in alan che rabti dare be mozooe bahs?
Printable View
in alan che rabti dare be mozooe bahs?
نقل قول:
wifi a , b , g , N اینها استاندارد های شبکه بیسم 802.11 هستند
a : اولین شبکه محلی بیسیم پرسرعت هستش در باند فرکانسی 5 ghz و تا سرعت 54 Mbps میرسه و از مدولاسیون OFDM بهره میگرد.
b : دومین شبکه محلی بیسیم پرسرعت هستش در باند فرکانسی 2.4 Ghz و تا سرعت 11 Mbps میرسد.
و از تکنیک طیف گسترده و استفاده از 11 million chips/sec بهره میگیرد.
اگر چه سرعت 802.1b از 802.11a کمتره ولی بردش 7 برابر 802.11a هستش.
g : نسخه بهبود یافته 802.11b هستش. در این استاندارد از مدولاسیون OFDM مانند 802.11a استفاده شده ولی در باند فرکانسی 2.4 GHz مانند 802.11b عمل میکند. و سرعت آن به 54 Mbps میرسد.
N : باند فرکانسی آن 40 Mhz است و از سرعت آن از 54 تا 600 Mbps میرسد.
و در اکثر لبتاپ های جدید از هر 4تا استاندارد پشتیبانی میشود. و در تلفن های هوشمند از b, g پشتیبانی میشود.
Your running total
Price $1,689.98* Instant rebate-$150.00
Mail-in rebate-$0.00
Total:$1,539.98
You saved8.9%
واسه من يه سوالي پيش اومده .مگه 2300 اين كانفيگ رو نداره:
پس چرا قيمتش اينجا كمتره.من فكر مي كنم اين قيمت قرمزه كه سايت اچ پي زده مال فروش 50 تايي باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Your dv6t Quad Edition series
Operating systemGenuine Windows 7 Home Premium 64-bit
ProcessorIntel(R) Core(TM) i7-720QM Quad Core processor (1.6GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.8 GHz][
Memory$100 OFF! 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm)
Hard drive500GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection
Graphics card1GB Nvidia GeForce GT 320M - For i7 Processors
Display15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768)
]Primary optical driveLightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support
PersonalizationWebcam + Fingerprint Reader
NetworkingIntel Wireless-N Card with Bluetooth
TV & entertainment No TV Tuner w/remote control
KeyboardHP Keyboard
Primary battery6 Cell Lithium Ion Battery (standard]
Modem PortIntegrated 56K Modem
Productivity softwareMicrosoft(R) Works 9.0
HP Care Pack Services1-year HP Care Pack House Call Service with Accidental Damage Protection for HP Pavilion Laptop PC]
نقل قول:
اين موضوع رو اصلاح مي كنم.
همه جاي دنيا تمام مدل هاي hp رو كه گارانتي بين الملل داره ساپورت مي كنن
ديروز با با يكي از مديراي نمايندگي hp داخل دوبي صحبت مي كردم اين موضوع رو گفت.منم از دوستان پوزش مي خوام اگه باعث گمراهيشون شدم.
I'm so sorry
اگه این قیمتو زده شاید این اپتابا ازونایی باشه که دوباره تعمیر شدهنقل قول:
سلام
اینم مشخصات کارت گرافیک gt 320 در لپتاب hp 2300
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می بینید که از directX 11 پشتیبانی می کنه.
اون directx 11 که نوشته بخاطر اینه که روی سیستم شما directx11 نصب هستش
نقل قول:
آها Ok
دوستان مشخصات کارت گرافیکشون رو اینجا بگزارن
نحوه دسترسی در win7 و با کارت nvidia
1. کلیک راست رو دسکتاب
2.انتخاب Nvidia control panel
3. از گوشه پایین سمت چپ system information رو انتخاب کنید
4.مشخصات داده شده را در سایت بگزارید.
دوستایی که gt 330 دارن حتما این کار رو بکنن ببینیم مشخصاتشون چیه..
مرسی
نقل قول:
چي بگم.اگه رفرش باشه روي جعبه مي نويسه ..
دوستاني كه 2300 دارن بايد اين موضوع رو بگن.جاي اين كه گير بدن به گرافيك مارو راهنمايي كنن.
خدا خيرشون بده.
