نقل قول:
:16::16::16:
اون ها نام دکل های BTS هستن که با فعال کردن Show Cell Information فعال می شن. چه ربطی دارن به GPS؟؟؟؟
:16::31::27:
Printable View
نقل قول:
:16::16::16:
اون ها نام دکل های BTS هستن که با فعال کردن Show Cell Information فعال می شن. چه ربطی دارن به GPS؟؟؟؟
:16::31::27:
من یه مشکل دارم
جایی بهتر اینجا پیدا نکردم
جه چوری میشه با سیستم NAVIGATION کار کرد
هی میگه میخواد کانکت بشه چه تایید کنم چه رد از NAVIGATION خارج میشه.
باید چه کرد؟؟؟
از دو حالت خارج نیست:نقل قول:
1. برنامه مشکل داره
2. لایسنس نویگیشنت تموم شده یا نصفه نیمه نصب شده
شاد باشین :دی
نه شکل نداره یا حداقل فکر کنم نداره.نقل قول:
وقتی یه ادرسو میدم تا منو ببره اونجا بعد چند ثانیه میگه ((برای فهمیدن محل های ترافیک باید کانکت بشم))
((online connetion required to enter the shop.conect now?))
اگه بزنم NO میاد بیرون از NAVIGATION
اگه بزنم YES میگه تو اینجا این سرویس رو نداری باز میاد بیرون.
چه کنم؟؟؟
سلامنقل قول:
حدسم درست بود. مورد دوم هست. لایسنست مشکل داره. می خواد وصل بشه به فروشگاه و خودشو بخره!!! :دی
حال باید چکار کنم؟؟؟؟
برنامه رو کامل پاک کن. برای این کار برو به App Manager و سپس بگرد دنبال یه Lisence مانند. دست آخر اون رو پاک کن! :دی حالا برنامه کرک شده کامل رو نصب کن. یه بار برای احتیاط گوشی رو خاموش و روشن کن. مشکلت درست می شه...نقل قول:
ممنون ولی نفهمیدم باید چیکار کنم
من از وقتی گوشیمو گرفتم کلا یه نقشه روش ریختم کار دیگه ای باهاش نکردم.
چز مشکوکیم تو App Manager نبود که بخام پاکش کنم.
ببینم مگه اصلا OVI map مجانی نیست؟؟
من فکر کردم اووی مپ نگارش پایین کرک شده ریختی که این جوری شده! اصلا نریختی... خب واسه همینه که گوشی هی پیغام می ده! :دینقل قول:
فقط اووی مپ 3.04 رایگان هست. نگارش های پیشینش همه پولی اند. شما 3.04 رو دانلود کن و بریز روی گوشیت مشکلت برطرف می شه
ایول دمت گرم روحم شاد شد
حالا 2 تا مشکل دیگه
1- نقشه تهران به زبان انگلیسیه
2-من هنوزم GPS گوشیم دیر کانکت میشه
منوی گوشیتو فارسی کنی اونم فارسی میشه
سلام
اول gps زیر سقف خیلی دیر یا اصلا وصل نمی شه
اگر gprs گوشیت فعال باشه خود گوشی به gprs وصل میشه و ما./ هوا .ره های مربوطه رو پیدا می کنه و سرعت وصل شدن gps خیلی کم میشه
نقل قول:
یه جایی خوندم اون دکلها خودشون به gps وصلن
یک چیزی رو چندین بار تجربه کردم هر موقع شارژ ایرانسلم تموم میشه گوشی تقریبا دیگه gps اش از کار می افته
منم یه چیز رو تجربه کردم دو تا گوشی n95 8gb و 5800 بودن که به gps وصل نمیشدن (تو نوکیا اووی مپ موقعیت رو نشون نمیدادن) تا سیم کارت ایرانسل که gprs اش فعال بود انداختم روش فورا موقیعیت رو نشون دادن.
gprs به سریعتر پیدا شدن موقعیت کمک میکنه
تو این تاپیک هم دربارش بحث شده (صفحه2)
n73 جی پی اس نداره .. اما قسمت location برنامه نیمباز موقعیت دقیقمو نشون داد
آره این تاپیک از وقتی زده شده بود دنبال میکردم ولی این مال حالتی میگم که اینترنت رو غیر فعال کرده باشینقل قول:
دوستان عزیز من ان 97 دارم ولی بعضی مواقع خیلی دیر کانکت میشد (میرسیدم مقصد وصل میشد) ولی باید توی گوشیتون gprs فعال باشه تا سریعا به ماهواره وصل شه در حد 15 ثانیه و اینجا کار جی پی آر اس اینه که Cell ID رو سریعا میفرسته واسه ماهواره و دقیقا همون ماهواره بالاسره ما رو سریعا پیدا می کنه و اینو بهتون بگم نگران هزینه جی پی آر اس نباشید چون هر بار فقط 15 الی 20 کیلوبایت اطلاعات دریافت و سند می کنه که تازه بعضی مواقع 4 5 کیلو بایت میشه که از هزینه ارسال یه اس ام اس هم کمتر میشه واسه هر بار انصال که به نظر من ارزشش رو داره.
