من مدتی زیادی از نود استفاده می کنم خیلی عالیه با فلش مموری هم زیاد سروکار دارم همیشه هم ویروس رو میشناسه خیلی خوب هم آپدیت میشه ولی از آنتی ویروسهای دیگه به علت سنگین بودنشون استفاده نکردم و نمی تونم نظر بدم
Printable View
من مدتی زیادی از نود استفاده می کنم خیلی عالیه با فلش مموری هم زیاد سروکار دارم همیشه هم ویروس رو میشناسه خیلی خوب هم آپدیت میشه ولی از آنتی ویروسهای دیگه به علت سنگین بودنشون استفاده نکردم و نمی تونم نظر بدم
من فکر کنم بتونم در مورد بحث نظر معتبری بدم چون همزمان دارم از دو تاشون استفاده می کنم
رو لپ تاپ کسپره چون لپ تاپم قویتره و تازه گرفتم و رو دستکتاپم نود
بدون تعصب می گم اگه حرفه ای یا نیمه حرفه ای هستیدنود رو همراه فایروال زون الارم نصب کنید که با وجود این دو بهیج وجه ویروس یا تروجانی جرات نمی کنه نگاهتون کنه!!!
اما اگه دنبال دردسر و تنظیمات نیستید اینترنت سکوریتی کسپر خوبه
در شناخت ویروسها و تروجان ها تقریبا یکسانن ولی من امتحان کردم نود توپاک کردن ویروس فلشم خیلی سریعتر و قاطعتره!!!
آپدیت نود نسبت به کسپر راحت تره
کسپر یه مقدار سنگین تر و پر حجم تر عمل می کنه تا نود
و نود هم هنوز اونقدر بزرگ نشده که کل سیستمتون رو بدید دستش و بهتره یه فایروال قوی کنارش باشه
nدوستی که آویرا رو پیشنهاد داد . آویرا هوش مصنوعیش خیلی اشکال داره و خیلی از فایلای کرک و پچ رو ویروس می شناسه . در ضمن من هر ویروسی میاد توی سیستم توی سایت virustotal.com اسکنش می کنم و می فهمم کی می شناسش و هم چنان میگم اگه قویترین سیستم دنیا رم داشتم نود استفاده میکردم . در ضمن با یه بار نشناختن ویروس نمیشه کلا آنتی ویروسو کنار گذاشت . باید صبر کنی آپدیتش بیاد . دوستم آقای رحمتی زاده سردبیر سایت سافت گذر چه خوب میگه که ما هیچ آنتی ویروسی رو پیشنهاد نمی دیم بلکه به نظر ما باید اطلاعات کاربر از ویروس بالا بره . هر چند شخصا ایشون اول به سیمانتک اعتقاد دارند و بعد به نود .
مجتبی جان میگردم برات پیدا میکنم تست هوش مصنوعی رونقل قول:
حالا شما بنده رو روشن کن بالاخره هوش مصنوعی یا دیتابیس؟؟؟:18: به قول دوستان آنتی ویروس سلیقه ای هست. اما برای من تست AV رفرنسه. به شخصه ترجیح میدم نماز شک دار نخونم. چرا باید از کرکی استفاده کنم که بهش مطمئن نیستم. وقتی نرم افزار آزاد هست و میتونم راحت ازش استفاده کنم چرا برم دنبال کرک؟؟؟
در ضمن این مورد رو هم مد نظر داشته باشیم که هیچ وقت نسخه کرک شده تمام قابلیتهای نسخه اصلی رو نداره. در ضمن من یه فایل پر از ویروس دارم که برای تست دلخوشی خودم با آنتی ویروسهای مختلف گهگاهی تستش میکنم. حالا برای همه آپلود میکنم توی تاپیک خاص تا همه تست کنن و نتیجه رو بگن.
در پایان هم
دوستان و سروران ، اینقدر این بحث رو ادامه ندین . به قول معروف موسی بدین خود عیسی هم بدین خود! هر کسی میاد میگه آنتی ویروس من بهتره . برای عده ای سرعت مهمه برای عده ای اینترفیس و کانفیگ راحت. برای عده ای امنیت و برای عده ای هم فقط کل کل:21: حالا شما اگه خواب باشی بیدار میشی ولی اگه خودتو به خواب بزنی نمیشه بیدارت کرد( بدون اشاره به شخص خاصی) .