دوستان من 2300 سفارش دادم يه شركت واسم بياره قيمتش با گارانتي زير 1.5 . 15ام تعداد رو ميدم.
با صحبتايي كه كردم يه تخفيف توپول هم قراره ازش بگيرم تا حالا 5 تا شده اگه كسي مي خواست بگه از تخفيفي كه گرفتيم استفاده كنه.مبلغ گارانتي رو تخفيف بدونين.
1ماه تعويض بدون قيد و شرط داره گارانتيش.
سلام
منم امروز رفتم این لپتاپ 2300 رو تهیه کنم ولی با تحقیقاتی که کردم فعلا منصرف شدم
واقعا گیج شدم و نمیدونم چیکار کنم اونی که این لپتاپ رو داره میگه حرف نداره و قیمتش میارزه ولی اونی که 2300 نداره میگه من جنس referred به مشتری نمیدم و مدل 2190 رو پیشنهاد میده
حالا واقعا من گیر کردم
یک نفر واقعا جواب قانع کننده بده gt230 بهتره یا gt320
8 گیگ رم الان چقدر کاربرد داره اصلا ویندوز سون هشت گیگ رو ساپورت میکنه؟
این رو هم بگم که لبتاپ 2190 دارای 2 رم 2 گیگ و 2300 دو رم 4 گیگ داره یعنی اگر بخواهید رو 2190 8 گیگ رم داشته باشید باید دو تا 2 گیگ رو ردش کنی بره و رم 4 گیگ بخری تا این لحظه هم رم 4 گیگ در بازار ایران موجود نیستش
از دوستان کسی هستش 2300 رو تهیه کرده باشه اگه ممکنه product key محصول رو قرار بده تا از گارانتی اون مطمئن بشیم
سلام
من لبتاب hp 2300 رو دارم و غیر باتریش همه چیزش عالیه. کارت گرافیک خیلی فوی هم داره. ویندوز 7 هم کامل این رم رو ساپورت می کنه. متاسفانه من آنتی ویروسش رو پاک کردم و کلی ویروس گرفته و نمیزاره ویندوز آپدیت بشه (پورت هامو بسته) باید دوباره رفرش کارخونه بکنم.
این مدل تو خاورمیانه قرار نیست بیاد و کاملا سفارشیه.
دوستم 2190 گرفته . ظاهرش عین 2300 هستش فقط رمش4 است و بلوتوث و مودم و فینگرتاچ نداره. کلی هم روش چسب چسبوندن و ظاهرش رو ضایع کردن. فردا براتون عکسش رو میزارم.
من خودم رفتم سایت و گارانتیشو فعال کردم.
این سری لپتاب دارای دنباله cto هستند.که نشان دهنده سفارشی بودنه. Configure to Order
اسم کامل : Q DV6t-2300
کشتوندید منو آخه من چقدر از لپ لپم تعریف کنم؟ :31:
نقل قول:
باطریش مگه چشه؟ چند cell هستش؟
باتریش 6 سل هستش و 4800 میلی آمپر هستش. برای همچین لپتابی این باتری زود تموم میشه. خوب 8 گیگ رم این cpu و این کارت گرافیک برق زیادی مصرف می کنند.
شما اگه خواستی بخری باتری 12 سل 7200 میلی آمپری واسش بگیر تا 5 الی 6 ساعت واست کار کنه.
راستی دیروز کارت گرافیک gt320 رو با بازی crysis warheat تست توندم.
در حالت ماکزیمم آپشن فقط وقتی anti alising رو زیاد می کردم کند می شد.
اقا حميد حرف اون فروشنده درسته؟2300 مدل مرجوعيه؟نقل قول:
من سفارش دادم يه روز زودتر. تا 25ام ميارن.
جاي 5 تا 37 تا سفارش دادم.واسه همين مال خودم نصف در اومد.بقيه هم نزديك 1.2 .يك سال تعويض بدون قيد و شرط.جاي برگه گارانتي يه قرار داد بستيم و ثبت كرديمش.
اگه 36 تا ديگه راضي بودن مال خودمو باز مي كنم.
خیر 2300 مدل مرجوعی نیست. هر لپتابی می تونه مدل مرجوعی داشته باشه. مدل 2300 چون پسوند CTO داره و چون تو جعبه های متفاوت از دیگر Hp ها می آد میگن مرجوعی هستش. مدل های سفارشی جعبه شان فرق فوکوله.
