نداشتن مالتی تاچ هست و نه صدا و ... دقیقا می خوام بدونم که با کمک برنامه های موجود می توانم با این گوشی سایت فارسی ببینم و فارسی تایپ کنم یا نه؟
ختم کلام
بابا ای ول قربونه مرامت:40::40:
به نظر من بقیش رو فقط با x10 بزاری کافیه.:11:
من مدت هاست به این نتیجه رسیدم که هدفون مهم تر از خود گوشیه.
WVGA فراموش نشه ها وگرنه جیغ میکشم:19:
سامان ولت کنن صبح تا شب تو آپ استور میچرخی ها:دی..
هدفون 300 دلاریه بود؟
اون برنماه که دوستمون دادن برای صدا بود تاثیری روی کیفیت یا بلندی داشت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این كه كیفیتش خیلی پایین هستش!!
محیط وضعیتش چجوری بودش؟
اقا سامان تو شب هم عكس بگيريد...از همين جاها كه تو روز گرفتين ...بشه مقايسه كرد...
ولي من احساس ميكنم بايد يه كم با دوربينش كار كنيد تا دستتون بياد...اخه بعضي عكسا يه هاله زردرنگ داره...به نظر خودتون اينجوري نيست؟؟؟تنظيمات دوربين در چه حديه؟؟؟
ولي عكساي روزش حرف نداره...
ميگم تو امريكا از اين خبرا هست و ما نميدونستيم؟؟؟:31:
اینم یه ویدئو WVGA .داغه داغ.همین الان گرفتم:دی
13MB
کد:http://www.mediafire.com/?hzyyi3m4nnk
کاش تو اتوبوس که بودی دوربین رو بیرون هم میگرفتی ببینیم تو حرکت چطوره با اینکه فکر کنم پرش داره.
دوربین بیشتر توی ...... یارو پسره بود که:31:
سلام سامان
ممنون بابت زححمتات !
راستی مدیافایر رو هم قیلتر کردن ...سا ! اگه میشه 4 شیرد آپ کن !
نقل قول:
آره حامد.300 تا:31:.چیکار کنم.دیوونه این هدست ام. هی میرم اونجا باهاش سوسن خانوم گوش میکنم :.دی:8:
اون برنامه روش نصب نشد.:20:.حالا فردا میرم با که WiFi گیرم اومد میرم تو مارکت میگردم ببینم چیا هستش...
چشم.نقل قول:
اون 3-4 تا عکس آخر که تو بازارگرفتم خیلی عجله ای بود.داشتم راه میرفتم هی وای میستادم عکس می گرفتم.واسه همین یه همه بد شده.تنظیمات زیاد داره من نیگاه نکردم:31:
ویدیو تو اتوبوس رو هم از اون پیرزن وراجه گرفتم.باحال میحرفید:31:
اپل استوری(كاش ما هم داشتیم:دی)
حسش نیست بقیه رو ریسوم دار كنم: دیکد:http://www.enterupload.com/qsy2e07lf87t/For+Up-MOV_0018.mp4.html
ای كاش رو راپید میریخت چیزی كه زیاده لیچر
سامان فیلمش خیلی پرش داره که ! (با قیلتر ترکون دانلود کردم !)
کیفیت فیلم رو رو فاین یا های گذاشتی ؟؟
چک کن تنظیماتو !
عشق است فن بویای سونی اریکسون :دی
خاب نینجا هم که اومده تو این تاپیک !
نینجا جون منتظر ریوویوو شما هم هستیم !
راستی سامان هندزفری دبل910 ه :دی ؟؟
ساما یه بار تنظیمات کوالیتی فیلمو چک کن !
به به !
نینجا هم عکسا رو رووو کرد :دی
ایکس10 دارا زیاد شدن :دی
آقا بخریدش.لامصب دیزاینش ترکونده::31:
مقایسه ال سی دی 3 تا از 65000 رنگیها.
البته طبق گفته gsmarena.com اکسپریا x10 تو آندو ورژن 2.1 ال سی دیش قابلیت نمایش رنگ رو تا 16 ملیون تا خواهد داشت و دیگه عالی میشه::40:
مقایسه با n900 و hd2:
برایتنس هر 3 تا هم روی 100 درصد هستش:
انگار دوربینش چنگی به دل نمیزنه!!!
نینجا جان شما از صدا و دوربینش بگو و یکی دوتا عکس بزارید ببینیم شاید برا ما ایرانی ها تیونینگش کردن حال کنیم:دی
ممنون نینجا جان.مبارکه.
اگه میشه قضیه فونت فارسی (چون کیبرد که نداره)رو واسه بچه ها مشخص کن که من فعلا دسترسی به Wi Fi ندارم.
کیفیت صفحش زیاد بد نیست اگه 16 میلیون بشه که عالی میشه
بد نیست ؟؟نقل قول:
کیفیت صفحش زیاد بد نیست اگه 16 میلیون بشه که عالی میشه
لوول ! از همه که بهتره :دی
ان900 که زیادی رنگاش گرمه و اونم که (اچدی2) رنگاش نسبت به ایکس10 کمتره ! یعنی همون گرماش :دی!
نینی جون :دی اگه میشه با آی8910 هم که میگین ال سی دی عالی ای داره مقایسه کن ! ببینیم 65 کیلوکالر جلوی 16 ملیون AMOLED چیکار میکنه !