سلام
گوشیه من x6 فقط تو بعضی نقاط اهواز به gps وصل میشه حالا عیب از گوشیه یا شهر؟
مگه gps v, از ستلایت نمیگیره پس چه ربطی به منطقت داره؟
کی جواب میدین
سلام
مال منم 5800 موقع اتصال اگه با هاش ور بری زود تر بالا میاد مثلا مقعیت ماهواره هارو سرچ کن یا ...
در ضمن منم همراه اول دارم
البته به مقعیت ماهواره ها در اون لحظه نسبت به شما هم ربط داره که شانسی هستش نسبت به زمانی که وصل می شی
بعد تا اونجا که من می دونم GPS جدا از GPRS هست ولی وقتی از هر دوش استفاده می کنی معلوم خیلی زود تر بالا میاد:46:
سلام
مال منم 5800 موقع اتصال اگه با هاش ور بری زود تر بالا میاد مثلا مقعیت ماهواره هارو سرچ کن یا ...
در ضمن منم همراه اول دارم
البته به مقعیت ماهواره ها در اون لحظه نسبت به شما هم ربط داره که شانسی هستش نسبت به زمانی که وصل می شی
بعد تا اونجا که من می دونم GPS جدا از GPRS هست ولی وقتی از هر دوش استفاده می کنی معلوم خیلی زود تر بالا میاد[/FONT]:46:
سلام
من 2تا 5800 کناره هم گذاشتم سیمکارت جفتشونم ایرانسل بود gprs جفتشون غیر فعال بود ولی ماله من خیلی دیر تر از اون یکی کانکت میشه حتی بعضی جاها هم اصلا ماله من کانکت نمیشه در صورتی که اون یکی اصلا مشکلی نداره
باید چیکار کنم تو رو خدا کمک کنین :19:
بعد این صداش چطوری کار میکنه؟
Assisted GPS رو روشن کن.نقل قول:
کد:http://www.nokia.co.in/get-support-and-software/product_support/nokia-e72/how-to/positioning/assisted-gps
کد:http://europe.nokia.com/support/product-support/5800-xpressmusic/how-to/using-gps
ایشون میگه gprs جفتشون غیر فعاله، پس عملا اگر AGPS هم فعال کنن فرقی نمیکنه. برای من هم سواله، مشکل از کجاست؟نقل قول:
گوشیمو فروختم خیال راحت :31: خسته شدم اینقدر به خاطر جی پی اسش حرس خوردم:21:
بچه ها من ديروز رفته بودم بازار موبايل گوشي بخرم ديدم 5800 هاي جديد كه با گارانتي اومده هم جي پي آر اسش مادام العمره و احتياج به ريختن نداره، هم ( اگر اشتباه نكنم و درست بگم ) تو جعبش، نگهدارنده ماشين داره ... مبارك اونايي كه مي خرن! :8:
فکر کنم منظورت جی پی اسش بود دیگه... :31:نقل قول:
شاد باشین :31:
:22:دقيقاً .... ! .... بزاريد رو حساب خستگي! ... اصلاح مي شود: جي پي اسش!نقل قول:
آقا شماها كه انقدر گليد بگيد از كجاي نوكيا ميشه نقشه ها و اون صداي راهنما رو دانلود دستي كرد و بعد ريخت تو گوشي؟
ترجيحا اگرم بگيد چجوري بايد ريخت تو گوشي ممنون ميشم ....
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=369556
با سلام خدمت اساتید محترم ؛
من هم X6 دارم اوایل که ورژن 20 روش بود و آپدیت نکرده بودم سریع به ماهواره ها قفل میشد ، ولی از وقتی که آپدیت شد اصلا و کلا قفل نمیشه ، یعنی ماهواره ها رو پیدا می کنه ولی قفل نمیشه .
برنامه Ovi Maps رو هم به ورژن 3.04 آپدیت کردم باز هم نشد .
بعد دیدم نمیشه گوشی رو ریست کردم البته با کد *#7370# ، همون موقع من تو یک پارک بودم و بعد از اینکه گوشی ریست شد من GPS رو فعال کردم و در عرض 5 ثانیه به 4 تا ماهواره قفل شد تعجب اینه که هیچ وقت تو خونه مون GPS فعال نمیشد ، همون شب فعال شد اون هم تو خونه.
