نه،ایشون کاملا معتبر هستند(فروشنده سریال بازی)نقل قول:
Printable View
نه،ایشون کاملا معتبر هستند(فروشنده سریال بازی)نقل قول:
اقای mt1770 لطفا میشه بگی با کرک IPAKI چجوری تونستی از پسوورد بازی رد بشی
اون فایل هارو کجا کپس پست کردی گه بازی تا این عکسه برات اومده
چون ما امتحان کردیم از پسوورد رد نشد میگه پسوورد رو بده
هر چی الکی امتحان می کنیم رد نمیشه .
آفلاین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18:نقل قول:
آفلاین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟:18::18:نقل قول:
:18:
لطفا یکی جواب بده مگه میشه آفلاین بازی کرد؟؟
اصلا امکان نداره.یعنی drm بوق.
خیر،آنلاین!نقل قول:
_
نقل قول:
اقای mt1770 لطفا میشه بگی با کرک IPAKI چجوری تونستی از پسوورد بازی رد بشی
اون فایل هارو کجا کپس پست کردی گه بازی تا این عکسه برات اومده
چون ما امتحان کردیم از پسوورد رد نشد میگه پسوورد رو بده
هر چی الکی امتحان می کنیم رد نمیشه .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4801383&postcount=2269
نقل قول:
آنلاین و افلاین :8:
اول که بازیو پاک کردم دوباره نصب کردم.نقل قول:
واسه کپی هم همونجوری که تو توضیحاتش نوشته بود کپی کردم. یه فایل temp داشت. یه سری هم فایل online mission data داشت . پسوردم هیچی نمیدم. رد میشه. تو منوی بازی هم میره. ولی وقتی میخوای بری تو بازی اون پیغام میاد.
کسی شبیه ساز سرورشو نگرفته ؟
عزیز،اون پیغام که میاد،یه 2 دقیقه صبر کن،ببینید درست نمیشه؟در ضمن با Ultra S*UR*F رفتی،کاری انجام نداده نرم افزارش،چون برای اینکه روی نرم افزار های دیگه کار کنه،باید پورت هاشو تنظیم کنی;)نقل قول:
10 دقیقه گذاشتم. کار خاصی نشد.واسه S*UR*F هم راست میگی. حواسم نبود. دفعه های بعدی معمولی که رفتم بازی همون پیغام میومد.نقل قول:
خب پس معلوم میشه این کرک هم مشکل داره، از دوستان یک عزیز دیگه هم تستکنن،ببینن کار میکنه؟نقل قول:
_
آقایون،تو بازیش نمیشه که مثلا نیزه همیشه دستت باشه،نه؟من یاد گرفتم Skill شو،ولی فقط میتونم از دشمنا بگیرم نیزه رو و وقتی هم اسلحه دیگه ای در میارم،نیزه می افته.
در ضمن،به نظر من یکی از دیگر نکات جالب بازی،تفنگش هست:ایکس
سلام ببخشید وقت نیست بخونم
الان این بازی تو بازار هست یا هنوز کرک نشده ؟
سلام،نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر کرک نشده هنوز(یه حرفایی زدن این گروه IPAKI)،ولی درست نیست احتمالا،
شما میتونید cdley رو به قیمت 19.500 بخرید!مفت!:دی
بازی که توی بازار هست ولی متاسفانه هنوز کرک نشده:13:نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( شرمنده همزمان شد)
میشه بپرسم چه اعتباری هست که این سریال black list نشه؟:5::5:نقل قول:
من تا حالا از ایشون سریال Battle field badcompany2, MW2 رو گرفتم،درست بوده همش.نقل قول:
من سریال خریدم
من تست می کنم خبرشو می دم
اقا نوکرتم این جواب منو بده من الان بخرم بازیو نصب کنم تا اخرش برم بعد پاکش کنم بدم به دوستم دوستمم میتونه بازی کنه ؟نقل قول:
مگه کرکی نیست که بشه آنلاین بازی کرد؟؟
سریال دیگه چرا؟؟
نکنه کرک آنلاین هم خراب شده:19:
خیر،فقط روی یک سیستم جواب میده;)نقل قول:
نه دوست عزیز نه انلاین نه افلاین !! کم کمک باید عادت کنیم واسه هر یازی 18 تومن بدبم !!! هم خوبه هم بد خوبیش اینکه بازی سازها دلشون میاد که وقت صرف کنن واسه ساخت بازی واسه پی سی بدیشم اینه که دیگه با 1000 تومن بازی نیمشه خرید :18:نقل قول:
منم با اینکه نمی شه ماموریت ها رو رفت ولی بالاخره SAVE 100 درصد بازی رو گرفتم خداییش دیوونه شده مهارتاش .همه ی شهرها و همه امکانات بازه.