من کلی گفتم منظورم در برابر amoled بود چون قبلا دوتا گوشی دیگه رو با amoled مقایسه کرده همین نینجا جان و تفاوتشونو دیده بودم
حالا اگه زحمتی نیست نینجا جان با amoled هم یه مقایسه ای بکن تا حرف هم روشنتر بشه
n900 که انگار یه لایه زرد کمرنگ رو عکسها هست . به رنگ سفید هاش دقت کنید. از پر رنگی هم نیست به قولی yellow tint :دی
hd2 صفحه نمایش خوبی داره فقط یه مقدار بی رنگ رو روح هست .
x10 از همش بهتر است بدون تعصب میگم. شاید در محیط های کم نور در برابر amoled ها یه مقدار کم بیاره ولی توی روز و نور آفتاب خیلی سرتره.
یکی از رفقا اصفهان رویت کرده قیمتشم 720
میگفت 700 هم میداده
خب دوستان ما هم امروز به x10 داران پیوستیم
البته من دیروز پول گوشی داده بودم و امروز تحویل گرفتم (660) ولی نکته جالبش اینه که طی این 24 ساعت گوشی تا حدودی نایاب وگرون شد
امروز من از 700 تومن کمتر پیدا نکردم!!!!!!!!!!!
البته با هندزفری بلوتوث هم 750 بود ضمنا اون کیفه که سامان داره تو پک هایی که اینجا هست وجود نداره
ضمنا با وجود نینجا و سامان از من توقع ریویو گذاشتن نداشته باشید:دی
سعید مبارکــــــــــــه.ایول.:10: :40::11:
آقا به نظر من مشکیش قشنگتره
البته این کاملا سلیقه ایه....
کلا ظاهر زیبایی داره....
تا الان فعلا تونستم صداشو چک کنم.نقل قول:
صداش تو اسپیکر ضعیفه و میشه گفت به هیچ وجه تعریفی نداره.:13:حتی سوراخ اسپیکرش از سوراخ اسپیکر x1 هم نازکتره.:31:من اول فکر کردم جای نخ گذاشته سونی.:31:
به هر حال کسانی که میخوان گوشیشون تو اسپیکر مانور بده من بهشون پیشنهاد نمیکنم.
ولی از نظر صدا تو هدفون که قسمت مهم هم برام هستش میتونم به 2 تا گزینه تقسیمش کنم 1:از لحاظ بلندی صدا:از لحاظ بلندی صدا میشه گفت در حد متوسطه و گوش کر کن نیست.
از لحاظ بلندی صدا هیچی مثل n900 نمیتونه گوشو کر کنه.:27:
2:ولی از لحاظ کیفیت صدا واقعا بیس و کیفیت خوبی داره و مطمئنا راضی کننده هستش.
فقط به دوستان توصیه میکنم از هدفونهای خوبی مثل مارک گریفین استفاده کنند و نهایت لذت رو ببرند.:40:
بهراد جون اگه تونستم با OLED هم مقایسه میکنم.:46:نقل قول:
حمید جون دقیقا ال سی دی X10 از همشون بهتره.:40:نقل قول:
تو عکسها هم معلومه که X10 کولاک کرده.در ضمن مثل ساتیو و ... نیست که تو برایتنس آخر باز هم بره به تنظیمات اتوماتیک و هر جور برایتنسی بخواهی میتونی روش بزاری با حالت اتو.
در کل ال سی دیش تو محیط داخل عالیه.
محیط بیرون رو فعلا نتونستم چک کنم.اونم تونستم یه مقایسه میزارم.
تو عکسهای صفحه قبل هم :
1:X10
2:N900
3:HD2
مي بينم كه همه ديگه بله! :31:
اون عكسايي كه سامان گذاشته ،اينقدر هول بوده كه دستش لرزيده و خراب كرده چنداشو! :31:ولي رنگ بنديش خيلي خوب بود.
كيفيت صفحه نمايش هم كه نينجا خان گذاشتن باز هم پوز همه زده شد :31: كاملا با چشم غير مسلح معلومه كه ايكس 10 برتره.
دوستاني كه گوشي رو دارن در مورد رووني منو ها... خصوصا وقتي موزيك داره پخش ميشه (يا كلا وقتي كه گوشي سرش نسبتا شلوغه ) تست كنن... سامان جان سرعتش تو منو ها نسبت به عمو آيفون چطوره؟ كمتره؟ بيشتره؟ مساويه؟ چطوريه؟ :31:
زبان فارسي رو هم بيخيال شيد فعلا چرا كه كلمات از هم گسيخته نشون داده ميشه . مثل اين كه آندو با فارسي راه نمياد
پس توی ایران پک با هندزفری بلوتوثی پیدا میشه؟
علی جان این مشکل واسه همه ورژن های آندروید هست. ولی راه حل داره .شما اگه ببینین کسایی که ورژن هایی مثل 2و2.1 هم دارن هم همینطوری فارسیشون چپکیه. شما باید فونت ها رو هم کپی کنین (بعد از روت کردن و با اکسپلورر) و لایبرری های مخصوص اون ورژن رو هم کپی کنین. این snapshot ها رو ببینین واسه وب و اس ام اس :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید واسه off topic اما خوب به x10 هم مربوطه این مسئله .
نقل قول:
ببخشید بابت استحکام بیش از حد!!!!:18: فکر نکنم نیاز باشه الکی بیام یه مسئله ای رو بگم و برم. اگه دیر جواب دادم هم تنها دلیلش دایل آپ بودنمه
سعید و نینجای عزیز مبارک باشه. واقعا گوشیه باحالیه:11:
مقایسه کیفیت صفحه با اپل چی شد؟:grrr::11:
چه خبره این همه ادم ریختین تو این تاپیک؟اقا گوشی دارا الان همشون لالا هستن:دی برین خونه هاتون دیگه:دی
سعید جون و نینجای عزیز مبارکتون باشه
====
کیفیت فیلمبرداریش رو دوست دارم در مقایسه با ساتیو برام بگین(چون همیشه گفتن ساتیو بهترین وی جی ا رو میگیره)