نقل قول:
بله دقیقا درست میگید.
این تست رو من چند سال پیش انجام دادم.
هدفون خاصیه شبیه یه سوزنه (دقیقا یادم نیست) و گوش دیگه هم کاملا گرفته میشه که صداییی نشونه اون هم در محیطی مثل استدیو ظبط صدا یعنی شرایط کاملا استاندارد آزمایشگاهی.
نقل قول:
بله دقیقا درست میگید.
این تست رو من چند سال پیش انجام دادم.
هدفون خاصیه شبیه یه سوزنه (دقیقا یادم نیست) و گوش دیگه هم کاملا گرفته میشه که صداییی نشونه اون هم در محیطی مثل استدیو ظبط صدا یعنی شرایط کاملا استاندارد آزمایشگاهی.
من 21000 رو شنیدم با هدفون.همسایه بقلیمون فکر می کنه من صدای فکر کردنشو می شنوم :31:
من زياد آهنگ گوش مي دم شايد روزي 4-5 ساعت ولي همشو شنيدم
2-3 تا آخري هاشو كمتر شنيدم!
از لحاظ تئوری این آزمایش درسته و در واقع در شنوایی سنجی هم یکی از روشهای سنجش شنوایی همین روش هست
اما این مطلب که جواب این آزمایش تا چه حد درسته و آیا نشنیدن صداها نتیجه گوش دادن موسیقی هست مورد تردید هست؟!!
من که تا 19000 شنیدم:8:
واسه من كه فقط ويز ويز هست :31: - همين ويز ويزه هست؟
آره؟ يا من خيلي كر هستم ديگه :31:
يعني برم به دكتر نشون بدم؟
آره بابا همین صدای ویز ویز یا صوت هست که خیلی ریزهنقل قول:
نهایتا تا پونزه کیلو!
◙
من تا 21000 رو میشنوم...بدون هیچ مشکلی....خیلی هم موزیک گوش میدم :20:
من شب و روزم موزیکه :31: اما 21Khz هم راحت شنیدم ! البته بعدش سه چهار دقیقه ای گوشم سوت میکشید :31:
آقا سر کار که نیستیم ؟!!!
من 22 سالمه و روزی حداقل یه ساعت هدفون تو گوشمه ولی 21000 رو هم راحت میشنوم ...
مطمئنی درست کار میکنه ؟
دوستان توجه کنید صداهای مورد نیاز ما دارای فرکانسی در بازه 250 تا 8000 هستن
اینو بخونین:برای اطلاعات بیشتر این جدول رو ببینید:کد:http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c+%d8%b3%d9%86%d8%ac%db%8c&SSOReturnPage=Check&Rand=0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه داشته باشید که اعداد ستون اول رو در 1000 ضرب کنید تا فرکانس بر اساس هرتز بدست بیاد
من تا 19 میشنوم و 20 رو صدا اسپیکر رو یکم میبری بالا میشه شنید ولی 21 رو به سختی یه چیزایی میشه شنید ولی نه کامل
فکر کنم 21000 رو نشنیدی :دینقل قول:
من شب و روزم موزیکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما 21Khz هم راحت شنیدم ! البته بعدش سه چهار دقیقه ای گوشم سوت میکشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادامه سوت قبلی بوده :دی
:11:
تا 19000 شنیدم--روزی 5-6 ساعت با هدفون موزیک گوش میدم
اینا زیاد مهم نیست :31: . مهم اینه فرکانس های 20hz تا 60hz رو بشنوم :27:نقل قول:
منم تا 16000 رو بیشتر نمیشنوم
بابام تا 800 رو بیشتر نمیشنوه :دی :دی
خودم روزی 5-6 ساعت با صدای بلند آهنگ گوش میدم
میگم شما چقدر اشنا میزنی :31: شما کاپتان کشتی هستی یا هواپیما..:31:..کاپیتان بلک ها هر دو گوشاشون سالمه شکر خدا :31:نقل قول:
اره درسته رفیق :46:نقل قول:
گوش چپم 19000 گوش راستم 17000
چپکی شدیم رفت :31:
21 سالمه
آقا من نظرم عوض شد 2100 رو نشنيدم
انگار بابام هيچ كدومو نشنيد
نمي دونم چطوري صداي منو ميشنوه :31:!