شانس ما وقتی صبح بیدار شدم دیگه قفل نشد و تا الان موفق نشدم...
گوشی رو بردم بازار موبایل ایران در NOKIA Care ، برام نقشه هارو دوباره ریخت تو گوشی ...
باز هم نشد
الان ورژن Ovi Maps هم 3.03 شده
لطفا سریع پاسخمو بدید ...!
زمانی لاک میکنه و مختصات میده که DOP ماهواره ها خوب باشه.نقل قول:
ماهواره های GPS دائما در مدارشون در حرکتند و پوشش ماهواره ها همیشه کافی نیست و گاهی اوقات به دلیل داپ بدی که دارند دستگاه نمیتونه روی حداقل 4 ماهواره لاک کنه .
در هر صورت مشکل از گوشی شما نیست.
نقل قول:
سلام
افزون بر توضیحات خوب دوستمون هم باید بگم که اوضاع جوی هم خیلی تاثیر داره. هوا اگه ابری یا نیمه ابری یا حتی غبارآلود هم باشه بد وصل می شه به ماهواره ها. :5:
مورد بعدی هم اینه که بخاطر پارازیت هایی که دولت برای مسدود کردن شبکه های سی.یا.سی و مبتذل پخش می کنه، سیگنالها به شدت ضعیف هستن
در پایان هم باید اشاره کنم که GPS گوشی X6 چندان نیرومند نیست؛ چندان روش حساب باز نکنین :41:
شاد باشین :27:
منم x6 دارم gps خوبی داره ولی به قول دوستمون چندان قدرتمند نیست
مخصوصا توی محیط های بسته فقط میتونه محل شما رو نشون بده البته 1 بار موفق شدم تو اتاقم هم وصل شم ولی خوب نمیشه دیگه عوضش توی ماشین که نشستی توپ آنتن میده و راهنماییت میکنه به خاطر همینه فکر کنم که بهش میگن گوشی نه GPS :46:
یه مدته رفتم تو کار تست جیپیاس گوشیم.
هم با ایرانسل و هم با همراه اول، جیپیاس رو چند بار و تو زمانهای مختلف تست کردم. روی یک گوشی (ویواز).
توی هر دو سیمکارت هم، GPRS فعال بودن. (مرور صفحات وب با هردو تست شد)
با AGPS تو سیمکارت ایرانسل تقریبا خوب موقعیت رو پیدا میکنه (زیر 1 دقیقه).
اما تو همراه اول (علی رغم فعال بودن اینترنت و agps) اصلا خوب عمل نمیکنه. زیر 10 درصد مواقع موقعیت رو پیدا میکنه.
شاید سرور های همراه اول، با سرورهایی که افمریزها رو آپدیت میکنه مشکل دارن. مثلا همراه اول اون سرورها رو فیـلترکرده باشه.
یا مثلا اون سرورها به رنج آیپی اینترنت همراه اول، پاسخ ندن.
نمیدونم مشکل از کجاس، اما به هر حال (حداقل برای بنده)، با سیمکارت همراه اول، AGPS درست مثل GPS عمل میکنه.
کلا گوشی من (ویواز) بدون کمک اینترنت خیلی خیلی سخت موقعیت رو پیدا میکنه. اما با AGPS، اگر اینترنت ایرانسل باشه، تقریبا راحت موقعیتیابی میشه.
نقل قول:
گوشی من هم بعد از آپدیت شدن این مشکلو پیدا کرد ...
حالا چکار کنم ....
منم احساس میکنم قدیما بهتر جی پی اس ام کار میکرد.