موفق باشید
نقل قول:
ممنون از شما
ولی اوندوستی هم که میگه هوشه مصنوعیه اویرا نابوده کاملا راست میگه من که کاملا قبولش دارم.
چون اویرا بعد از بیست سال فعالیت در این عرصه
فقط با vdf هاش ویروس میشناسه
یعنی دیتا بیسش نه عملکرد فایل.
به نظر من
کاسپراسکای برای کامپیوتر های قوی ((خودم استفاده می کنم))
ناد32 برای کامپیوتر های ضعیف
من خودم کاسپر رو پیشنهاد میکنم چون خیلی قوی هست ولی اشکالش آپدیت اون هست برای افرادی که با دایل آپ وصل میشن
ورژن 9.736نقل قول:
17 مگ بیشتر فایل اپدیت نداره
دیال اپی ها هم میتونند به راحتی استفاده کنند و زمان شروع اپدیت رو کمتر کنن تا فایل هایه کمتری برایه اپدیت بگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین تست هوش مصنوعی AVنقل قول:
البته این تست مال نوامبر 2008 هست و پس از اون تست ها به صورت جدید ارائه شد که آخرین اون رو میتونید در این تاپیک مشاهده کنید
در اینجا هم نود بهتر از اویرا و کسپر تشخیص داده شده فقط و فقط به جهت فالس آلارم ( تشخیص اشتباهی) کمتر:20:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=22330&page=111
دقیقا نمودار آخر تعداد تشخیص اشتباهه .
2.این که آدم کرک استفاده نکنه دمت گرم ولی نقص آنتی ویروس جبران نمیشه .مثلا منچه طور Game Maker 8 pro استفاده کنم بدون کرک؟ در ضمن یکی از مشکلای کاسپر در آپدیت یکی سرور های کنده یعنی اگه شما هم اینترنت پر سرعت داری باز سرعت دریافت گاهی زیر 4-5 کیلوبایته و اغلب زیر 10 . و این که آپدیتا یکپارچه نیستن بلکه تکه تکه اند . یعنی هزار تا مثلا 100 کیلو بایت که این هم مزید بر کندی سرعت هست و درد آدم وقتیه که یا بعد کلی آپدیت قطع میشه که باید از بیخ و بن بگیری . یا وسطش وقتی فایل چک کردن بلک لیست رو گرفت تازه می فهمه کی قلابی دارین ( برای کار برای غیر مجاز فقط) و بعد از کار می ایسته .
فقط آویرا
کسپر آشغاله
سرعت اینترنت رو به 0 میروسه (حتی وقتی که فیدبک غیرفعاله و آپدیت هم رو منویال بازم معلوم نیست چه غلطی میکنه)
سرعت سیستمم داغون میکنه
نود هم که کلا شوته
وقتی با یه نرم افزار کامل مشکل حل میشه چه لزومی داره دو تا سه تا نصب کنیم تا هرکدوم یه کار بکنه؟!نقل قول:
ضمنا نود زیادی قاطعه، و فایل های سیستمی رو بی اجازه پاک میکنه!
البته نود هم بد نیست ولی بهترین گزینه هم نیست!
درسته باید صبر کرد تا آپدیتش بیاد اما کی میاد مهمه. من بارها شاهد بودم که یه ویروسی اومد و سیتم ها رو آلوده کرد اما برای مدتی فقط یکی دو تا آنتی ویروس توانایی شناختش رو داشتند. برای من در زمان استفاده از هر دوشون( کسپر و نود ) چنین اتفاقی افتاد. که نشون دهنده خوبی هر دوتاست. اصلا زمانی که ویروس New Folder اومده بود خیلی ها به مکافی و چندتا نرم افزار دیگه مینازیدن اما سیستمشون آلوده بود، اما نود شناختش!نقل قول:
البته بازم میگم نود بهترین گزینه نیست و مهمترین ایرادش خودسری و پاک کردن فایل های سیستمیه! بارها نود تو سیستمم ویروس پیدا کرد اما سیستمم نابود شد! اما با کسپر چنین مشکلی نداشتم.