مي شه زحمت بكشي يه عكس از جعبه لپ تاپت بذاري واسمون؟
نظرت در مورد قيمنتي كه بهم داده چيه؟
آخه یکم غیر طبیعیهنقل قول:
نه؟!
2170 میدن 1400
فکر کنم تنها تفاوت 2170 با 2300 در هارد و رم و کارت گرافیکشون باشه.
هارد 2170 ، 640گیگ مال 2300 ، 500 گیگ.
رم 2170،4 گیگ مال 2300، 8گیگ.
vga 2170 ، 230 هستش مال 2300، 320
پس اختلاف قیمتشون منطقی هستش.
راستی اختلاف کارت گرافیک 230 و 320 خیلی ناچیزه ولی 320 رم بیشتری share می کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اینم عکس از صفحه 2190 که گفتم کلی چسب چسبوندن روش.
اینم عکس جعبه 2300. فروشنده گفت روی مدل های سفارشی چون تعداد زیادی یهو سفارش داده میشن و معمولا قرار نیست جایی تک فروشی بشن(معمولا شرکت ها واسه کارکنانشان سفارش میدن) دیگه جعبه طراحی نمی کنند و نام لپتاب روش نوشته نمیشه. فقط با لیبل گفته می شه گه چی به چی هستش.
کارتن که مشکوک میزنه :13:
اصلا چه احتیاجی هستش که کارتن طراحی کنن مگه کارتن مدل های دیگه بهش نمیخوره
اون برچسب ها هم روی هر لپتاپی هستش که خودت میتونی بکنیش تازه اگه این برچسب ها روش نباشه غیر عادیه
بحث بیشتر SHARE کردن GT320 2300 هم فکر میکنم بخاطر اینه که خوب 4 گیگ بیشتر از 2190 رم داره خوب مقایسه ها در شرایط نابرابر انجام شده
2190 تقریبا یه همچین کارتنی داره فقط نوشته هاش سبزه
vala che arz konam
حمید خان یه ویدئو از یوتوب پیدا کردم که DV6T هستش از کارتن شماست رو فیلم هم چینی صحبت میکنن اون برچسب هایی رو هم که میگی این نداره
اگر ممکنه شما هم ببینش ببین همینه من شنبه میخوام برم بخرم واقعا فکرم مشغول کرده
کد:http://www.youtube.com/watch?v=KwjS9fTWaXQ
مسئله یه مقدار خطرناک شد
فیلم یوتوب مربوط میشه به شرکت vietapps.com تا اونجایی که من فهمیدم یک شرکت ویتنامی هستش از اسمش هم معلومه
میتونید به سایتشون برید تو خود سایت دستگاه های refurbished رو معرفی کرده و متاسفانه همه دستگاه ها هم HP هستش
در این صفحه
این تیکه آدرس بالا خیلی جالبه hp-usa-refurbishedکد:http://www.vietapps.com/hp-usa-refurbished
تاجر های ایرانی هم که همه با وجدان
خدا نکنه 2300 از این شرکت وارد شده باشه
تو این صفحه سایت hp
dv6t 2300 موجوده
کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&dlc=en&cc=ca&lang=en&product=4121249&
این مدل کی عرضه شده ؟
تاریخ جهانیش
رو جعبه لپتاب من تاریخ حمل با کشتی رو زده 10-feb-2010.
فرستنده رو هم زده از چین ولی شماره تلفن و آدرسش رو با کلید پاک کردن.
اون فایل یوتوب رو هم نتونستم ببینم. اینکه معلوم بشه 2300 هست غیر ممکن است.
راستی برید این آدرس
در مورد این لپتاب ولی با آپشن پایین صحبت شده و از پایین صفحش روی لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید و ببینید چی در مورد لپتاب های Refurbished گفته.کد:http://www.cedarpc.com/product/5677/HP-Pavilion-DV6t---2300/
به يه نتيجه اي برسين داره موضوع حساس مي شه
من 37 تا از اين مدل سفارش دادم.اين جوري كه ابروم ميره جلو دوست و رفيق.:41:
از اين سايت ويتناميه هم جيزي سر در نياوردم
2300 توش بود يا نه؟
بعدش اينكه 2300 جعبش اصلا مال لپ تاپ بود يا يه جعبه معمولي بود كه روش چند يا ليبل چسبونده بودن؟
مدلاي سفارشي به تعداد توليد نميشه اصلا. اگه به سفارش شركتام باشه تنها فرش امكانات شبكه مي تونه باشه.
