دوست عزیزنقل قول:
فکر می کنم تلویزیون شما به اصلاح Brick شده و نیاز است که مین برد تان تعویض شود ولی اگر از لحاظ فنی واردید از این مطلب این پست استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
فکر می کنم تلویزیون شما به اصلاح Brick شده و نیاز است که مین برد تان تعویض شود ولی اگر از لحاظ فنی واردید از این مطلب این پست استفاده کنید
سلام دوست عزیز من هم مشکل دوستمانabdollah0098رو دارم البته مدل من ua32d4430bmآیا روش شما روی این مدل جواب میده؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
از این مطلب استفاده کنید
رفع مشکل بوت نشدن تلویزیون بعداز نصب فریمور
تلویزیون را روشن کنید وقتی لوگوی بوت ظاهر شد و ناپدید شد، با کنترول
“MUTE” “2” “5” “8” “EXIT” را فشاردهید در نهایت، یک صفحه نمایش ظاهر شد که میگوید: "به روز رسانی نرم افزار". به محض این که کامل شد، تلویزیون به طور خودکار به حالت نرمال درمی آید.
دستورالعمل ها
- حذف از USB فلش درایو به روز رسانی سیستم عامل از پورت USB در تلویزیون سامسونگ.
2- سیم برق تلویزیون سامسونگ از پریز برق را بکشید. تا ده به آرامی بشمار.
3- قرار دادن سیستم عامل درایو فلش USB به روز رسانی را به پورت USB بر روی تلویزیون سامسونگ
4- دوشاخه کابل برق تلویزیون به پریز برق وصل کنید.
5- دکمه پاور در تلویزیون سامسونگ را فشار داده و برای دو یا سه ثانیه نگه دارید .
6- صبر کنید تا عنوان ارتقا سیستم عامل در صفحه نمایش نمایان شود. صبر کنید تا عنوان سیستم عامل ارتقا بازنشانی و اجرا می شود برای حدود یک دقیقه.
7- صبر کنید تا عملیات ارتقاء دهی میان نرم افزار و تلویزیون اتمام یابد و تلویزیون خاموش و سپس دوباره روشن شود در حال حاضر سیستم عامل تلویزیون تنظیم مجدد شده است. خاموش کنید تلویزیون هنگامی که انجام شود
سلام من فایل ارتقا تلویزیونمو توسایت سامسونگ پیدا نکردم مدلua32d4430bmباید چکارکنم؟نقل قول:
درضمن من دستورالعمل 1رو متوجه نشدم میشه توضیح بدین.
دوست عزیزنقل قول:
یعنی اینکه usb را از تلویزیون جدا کنید نام گذاری ایران برای تلویزیون شما ua32d4430bm و نام گذاری اصلی آن ua32 d4003bm می باشد و برای دانلود فریمورتان به این سایت رفته و از قسمت محصول خود را انتخاب کنید اول تلویزیون را و سپس led را و بعد مدل تلویزیونتان یعنی ua32 d4003bm را انتخاب و دکمه پیدا کن را زده و فریمور یا همان سفت ابزار تان را دانلود و نصب می کنید.