این که اینهمه دعوا نداره اصلا انتی ویروسی که همه ویروس ها را بشناسه و بشه گفت قویترین انتی ویروسه غیر ممکنه وگرنه بقیه شرکتهای سازنده انتی ویروس در شرکتشونو میبستن و می رفتن غاز می چروندن
به هر حال من سیستمم به یک ویروس جدید دچار شده و حالا اگه شما میخاهید انتی ویروستون را بسنجید به این تایپیک برید و ویروسو دانلود و امتحان کنید
نود32 و اوست که نشناخت و سیمانتک هم بعیده بشناسه حالا شما چک کنید و برای خلاصی سیستم من از این ویروس در همان تایپیک جواب بدیدکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=399236
نقل قول:
ممنون البته بستگی داره چه شرکتی این تست رو گرفته
مثلا تویه av_testهمیشه کاسپر دومه یا سومه
ولی اویرا پنجم یا ششم
بازم ممنون
ولی من تا بوده و نبوده به چشم خودم بیشتر از شرکتای تست انتی ویروس معتقدم.
مثلامن دیروز لینک یه سایت رو داشتم که اصلا اویرا توش مردود شده بود.
اینم لینکش:http://www.anti-malware-test.com/?q=node/180
این تستای همون AV- Comparatives هست دیگه .
من نه تا حالا دیدم نود چنین کاری کنه و نه شنیده بودم . بر عکس در مورد کسپر هم دیدم و هم شنیدم . جناب Kasper 6 وقتی زد و Explorer.exe منو پاک کرد وقتی ویندوز بالا می اومد یه عکس دسکتاپ بود و دیگر هیچ و رفتم ویندوز دوباره نصب کردم .وبعد هم نود 32 نسخه 2.7 و تا الان هم که 4 اومده .نقل قول:
ضمنا نود زیادی قاطعه، و فایل های سیستمی رو بی اجازه پاک میکنه!
در کل بنده سعی کردم یه مقدار روشن کنم موضوع رو . در زمینه هوش مصنوعی مشخصه که اویرا و کسپر در صدر هستند و بعد از اونها هم GData و سپس نود و ..... ( این واسه هوش مصنوعی یود که عده ای از دوستان در موردش شک داشتند)
در کل استنباط بنده این هست که برای اونایی که امنیت بالا و رایگان میخوان ( مثل خودم ) اویرا + کومودو عالیه و برای اونایی که میخوان پول خرج کنند و سیستمشون هم اینقدر جای پروسس داره که با یه ذره کند شدن مشکل نداشته باشند و دردسر کانفیگ کردن رو هم نداشته باشند کسپر اینترنت سکوریتی مناسبه.
در آخر هم استفاده از آنتی ویروس کرک شده رو هم اصلا پیشنهاد نمیکنم. مخصوصا نود کرک شده یا با سریال غیر قانونی . شرکتهای امنیتی برای جذب بازار چندین روش دارند
یکیش عرضه آنتی ویروس رایگان هست مقل اویرا - AVG - Avast و ....
یکیش هم اجازه دادن به استفاده غیر قانونی از محصولاتشون هست که هر چند وقت یکبار سریالها و KEY های غیر مجاز غیر فعال میشن و سریال های جدید میان و یه عده از مشتریان رو برای خرید کردن مجاب میکنند . ( دقیقا مثل کاری که برخی شبکه های ماهواره ای میکنند) . حالا یکسری از این شرکتها میان و سرور های آپدیت رو هم برای محصولها تغییر میدن و تا حدی از امکاناتی رو که برای نسخه های قانونی ارائه میدن رو کم میکنن ( این کار رو کسپر و نود انجام میدن حالا یکی بیشتر -نود- یکی کمتر -کسپر) این موضوع برای آپدیت offline هم صادقه دوستان
البته راه بهتری که برای استفاده از سرویس فعال هست اینه که از تریال ریست استفاده بشه تا همیشه از سرورهای قانونی آپدیت کنید.