اقا حميد فروشنده تضمين داده اين مدل رفرشد نيست؟
و مگه اين مدلاي مرجوعي همونا نيست كه يه مدل خاص مشكل داره و كارخونه سازنده همه رو جمع مي كنه و مشكلشونو برطرف مي كنه؟و اگه مشكلشون حل نشه اون سري رو از خط توليد حذف مي كنن..
جنس تعميري كه واسه گارانتي بر مي گرده شركت كه رفرشد نيست دسته 2ه!
اما يه چيزه ديگه هم هست
من قبلا يه سري
لپ تاپ وارد كردم كه از 2 ميليلرد سرمايه 2مليون سود كردم به خاطر بي تجربگيم
كاري به اين موضوع نداريم اما تمام مدلايي كه وارد كردم قيمتشون 40% كمتر از قيمت فروش تو ايران بوده
مدلاي رفرشد هم تقريبا 60% ارزونتر.اما تمامشون روي جعبه مشخص كرده بودن كه مرجوعي بودن.
روي قيمت اصلا نمي شه قضاوت كرد. 2170 چرا فقط 100 تومن ارزونتره.2170 بايد از 2190 فقط 25 تومن گرونتر باشه
زماني قطعه اي رو كارخونه ارتقا ميده هزينه خريد يا سفارشش نصف قيمت واقعي در مياد
ولي چرا جعبه 2300 اونجوري بود؟:18:
من دیشب با یکی از فروشنده های این سایت ویتنامی چت کردم اصلا نمیدونست این چه مدلی هستش بهش گفتم میگن این مدل مرجوعیه اونم جواب داد که نمیشه همه 2300 ها که مرجوعی باشه شاید یه تعداد محدودی مرجوعی داشته باشه
خودشون 2300 ندارن ولی مشخصات رو که دادم گفت میتونیم برات جمعش کنیم کد پستی و آدرس رو هم ازم گرفت که قیمت رو محاسبه کنه 1450$ با کانفیگ 2300 قیمت داد منم بهش گفتم این جا 1500 دلاره اونم بهم گفت عوضش refurbished نیستش
یه حساب western union هم بهم داد که این جا فکر کنم باید از طریق صرافی ها واریز بشه بعد مشخصات فیش رو براشون میخونی اونها هم با پست DHL برات میفرستن و دو هفته ای میرسه دستت حالا دیگه این جا باید گمرک بدی اینش رو نمیدونم
ولی کلا لبتاپ ها داره اینطوری وارد میشه همسایه طبقه بالا ما هم تو همین کاره یه بار از دهنش پرید که همه این ها با DHL میاد
نمیدونم چرا آیدی شما اینقدر برام آشناست قبلا تو ITSAT نبودید؟نقل قول:
اگه اون فیلمی که از یوتوب گذاشتم رو ببینی کاملا متوجه میشی که با کارتن آقا حمید یکی هستن در ادامه فیلم هم که جعبه رو باز میکنه مشخصه که کارتن لپتاپ هستش من خیالم از بابت کارتنش راحته
اره
کارتنش واسه لپتاب هستش . فروشنده هم گفته مدل اصلیه. اینقدر هم خودتون رو اذیت نکنید. همه رو می خرن.
نه itsat نبودم.دنبال لپ تاپ مي كشتم عكسايي كه اقا حميد گذاشته بودو ديدم و عضو اين سايت شدم.
این جا 1500 دلاره اونم بهم گفت عوضش refurbished نیستش
اين الان كدوم بود كه مرجوعي نيست؟
در ضمن اينجا 1470000 هست نه 1.5
البته تا 1580000 هم مي دن بدون گارانتيشو..
منم با اين اوصاف اگه جعبش عين مال اقا حميد باشه اصلا تحويل نمي گيرم.ضررشم پاي خودش. ولي تاحالا همچين چيزي رو نديده بودم.
در هر صورت مال هر جاي دنيا باشه قطعاتش رو كه خودشون نمي سازن مونتاژش مال هر جا مي خواد باشه.گارانتيش اگه ثبت شه ويندوزشم رجستر . واسه من مهم نيست !