UA32D4003BM
UA32D4003BM
سلام دوست عزیز ازراهنماییهایتان کمال تشکررودارم کارهایی که فرمودین انجام دادم ولی اصلا صفحه نمایش برای ارتقا سیستم عامل ظاهر نمیشه. باید چکارکرد؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
آیا توانستید که از فایل آبدیت استفاده کنید؟
دیگه کم کم دارم از داشتن سامسونگ میترسم اخه 6 میلیون پول دادم :n03::n03: این سری جدید f8000 این طوری نشه ؟؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
مگر چه مشگلی پیش آمده تلویزیون نو که مشگلی ندارد شما با آن چه کردید که میترسید؟
فایل روگرفتم یک بار بدون اکسترکت توفلش ریختم وبه تلویزیون زدم هیچ چیزی ظاهر نشد فایل رو اکسترکت کردم ومجددا به تلویزیون زدم ولی باز هم اثری نداشت .نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
آلان سیستم شما چه مشگلی دارد
وقتی روشن میکنم فقط آرم سامسونگ میاد وخاموش وروشن میشه .نقل قول:
نقل قول:
سلام هیچ کاری نکردم فقط خواستم آپدیت کنم ترسید البته توی دفترچه راهنماش نوشته حتما همیشه آپدیت پیشنهاد شده رو انجام بدید که من نکردم البته اپدیت یک بار کردم تا 6 درصد رفت ترسیدم کنسل کردم
راستی یک مشکلی هستش تلویزیون بعضی وقتها که میخواهیم روشن کنم دکمه قرمز روشن شدن رو روی کنترل لمسیش مزنم اما تی وی بلافاصله روشن نمیشه هی من هم تند تند میزنم اما روشن نمیشه بعد از حدود 40 ثانیه یکهو روشن میشه ترسیدم مشکلی داره که اینطوری هستش ؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
این مشگل به منزله این است که آی سی eeprom تلویزیون شما قابلیت لود کردن تلویزیون شما را ندارد و ممکن است که مین بردتان آسیب دیده باشد و با ید از یک متخصص و یا یک تعمیرکار کمک بگیرید و از این پست استفاده کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به ذکر است که باید اطلاعات option تان مانند type- front color - model - بدانید تا بهد از ریست کردن آی سی eeprom به آن نیاز پیدا خواهید کرد وگرنه باید مین بردتان را تعویض کنید
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیون تان دچار مشگل شده آن را آبدیت کنید امیدوارم مشگل حل شود .
سلام اساتید گرامی
من یک عدد تلویزیون سامسونگ پلاسما 42 اینچ مدل PS42A410C1XHC ورژن BS01 سری 4
دارم.روشن نمیشه......
دیروز ظهر روشن کردیم حدودا 1 ساعتی نگاه کردیم.خاموش کردم چون داشتیم میرفتیم بیرون شب بر نمیگشتیم محافظ را از برق کشیدم بیرون و فردا صبح که آمدیم به برق زدم دیگه روشن نشد.دستگاههای دیگه که به محافظ هستند روشن شدن با این وجود کابل برقش را هم عوض کردم پیریز برق عوض کردم.ولی بازم روشن نشد.لطفا کمک کنید
دوست عزیزنقل قول:
دوست عزیز
آیا چراغ ال ای دی قرمز رنگ روی تلویزیون تان روشن میشود ؟ و نگاه کنید همان جایی که ال ای دی قرمز رنگ تلویزیون است پشت تلویزیون کلید گرد کوچکی است آن را فشاردهید ببینید تلویزیون تان روشن می شود؟ یا نگاه کنید که کنترولتان باطریش جابجا نشده و کنترول تان کار می کند.؟
لطفاً پاک بشه.
آقا ما زدیم LED رو آپدیت کنیم. دیدم طول کشید دوشاخه رو از برق کشیدم. دیگه نه چراغ استندبای روشن میشه نه تلویزیون. مدلشم LED Samsng UE40EH5000 هست. یکی راهنمایی کنه لطفا
دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه نباید این کار را می کردید و دوم از روشهای زیر استفاده کنید ببینید مشگل حل می شود
رفع مشکل بوت نشدن تلویزیون بعداز نصب فریمور
تلویزیون را روشن کنید وقتی لوگوی بوت ظاهر شد و ناپدید شد، با کنترول
“MUTE” “2” “5” “8” “EXIT” را فشاردهید در نهایت، یک صفحه نمایش ظاهر شد که میگوید: "به روز رسانی نرم افزار". به محض این که کامل شد، تلویزیون به طور خودکار به حالت نرمال درمی آید.
ویا
1- سیم برق تلویزیون سامسونگ از پریز برق را بکشید. تا ده به آرامی بشمار.
2- سیستم عامل به روز رسانی را در درایو فلش USB قرار دهید و آن را به پورت USB تلویزیون وصل کنید.
3- دوشاخه کابل برق تلویزیون به پریز برق وصل کنید.
4- دکمه پاور در تلویزیون سامسونگ را فشار داده و برای دو یا سه ثانیه نگه دارید .