نقل قول:
کاملا درسته کی و سریال نامبر نه ولی هر کی انتی ویروسو کرک میکنه دودش تویه چشم خودش میره
چون 4 تا ادم بی سواد تویه شرکت نشنستن که بزارن ملت از کرک استفاده کنن
یه ضد حاله تمیز میزنن
به نام سرور مجازی یعنی دیگه انتی ویروسه شما از لینک هایه اصلی اپدیت نمیشه
و حرف علیرضا جان کاملا صحیحه.
سرورای مجازی کاملا سالمند و کاربرد اصلیشم آپدیت سیستم های شرکت هاست که وقت نیست یکی یکی با فایل آپدیت بشن و این افسانه ی کرک مشکل داره و این حرفا هم تفه . بنده با استفاده از سرور رایگان آپدیت سافت گذر هیچ مشکلی ندارم . هر ویروسی مرده بیاد .
چه اعتماد به نفسی ! تاپیک دیشب هست.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=399236
همین الآن یکی از بچه ها زحمت کشید یه دونه ویروس تقریبا خطرناک رو فرستاد توی سایت وایرس توتال؛ نتایج خیلی جالبه... :دی اگه می خواین واقعا به قدرت نود 32، کاسپرسکی، اوست، آویرا یا نورتون پی ببرید یه سری بزنید. :21:
کد:http://www.virustotal.com/analisis/ba9226091e92176b002e587197c35aad9f02aae767b7454f7eb9941c7ce65774-1270713936
ممنون دوست عزیز. بدون شرحنقل قول:
البته میتونین بمونید نود آپدیتش رو بده بیرون!
قدرت مایکروسافت هم مشخص شد!
اینجا یه سری بزنید:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4822210
این ویروسو بذارین لینکشو .
بیت دیفندر و مایکروسافت و نود و اف سکیور نشناختن ...
نقل قول:کد:http://www.mediafire.com/download.php?jg2tmutyagz
درود.
من kaspersky Pure دارم. حتی اجازه دانلود اون رو هم نداد.
واقعا نود انتی ویروس نیست هیچ کدوم ازنسخه هاش بدرد نمی خورن .............
کسپر خوبه وکارامد ولی من ازسایمانتک استفاده میکنم سبک وبا امنیت متوسط روبه بالا ......
سالها کسپر استفاده کردم ولی به دلیل نداشتن آپدیت افلاین برای جاهای که به اینترنت دسترسی نداشتم مشکل داشتم....
من نمیدونم چرا ولی سیستمم کند شده و نمیتونم راحت کار کنم
با همه آنتی ویروس ها کر کردم وآپدیت شده ولی نشد که نشد!
بنده ویروس مذکور رو باز کردم و دابل کلیک کردم و ... و خبر سلامتی سیستم خودم رو به خانواده ام و شما اعلام میکنم . چه قدر ویروس بود واقعا .دو تا پراسس اومده ولی فعلا کاری نکردن .البته من همراه نودم تروجان ریموور رو هم دارم که هر چند روزی اسکن میکنم و اون همه رو پاک کرد .در مجموع ویروس ضعیفی بود ضمن اینکه باید طرف دانلودش کنه و خودش اجراش کنه .
می تونم به پرسم شما بر چه حسابی میگید کاسپر آشغاله !!!؟؟؟نقل قول:
بر این حساب که بقول خودتون سرعت انترنت رو به 0 می روسنه همونطوری که اطلاع دارید
افرادی که بطور حرفه ای با کامپیوتر سروکار دارند یکی ار ابزار نیاز اونها اینترنت با سرعت بالا هست !!!!!
ممکنه برنامه های مثل:Adobe Reader و خود ویندوز درحال آپدیت هستن،شما چرا چوب بقیه رو به کاسپر میزنید....؟
درمورد سرعت هم باید بگم کامپیوتر های امروزی به راحتی می تونند کاسپر و حتی نورتون360 رو ساپورت کنن
کامپیوتر خانگی من که واسه 2003 هست روش کاسپر دارم و بدون هیچ مشکلی دارم کار میکنم
لپ تاپم همینطور...