من الان دارم با سریال اورجینال بازی می کنم
قبل از این من با کرک افلاین ناقص بازی می کردم اما با سریال که الان بازی می کنم واقعا می بینم که سرعت بازی یکم رونتر شده
از اونجایی که ADSL 512 دارم نمی تونم این کرک رو به دوستانی که DIAL UP دارند پیشنهاد بدم اما SAVE های بازی (زمانی که یک مربع که وسطش یک علامت تعجب هستش ظاهر می شه) و باید به اینترنت وصل باشه حدود 2 یا 3 ثانیه طول می کشه پس اگر ADSL 128 هم داشته باشید هم می شه راحت بازی کرد اما مثلا هر 20 دقیقه یک بار برای SAVE باید 15 ثانیه صبر کنید شاید با DIAL UP حدود 50 ثانیه طول بکشه
اما من در طول بازی احساس نکردم که مودمم زیاد اطلاعات دریافت کنه (از سرعت چراغ چشمک زن روی مودم) و فکر کنم این مطلب که در حین بازی فایل های بازی رو انلاین دانلود می کنه زیاد درست نباشه بلکه با چک کردن اعتبار سریال شما به شما اجازه استفاده از فایل های بازی رو میده ( مثلا بعضی از دوستان که با کرک ناقص بازی می کردند وارد یک آب انبار می شدند که یک نردبان و یک در بسته داشت ، در وجود داشت اما بسته بود اما اگر سریال اورجینال داشته باشین اون دار برای باز می شه)
این میشه نسخه اصل ؟نقل قول:
میشه انلاین بازی کرد یا فقط قسمت افلاین داره ؟
سلام شما سریال ارجینال رو از کجا خریدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از پی تینقل قول:
.........................
دوستان کرک بازی نیومد ؟؟؟
اگه نیومده پس چطور برای فروش گذاشتن ؟؟؟
میدونم خلافه قوانینه ولی اینم لینکشه
تازه 3 تا هم دی وی دی هستش :13: :18:کد:http://www.bo2shop.ir/bo2shop/index.php?route=product/product&product_id=65
نمیخوام بگم ایشون دارن سر مردم کلاه میزان،قطعا ایشون خبر ندارن که هیچ کرک سالمی وجود نداره،!نقل قول:
میتونین بازی کنین با درد سر ولی همش تو باگ گیر میکنیننقل قول:
اگه قرار هست کرکی واسش نیاد بریم یه نسخه ارجینال بخریم
راستی حتما باید اینترنت پر سرعت داشت؟
يعني 19000 فقط واس يه سريال ! مي ارزه واقعا ؟
برا خود بازیش 30 40 تومن باید پول بدبد:19:نقل قول:
میشه سیو 100 رو لینکش رو قرار بدی ما هم دانلود کنیمنقل قول:
كسي سايتي ميشناسه كه سيو گيم ها رو قرار بده؟ يا اگه كسي از دوستان سيو گيم 100 % دارن لطفا در اختيار ما هم قرار بدن.
gamecopyworld.comنقل قول:
صبر كنيد!!!!!!!!!!!!
الصبر من المومنين!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجول نباشيد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجله كار شيطونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هر وقت يك تكنولوژي مياد يك راهي براي هكش هم مياد!!!!!!!!!!!!!!!
هيچ چيزي بي نقص و عيب نيست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حتما يك نقطه ضعفي داره اين سيستم drm (لعنه الله عليه دي:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يكم ديگه اين بازي كرك ميشه الكي پول ندين ملت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان من مشکل AS 1 رو دارم
یعنی صدا و تصویر هماهنگی نداره
ویندوز 7 دارم
راه حلی دارید؟
نقل قول:
دوست من رو ۷ این مشکل رو داشت ریستارت میکرد درست میشد :18:
چند مگ رم داری و رو درایوی که نصب کردی چقدر فضای خالی . البته اون هنوز داره با این مشکل دست و پنچه نرم میکنه :27:
نقل قول:
دقیقا اون فایل های temp رو توی کدوم فولدر کپی کردید ؟
سلام به همگی
دوستان من cd key رو از لینک زیر خریدم!
اصلی هست.تضمین میکنم که سر کار نیستید!
عجب حالی می ده AC2 !
کد:http://forum.persiantools.com/t151637.html
از همه عذر میخوام یکم پستم اسپمه. اقا هرکی از کرج هست و بازی رو دانلد کرده یا از یکجا خریده(ما که پید نکردیم) یک پیام خصوصی به من بده. ممنون میشم فوریه