5- صبر کنید تا عنوان ارتقا سیستم عامل در صفحه نمایش نمایان شود. صبر کنید تا عنوان سیستم عامل ارتقا بازنشانی و برای حدود یک دقیقه اجرا شود .
6 صبر کنید تا عملیات ارتقاء دهی میان نرم افزار و تلویزیون اتمام یابد و تلویزیون خاموش و سپس دوباره روشن شود در حال حاضر سیستم عامل تلویزیون تنظیم مجدد شده است. خاموش کنید تلویزیون را هنگامی که انجام شود
ممنون از کمکتون . تغییری نکرد. من اینطوری حسی میکنم که به خاطر اینه دوشاخه رو از برق جدا کردم باید مشکل برقی باشه نه نرم افزاری. احتمال داره مقاومت ها مشکل پیدا کرده باشند
نقل قول:ممنون از کمکتون . تغییری نکرد. من اینطوری حسی میکنم که به خاطر اینه دوشاخه رو از برق جدا کردم باید مشکل برقی باشه نه نرم افزاری. احتمال داره مقاومت ها مشکل پیدا کرده باشند
دوست عزیزنقل قول:
متاسفانه تلویزیونتان بریکت شده و باید به تعمیرگاه مجاز بروید. و اگر با روش آی سی eeprom آشنایی دارید و از لحاظ فنی مهارت دارید ممکن است بشود دوباره احیا بشود وگرنه باید مین برد تعویض کنید.
به این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید
دوست عزیز من دستگاه رو بردم نمایندگی مجاز. اونا گفتن که ظاهرا IC E-Flashing دستگاه ایراد داره و الان قراره که واسم تعویض کنن. البته موجو نداشتن قرار شده که از تهران برام سفارش بگیرننقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
نمایندگی همانآی سی eeprom را برایتان تعویض و یا پرگرام خواهد کردکه ظاهرا IC E-Flashing می گویند.
سلام وشن بشه
تلویزیون پلاسمای سامسونگ دارم که اگه تلویزیون رو خاموش کنم و بخوام دوباره روشنش کنم حدودنیم ساعت باید صبر کنم تا دوباره روشن بشه میشه بگین مشکلش چیه؟
دوست عزیزنقل قول:
احتمالاً پاورتان مشگل دارد به تعمیرگاه مراجعه کنید.
با سلام و خسته نباشین خدمت شما عزیزان .... و با تشکر فراوان بابت زحماتی که میکشید تا به تمام سوالات دوستان پاسخ دهید ... تشکر و خسته نباشید فراوان[گل][گل]
بنده یه led سونی 46اینچ KDL_46EX520 دارم که مدت 5 سال است خریدم و در این مدت مشکلی نداشته است اما الان مدتی است که وقتی میخواهم روشنش کنم دگمه پاور اون رو یمزنم دگمه پاور بجای اینکگه سبز شود و روشن شود شروع میکند به چشمک زدن و قرمز میشود یعنی چشمک قرمز میزند و و اصلا روشن نمیشود البته امروز سومین بار بود که اینجروی شد دو دفعه دیگه هم اینجروی شد یکبار بیست روز قبل و یکبار هفت هشت روز قبل اینجروی شد و هر بار بعد اینکه چشمک قرمز میزد و روشن نیمشد من خاموشش میکردم بعد از نیم ساعت مجدادا روشن میکردم که روشن میشد اما امروز دیگه روشن نشد . ممنون میشم اگر راهنماییم کنین و بگین باید چیکار کنم .. در ضمن بنده خودم دست به آچار هستم و کارم تاسیسات هست البته گاهی با هویه و لوازم الکترونیک هم در حد چند تا لحیم کار کردم و تا حدودی میتوانم بعضی از کارها رو انجام بدهم
با تشکر از شما عزیزان
سلام ... کسی من و راهنمایی نمیکنه؟ خواهشا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه
سلام برای ابدیت وارد منو مخفی شدم پیغامwaitداد منم ازبرق کشیدم حالا فقط چراغ پشت روشن میشه وهیچ چیز کار نمیکنه چکار کنم مدل تلویزیونlcd d475