درسته قدر سنگینی اما به جاش امنیت بالای داره و بطور دايم داره اسکن میکنه
شما گفتید ناد32 کامل شوته این رو با چه دلیلی مطرح میکنید !!!؟؟؟؟
من ناد داشتم خیلی عالی بود حجم کم با آپدیت راحت
درسته به کاسپر نمیرسه اما نمیشه ازش همنطوری گذشت
آپدیت آفلاینش که موجوده!نقل قول:
---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
کاملا موافقم، کسی که کسپر و نود رو که از بهترین ها هستند بگه آشغال چی میشه بهش گفت!نقل قول:
من مدتها با هر دو کار کردم، کسپر واقعا عالیه، نود هم گرچه به پای کسپر نمی رسه اما از بهترین هاست، نباشه حداقل آشغال نیست!
سنگینی کسپر هم به امنیتش می ارزه![COLOR="Silver"]
کد:http://mojtabaalemi.persiangig.com/document/2122a.rar
این دو تا ویروسم ببینین .کد:http://mojtabaalemi.persiangig.com/document/76cc4.rar
نقل قول:
هنوز دانلود نکرده , Nod شناخت :5:
اینجا دیگه به صحنه جنگ تبدیل شده ظاهرا:41:
حاج مجتبی عزیز و ما بقی اساتید نود دوست و کسپر دوست و ... دوست بعد از 8 صفحه فکر نمیکنین زیادی برای بررسی خوبی ها و بدیهای کسپر و نود و اویرا و ... وقت گذاشتیم؟؟؟
هر کسی فایل مشکوک داره توی ویروس توتال بررسی کنه اول ببینه اونجا نظرش چیه بعد بیاد فروم و بعدم بره تاپیک اختصاصی . چه خبره واقعاً ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم بررسی دو تا به ظاهر ویروس مجتبی خان
کد:http://www.virustotal.com/analisis/33677ab3a7fb6ee9aaf687e825ffeb8141248d03a9bf41818daa11ad02667b8c-1270831120
حداقل بگین این ویروس ها چه کارایی انجام میدن؟؟؟ به کم چک کنین ببینین الگوریتم برنامه نویسیشون چیه؟ نه بنده حقیر و نه هیچ کدوم از اساتید زبده امنیت نمیتونن با استناد به چنتا فایل که یک آنتی ویروس به ظاهر ویروس تشخیصش میده یا به باطن بگیم فلان آنتی ویروس خوبه یا بد. هر کدوم ما تجربه هایی داریم و با توجه به تجربه هامون نظر میدیم . پس اینقدر هی نیاین و بزنیم تو سر هم . وقت و انرژی و داشته هامون رو برای کارها و بحث های بهتر و سازنده تری بذاریم بهتر نیست؟؟؟:11:کد:http://www.virustotal.com/analisis/fe21f0b51dcacdb288ca8cd46855236a3006f98bd55f96f15f297b8bd772ca06-1270831134
نقل قول:
اون لینک تاپیکی که دادم می خوندین میدیدین که برای همه جواب داده و ویروسی شدن.که البته اونها تروجان ریمور نداشتن.
بله تا حدودی ضعف نود با تروجان ریمور حل میشه من خودم پیشنهادم برای نود32 ها همینه لینک زیر رو بدقت بخونید.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4795329&postcount=8
نکته دیگه این هست که بازم شما مطالب رو با دقت نمی خونین و این رو هم متوجه نشدید که این ویروس اتوران هست و از فلش جابه جا شده بود نه اینکه دانلود کرده بود و اجرا. البته اونهایی که دانلود کردن همین حالت شد اما فقط نداشت.
این پست رو من ندیدم وگرنه این جا دیگه جواب نمیدادم و به قول خودت فهم باقی مطالب به عهده خود دوستان.نقل قول:
در تایید حرف شما این هست که یک کرک و یا پچ رو شما در سایت بالا آپ کنید میبیند که گاهی 30 درصد تا 50 درصد هم میرسه.
هدف من ازگذاشتن اون فایلا این بود که نمیشه با گذاشتن یه ویروس و اینکه مثلا نود نشناختش بگیم نود ضعیفه این بازی رو هم دوستان شروع کردن با فایل گذاشتنشون .اینا رو میبینید که نود میشناسه فقط .