دوستان قابلیت gps هم به اینترنت سیم کارتتون ربط داره و هم نداره من با سعی و خطا بعد از یه هفته به نتیحه رسیدم و gps nokia 5800 درست شد و نقشه ها هم با آخربن ورژن ovimap کار میکنه روش کار تجربی من اینه:(سیم کارتمم همراه اول و خط 912 است)
1-کلیه برنامه ها و پوشه ها را از طریق mass storage به گوشی انتقال داده فایل ovimap v3.06 را نصب میکنیم
2-در فضای آزاد مثل حیاط رفته برنامه location را از درون برنامه های گوشی باز کرده و قسمت positioning را تنظیم میکنیم
در قسمت positioning method تیک همه را جز bluetooth GPS میزنیم
در قسمت positioning server گزینه اول را بروی always ask و در قسمت دوم access point را باید تنظیم کنیم برای تنظیم ان
3-یک پیام خالی به 8008 فرستاده تا تنظیمات mms برایمان ارسال شود سپس آنرا بع عنوان default acces point نصب کرده و طبق دستورات عمل میکنیم
دوباره به قسمت positoning server برگشته و access poiint را mcci mms قرار میدهیم
در قسمت سوم نیز server adress را supl.nokia.com مینویسیم
4-سپس back زده GPS data را کلیک میکنیم و سپس positon را کلیک میکنیم برای بار اول گوشی از اینترنت سیم کارت استفاده میکند و بعد از کمتر از 15 ثانیه
مختصات چغرافیایی را بما نشان میدهد
کار تمام است میتوان map گوشی را نیز باز کرده از روی نقشه نیز موقعیت فعلی را دید و پیمایش کرد
باز هم مشکلی بود بهم ایمیل بزنیدmajidnewman@gmail.com
به نام خدانرم افزار جی پی اس جهت نوکیا با سیستم عامل سیمبیننقشه کامل با مشخص کردن تمام جوانب حتی کوچه هابدون نیاز به اتصال به اینترنتقابلیت تغییر محیط نرم افزار به نقشه واقعی سطح زمین
اینجانب محسن مظفری محصل در رشته IT نزدیک به یک سال و نیم است که گوشی نوکیا nokia n97 دارم...و تقریبا تمام نرم افزار های جی پی اس آن را یافته-تست کرده واستفاده نموده ام...
بهترین نرم افزاری که تست نموده واستفاده می کنم و واقعا کاربردی هست و بدون هیچ مشکلی کارشو انجام میده نرم افزار جی پی اس گوشی نوکیا ان 97 است که پس از روز ها تلاش و گشتن وتست نرم افزار های مختلف نرم افزاری را یافتم که نقشه اکثر شهر های ایران را دارا میباشد و از همه مهمتر با زبان فارسی شما را به مقصد هدایت میکند..این نرم افزار در مسافرتها واقعا کاربردی هستش و کلی در وقت و انرژی شما صرفه جویی میشه شما مثلا توی یک شهر دیگه هستید و اونجا رو خوب بلد نیستید .مکان هتل یا مسافرخانه ای رو که در اون مستقر شدید رو پس از ذخیره در نرم افزار ثبت و با خیال راحت هر نقطه شهر که میخاید برید برای بازگشت به محل ذخیره شده فقط کافیه رانندگی به اون نقطه رو انتخاب و بقیه کارا رو به اون واگذار کنید نرم افزار خودش بقیه کارا رو انجام میده........علاوه بر نمایش مسیر روی نقشه برای اینکه حواستون حین رانندگی پرت نشه بصورت صوتی و با صدای فارسی شما رو از کوتاهترین مسیر به مقصد میرسونه.....!!!! نکته دیگه اینه که شما میتونید حالت نقشه رو به ماهواره ای تغییر بدین و از نقشه واقعی استفاده کنید(همانند گوگل ارث که تصویر واقعی سطح زمین رو نشون میده .این مطالبی رو که گفتم همش رو خودم کاملا روی گوشیم دیدم وتضمینیه.ان شاءا...فیلمش رو هم تهیه میکنم و برای دیدن روی سایت میزارم.و در پایان از همه مهمتر این نرم افزار به هیچ عنوان به اینترنت نیازی نداره و بصورت آفلاین یعنی بدون دسترسی به اینترنت از آنها برروی موبایل خود استفاده نمایید..چون این نرم افزار بصورت کامل ارائه شده است (نقشه کامل اکثر شهر ها)نیاز به حدود دو گیگا بایت حافظه میباشد..در یک کلام این نرم افزار حرفی برای گفتن باقی نذاشته....و در یک کلام اگه میخواهید بدون هیچ دردسر و اعصاب خوردی و تلف کردن وقت بیهوده از جی پی اس گوشی تون لذت ببرید این فرصت رو از دست ندین ..........و حالا حاضرم این نرم افزار به همراه نقشه ها رو که با تلاش فراوان و پس از تست چندین نرم افزار بهش رسیدم رو در اختیار بقیه بزارم البته به همراه این نرم افزار یک نرم افزار دیگه هم برای شما فرستاده میشه که باید قبل از هر چیز اونو روی گوشی نصب کنید تا ورژن اون رو ببره بالا کسی هم اگه مشکلی داشت پشتیبانی و راهنمایی لازم توسط تماس تلفنی انجام میشه......جهت اطلاعات بیشتر با شماره 09159616792 تماس بگیرید........
باتشکر محسن مظفری از شهرستان سرایان
پس از نصب واستفاده از این نرم افزار شوکه خواهید شدگوشی های تست شدهلیست گوشی های تست شده:N 97
N8-00
C7-00
C6-01
E7-00
E6-00
X7-00
5800
5530
nokia500
x6