لپ تاپ های مرجوعی یا Refurbished چه هستند؟
لپ تاپهای مرجوعی یا Refurbished لپ تاپهایی هستند که پس از تولید و خروج از کارخانه دچار نقص فنی شده و برای تعمیر به کارخانه بازگردانده شدهاند . سپس پس از تعمیر، مجددا به بازار عرضه میشوند و با قیمت پایین تر به فروش میرسند. البته در همه ی موارد این لپ تاپ ها دارای نقص فنی نیستند؛ گاهی اوقات فروشنده به دلیل عدم فروش لپ تاپ در طی مدت چندین ماه آن را به کارخانه باز میگرداند که کارخانه آن را با عنوان لپ تاپ Refurbished با قیمت ارزان تر به فروش میرساند.
این مساله زمانی احساس میشود که شما لپ تاپی را به عنوان مثال به قیمت ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در نظر میگیرید اما در چند فروشگاه جلوتر آن را به قیمت ۸۰۰ هزار تومان پیدا میکنید، اما بدون گارانتی! البته در بعضی موارد کارخانه بعد از عرضه لپ تاپ Refurbished آن را به مدت ۲ یا ۳ ماه گارانتی میکند در حالی که گارانتی لپ تاپ های نو ۱ و یا گاهی چند سال است.
متاسفانه یا خوشبختانه این لپ تاپ ها در کشور ما زیاد شده اند. این مساله به این دلیل است که کشور های جهان سوم یا در حال توسعه بازار خوبی برای لپ تاپهای Refurbished هستند. این لپ تاپها که اصولا به صورت قاچاق وارد کشور می شوند با عنوان کالای آکبند به وسیله افراد سودجو به فروش میرسند . همچنین این افراد برای این لپ تاپها هیچ گارانتی معتبری ارائه نمیدهند.
راه چاره چیست؟ از کجا بفهمیم؟
یکی از راه های شناسایی لپ تاپ های Refurbished برچسب زرد یا قرمز رنگی است که در پشت لپ تاپ و همچنین روی جعبۀ آن زده شده است که روی آن نوشته است : Refurbished . البته در بیشتر موارد فروشنده ها این برچسب ها را از بین میبرند تا به آسانی قابل شناسایی نباشد .
راه بعدی برای تشخیص مرجوعی بودن لپ تاپ یادداشت کردن شماره سریال و وارد کردن آن در سایت سازنده است. بیشتر برندها به این وسیله Refurbished بودن یا نبودن لپ تاپ را به شما گزارش میدهند.
لپ تاپهای Refurbished یا مرجوعی از نگاهی دیگر
احتمالا با خودتان میگویید که با این همه عیب چرا از واژه خوشبختانه در ابتدای متن استفاده کردم؛ علت این موضوع این است که همیشه لپ تاپهای Refurbished بد نیستند. همانطور که در بالا نوشته شد، همیشه این لپ تاپها سابقه نقص فنی ندارند و گاهی فقط به علت فروش نشدن به عنوان کالای مرجوعی شناخته می شوند. حتی ممکن است آنهایی که سابقه نقص فنی هم دارند پس از تعمیر (به عنوان مثال تعویض مادربرد یا هارد و …) همانند مدل های نو بدون نقص کار کنند.
دوستان 2300 يا VPC-F117FX/H
2300رو كه انقدر صحبتش شد اينجا مشخصاتشو همه مي دونن
وايو هم اينه:
CPU : Corei7 - 720 QM - 1.60 GHz - 6m Casch
Ram : 6 G DDR3
HARD : 500GB - 7200 rpm
LCD : 16.4 Full HD
VGA : NVIDIA Geforce 330M - 3831 MB - 1G Dedicate
Blue-ray : Rom
2گيگ رم كمتر از 2300 داره مانيتورش خيلي بهتره.بلوري داره.مدم و فينگر پرينت نداره.ويندوز پرفشنال .بك لايت كيبرد.گارانتي معتبر ايران رهجو.گرافيك هم كه جفتشون سري 300 جيفرس.مانيتور 0.8 اينچ بزرگتر.
خودم علاقه خاصي به اچ پي دارم تا حالام اذيتم نكرده اين برند.تعداد زيادي هم 2300 سفارش دادم اما جعبه لپ تاپ اقا حميد يه خورده دودلم كرده.يه خورده كه چه عرض كنم خيلي..