بازی؟! این که نود عرضه شناختن یه ویروس از کارافتاده رو نداره تقصیر من چیه؟! سایتش هم که معتبر بود... اگه حرفت اینه که اون موقع آپدیت نورتون نیومده بود و به همین دلیل بود، پس اینجا باز هم می شه گفت کاسپر بهتره چون آپدیت هاش زود به زود میاد. البته یه چیزی دیگه هم هست؛ کاسپر فکر کنم 7 بود، ویروس تازه رو شناسایی می کرد ولی چون ناشناخته بود نامش رو Unknown می زد و قرنطینه اش می کرد ( قدیما مک آفی هم همچین ویژگی ای داشت ). به محض آپدیت هم نامش رو می گفت و هم پاکسازیش می کرد. ما که توی نود همچین چیزی ندیدیم!نقل قول:
نقل قول:
ببین دوست خوبم من چند وقته که دارم بحث ضعف نود32 رو نشون میدم. در اول همین تاپیک گفتم خرید نود32 اصلا به صرفه نیست.
شما با قرار دادن اون 2فایل که الان راجب بهش صحبت میکنم نمیتونی این ضعف رو بپوشونی.
اون 2 فایل رو من اول فکر کردم یک کرک و یا پچ هست چون توی توتال خیلی درصد کم آورده بود برای همین تمایل نداشتم حتی بررسی روش کنم.
اما الان 2 فایل رو چک کردم.
فایل اول ویروس بود و به طور مثال کسپرسکی و آویر روی اسکن نمیتونستند تشخیص بدن. اما با جرا و دبل کلیک روش با پیغام ویروسی بودنش مواجه شدم. این کار رو behavior blocker کسپرسکی انجام داد و اون ویروس رو پاک کرد متن ریپورت هم اجرا شدن برنامه برای آسیب به پرسنال دیتا بود. خودت هم میتونی چک کنی اگه روی سیستم دیگه کسپرسکی داری.
فایل دوم فقط یه تغییر در ریجیستری بود که باز هم بیهیور بلوکر کسپرسکی اونو تشخیص داد ولی خب دومی ویروس نبود.
اما به طور مثال اون تاپیکی من بهت دادم و خیلی تازه هم بود میدیدی که نود ویروس رو نمیشناسه و جدی جدی ویروس در مرحله صدمه زدن به سیستم بود.
تا اینجا برای اینها.
دوما هوش مصنوعی آویرا هم خیلی خوبه من مطئنم که اون هم با اجرا تشخیص میده الان روی سیستمم ندارم تا امتحان کنم.
باز هم میگم شما باز برو توی تاپیکی که توی امضام گذاشتم اپدیتش کردم و لینک اول رو ببین !
میبینی حتی ویروس جنبش سبز رو هم نمیشناسه. شما یکم غیر تعصبی نسبت به نود فکر کنی میبینی که واقعا ارزشش رو نداره.
اگه هدفت هم قرار دادن ویروسی بود که کسرسکی شناسایی نکنه هنوز هم موفق نشدی دوست خوبم من خودم هم هنوز موفق نشدم.
اما باز تاپیک امضام خیلی مفید هست.
موفق باشید.
دوستانی که کسپر دارید، یکبار نود نصب کنید و تنظیماته نود رو حالت سختگیرانه بذارید و بزارید کله سیستمه شما رو چک کنه و تاره میفهمید که با کسپر چه کلاهی سرتون رفته...
خوش باشید
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
دوستانی که کسپر دارید، یکبار نود نصب کنید و تنظیماته نود رو حالت سختگیرانه بذارید و بزارید کله سیستمه شما رو چک کنه و تاره میفهمید که با کسپر چه کلاهی سرتون رفته...
خوش باشید
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
این هم لینکه آموزشه نصب و تنطیماته نود روی حالته خشن
حالا مقایسه کنید و کیف کنیدکد:http://www.4shared.com/file/130446248/6f5891e2/eset_learning.html
خوش باشید
در مورد آویرا منم میگم هوش مصنوعیش قویه ولی تشخیص غلطشم بالاست به خصوص من به گیر دادن به کرکا مشکل دارم وگرنه کوییک هیل آخر هوش مصنوعیه .
این هم لینکه آموزشه نصب و تنطیماته نود روی حالته خشن
حالا مقایسه کنید و کیف کنیدکد:http://www.4shared.com/file/130446248/6f5891e2/eset_learning.html
خوش باشید