من که دیروزم هم یادم نیست :31: ! من والا از اون کاپتیان بلک هایی هستم که میکشن :27:نقل قول:
میگم شما چقدر اشنا میزنی :31: شما کاپتان کشتی هستی یا هواپیما..:31:..کاپیتان بلک ها هر دو گوشاشون سالمه شکر خدا :31:
خوب با چه ولومی باید گوش بدیم؟
من با ولوم کم از 17000 به بعد نمیشنوم ولی با ولوم زیاد همرو میشنوم
من همه رو با هر ولومی میشنوم : دی
سلام و درود
من هم تا 17000 میشنوم البته اگه صدای باندم رو بالا ببرم بقیه رو هم راحت میشنوم .
فکر کنم قبل از آزمایش باید قدرت باندها یعنی مقدار صداشونو اندازه گرفت.
جالبه.من 210000 رو شنیدم و لی 16000 ضعیف تر بود.8000 هم که یه سوت ازار دهنده داشت.
عزیزم من صبح تا شب آهنگ رپ و متال گوش می دم ... 21000 را هم شنیدم به خوبی ... ولی یه چیزی چرا گوش راستم درد گرفت ؟ ... اگه اتفاقی برام بیافته می رم گزارش تخلف می دم برات ..... :4:
این باید رو چه ولومی باشه؟ من همه رو شنیدم.20000 و 21000 رو راحت تر از 16000 و 17000 شنیدم.برا شما هم همینطوره؟
من وقتی تو هدفون مبزارم یه مقداره
وقتی تو اسپیکره یه مقداره
وقتی تو ضبط غول خونه میزارم میشه 210000
تکلیف چیه؟؟؟
من که 22000 هم دانلود کردم و شنیدم. ولی گوش چپم بهتر عمل می کنه. از اون جایی که چشم چپم هم سالم تر از راستیه هستش پس نتیجه میگیریم من نیمه فلجم!:41:
منطقی نیست چون اولا من همرو شنیدم !
ثانیا 19000 رو خیلی راحت شنیدم ام 18 رو آروم شنیدم
در ضمن میتونم قسم بخورم هیچ کدوم از بچه هایی که اینجا پست دادند به اندازه من گوششون موسیقی در روز نمیشنوه
تقریبا هر روز بالای 8 ساعت با موسیقی سر و کار دارم .. اونم با هدفونهای قوی کریتیو که مغزت رو منفجر میکنه
گوش من خیلی آسیب دیدست اما اینا رو راحت شنیدم
اینارو با چه پلیری باید شنید تو کامپیوتر ؟؟؟؟؟
من با KMPLAYER بار سوم همه رو میشنیدم ولی تو مدیاپلیر ویندوز 20 و 21 هزار رو نه . همه رو هم با یک سطح ولوم گوش دادم .
یا کلا کرم !! یا بدجور شنوا !!!!!!!!!! :27:
آقا سر کاریم همین و....
من که هیچی رو نشنیدم
من با هدفون های بد آهنگ زیاد گوش میدم! : دی اما به راحتی تا 21000 رو می شنوم! : دی
دمم گرم! : پی
من با اینکه بخاطر یک بیماری مضمن گوش راستم بهش فشار میاد و سوت میکشه ، تا 21000 رو خوب خوب شنیدم
ولی جالب اینجاست که 19000 رو ضعیف شنیدم ، 20000 و 21000 رو قوی:18::21:
تا 2000 کاملا اعصابمو خورد کردن!!! 2100 خوب بود :دی
تا 21000 رو خیلی خوب شنیدم
روزی 3ساعت هم موسیقی با هدفون گوش میدم
همیشه هدفون تو گوشمه و همه رو شنیدم ...
سرکاریـــــــــــــــــــ ــــــــم :13:
آقا سر کاریه ... یکی از دوستام هم که 25 سالشه گوش دا 21000 هم شنید ...