حالا شما نظر بدين.باز هم اچ پي وردارم يا وايو رو امتحان كنم؟
استفادم از لپ تاپ هم تقريبا همه جور كاره از نقشه برداري و تفكيك زمين وسط بيابون تا بازي كردن و فيلم نگاه كردن و طراحي سازه خاص و وب گردي و .....
به نظر من سونی بهتره. البته اگر مدل 8 mb cash رو بخری خیلی خوبه. البته فکر کنم 1700 -1800 باشه. ولی مونیتور dv6 ها چنگی به دل نمیزنه. اون رم اضافی هم معمولا به کار نمیاد و فقط تو کارهای سنگین مهندسی مثل مشبندی استفاده میشه. کارت گرافیکشم که بهتره. من بیشتر برای قیمت مناسب و کانفیگ بالا این لپتابو انتخاب کردم. برای کارهای سنگین من که فعلا جواب داده. دیروز هم رفرش کارخونه کردمش .چون حسابی ویروس گرفته بود. اگه خریدین حتما یک آنتی ویروس کسپراسکی اورجینال هم بخرید تا خیالتون راحت باشه. امروز تو شرکت همه جونش رو آپدیت کردم حدود 400 Mb.
منم خریدمش با گارانتی 1515000
دستگاه رو با شرط خریدم تو فاکتورش هم نوشت
خوب آقا مبارک باشه. لطفا رنکی که ویندوز به سیستمت داده رو بگو ببینم با مال من یکی هست یا نه.
به سلامتي؟نقل قول:
چي خريدي؟
با چه شرطي؟
والا من تا اخر تير يه enyi15 سري beat واسم از امريكا مي ارن . همين جوري واسه تنوع دارم عوض مي كنم. البته واسم كلي سود داره.كارمم راه مي افته.
من به شخصه از tx2 خوشم مي اد اما هنوز لپ تاپي استفاده نكردم كه نشه ازش ايراد اساسي گرفت
اين هفته مي رم مهتاب لپتاپ يه سري اطلاعات بگيرم.(از اقاي افشار خيلي تعريف شنيدم در مورد خوش نامي و كاردرستيشون)
بعدش يهويي شايد ديدين يه شركت وارد كننده ديگه سبزشد .
در هر صورت اگه 2300 ها رو دستم باد كرد حراج مي كنمش همين جا
نقل قول:
من يه ليست سوني جلومه زده:
core i7 1.73 l3 6m cach
تمام مدلا كه كانفيگ خيلي بالايي دارن زده به زودي .قيمتا هم مثلا يه مدل با كانفيگ 2300 نزديك 1 تومن گرونتره!
كلي تبليغ راجع به لپ تاپ هاي مرجوعي كرده زيرشم نوشتته اين شركت به هيچ عنوان جنس مرجوعي نداره!
تمام مدلا رو هم زده ساخت امريكا.
در صورتي كه تمام مدلايي كه بلوري داره چينيه.بلوري يه قطعه سفارشيه و به صورت عمده رو تمام مدلا نيست
والا من موندم تو اين بازار هر جارو نگاه مي كني يه جا داره مي لنگه
فكر كنم اخرسر چشامو ببندم دست بذارم رو يه لپ تاپ بدون اينكه بدونم چيه ور دارم بيارم
احتمالا 2020 خودم از اي در مي اد.:31:
2300 خریدم از خود مهتاپ لپتاپ از همین آقای افشار هم خریدم خیلی پسر خوبیه همه جوره راهنمایی کرد . مجابم کرد که دستگاه مرجوعی نیستش دستگاه رو هم فکر میکنم خودشون وارد کردن و به همه جا دادن 1455000 خود دستگاه بود 60 تومن هم بابت گارانتی دادمنقل قول:
تو فاکتور هم برام نوشته عین جمله رو براتون مینویسم
این دستگاه new بوده و این شرکت در قبال referbished بودن دستگاه مسئولیت دارد و پاسخگو خواهد بود
عزیز شما چرا یه ایسوز اطمینان نمیکنی ؟نقل قول:
کارش درسته
n61jq نگاه کن قیمت مناسبیم داره انصافن
cpu i7 720
ati5730
640gb
ram:4gig ddr3 1333
blureay
خوب نیست؟